Коментари - Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките | Днес.dir.bg

Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че ако спечели изборите, няма да вдига данъци, дори се мисли за понижаване на ДДС. Той е против безлихвените заеми на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките | Днес.dir.bg

Коментари

еи,шом и такъв човек се изказва за безлихвените заеми,ами защо не стане направо вълкът на уолстреет! ето и доган инжинер екперт хидролог,познавач на широката руска душа,волен сидеров -експерт по минно дело и особеннно по златодобив и петрол и ето с такива креатури българия ще стане като дубаи на европа!

А простите, корумпирани политици са опасни за държавата

ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ ЗА"РАБОТА С ЕДНО ГИШЕ",ГИ СЛУШАМЕ ШЕСТ ДЪЛГИ ГОДИНИ И ПАК С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ЩЕ НИ ПРОБУТВА СТАРИТЕ СИ,НЕИЗПЪЛНЕНИ ОБЕЩАНИЯ!!!МНОГО БЛАГОДАРЯ,НО НЕ СПЕЧЕЛИ МОЯТ ГЛАС!!!

Как пък вече 28 години не успяхте 1 км към магистрала Хемус да добавите! Копeлeта некадърни и крадливи. Затрихте Северна България, Плевен -един от най-развитите икономически град! Не че Южна България е цъфнала и завързала с тази некачествена Тракия.

Значи според Борисов ЕЦБ е жива закъсотина щото дава на нулева или отрицателна лихва!!! Може и да е прав.

Обещавай и властвай. Това е политическата формула в България.

А защо не го направи това с обслужването до сега. Имаше 6.5г. Защо не разкара тъпите чиновници дето по цял ден мислят каква далаверка да спретнат и те разкарват ден след ден. За едно обикновено удостоверение губиш няколко дни. За регистрация на кола висиш като сопол. Плащаш хиляди на общини за разрешение за строителство, а газиш кал до колене 10г. след като построиш сградата. Защо не намали безполезната администрация поне наполовина? И сега какво?

Няма нищо по-опасно от теб, мутро нагла.

Идиот! Зажалил банките! Те регистрираха през 2016 най-голямата си печалба от 2008г. насам, а той ги зажалил. Можел ли да смяташ, бе тикво проста еднокнижна - в България има милиони банкови сметки на частни лица, по които се събират безсмислените такси месечно обслужване от по 1-2лв. Това са милиони месечно без НИКАКЪВ труд и вложени средства. Каква лихва по депозитите те гони?!? Ти изобщо знаеш ли какви смешни лихви дават банките? От повече от година въведоха и такса да си теглиш пари на каса от собствената сметка?!? Това е обирджийсто. В България няма банки, а озаконени лихвари и ЛИХВАРСКИ КАРТЕЛ, който само вие - т.нар. политици не виждате. Идиоти!

Ще ги жали. Нали Цветелина Бориславова, с която си дали заграбените пари, е банкерка.

..... обещания, обещания....а дано повярват.... банките трябва да се нагушат с още пари, колкото по-вече данъци и лихви - по-малко граждани в държавата.... канада отваря граници.... Бюджета ще олекне с още 50-60 000 млади и можещи и 14-15 000 пенсионери. Няма човек -няма проблем-няма приходи, няма разходи за пенсии. Така 2020 г ще занулим държавата със спиране на фондовете..... Безработица не 300хиляди а 2 600 000, тези дето са вън и те нямат работа в държавата. Колкото повече напуснат, по-малко ще търсят работа и ще претендират за права..... ех какъв разцвет.....

Над 1 000 000 000лв. на година източват банките от бизнеса чрез лихвите.

на зорлем глупав. Безлихвени заеми се предлагат за младите семейства първи дом,в някои държави има и помощ от държавата за началната вноска. Какво му е лошото на това ? Разбира се тези средства се гласуват в бюджета,така както санирането,само ,че много по смислено от това което се правеше до сега. Не се притесняваѝте господа бивши .

Борисов е пич, и ще метна за него.

Метни се и ти, ама през моста. Един глупак по-малко ще има в тая държава.

не се плахункайте дрогаре! курнелия взима властта, орешарски става министър на финанСОвете, а вие правите опашка пред новата ктб, списък с пореден номер в тетрадка с карирани листове, и чакате безлихвените заеми!

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аа ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

AA ti govno neshtastno pak puskash smsite za falita,dokato prez drugoto vreme oblizvash posranijat Guz na tapanara borisOff,da vi eba putkata majchina i na dvamata!

AA ti govno neshtastno pak puskash smsite za falita,dokato prez drugoto vreme oblizvash posranijat Guz na tapanara borisOff,da vi eba putkata majchina i na dvamata!

Приличаш на Андрешко - селският тарикат!

абе тъпуняк айде да вземеш да се пенсионираш и да не ти гледаме първобитната муцуна повече....

Седнал е на твойта ли!

Адвокат на финансовата мафия или просто говорене на празен ход ?? А аз го питам : Защо безплатно саниране за едни, а за други - не ??

ааа...нещо като безплатното саниране? Що то е безопасно а същото на другите - не?

Най-опасен за България си ти, Боко, защото лихвата ти е много висока и бърка в джоба на всеки от нас. Както те посъветваха нашенци в Лондон - вземи та се погледни в огледалото.

Бойко,тиквооо! Не стига,че си некомпетентен по финансови и всякакви въпроси,ами ни залъгваш,че ще намаляваш данъците,дето миналата година съветваше всички герберски кметове да ги вдигат и аз сега плащам с 39% по скъпи данъци за всичко! Мошенник и лъжец! Махай се да не те виждам!

Най-опасен си ти Борисов не само за банките ,но и за българите и сигурността им.Ти обяви неоосманеца и сатрапа на турският народ Ердоган ,веднага след опита за преврат при посещението си в Турция за твоят приятел.Ти му предаде турските интелектуалци и бизнесмени в знак на приятелство без санкция на БГ съда.Ти получи подкрепата на ДОСТ-Местан на президентските избори от тази протурска партия.С действията си ,като управляващ непрекъснато ни доказваше ,че България не е правова държава т.е. ,че тя се управлява от криминално-политическата мафия.

както винаги за банките и келепира, не за тия, които ТОЙ иска да гласуват за него? е голямо е г..но! И кой би гласувал за такова нещо? на мен за печалбата на банките ли да ми е жал или за шибаните лихви, които прибират от моя джоб?!!!

Заема е безлихвен за получателя , а Баката си получава лихвата от Държавната програма !Защо пак лъжеш и се правиш че не разбираш ?Кой може да накара Банка да дава без лихва?Ти толкова ли си прост?

Ебре Боце, 7 години беше ЦАРА на държавата и що нищо подобно не направи!??????????

Марешки да направи банка с отрицателна лихва! Взимаш 2 лв., а връщаш 1;) Няма да плаща данъци и пак ще е на печалба :)))

"Стегнато ПЛАНЧЕ"......."МАЧЛЕ"........ За тоя всичко е в умалителен вид,най вече БЪЛГАРИЯ.Остава да каже "НАШАТА ДЪРЖАВИЦА", до каквото дередже я докара той "нашето Слънце". НИКОГА ГЕРБ!!!!!!!!!!

Но най-вече за муртите. Ще умрат от глад.

Не знам защо ама Борисов като че ли иска да провери колко "прости" /"Аз съм прост и вие сте прости, за това се разбираме ..." - Б.Борисов/, са останали в България, които въпреки идиотиите му да гласуват за него и "партията" му ...

В интерес на истина трябва да си още по-прост да вярваш на Нинова, че като каже на банките - давайте безлихвени заеми и те с кеф и безкористно се лишават от 20 милиарда годишно!

това е пряко свързано с банковите протоколии промени в еврозоната и въвеждането на еврото, което ще ни натресат! Нинова , просто си спестява да го каже, защото автоматично става неизбираема!

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година.

Ето как боко започна и от банкиране да разбира.Има съветник,нарича се tonk11.Не в блато, в ада ще ни вкара този неграмотник.Бездържавието и безхаберието властва навсякъде,това е неговата гордост и неговата цел заветна.Той да е добре.Това чест,достоенство,учение,критичност,оттегляне,за него са изрази непонятни.Ще драпа не за друго ,а за да продължава да краде..

Най-опасният период мина!Тази некадърна мутра, нарцис с грам мозък да ни управлява два незавършени мандата!Не забравяйте, че хора се самозапалиха заради него!Мислете българи, или няма да видите тук децата си и ще си говорите с тях само по Скайп!

Уважаеми дами и господа, сънародници, не гласувайте за ГЕРБ и БСП - двете лица на БКП! Но непременно гласувайте, Вашият глас има значение. Използвайте и преференцията, така ще преподредите листите по Ваш избор.

Значи безлихвените заеми за млади семейства и деца ще срутят бюджета ? Таз пак изби рибата. Колко деца се раждат, колко млади напускат България защото в ЕС им се предлагат много по-добри условия и помощи за децата. Кога от пожарникар стана икономист и финансист ? Да не си написал нов том на Винету - хахаххахаха

Не казал подобно нещо. Нищо общо с бюджета няма тук. Просто е тъпо да задължиш частна фирма (като банката) да работи на загуба само щото си социалист . . . .

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година.

на българина все държавата му била виновна... ами кой да е виновен бе, селски? Румънскя премиер ли ве? Или турския?

На мен държавата не ми е виновна , виновни са ми тези дето са я яхнали , ама тоя едва ли ги разбира тия работи.

не е бек, а нападател. нещо като Бистришкия Меси)))):

Тоя човек от кога разлбира от финанси?Аз съм с три висши образования и нямам такива претенции!Горко ни, пожарникар и финанси!Като Менда, голямата бюджетарка, ни докара до тук, заедно с оня тройкаджия от Свищов!

Тая категория са лесни с финансите - две графи , ми дал и втора - му взел.

липсата на лихви е вредне за банките, а банките са вредни за нас! Айде да ти гласуват банкерите , без нас, а? Съгласен?

''Българинът е cвикнал, като има някакъв проблем, държавата да мy е виновна. Без значение дали е общината, правителството и т.н'' Звучи като фундаментално откритие казано от човек популярен с това , че все друг му е виновен. Баце учим се от челния ти опит , от ''ноу-хау''-то ти , пример си ни Баце , символ. И земи се понаучи що е то точно държава , да се не излагаш като се силиш да я управляваш , ама вече на кукуво лято за щастие.

Платили сме милиони за шпионска операция, а не за филмите на журналистката Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се оказа жестоко подведен в скандала с Елена Йончева. Още през 2013 г. сценарият Йончева се вози с правителствени самолети за да прави филмите си, а държавата плаща претърпя провал. Тогава Ивайло Московски, който я обвини си оттегли думите, че престоят и действията на Елена Йончева, когато ходи да говори с партизаните и бунтовниците в Сомалия, струваха на държавата няколко милиона лева. От вчерашните изявления на Борисов стана ясно, че правителството е дало 2 млн. лв. през 2010 г. за шпионска операция, а не за филмите на журналистката. Твърденията, че кабинетът Борисов 1, след като дошъл на власт, трябвало да даде милиони за интервютата на Елена Йончева, остават без покритие.

Известно ли е на другарА Бойко какви са лихвите по кредитите в богатите европейски държави?!

Борисов. На това нещо, дето уж си го измислил му се казва ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО. Пускаш даден документ и можеш да проследиш до къде е стигнал - като пратка по куриер. Но това ще означава намаляване на огромния административен апарат, опростяване на процедурите, носене на отговорност от безбройните калинки. Нали още като дойде на власт през 2009 г. сам каза колко хубаво било в Естония и даже даде в нечии джобове около 40 милиона лева за разработването на електронното правителство. Просто тарикатееш, както винаги. Хем обещаваш нещо, хем искаш ако си на власт назначените калинки да си гледат кефа и да притиснат когото трябва и както трябва.

КАК МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НА МАРЕШКИ ТОЧИ КИНТИ ЗА "АНАЛЕН АБСЦЕС" ОТ ДЪРЖАВЕН ГЕРБ "ПАРАШУТИСТ" В "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ".. С надлежно посочени болнични за общо 100 дни.. Ма кво да се очаква от държава, в която пицата пристига по-бръже от Бързата и помощ..

разяснявам планчето за гласуващите офци - които и от маскарите да дойдат на власт, маскарата Герджиков вече движи планчето с влизането на БГ в Еврозоната - и тогава цените - в евро по 2 и ни прибират половината депозити...

"Разработили сме едно много стегнато планче"......ДВА НЕДОВЪРШЕНИ МАНДАТА В ТЕЗИ ВАШИ ......"ПЛАНЧЕТА"....ВЪОБЩЕ НЕ ФИГУРИРАШЕ ......НАРОДЕЦА , ВИЖ КОТАРАЦИ , БИРИ ЧАЛГОТЕКИ И ТИГРИ.........СЕГА СЕ СЕТИХТЕ!!!!!??? БРЕ, БРЕ ,БРЕ!!!!!

"Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере". Напоително обясни на министрите си Бъ.Бъ. на днешното УЖ правителствено заседание. Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате? Селянчето от Банкя, което ви и пак са пъне да ви управлява, ви казва, че сте крастави жаби?!? И си траете, траете, и врите ли, врите!

Баце дай да уточниме некои неща , ти тия милиардите на кредит ли ги зема от държавата ни и с лихва или без лихва ще ги връщаш. Знаеш за кои милиарди говоря , тия дето придобиването им по съответните способи води до свиждане с бай Ставри.Дай Боже и у нас да стане.

Самороден талант ! Вече и от банки разбира! Еххх златото на България - какво ще прави тая държава без него ...

omon (18.01.2015 в 23:33) ---------------------------- Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща! Какви българи сме бе хора ? Как тази сбирщина наречена ГЕРБ си позволява да петни името на този древен и велик народ? Нима е възможно това което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на нашия народ, на българския народ? Събудете се и долу лапите на простаците от името българи. Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб. Трябва да си много прост да се прекланяш и да бъдеш съпричастен с това говедо на снимката именувано Цветан Цветанов. Нима не виждате , че парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко, тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи. Трябва да си много прост за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самия. Трябва да си много прост за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много прост за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност. Вие не сте и не би могло да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България.

поредните простотии на банкянското говедо... даже не чета...

а ти колко трябва да си тъп та жена родена в село крушовица врачанско да ти каже, че банките ще ти дадат безлихвен заем когато тя спечели изборите, та да и повярваш?

няма да гласувам за никоя маскара, троле!

ТИ И ВСИЧКИ СОРОСОИДИ СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ПОВЕЧЕ ЗА БАНКИТЕ ОТКОЛКОТО ЗА НАРОДА СИ,НИМА СИ СЛЯП БОРИСОВ ЧЕ ЛИХВА 10-15-20% Я НЯМА НИКАДЕ ПО СВЕТА ,САМО В ТВОЯТА ГУБЕРНИЯ С ПРОСТИ ХОРА ,КАКТО САМ ГО КАЗА ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ

Бацето не е соросоид , той е соросоплужляк.

Цитат: Разработили сме едно много стегнато планче. Един администратор да събере всички документи. Като подадеш една молба за нещо, даваш името, адреса и съответният служител да може да провери. Това само една кратуна може да го измисли. Нормално е тези справки да са достъпни онлайн, без да е необходимо да подаваш молбичка и да зависиш от кефа на корумпирано чиновниче.

Кратуна та си ти. И е явно, че въобще не знаеш за какво иде реч. Ако Боко го направи това ще е министър още много време.

Явно не си се сблъсквал с чиновници, които да ти дадат справка или документ някакъв. Удостоверение за липса на задължения се издава за една седмица! Една седмица за да се отпечата едно листче и да му се сложи зелен печат. Ако искаш по-бързо, те канят в кафето да го обсъдим. А ти си гласувай за Б.й Х.й, очевидно мазохизма ти е втора природа.

А БЛАГОДАРИМ от такъв "берекет",.Стига сме му гледали мутрата толкова време и слушали простотийте!!!!ЧАС БОКИЧ!!!!!

Мутренския образ на прехода изразен чрез успелия образ на БХ малоумника отново иска да управлява България,всеки друг,но не Гроб.

Коментари - Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките | Днес.dir.bg

Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че ако спечели изборите, няма да вдига данъци, дори се мисли за понижаване на ДДС. Той е против безлихвените заеми на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Безлихвените заеми са опасни за банките | Днес.dir.bg

Коментари

еи,шом и такъв човек се изказва за безлихвените заеми,ами защо не стане направо вълкът на уолстреет! ето и доган инжинер екперт хидролог,познавач на широката руска душа,волен сидеров -експерт по минно дело и особеннно по златодобив и петрол и ето с такива креатури българия ще стане като дубаи на европа!

А простите, корумпирани политици са опасни за държавата

ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ ЗА"РАБОТА С ЕДНО ГИШЕ",ГИ СЛУШАМЕ ШЕСТ ДЪЛГИ ГОДИНИ И ПАК С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ЩЕ НИ ПРОБУТВА СТАРИТЕ СИ,НЕИЗПЪЛНЕНИ ОБЕЩАНИЯ!!!МНОГО БЛАГОДАРЯ,НО НЕ СПЕЧЕЛИ МОЯТ ГЛАС!!!

Как пък вече 28 години не успяхте 1 км към магистрала Хемус да добавите! Копeлeта некадърни и крадливи. Затрихте Северна България, Плевен -един от най-развитите икономически град! Не че Южна България е цъфнала и завързала с тази некачествена Тракия.

Значи според Борисов ЕЦБ е жива закъсотина щото дава на нулева или отрицателна лихва!!! Може и да е прав.

Обещавай и властвай. Това е политическата формула в България.

А защо не го направи това с обслужването до сега. Имаше 6.5г. Защо не разкара тъпите чиновници дето по цял ден мислят каква далаверка да спретнат и те разкарват ден след ден. За едно обикновено удостоверение губиш няколко дни. За регистрация на кола висиш като сопол. Плащаш хиляди на общини за разрешение за строителство, а газиш кал до колене 10г. след като построиш сградата. Защо не намали безполезната администрация поне наполовина? И сега какво?

Няма нищо по-опасно от теб, мутро нагла.

Идиот! Зажалил банките! Те регистрираха през 2016 най-голямата си печалба от 2008г. насам, а той ги зажалил. Можел ли да смяташ, бе тикво проста еднокнижна - в България има милиони банкови сметки на частни лица, по които се събират безсмислените такси месечно обслужване от по 1-2лв. Това са милиони месечно без НИКАКЪВ труд и вложени средства. Каква лихва по депозитите те гони?!? Ти изобщо знаеш ли какви смешни лихви дават банките? От повече от година въведоха и такса да си теглиш пари на каса от собствената сметка?!? Това е обирджийсто. В България няма банки, а озаконени лихвари и ЛИХВАРСКИ КАРТЕЛ, който само вие - т.нар. политици не виждате. Идиоти!

Ще ги жали. Нали Цветелина Бориславова, с която си дали заграбените пари, е банкерка.

..... обещания, обещания....а дано повярват.... банките трябва да се нагушат с още пари, колкото по-вече данъци и лихви - по-малко граждани в държавата.... канада отваря граници.... Бюджета ще олекне с още 50-60 000 млади и можещи и 14-15 000 пенсионери. Няма човек -няма проблем-няма приходи, няма разходи за пенсии. Така 2020 г ще занулим държавата със спиране на фондовете..... Безработица не 300хиляди а 2 600 000, тези дето са вън и те нямат работа в държавата. Колкото повече напуснат, по-малко ще търсят работа и ще претендират за права..... ех какъв разцвет.....

Над 1 000 000 000лв. на година източват банките от бизнеса чрез лихвите.

на зорлем глупав. Безлихвени заеми се предлагат за младите семейства първи дом,в някои държави има и помощ от държавата за началната вноска. Какво му е лошото на това ? Разбира се тези средства се гласуват в бюджета,така както санирането,само ,че много по смислено от това което се правеше до сега. Не се притесняваѝте господа бивши .

Борисов е пич, и ще метна за него.

Метни се и ти, ама през моста. Един глупак по-малко ще има в тая държава.

не се плахункайте дрогаре! курнелия взима властта, орешарски става министър на финанСОвете, а вие правите опашка пред новата ктб, списък с пореден номер в тетрадка с карирани листове, и чакате безлихвените заеми!

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аа ти говно нещастно пак пускаш смсите за фалита,докато през другото време облизваш посраният гуз на тапанара борисофф,да ви еба путката мажчина и на двамата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

AA ti govno neshtastno pak puskash smsite za falita,dokato prez drugoto vreme oblizvash posranijat Guz na tapanara borisOff,da vi eba putkata majchina i na dvamata!

AA ti govno neshtastno pak puskash smsite za falita,dokato prez drugoto vreme oblizvash posranijat Guz na tapanara borisOff,da vi eba putkata majchina i na dvamata!

Приличаш на Андрешко - селският тарикат!

абе тъпуняк айде да вземеш да се пенсионираш и да не ти гледаме първобитната муцуна повече....

Седнал е на твойта ли!

Адвокат на финансовата мафия или просто говорене на празен ход ?? А аз го питам : Защо безплатно саниране за едни, а за други - не ??

ааа...нещо като безплатното саниране? Що то е безопасно а същото на другите - не?

Най-опасен за България си ти, Боко, защото лихвата ти е много висока и бърка в джоба на всеки от нас. Както те посъветваха нашенци в Лондон - вземи та се погледни в огледалото.

Бойко,тиквооо! Не стига,че си некомпетентен по финансови и всякакви въпроси,ами ни залъгваш,че ще намаляваш данъците,дето миналата година съветваше всички герберски кметове да ги вдигат и аз сега плащам с 39% по скъпи данъци за всичко! Мошенник и лъжец! Махай се да не те виждам!

Най-опасен си ти Борисов не само за банките ,но и за българите и сигурността им.Ти обяви неоосманеца и сатрапа на турският народ Ердоган ,веднага след опита за преврат при посещението си в Турция за твоят приятел.Ти му предаде турските интелектуалци и бизнесмени в знак на приятелство без санкция на БГ съда.Ти получи подкрепата на ДОСТ-Местан на президентските избори от тази протурска партия.С действията си ,като управляващ непрекъснато ни доказваше ,че България не е правова държава т.е. ,че тя се управлява от криминално-политическата мафия.

както винаги за банките и келепира, не за тия, които ТОЙ иска да гласуват за него? е голямо е г..но! И кой би гласувал за такова нещо? на мен за печалбата на банките ли да ми е жал или за шибаните лихви, които прибират от моя джоб?!!!

Заема е безлихвен за получателя , а Баката си получава лихвата от Държавната програма !Защо пак лъжеш и се правиш че не разбираш ?Кой може да накара Банка да дава без лихва?Ти толкова ли си прост?

Ебре Боце, 7 години беше ЦАРА на държавата и що нищо подобно не направи!??????????

Марешки да направи банка с отрицателна лихва! Взимаш 2 лв., а връщаш 1;) Няма да плаща данъци и пак ще е на печалба :)))

"Стегнато ПЛАНЧЕ"......."МАЧЛЕ"........ За тоя всичко е в умалителен вид,най вече БЪЛГАРИЯ.Остава да каже "НАШАТА ДЪРЖАВИЦА", до каквото дередже я докара той "нашето Слънце". НИКОГА ГЕРБ!!!!!!!!!!

Но най-вече за муртите. Ще умрат от глад.

Не знам защо ама Борисов като че ли иска да провери колко "прости" /"Аз съм прост и вие сте прости, за това се разбираме ..." - Б.Борисов/, са останали в България, които въпреки идиотиите му да гласуват за него и "партията" му ...

В интерес на истина трябва да си още по-прост да вярваш на Нинова, че като каже на банките - давайте безлихвени заеми и те с кеф и безкористно се лишават от 20 милиарда годишно!

това е пряко свързано с банковите протоколии промени в еврозоната и въвеждането на еврото, което ще ни натресат! Нинова , просто си спестява да го каже, защото автоматично става неизбираема!

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година.

Ето как боко започна и от банкиране да разбира.Има съветник,нарича се tonk11.Не в блато, в ада ще ни вкара този неграмотник.Бездържавието и безхаберието властва навсякъде,това е неговата гордост и неговата цел заветна.Той да е добре.Това чест,достоенство,учение,критичност,оттегляне,за него са изрази непонятни.Ще драпа не за друго ,а за да продължава да краде..

Най-опасният период мина!Тази некадърна мутра, нарцис с грам мозък да ни управлява два незавършени мандата!Не забравяйте, че хора се самозапалиха заради него!Мислете българи, или няма да видите тук децата си и ще си говорите с тях само по Скайп!

Уважаеми дами и господа, сънародници, не гласувайте за ГЕРБ и БСП - двете лица на БКП! Но непременно гласувайте, Вашият глас има значение. Използвайте и преференцията, така ще преподредите листите по Ваш избор.

Значи безлихвените заеми за млади семейства и деца ще срутят бюджета ? Таз пак изби рибата. Колко деца се раждат, колко млади напускат България защото в ЕС им се предлагат много по-добри условия и помощи за децата. Кога от пожарникар стана икономист и финансист ? Да не си написал нов том на Винету - хахаххахаха

Не казал подобно нещо. Нищо общо с бюджета няма тук. Просто е тъпо да задължиш частна фирма (като банката) да работи на загуба само щото си социалист . . . .

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година.

на българина все държавата му била виновна... ами кой да е виновен бе, селски? Румънскя премиер ли ве? Или турския?

На мен държавата не ми е виновна , виновни са ми тези дето са я яхнали , ама тоя едва ли ги разбира тия работи.

не е бек, а нападател. нещо като Бистришкия Меси)))):

Тоя човек от кога разлбира от финанси?Аз съм с три висши образования и нямам такива претенции!Горко ни, пожарникар и финанси!Като Менда, голямата бюджетарка, ни докара до тук, заедно с оня тройкаджия от Свищов!

Тая категория са лесни с финансите - две графи , ми дал и втора - му взел.

липсата на лихви е вредне за банките, а банките са вредни за нас! Айде да ти гласуват банкерите , без нас, а? Съгласен?

''Българинът е cвикнал, като има някакъв проблем, държавата да мy е виновна. Без значение дали е общината, правителството и т.н'' Звучи като фундаментално откритие казано от човек популярен с това , че все друг му е виновен. Баце учим се от челния ти опит , от ''ноу-хау''-то ти , пример си ни Баце , символ. И земи се понаучи що е то точно държава , да се не излагаш като се силиш да я управляваш , ама вече на кукуво лято за щастие.

Платили сме милиони за шпионска операция, а не за филмите на журналистката Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се оказа жестоко подведен в скандала с Елена Йончева. Още през 2013 г. сценарият Йончева се вози с правителствени самолети за да прави филмите си, а държавата плаща претърпя провал. Тогава Ивайло Московски, който я обвини си оттегли думите, че престоят и действията на Елена Йончева, когато ходи да говори с партизаните и бунтовниците в Сомалия, струваха на държавата няколко милиона лева. От вчерашните изявления на Борисов стана ясно, че правителството е дало 2 млн. лв. през 2010 г. за шпионска операция, а не за филмите на журналистката. Твърденията, че кабинетът Борисов 1, след като дошъл на власт, трябвало да даде милиони за интервютата на Елена Йончева, остават без покритие.

Известно ли е на другарА Бойко какви са лихвите по кредитите в богатите европейски държави?!

Борисов. На това нещо, дето уж си го измислил му се казва ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО. Пускаш даден документ и можеш да проследиш до къде е стигнал - като пратка по куриер. Но това ще означава намаляване на огромния административен апарат, опростяване на процедурите, носене на отговорност от безбройните калинки. Нали още като дойде на власт през 2009 г. сам каза колко хубаво било в Естония и даже даде в нечии джобове около 40 милиона лева за разработването на електронното правителство. Просто тарикатееш, както винаги. Хем обещаваш нещо, хем искаш ако си на власт назначените калинки да си гледат кефа и да притиснат когото трябва и както трябва.

КАК МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НА МАРЕШКИ ТОЧИ КИНТИ ЗА "АНАЛЕН АБСЦЕС" ОТ ДЪРЖАВЕН ГЕРБ "ПАРАШУТИСТ" В "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ".. С надлежно посочени болнични за общо 100 дни.. Ма кво да се очаква от държава, в която пицата пристига по-бръже от Бързата и помощ..

разяснявам планчето за гласуващите офци - които и от маскарите да дойдат на власт, маскарата Герджиков вече движи планчето с влизането на БГ в Еврозоната - и тогава цените - в евро по 2 и ни прибират половината депозити...

"Разработили сме едно много стегнато планче"......ДВА НЕДОВЪРШЕНИ МАНДАТА В ТЕЗИ ВАШИ ......"ПЛАНЧЕТА"....ВЪОБЩЕ НЕ ФИГУРИРАШЕ ......НАРОДЕЦА , ВИЖ КОТАРАЦИ , БИРИ ЧАЛГОТЕКИ И ТИГРИ.........СЕГА СЕ СЕТИХТЕ!!!!!??? БРЕ, БРЕ ,БРЕ!!!!!

"Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере". Напоително обясни на министрите си Бъ.Бъ. на днешното УЖ правителствено заседание. Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате? Селянчето от Банкя, което ви и пак са пъне да ви управлява, ви казва, че сте крастави жаби?!? И си траете, траете, и врите ли, врите!

Баце дай да уточниме некои неща , ти тия милиардите на кредит ли ги зема от държавата ни и с лихва или без лихва ще ги връщаш. Знаеш за кои милиарди говоря , тия дето придобиването им по съответните способи води до свиждане с бай Ставри.Дай Боже и у нас да стане.

Самороден талант ! Вече и от банки разбира! Еххх златото на България - какво ще прави тая държава без него ...

omon (18.01.2015 в 23:33) ---------------------------- Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща! Какви българи сме бе хора ? Как тази сбирщина наречена ГЕРБ си позволява да петни името на този древен и велик народ? Нима е възможно това което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на нашия народ, на българския народ? Събудете се и долу лапите на простаците от името българи. Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб. Трябва да си много прост да се прекланяш и да бъдеш съпричастен с това говедо на снимката именувано Цветан Цветанов. Нима не виждате , че парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко, тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи. Трябва да си много прост за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самия. Трябва да си много прост за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много прост за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност. Вие не сте и не би могло да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България.

поредните простотии на банкянското говедо... даже не чета...

а ти колко трябва да си тъп та жена родена в село крушовица врачанско да ти каже, че банките ще ти дадат безлихвен заем когато тя спечели изборите, та да и повярваш?

няма да гласувам за никоя маскара, троле!

ТИ И ВСИЧКИ СОРОСОИДИ СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ПОВЕЧЕ ЗА БАНКИТЕ ОТКОЛКОТО ЗА НАРОДА СИ,НИМА СИ СЛЯП БОРИСОВ ЧЕ ЛИХВА 10-15-20% Я НЯМА НИКАДЕ ПО СВЕТА ,САМО В ТВОЯТА ГУБЕРНИЯ С ПРОСТИ ХОРА ,КАКТО САМ ГО КАЗА ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ

Бацето не е соросоид , той е соросоплужляк.

Цитат: Разработили сме едно много стегнато планче. Един администратор да събере всички документи. Като подадеш една молба за нещо, даваш името, адреса и съответният служител да може да провери. Това само една кратуна може да го измисли. Нормално е тези справки да са достъпни онлайн, без да е необходимо да подаваш молбичка и да зависиш от кефа на корумпирано чиновниче.

Кратуна та си ти. И е явно, че въобще не знаеш за какво иде реч. Ако Боко го направи това ще е министър още много време.

Явно не си се сблъсквал с чиновници, които да ти дадат справка или документ някакъв. Удостоверение за липса на задължения се издава за една седмица! Една седмица за да се отпечата едно листче и да му се сложи зелен печат. Ако искаш по-бързо, те канят в кафето да го обсъдим. А ти си гласувай за Б.й Х.й, очевидно мазохизма ти е втора природа.

А БЛАГОДАРИМ от такъв "берекет",.Стига сме му гледали мутрата толкова време и слушали простотийте!!!!ЧАС БОКИЧ!!!!!

Мутренския образ на прехода изразен чрез успелия образ на БХ малоумника отново иска да управлява България,всеки друг,но не Гроб.