17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз откъде да знам за кои пътища кой плаща? Дреме ми общината или държавата плаща - голям праз! От единия джоб в другия

А чипа с 5G-то? С него какво ще правим, с хапчето - директно в кръвоносната система. Даже може и няколко да вкарат, във ваксината няма място и ще се забележи, ама в голяма хубава капсула - няма проблем!

По твоите разсъждения - може и в пържолата и хляба дето си похапваш да ти вкарат чип!!!!!!! Абе направо легай и умирай..........

Не разбрах, аз ако живея в София и искам да отда до морето , на коя община ще плащам винетка ?

Лицемерие. Не може да караш кола само по селски пътища без винетка. Ще ти се наложи да пътуваш по пътища с платена винетка, ще те засече системата, а глобата е колкото три винетки.

И как ще разберем къде свършва единия и от къде започва другия път? Вижте как го правят хората, че се научете най-сетне!

Оправете си акустиката в студиото! Диктора не се чува отчетливо. Звука се чува сякаш някой говори от другия край на зала. Сигурен съм, че могат да се намерят специалисти, които да ви дадат по-добри насоки, но и за неспециалисти е ясно, че има проблем.

В "Какво се случи до този час?" се очаква резюме на 2-3 от най-важни нови неща, случили се от предходния подкаст насам. Информация за 16-ти век някак си не попада в тази графа.

Продавам Е60 за 11 000 лева 2007г . Топ състояние ! А по между другото к*р за уевски !

Пак някой недоклатен предизборен гешефт.

С Табелка