Беглецът с COVID-19 от Паничерево оздравя

Ще трябва да прекара под карантина още поне 20 дни

Обратно в новината

Коментари - Беглецът с COVID-19 от Паничерево оздравя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек може и в затвора да го вкарат, за това че е оздравял.

Еми ше оздравее, кой не е оздравял от вирус.

След две хубави напивания щеше още по Великден да си е здрав човека!

Сега ще хонабият!

Последните изследвания показват, че може би хората, употребяващи никотин са далеч по-малко застрашени. В САЩ само 1.9% от починалите от COVID-19 са били пушачи,докато сред населението пушачите са 19%. В Китй също е наблюдавано съществено по-малко количество починали средупотребявалите никотин - 30% от китайците са пушачи, но само 12% от починалите са били пушачи. В САЩ обаче, голяма част от хората приемат никотин не с пушене на цигари, а с "електронни цигари" или с никотинови пластири, което е по-здравословният начин. Това може да обясни разликата с Китай, където приемащите никотин го правят пушейки цигари.

А може би починалите са с разни хубави заболявания, за чието развитие цигарите спомагат и вероятно доста от тях са с лекарска забрана да пушат. Като опре ножът до кокала и ти ще ги откажеш.

Бягайте за здраве,а?!

Спасил се е човека като е избягал от ръцете им поне за ден два, ама гирултия голяма беше...

и малките деца вече разбраха че всичко е цирк , вируса е безобиден

напротив- даже случайно или не в името му се съдържа същината- КОварен ВИД. трябват си здраве, акъл и късмет, за да се опазиш.

Затова човека е избягал от болницата, защото е бил здрав, а вие искате да му внушите, че е болен ! И сега какво, хоп човека оздравял!

О без вашите екшъни щешеда оздраве.Но на дружинката на Мутафчийски беше необходими точно екшъни. Слава богу, че този човек успя да избяга от болницата. Инак щяха да го интубират и край!

Относно вируса хибридната война на путин е започнала много долна стратегия. Всички тролове ви убаждават, че вирус няма. Лъжт ви че не трябва да се пазите, че не трябва да си пазите семейството. Искат да се заразите и да заразите роднините си. За да има повече болни българи. Повече жертви. Какво за всяка тема ви заливат с фалшиви новини за да нямате реална представа за нещата. Рублен Радев, Волен Сидеров и Костя Копейкин и те са в този хор ХИБРИДНАТА ВОЙНА УБИВА

То затова ли точно Путин разпраща помощи по целия свят на закъсалите от вируса-)

3евзек

Помощите ги изпраща за да свалят санкциите над неговите дружки олигарси.

Оздравяват ли хората или биват излекувани. Постоянно питаме "как ги лекуват" и няма отговор.

В Китай карантината е 28 дни! Всички влезли в Китай остават 28 дни под карантина,защото има случай на такива,влезли и стояли 14 дни и след това се оказва,че продължават да носят заразата. Затова и тук карантината за всички влизащи в България трябва да е 28 дни минимум! Има и такива,които, след като са се излекували се оказва,че не са напълно се излекували,защото самите тестове не са много точни и може да ти покаже отрицателен,че е теста,а ти все още да не си се изчистил от вируса и така после отиваш до болницата,ако се влошиш и то се окаже,все едно пак си се заразил,а то е защото не си се доизлекувал. Затова си мисля,че поне 28 дни под карантина трябва да стоят всички излекувани,явно тоя вирус доста трудно се изчиства от някой организми!