Беглецът с COVID-19 от Паничерево оздравя

Ще трябва да прекара под карантина още поне 20 дни

Обратно в новината

Коментари - Беглецът с COVID-19 от Паничерево оздравя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Китай карантината е 28 дни! Всички влезли в Китай остават 28 дни под карантина,защото има случай на такива,влезли и стояли 14 дни и след това се оказва,че продължават да носят заразата. Затова и тук карантината за всички влизащи в България трябва да е 28 дни минимум! Има и такива,които, след като са се излекували се оказва,че не са напълно се излекували,защото самите тестове не са много точни и може да ти покаже отрицателен,че е теста,а ти все още да не си се изчистил от вируса и така после отиваш до болницата,ако се влошиш и то се окаже,все едно пак си се заразил,а то е защото не си се доизлекувал. Затова си мисля,че поне 28 дни под карантина трябва да стоят всички излекувани,явно тоя вирус доста трудно се изчиства от някой организми!

Оздравяват ли хората или биват излекувани. Постоянно питаме "как ги лекуват" и няма отговор.

Относно вируса хибридната война на путин е започнала много долна стратегия. Всички тролове ви убаждават, че вирус няма. Лъжт ви че не трябва да се пазите, че не трябва да си пазите семейството. Искат да се заразите и да заразите роднините си. За да има повече болни българи. Повече жертви. Какво за всяка тема ви заливат с фалшиви новини за да нямате реална представа за нещата. Рублен Радев, Волен Сидеров и Костя Копейкин и те са в този хор ХИБРИДНАТА ВОЙНА УБИВА

О без вашите екшъни щешеда оздраве.Но на дружинката на Мутафчийски беше необходими точно екшъни. Слава богу, че този човек успя да избяга от болницата. Инак щяха да го интубират и край!

Затова човека е избягал от болницата, защото е бил здрав, а вие искате да му внушите, че е болен ! И сега какво, хоп човека оздравял!

и малките деца вече разбраха че всичко е цирк , вируса е безобиден

напротив- даже случайно или не в името му се съдържа същината- КОварен ВИД. трябват си здраве, акъл и късмет, за да се опазиш.

Спасил се е човека като е избягал от ръцете им поне за ден два, ама гирултия голяма беше...

Бягайте за здраве,а?!

Последните изследвания показват, че може би хората, употребяващи никотин са далеч по-малко застрашени. В САЩ само 1.9% от починалите от COVID-19 са били пушачи,докато сред населението пушачите са 19%. В Китй също е наблюдавано съществено по-малко количество починали средупотребявалите никотин - 30% от китайците са пушачи, но само 12% от починалите са били пушачи. В САЩ обаче, голяма част от хората приемат никотин не с пушене на цигари, а с "електронни цигари" или с никотинови пластири, което е по-здравословният начин. Това може да обясни разликата с Китай, където приемащите никотин го правят пушейки цигари.

То затова ли точно Путин разпраща помощи по целия свят на закъсалите от вируса-)

А може би починалите са с разни хубави заболявания, за чието развитие цигарите спомагат и вероятно доста от тях са с лекарска забрана да пушат. Като опре ножът до кокала и ти ще ги откажеш.

Помощите ги изпраща за да свалят санкциите над неговите дружки олигарси.

Сега ще хонабият!

След две хубави напивания щеше още по Великден да си е здрав човека!

Еми ше оздравее, кой не е оздравял от вирус.

Този човек може и в затвора да го вкарат, за това че е оздравял.