Пътуването с БДЖ било безопасно

Безопасно е да се пътува с БДЖ. Ние гарантираме с ежедневни прегледи, че техническото състояние на железниците е на ниво.

Обратно в новината

Коментари - Пътуването с БДЖ било безопасно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде си мислещ и техничеси грамотен Иванчо?Прочети какво ти бях писала.

следващия път като ме спре катаджия и ми поиска талона за годишен технически преглед, ще му кажа че всяка сутрин бай Илия от входа е майстор и ми преглежда колата. що да спазвам закона след като един зам министър пред всички медии казва че не го спазва.

Дори и с тези влакове пак е безкрайно по-безопасно от любимия на всички автомобилен транспорт, извършващ се основно от 20-годишни трошки по 20 годишни строшени пътища от малоумници с книжка.

Хей, да такова човек тая нашта крива нива ! Абе хич галиба няма ли едно читаво лице (или друго) да може барем словословия като хората да прави !? Откъде ги вадите тези екземпляри бре, дами/господа избранници `наши` !? Развъдник ли сте спретнали вдън горите тилилейски ли, що ли !?

Измисленият министър се скри и остави заместника си да плещи глупости. Каменчо, кога стана калайджия, кога ти почерня г..а? Ти от авиация не вдяваш, та камо ли от железница. Насади те май министърчето на пази яйца. Усетил е, че се опитваш да лапкаш повече от него и почна да избива комплексите си.

Ежедневната проверка на влаковете в общия случай се изчерпва с чукането по колесниците. Това не може да бъде гаранция за сигурност и безопасност на пътниците, защото потенциалните проблеми са много. Този министър е изключително арогантен, а си няма идея от транспорт, жалко че Борисов още не го е разбрал.

Те затова депутатите ползват БДЖ вместо да чакат на опашка за ВМВ или Мерцедес.

Да, в България пътуването с влак не е опасно, само ако вие не пътувате! Това е ясно!

с автобус е 5 пъти по-опасно и неудобно а вече не е и по-бързо. А това че не съобщават всички обърнати автобуси е друг въпрос

По каква методика определи че е 5 пъти по безопасно?