Уволниха 5-има за инцидента с бързия влак

Петима служители на БДЖ от депото в Бургас са уволнени във връзка с инцидента с бързия влак "Чайка" на гара Септември.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха 5-има за инцидента с бързия влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама шефа не защото е един и е незаменим а отгоре на това е от нашите

Пенчо ме става за директор!

Защо да си ходят началниците ?!?! Да не би шефа да е изкарал дефектно ремонтирания вагон от депото ?!!? Да не би шефа да е правил техническия преглед. Българите сме прости хора не си вършим работата претупваме я независимо колко е важна и като се окажем виновни, се надяваме шефа да носи отговорност за нашето престъпно небрежие.

Ми какви са те началници,като не могат да налагат дисциплина на свойте служители.За да се допусне това следва някой друг от по висше ниво да не е оказал контрол,в крайна сметка началника освен да ръководи трябва и да контролира. То не бе еди,два или три случая.Кога друг път са ставали толкова инциденти за толкова кратко време.Трябва да има жертви ли за да се вземат мерките.Тоя папунчо Сапо Цветков,няма само да се вози във влака и да открива нови гари,ами да си влезе в ролята на министър и да не се стигне дотам да си замине,когато вече ще е твърде късно!

Дисциплина в държавна фирма ??! Дисциплина има само в частните фирми защото кодекса на труда не предвижда опции за дисциплиниране на служителя. Докато в частните фирми честичко го нарушават и нещата се случват интересувай се малко за наказаните и глобените в държавните и частните фирми и ще видиш разликата.

Когато служителите на една компания традиционно не си вършат работата и тежките аварии и инцидентни стават практика вина имат всички мениджъри, започвайки от изпълнителния директор и стигайки до регионални мениджъри на средно ниво. Ултимативно задължение на мениджмънта е да налага стандарти за работа и трудова дисциплина и това започва най отгоре. Ако работата на генералния е само да се вози на лимузина и да пие от сутринта, той е ненужен.

Ами нали затова единия от уволнените е началника на депото. Вие кого искате да уволнят еврокомисаря по транспорт ли ?!?!

Кога този скапан и некадърен министър ще си ходи?Но може все служителите да са му виновни.Да си зминава и Пенчо!

Пропуснали са да уволнят двамата главни виновници - чистачката и портиера!

Пак ли само служители си отиват ,А НАЧАЛНИКА ИМ СИ СЕДИ?ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ПЕНЧО ЩЕ ЗАГРОБИ ЖЕЛЕЗНИЦАТА!!!САМО ЗАЩОТО ЖЕНА МУ БИЛА ЗУБОЛЕКАРКА НА БОЙКО ГО ДЪРЖАТ ТОЗИ ИЗМЕКЯРИН!ЧЕ ДАЖЕ И МИНИСТЪР ЩЕ ГО ПРАВЯТ! ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ИНЦИДЕНТИТЕ!

БДЖ трябва веднага да бъде закрита и дадена на търг на външна частна фирма.

Железницата в момента е, като клуб на пенсионера. Поради ниския социален статус на железничарите, се преназначават хора, които се пенсионират с, което се маскира проблема с кадрите. Това е огромна бомба със закъснител и, който подценява ситуацията е най-голямия враг на железницата.

Абе те не останаха железничари бе, всички уволни. Кой ще кара влаковете? Да не би пък не железничарите все да са виновни, че много станаха виновните вече?