Байдън и Путин разговаряха около два часа

Байдън смята да обсъди резултата от разговора с европейските си съюзници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление, скъпите на сърцето ми САЩ са. пред разпагане. Моят любим старчок Джо не е в час и ускорява процеса

Форума е подгизнал в радостно очакване от мъзгата на русофобите, като Sin в очакване Русия да си върне Украйна, а после да дойде ред и на Булгаристан. А ние, нормалните хора доволно потриваме ръце и сме готви да играем казачок и да пеем руски частушки пред Козяк 16 !!!

evra52k

Нормалните хора не са готови и не искат да играят казачок.

русия е на път да се разпадне.Китайците взеха Сибир.Въпрос на време е поробените от империята да се освободят

evra52k

По споразумение да са в нов военен блок китай навлезе на 300 км.

evra52k

Иска ли някой от редакцията на дир,включително коректора русофил, кога руснаците ще атакуват?

Разузнаването обикновенно казва това което искат да чуят шефовете им. Спомнете си Садам и химическите оръжия. Аз лично не виждам някакъв интерес от страна на Русия да напада Украйна. Пък и ако Руснаците решат да нападнат Укрите , САЩ ще се усетят едва когато Руското знаме се развее в Киев, както стана и в Крим. По-скоро се притеснявам че СА може да нападнат Русия и си търсят оправдание.

По време на Ялтенската конференция в един момент Чърчил и Рузвелт казали на Сталин, нека им даде Крим ,а те ще му отрежат един "кусочек" немска територия ,някъде към Елба.Сталин се позасмял и им казал,че ще стане ,ако му познаят,като показал три пръста палец,показалец и среден и попитал Чърчил ,кой от тях е среден.Чърчил показал показалец ,но Сталин му казал ,че не е той.На Рузвелт показал пет разперени пръста и него ,попитал ,кой от тях е среден и Рузвелт ,показал средният ,но Сталин и на него казал ,че не е той.Тогава те го попитали кой е средният пръст, тогава Сталин свил юмрука ,промушил палеца между показалеца и средният и ми казал ето това е средния.Ама много ги боли за Крим,кой си е руски от краят на 18-ти век

"Байдън и Путин разговаряха около два часа " И се разбраха, САЩ да върнат Аляска, а Русия да си върне Украйна.

Джо не е достоен опонент на руския президент. Да стои срещу Путин 2 часа е голямо наказание за Джо. Ще се възстановява дълго

Че Байгън няма как да издържи 2 часа, той сигурно и забравил за какво и с кого обсъжда...

Крим не е руски. Вижте джуджето- смелото ТО е застанало далеч от видео стената да не яде шамари от г-н Байдън..ха.ха.ха

Ако не е руски, както е от 5 века насам, то какво е това Крим... Ти и нашето Беломорие, че и нашата Македония ще дадеш на гърци и макета...

Единия ще и единият и другият ще си бъхтят в гърди те как да предотврати ли трета световна, ще се хвалят колко животи са стъкмили по живо по здраво и ще раздадат картите за поредното поскъпване на енергоресурсите. Байдън ще предложи нови санкции, пПутин ще се похвали колко много е вдигнал жизненият стандарт на руснаците. А бе циркът ще е пълен.

Реалностите са , че Крим е руски много повече , отколкото Косово е на косоварите и това добре се осъзнава от света. Друга реалност е ,че заради едно пикливо Косово , Западът даде на Русия морален статут да си отстоява Крим. Трета реалност е , че в Киев съотношението руснаци : украинци е 9:1, така че най- много Украйна да се раздели на двечасти при един конфликт

Само кяк жално се утешавате комунистите, че ахаааа и Украйна станала братушкина, червенушкина,... ами в други времена живеем!

Това, което казваш важи за Западна Украйна. Киев ина изток от Киев не са фенове на спагети демокрацията и Макдоналдс стандарта. За добро, или лошо, но е така

След разговора: обади ми се Путин за резултата: преместил си го от левият крачол в десният.

Форума е подгизнал от мъзгата на русофилистиците, в очакване след като Империята на Злото погълне Украйна да дойде ред и на България…мунчо потрива доволно ръце и се готви да играе казачок и да пее руски частушки с парцалеса деса..

аман от простотии! Руснаците отдавна забравиха коя е и къде е България!

А путин ще се свърже дъс слугите си: Лукавщенко, Вуйчич и Мунчо да ги информира, че Украйна ще стане руска в най скоро време, а после и Беларусия, Сърбия и България. Мунчо ще вдигне юмрук и ще изреве “УКРАЙНА Е РУСКА”

"Байдън и Путин разговаряха около два часа", ....... а китайците само мълчаха, и слушаха?!

Всичко е точно.Путьое пожертва неопределен брой руснаци в тая война.И после идват санкциите и ще останат само на водка и сешьодка.

Руската Тиква по - голяма тиква и от нашата тиква.

Разговорът е бил около 15 мин, най-вече в началото, докато спазват протокола. След това Деменцията е заспал и Путин си е водил монолог

"По-рано днес, на съвещание по икономическите въпроси президентът Путин нарече предстоящия си разговор с Байдън "протоколно мероприятие"" Скоро слушах детската песничка "15 мамуни" ,- приликите са очевидни.

tova s pochivkite ya drqmka li_

Страх ги е Русия да не завладее Украйна , че после цял свят ще им се смее !

расия че завладее с голио си гъз уграинскию к ур

Като цяло тук нещата са ясни,Запада натиска Украйна да влезе в Крим с армия и обещава подпомагане,а Русия придвижва армията си в близост до Крим за да го опази от украинско нахлуване. Запада много добре знае,че не може да направи абсолютно нищо военно му на Русия,видяхме ги в Афганистан,онези с резаните пушки ги подгониха за няколко седмици и те подвиха опашки,какво остава за сблъсък с Русия... Украйна много добре знае,какво би се случило,ако нападне Крим и затова няма да го направи,а Русия изобщо няма да влиза с танкове на полуострова,това просто е за прикритие,все едно ще влиза,не,няма да влиза,а ще действа от своя територия с обстрел по Киев,ще паднат няколко десетки жилищни блока,ще рухнат повечето медии в развалини,ще се потопят няколко военни бази,ще падне и парламента на главите на украинските депутати и нещата ще приключат за 2 - 3 часа максимум,а през това време Запада ще реве,че ще налага санкции на Русия,ще излязат на улични маршове в подкрепа и солидарност с Украйна и това е,всички ще бъдат: - Аз съм Украйна! - и до тука... Украинците го знаят това и затова няма да се хванат в капана на Запада,надявам се... САщ пробваха във Виетнам,в Афганистан,в Сирия да прокарад ред но се сблъскаха с Русия и подвиха опашки,какво остава на самата и граница да направят...

В Афганистан имаше график за изтегляне след 20 годишно присъствие на западна армия.Никой не е бягал, останаха малко войници и талибаните се надигнаха срущу тамошната войска на правителството. Руснаците ще се затруднят много с украинците.

Руснаците няма да влизат в Украйна,просто ще си пазят Крим,ако се опита да нахлуе Украйна в Крим,тогава ще бъдат изпарени,а десетки жилищни блокове в най големите градове на украинската държава ще бъдат сринати със се парламента им,болниците им,медиите им,някой военни бази и всичко ще приключи. Русия изобщо няма да преминава границата на Украйна,просто някакви хиперзвукови ракети ще долетят е така от някъде си...

Най-добрият съюзник на Байдън е памперсът, защото без него положението става много миризливо и насрано.

Що толкоз трябваше да дращите, глупотевиците платени от Държавния Департамент на САЩ. Северен поток 2 няма да бъде санкциониран. А О Крайна стана КУФАР без дръжка. Нито САЩ, нито ЕС я искат. Та къде останаха санкциите от Ада?

Байдъна добре му е подремнал. Ясна е работата. Русия ще си вземе каквото си е нейно. А чичо Сам и евро гей партньорите му ще цвилят половин година и ще им мине. Както се перчеха на Венецуела, какво стана там ? Някой от разбирачите про американос няма ли са сподели.

Много сте силни на минусите. Те и затова сметките ви са на минус. Както и възпитанието и образованието и интелигентността. Животът ви е един голям минус.

Русия е заобградена от врагове, какво ще си вземе? Крим? Украйна? Халал да ви е тоз излаз на черно море, САЩ отдавна си взе всичко останало и корабите си плават из черно море.

САЩ може и да имат експанзивна политика,но си ценят хората.А Россия е струпала 100000 пушечно месо по границите с Украйна.

Da se chete: Biden nabi kancheto na Putler.

Повече ми прилича на детската песен "15 маймуни". Познай кой е слона?

Бай Дън днес е заплашил Путин с използвани памперси за възрастни.

А ха ха хам чакаме сега изкукуригалият американец да разкаже как се е скарал на Путин и той пък е треперел от страх, пардон, от смях е треперел. Явно са решили съдбата на Украйна и ще разберем в чия полза.

Значи не е имало разговор.Дупе да му е яко на Волдемор зелен ке стане.

Франция и Германия са предатели...

На мен ми е интересно дали до 2050г. Ще вадят двойници на Путин?

Добре, че Байдон и Тръмп са по- млади...

Да де,но тях ги сменяват,а повелителят на тигрите и белите мечки-не!

Само на личните приятели на Джефри Епштийн. А Путин не е сред тях.

Ще трябва да си говорим за евреи и ролята им в СССР и Россия,мача е загубен от комунягите.

Бойдъна ще обсъжда с евромарионетките си ПРОТОКОЛНАТА СРЕЩА :))) Путин се гъбарка със Сенилния...

Но не е ИДИОТ да си пъха ръцете за в огъня Другото е демагогия МЕДИИНА ДЕМАГОГИЯ ЧЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ ТАРАЛЕЖ С ГОЛ ГЪЗ

Байдън беше изнесен с носилка и още го свестяват

Русия няма да преговаря за Украйна. Ще ги гърчат до посиняване. Така, че целият бивш Ссср да гледа, а Европа да се учи. САЩ ще направят това "протокол но мероприятие" за пред ЗапЕвропа и край. Да му мислят укропите. Голям гърчове ги чака. Е те вече са със средно африкански икономически показатели и заплати по $40. УЖАС! Ама срещу Русия, както и срещу Америка не се рита.

Останаха само три бастиона на изкривеното човешко мислене.Россия,China и Северна Корея

Те и лудите в лудницата мислят нормалните за чалнати. Та и ти така.

Все пак лудите затова са затворени.Та и ти така.

Бла-бла-бла. По-нескопосана глупост тропосана с канап не бях чел скоро. Някой яко се е напушил и седнал зад клавиатурата да се изходи.

Този тумор наречен САЩ, който разяжда планетата, трябва веднъж завинаги да бъде заличен от лицето на планетата

Къв разговор?! Още при първата усмивка на Путин Байдън вдигна и двете си ръце... все едно че вместо здрасти Путин му е казал "Хенде хох";)

Баба Ванга отново позна, че Русия ще се издигне духовно и военно, но не финансово. Също е казала, че двете страни ще се степат (без ядрени ракети) и първоначално ще изглежда че Русия губи, нещата бързо ще се обърнат и УСА ще ядат пердаха и ще изгубят.

Само догатки от затворен за всички разговор Ужас медиите са в шок и пишат ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Ама защо краварският лидер се е изпърдял пред кралицата и Камила ? Пред камерите. Още го разнасят из сайтовете - срам.

Байдън нарича жена си ту Джил, ту Хейли ... или с някое друго име, може и на мъж

Путин защо не е бил гол до кръста яздейки кон по време на разговора?

Защото е било само "протоколно ме.оприятие".

Интересно,когато Русия придвижва армията си на собствена територия Запада се надига,плаши със санкиции и дори ги въвежда,засега с оръжия не може да уплаши Русия,затова прибягва до санкции. Когато обаче САЩ използва свойте войски в Сирия,Либия,Ирак,Виетнам,Афганистан всички помагат на САЩ,няма санкции за тях,но пък Русия се намесва и пак американците си тръгват с подвити опашки...

Путин е възпитан и културен. Иначе на втората минута щеше да прати деменцията да върви на майната си.

Ако наистина рашките нахлуят в Украйна ще имат минимум 20000 жертви.И после ги чака глад и мизерия ,заради мерките ,които ще наложи запада

Рашките от къде да знаят, че ще нахлуват в Украйна?

Тая сто хилядна армия по границата с Украйна сигурно за красота са я сложили?

Те са си на собствена територия, могат да си слагат армията където си искат.

Новият военен бюджет на САЩ е съкратен наполовина - 300 млрд долара. Сумата за санкции за СП2 в него липсва. Пари няма ...