Бащата на бебето, бито от акушерка: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна

Вече 5-годишната Никол е с епилепсия след насилието и често има пристъпи. Родителите искат доживотна присъда. Защитата обаче настоява за по-ниско наказание, защото Емилия Ковачева не искала да убие новороденото

Обратно в новината

Коментари - Бащата на бебето, бито от акушерка: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 1984 година бре,само вие не пуснахте новината че краварите се изнасят панически от тука щото се очаква пандемия по краварските подлоги много скоро

Интересно когато биеш новородено с бутилка по главата какво искаш?

Божеее как не е целяла убийство, второ дете имам сега на 3 месеца аз като майка бих я убила тази това не се връща... здравето за цял живот детето ще страда. Доживот!

Аха, психическото ѝ състояние не е изследвано достатъчно? Тъй! А кога ще е достатъчно? Когато си изсмучете от пръстите докзателства, че тоя боклук е невменяем, затова невинен?

Законите трябва да отразяват разбирането на обществото за справедливост. 16 години не виждам да се приемат от хората. Нещо не е наред.

Да бият сестрата систем но, докато и докарат епилепсия, ако земе да пукне преди това, не са искали и толкова.

"Подсъдимата не е целяла и не е допускала смъртта на детето. Ако е целяла опит за убийство, не е имало причина, която да я препятства. Можем да говорим за причиняване на телесна повреда, но не и за убийство", каза Желязкова Че то ако го беше убила, това дете щеше да страда по-малко,отколкото сега с епилепсията и всички други съпътстващи страдания за цял живот. А за такива пледоарии, като на тази адвокатка,същата трябва да бъде вкарана в затвора за цинизъм ,.

Те сигурно я бият в панделата, такива най ги мразят.

Не знам ноооо...да лежи колкото лежи и като излезе да я пребият до инвалидност....

Слагаш чаршафа и към гробищата

Ами да се даде гласност. Малко да се поуспокои народа, че има реципрочни мерки. Даже се чудя, защо хората, които имат възможност, не ходят при ВКС да следят на живо делото и да упражняват граждански натиск за максимална присъда. Ей така, да си вземат по едно кафенце и по една книга и да напълнят пространството пред ВКС. Да се види, че ни пука.

Доживотен затвор без право на замяна! Категорично! Не може да ти поверят грижите за тези малки крехки създания, току-що дошли на бял свят, абсолютно беззащитни и ти да им посегнеш с такава нечувана жестокост и то абсолютно безпричинно! Прав е бащата - тази жена е да и отвърнеш със същото, да я биеш, биеш... да я пребиеш, малко ще е! Тя е съсипала живота на това семейство, оставила е детенцето полуинвалид... каквото и да и отсъдят, все ще и е малко! Не знам как бих понесла всичко това, ако беше моето дете... :(

Аз не мога на котето си да посегна, даже когато направи беля и ми отвори работа, тя налагала беззащитно новородено с такава жестокост! Тя е за линч, не за затвор! Да я пребият, осакатят, докарат до инвалидност и да я оставят да влачи съществуване, не живот!

Детето е вече на пет години, а садистката още не е осъдена?!? Защо? Тези съдии работят ли изобщо? За какво получават заплати?

Как си представя адвокатката - да малтретираш такова мъничко телце? Ако беше нейно дете? Като не е имала намерение да убива, а "само" детето да спре да плаче, това не омаловажава вината й по никакъв начин. Бебето не е голям човек, не може да се защити нито да се оплаче. Според мен наказанието трябва да се увеличи.

Тази новина няма нужда от коментар. Всяка присъда различна от доживотна ще е подигравка със семейството и правосъдието. Дано детенцето се оправи, а парите да ги изплати софия мед, защото те са отговорни за условията на труд и контрола на персонала.

Как може!!!!!???? Само 18 години??!? Тя е осакатила човек. Да страдаш от епилепсия е ужасно, да не говорим ако си дете, да не говорим, че често това съкращава живота на човек!!! За подобно животинско деяние трябва животинска присъда от типа бой с камъни, връзване на слънце и т.н. Как ще отнемеш здравето на човек още в първите дни на живота му!?!?? В тоя живот здравето ни е най-ценнно и ще дойде някаква ненормална да го съсипва!!!! Тя е съсипала живота на две фамилии с това - как само 18 години

""не е целяла и не е допускала смъртта на детето" ей това направо кърти! няма как да допуснеш, че ще убиеш бебе на 3 дни, нали?!

Безумието на адвокатката е около нивото на самата подсъдима! Намало причина да не убие бебето, ако е искала да го стори?! Ами ето един довод, с който е била наясно самата подсъдима- ако беше убила бебето, безсъвестни и безскрупулни адвокати, нямаше да могат да увъртат и сучат, за да я измъкнат от наказание! Доста очевидно, нали? Сиреч, просто е нямала пълното усещане за безнаказаност и само това я е възпирало от убийства.

Тази изродка всъщност под дом. арест ли е или все пак търка нара в затвора и тези години ще и се приспаднат ли от присъдата? С какво право присъдата се намалява с 2 год., като това дете е увредено за винаги и ще има нужда от постоянни грижи. Би трябвало да бъде съдена не само за побоя, но за последствията от него. Винаги се учудвам на присъдите, които издава бълг. съд откакто стана "демократичен". Излизат разни мастити адвокати и убеждават как според нпк годините са достатъчно, но никой мисир|ка| не задава въпроса защо досега не е издадена доживотна присъда за нечовешки престъпления.

смърт за тая сган, няма да я хряна 16 години от данъците си!!!! да се върне смъртното наказание и да спрат тия уроди да се разхождат по земята!!!!!!!!!!!!!!!!

неее, не е целяла убийсто. Целяла е систематично мъчение, и осакатяване на чуждото дете. Кое е по-лошо ли? нейните деца не са виновни, но това на снимката едно гипсово корито и да лежи присъдата в него. като от време на време да и предизвикват припадъци с инсулинов шок. отвратително? да. ..не било съзнателно ..

ако я побара бащата тази адвокатка, върже я и я пребива систематично с бутилка по главата, докато стане ненормална, дали ще мисли така?

А, не просто смъртна присъда малко би било , нека да лежи доживот, ама с подходящи съкилийнички.

и кво трябва да направи адвокатката? единствената и работа е да защити до колкото може клиента си

Обичайни адвокадски игрички. Все пак, предвид последните няколко решения по известни дела, имам надежда, че тази ще си получи заслуженото. Детето е с трайни увреждания и само късметът го е спасил от смърт. Дано се стабилизира в бъдеще милата душица!

тапанар, а ти как мислиш - в женския затвор може да са престъпнички, но масово са и майки жените...Това не е просто престъпление, това е чудовищно!

Ся ще излезе че на тази луда трябва да й благодарим, че не е убила бебето. Ако е искала е щяла . Абе що ли не я прасне в лицето и нея 39 пъти, бащата ... ама така яко... пък без да иска да я убива, да я префасонира ... да си спомни детайлите

И КЪМ АЛЛАХА

Lan, надявам се някой надзирател да е така добър да им внесе на майките по едно шише.

Чудя се такива защо изобщо ги защитават такива. Да се оправят сами пред съда

Само доживотен затвор за тази и всички като нея! Другото е смъртна присъда.

Уф, тръпки ме побиват само като си помисля какво му е било/ и сега е на бебето и на родителите

Направо ми завира всичко отвътре само като си представя..... Гад мръсна.....даже не съжалява за това ,което е направила. Искам да попитам само,защо нито един от по-горе в йерархията няма подсъдшм шли болницата да е подсъдима... Според мен има още хора,които са виновни.

Защитата обаче настоява за по-ниско наказание, защото Емилия Ковачева не искала да убие новороденото Само където го е оставила инвалид за цял живот и е прецакала живота и на всички около това дете. Само доживотен затвор, или смъртна! Това заслужава това животно.

свобода ? На това изчадие малко му е дори доживотна присъда.Едва ли има наказание толкова жестоко ,че да може тая убийца ,да страда дълго и да умре в страшни мъки.Но споко , със сигурност вече и е отредено място в ада.А там не си поплюват.

Това не е човешко същество! Това е зомби което знаем как се лекува, с изстрел в главата.

Заслужава си наказанието,НО ЗА УБИЙСТВА НА НЯКОЛКО ЧОВЕКА СЕ РАЗМИНАТ С ,,УСЛОВНИ,,НО ДА СТИГНЕ ДО ТОЗИ СРИВ ЖЕНАТА СА ВИНОВНИ ,,НОВИТЕ РОБОВЛАДЕТЕЛИ,,МНОГО РАБОТА И МИЗЕРНО ЗАПЛАЩАНЕ.НО ЯВНО ДЕТЕТО Е МНОГО ПЛАКАЛО,А ДАЛИ НЕ Е БИЛО И БОЛНИЧКО ,А ТАЯ ГО Е БИЛА

Това чудовище, тоя изверг някой да го направи инвалид до края на живота, да види какво е да се живее така! Това ще е най-справедливото наказание за тая! Ако има хора, които считат това за правилно, да го сторят на тя! Такива хора които нямат никакво чувство за вина и нямат съвест, само така могат да възприемат що е справедливост и наказание! Хубави са били крумовите закони навремето, а демокрацията е като скопен педерас!

Taя само муцуната и говори, че е озлобен български боклук, на който светът му е крив, че се е пръкнал.

Аман от такива бесни радетели за справедливост като теб..... Особено когато справедливостта се излива върху някой обикновен човека като тая овца... Де да скачахте със същия плам върху някоя мутра, която със сигурност е причинила нещастието, че и смъртта на много повече хора. Ама там си натискате парцалите и си траете, нали? Не опрвадавам въпросната, със сигурност си е за затвора и не е за тая професия, ама мноооого се престаравате бе....Айде със здраве и леко с възмущението, че не се знае до какво състояния може да ви докара живота!

Малко ви клаха ония с чалмите, малко... Защо не ви изчистиха?

Освен да спрете да държите непрофесионалисти на 24 часови дежурства ли, що ли? Или поне психолози да им правят интервю и тест - стават ли, не стават ли? Ще издържат ли? Ама тогава няма да има кой да ви работи за без пари... Лекарят си е лекар. Учил е седем години. Стажувал е. После е специализирал още четири. Явил се е пред комисия, взел е специялност. Тази не е лекар. Щом е заемала такава спомагателна длъжност като акушерка е вменяема. Т.е. прави и разбира разликата между добро и зло.

Малко ви ебахме ,малко! Бляд недоклецана.От крепостна селянка друг коментар не може да се очаква....

Кой щеше да ви даде вяра, писменост и цивилизация, шлюхо? Ако не бяхме ние, още щяхте да се шибате с медведи в тайгата, да се гъзите на аллаха и да пишете на татарица. Руски свине!

Името ти казва всичко -Задник.Немските боклуци по-добри ли са?

Аз ако бях родител на детето щях да я гръмна и после адвоката ми да каже,че не съм искала да я убия, просто съм била изнервена...А,и един въпрос.Тези 400.000 лева от къде ще ги намери тази Психопатка? Толкова добре ли са платени акушерките в България?

Затова продължава мониторингът, или механизмът за наблюдение на правосъдната ни система, защото законите трябва да се прилагат в най-строгия им вид, защото става дума за бебе на 3 дни . А тази с физиономия на дебил е абсолютен катил.

Каква отговорност е потърсена от "Софиямед"? Кой е допуснал да се дават 24-часови дежурства без прекъсване? Какво е правила акушерката предните 2 дни преди фаталното дежурство? Пак ли е имала 24-часови дежурства? Има ли становище на Инспекцията по труда за условията, при които са работили акушерките в "Софиямед"?

Ако има дори капка достоверност в Дир-ът, съм съгласен че е абсолютна необходимост лекарите да имат среща с психолози, особено при претоварване. Като чета коментарите на бащата и че е била и други бебенца ми звучи на абсолютно прещракване