Коментари - Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена | Днес.dir.bg

Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена

Барак Обама предупреди Русия, че евентуална военна интервенция в Украйна би имала своята "цена". В Русия искат отзоваване на посланика си от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена | Днес.dir.bg

Коментари

Един нигър не бива да си позволява подобен тон когато моли бели хора за нещо.

ДАНО НЕЩАТА СЕ РЕШАТ ПО МИРЕН ПЪТ. ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ТОЯ ЧЕРНИЯ ПОДТИКВАХА СЪБИТИЯТА В УКРАИНА А СЕГА ДАВАТ АКЪЛ КАКВО ДА ПРАВИ РУСИЯ.1999 БЕЗ РЕЗУЛЮЦИЯ НА ООН НАПАДНАХА ЮГОСЛАВИЯ-ЖАЛКО ЧЕ ТОГАВА РУСНАЦИТЕ СЕ ОГРАНИЧИХА САМО С ДЕКЛЕРАЦИИ.САГА КАКВО ДА СТОЯТ БЕЗУЧАСНИ ЛИ. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НОВИТЕ САМОИЗБРАЛИ СЕ УКРАИНСКИ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАБРАНЯТ РУСКИЯ ЕЗИК В УКРАИНА И ВИКАТ НА ПОМОЩ ДОКУ УМАРОВ--ЗОРЛЕМ СИ ТЪРСЯТ БЕЛЯТА ОТ РУСИЯ.........

предлагам тогава да бъде нападнат сащ

Силно се надявам нещата да се решат по мирен начин. Само ,че на хамериканците този път не им си получи Украинската пролет. Русия от столетия пък води войни за излаз на топлите морета така , че нещата са по-сложни отколкото изглеждат

Путин се е сигурно от заплахите на Нобеловия лауреат за мир. Втори мандат вече, а не разбра че това е Русия, а не Авганистан.

туй нигро забрай че сащ нападаха страни не далеч от Украйна

да не си вре гагата навсякъде

Въпреки очакванията за около 20 000 души, в първите дни се събират само около 2 000. Те носят спални чували, палатки, музикални инструменти и плакати. Полицията обаче им забранява да разпъват палатките, да използват мегафони и ограничава мястото на протеста. Официалната преса решава да го игнорира и не отразява събитието, считайки го за незначително, но независими радио и телевизионни станции му дават гласностВъпреки мирния характер на събитието полицията в Ню Йорк използва сила и прави арести.[5] Някои от демонстрантите престояват в ареста повече от 24 часа. На 1 октомври 2011 г. над 700 мирни демонстранти са арестувани на Бруклинския мост.

От утре свиквам всички от Окупирай Уолстрийт. Тьм до пълна победа! Нито Майдана, ни нищо няма да важи!

А ти? Ти каква цена ще платиш, че налапа цьла Украйна и искаш Русия лесно да я разпарчатосат? Не можеш ме излъга за имперската си същностл Вълк мръсен и долен! Ходи да пикаешргнус!

Да ви е.. политиците, Путин, Вигенин, бе толкова ли се свършиха човешките имена!

НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА-СА КАЗАЛИ ХОРАТА.В СЪВРЕМЕННЕЯ СВЯТ ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЦИВИЛИЗОВАНО. А ДОРИ И ЛУДИЯ БЯГА ОТ ПИЯНИЯ. ТОВА Е-ПИЯНА РУСИЯ.НЕЦИВИЛИЗОВАНА СЪС СТАРИ ИМПЕРСКИ РАЗБИРАНИЯ.

Паси,ти ли си?

ДОКАТО СЕ ЦИВИЛИЗОВА РУСИЯ ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА.ТЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ В 19-ТИ ВЕК.ВСЕ ОЩЕ НЯКЪДЕ ПО ЗАПУСНАТИТЕ МЕСТА МИСЛЯ ЧЕ ЦАР ЦАРУВА . А И ПУТИН СЕ ИЗЖИВЯВА НА ЦАР. ТОВА Е НАЧАЛОТО НА НЕГОВИЯ ЗАЛЕЗ.

Я АНТИХРИСТА от белия дом вече заплашва? По добре да иде да си подготви белия бункер, защото руските ракети не са като северно корейските!

Надявам се Путин да ви натрие носовете,които се пъхат където не им е мястото,Черна мръсна маймуно

Ква цена бе чернил :)

Този Черньо какво размахва пръст на Русия. Подпалват конфликти в цял свят, а след това се правят на освободители. Нямат нищо общо с най-голямата славянска държава, намираща се на друг континент. Този път няма да им мине номера, защото ги е шубе. Обама-мама да си гледа фалиралата империя на злото.

Ами тъпо ще е, Путин да не реагира и да допусне НАТО да заеме позиции до границите му и да му диша във врата. Това може да се случи само на малки и бедни държави като нашата.

В случай, че Украйна влезе в ЕС и НАТО на Русия ще и трябва санитарен кордон. Това се очертава да е югоизточна Украйна. Западна Украйна губи излаза на Черно море, а Русия свързва проруските територии от Приднестровието та чак до Русия. Така от Приднестровието Руските С-500 ще могат да неутрализират Американските АМ-3, а от Калининград Полските АМ-3. С това се неутрализира заплахата към Руският ядрен арсенал. САЩ се оказва да са се охарчили прекомерно за проект който предвид възникналите обстоятелсва би имал съмнителна ефективност. Иначе Русия си строи ново военноморско пристанище, както и база за обучение на военноморски авиатори.

дестабилизатора на Украйна се загрижил за дестабилизирането. за справка интервю с Джералд Селенте,човекът, който се счита за топ-прогнозист на глобалните тенденции, в едно забележително интервю казва:"Но когато чуваме , че САЩ предупреждават Русия да не се намесва това е пълно лицемерие . САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара , за да се дестабилизира Украйна.Когато четете заглавията : Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност, вие трябва да ги вземате на сериозно Струва ми се , това е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я дестабилизират, без да имат стратегия за изход.

Още щом тези фашисти окупираха парламента и започнаха да правят каквото си искат разбрах, че ще се стигне до разделяне на страната на две. Американците не спряха да бълват всякаква пропаганда и да изказват мнение (както винаги). Тогава Путин мълчеше и нищо не правеше. Не ми отне дълго и разбрах причината- Сочи. Че нали ако предприеме нещо американците ще изтеглят играчите си, оттам ще притиснат някои слабак като нас да направи същото и игрите се провалят. Викам си само Олимпиадата да свърши и става страшно. Е оказах се права... Определено обаче реакцията на САЩ ме изненада, знаех че ще скачат и лаят ама се опитват и да хапят. Дано някой вдъхне малко разум на туй Негърче и да се посвести малко, иначе ще разберат по трудни начин, че вече отдавна не са Номер 1 .

Не само Крим, но централна и източна Украйна, а с това и цяла Украйна, живееха не толкова от туризма, а от мините, селското стопанство и индустриалните предприятия, които работеха по поръчки от митническия съюз с участието на Русия. Това не се харесваше на Вашингтон и на Киев му бе предложен избор: или външно управление чрез механизмите за асоцииране с Брюксел, а финансите по усмотрение на МВФ (т.е. Вашингтон) или санкции (пак от Вашингтон) докато Янукович се прозява в Киев и установяване на външно управление чрез насилствен преврат и последваща поддръжка на така установената с погроми и кръвопролития уж легитимна демокрацията. А за какво им е тази демокрация в Украйна стана ясно много, много бързо, защото Украйна не е позабравения от медиите Хондурас от задния двор, а е години наред бленувана от отчаяните, бъдеща линия на решителна конфронтация. Не е много неочаквано това ускоряване: след конвентите във Франция, на Наполеон му трябваха почти две десетилетия за да повлече за косите френските и западно европейски ресурси за поход на Изток, а след Райхстага на Хитлер му бе достатъчно по малко от десетилетие за същата цел. И в двата случая изходните икономически и финансови предпоставки бяха мизерни, но към момента на интервенциите вече всичко с финансите и обезпечаването на войните бе наред. Така властта Украйна несъмнено ще бъде използвана или за предоставяне на активни ресурси и съучастници действащи все в същата посока както преди, (случайно съвпадаща с комичните напъни за мощно подухване от плочник в Рим) и за смазване на останалото население чрез мизерия и пропаганда, та след като то се отърси от състоянието на халюцинации и пропагандистко безумие, вече на нищо да не е способно.

При такива макар и не много разгласявани перспективи, стахановските декретаджии от Радата не без основания могат да очакват не препоръки за пасти, а още реални сандвичи и нововъзникнали канали на финансиране. Сериозният им проблем обаче е, че всичко това ще го получат от техни лицемерни недоброжелатели, защото ако някой поне малко е заинтересован от благополучието ти, то никога няма да те прати да се конфронтираш по такъв начин с Русия и ако не се отказва от безумията си, поне ще се опита да намери някой друг за тези неща.

Циганчето няма никакво право да размахва пръст на Русия, а и кой ли го слуша - само подлогите и лицемерите от ЕС! Руснаците ще защитят интересите си на всяка цена и са в пълното си право!

Като изключим платените писачи,доста глупости се изписаха по темата.А нещата са толкова ясни. Усташите които взеха властта в Украйна със сигурност ще се опитат да закрият руската военноморска база.Това означава Русия да остане без Черноморски флот.Путин разбира това много добре и трябва да е луд за да го допусне.Руснаците просто нямат избор. Същата е ситуацията на САЩ с военната им база в Куба.Когато демократичните САЩ си приберат военните от територията на една суверенна държава,тогава ще го направят и руснаците. Мен лично ме притесняват двойните стандарти които налагат САЩ в международните отношения по най-безогледен начин.

Мъ тоя въопште не се сеща кви цени има той да плаща и колко червени линии е преминал

да се занимава с индианците си

Няма да ги нападаме ще ги освобождаваме от терористите.

Помня, че имаше едни ..шки, много наточени да се начукат в Сирия. Изведнъж омекнаха, овиснаха като водопади, какво ли точно се случи? На нас простосмъртните не ни казват всичко.

"Обръщението на президента изисква от нас да приемем съответното постановление", заяви той на извънредното заседание на горната камара на руския парламент" Независимият "демократичен" парламент е послушен към пожизнения си диктатор, независимо какво ще струва това послушание на Русия. По света обаче, явно никой не е "за", така че цена за плащане ще има.

Вие хубаво си чешете езиците тук,ама да не стане "играчка-плачка"!Мирише ми на трета световна-пази Боже!

Да не би Украйна да се е напълнила с американци колкото с етнически руснаци ,че Обама си позволява да се репчи?То бива наглост но това е върха!Заради банда косовски престъпници потрошиха Сърбия и им се размина само защото в Кремъл нямаше човек на място но това е Украйна дето винаги е била едно с Русия така ,че никакви натовски и американски мераци нямат място .

И аз се почуствах обиден, ще напусна САЩ и ще емигрирам в Русия.:))))) Майтап, бе.

Може да ти е чудно, но за 2013 г. Най-много емигранти са се заселили в САЩ - около 5 милиона. На второ място са Русия и Канада с по около 1,2 милиона, На четвърто Великобритания и Австралия с по 0,9 милиона.

няма ли кои да натири обама от там от кьдето е излязьл и америка сьщо, аман от тея американци дето си пьхат носа навсякьде, а при тях става все по-зле

Обама иска да каже, че ще продаде Украйна - има си цена, която трябва да се плати. Например - дайте ни еди какво си (еди коя си държава да обезкостим) и ние ще ви оставим Украйна.

На Обама нещо не му харесва. Путин и Меркел си говорят непрекъснато, а Барак не знае за какво. А вече не може и да подслушва. На всичко отгоре, в понеделник, Юлия Тимошенко е на официално посещение в Москва с послание от Меркел до Руския Президент. Барак пак не знае, а майдановците - още по-малко ... Барак стана нервен и започна да се изпуска

очаквам новият филм на холъвоод спасяването на украине

Е, всички знаем, че се осрахте навсякъде по света, където сте си забравили националните интереси, знаем кое скитащо племе ви командори, но този път си седни на задника и си трай, нямаш място тук!

Ха ха - хареса ми

с разрешението на руската дума на путин ако трябва да използва армята в украине се оказва огромна морална подкрепа на руско говорястите.

ЧУК

Я да разкаже Обама,колко стратегически битки спечели американската армия срещу талибаните?И кога ще ги изтегля оттам,че няма вече пари за издръжката им?

гледам постоянно цнн мненията им са по обаркани от коментирастите тук.

та да напъха отново в кочината разсмърделите се мужикоидни свине.

jizast

Киевска Рус е създадена от шведски крале (варяги). Дълги години това е средището на културата в Източна Европа. През 15-16 век едно слугинажко княжество наречено Московско набира сили благодарение на превилегированото си положение като васал на Златната Орда. В следващия век то завладява съседните славянски княжества и си присвоява имаето на древна Рус. Прриспособяат българския черковен език и азбука, религията наследяват от Киевска Рус която на свой ред я взима от Византия. Ето така се създава съвремена Русия. Продължават с агресията и през следващите векове, за да се стигне до червената зараза в началото на 20 век.

Така ли ви учат в Турция да преиначавате историята на света? Тъпа и елементарна манипулация. Пък се и накичил с името на Иисус, феса!

jizast

Вземи и чети пък тогава приказвай неграмотен комунист.

Друг неграмотен комунис - чел си но не достатъчно, няма как да го обсжда подробно за съжаление

Човекът си гое казал точно както е. Някой всезнайко от гореизказалите се да даде някакви конкретни исторически факти които да показват друго. Няма такива!

Тоо на снимката от нова зеландия ли беше

Чудесно! Негърчето обиди псохопата и сега десетки хиляди объркани хорица ще трябва да страдат с години.

Тия дето искат да дадат уроци на Русия да имат в предвид, че Русия е добра учителка. Да питат Наполеон и Хитлер. А между другото едно е да нападнеш Либия а друго ядрена държава способна 6 пъти да унищожи света.

планад е демокрация и разграбване на украина , а народа от потиснад от русия в роб а евреите на запада

Барака пак се изпусна ... Този човек има трайно разстройство.

jizast

Точно така, покажете на алкашите кой командва парада в света.

Проблемът на Обама е че няма необходимата обществена подкрепа за водене на военни действия където и да е. Европа само ще приказва и няма да се намеси. Русия е достатъчно мобилизирана и има и добра обсновка за военни действия. Да не забравяме, че тилът им е подсигурен.

Коментари - Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена | Днес.dir.bg

Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена

Барак Обама предупреди Русия, че евентуална военна интервенция в Украйна би имала своята "цена". В Русия искат отзоваване на посланика си от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Обама към Русия: Ако нападнете Украйна, ще платите цена | Днес.dir.bg

Коментари

Един нигър не бива да си позволява подобен тон когато моли бели хора за нещо.

ДАНО НЕЩАТА СЕ РЕШАТ ПО МИРЕН ПЪТ. ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ТОЯ ЧЕРНИЯ ПОДТИКВАХА СЪБИТИЯТА В УКРАИНА А СЕГА ДАВАТ АКЪЛ КАКВО ДА ПРАВИ РУСИЯ.1999 БЕЗ РЕЗУЛЮЦИЯ НА ООН НАПАДНАХА ЮГОСЛАВИЯ-ЖАЛКО ЧЕ ТОГАВА РУСНАЦИТЕ СЕ ОГРАНИЧИХА САМО С ДЕКЛЕРАЦИИ.САГА КАКВО ДА СТОЯТ БЕЗУЧАСНИ ЛИ. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НОВИТЕ САМОИЗБРАЛИ СЕ УКРАИНСКИ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАБРАНЯТ РУСКИЯ ЕЗИК В УКРАИНА И ВИКАТ НА ПОМОЩ ДОКУ УМАРОВ--ЗОРЛЕМ СИ ТЪРСЯТ БЕЛЯТА ОТ РУСИЯ.........

предлагам тогава да бъде нападнат сащ

Силно се надявам нещата да се решат по мирен начин. Само ,че на хамериканците този път не им си получи Украинската пролет. Русия от столетия пък води войни за излаз на топлите морета така , че нещата са по-сложни отколкото изглеждат

Путин се е сигурно от заплахите на Нобеловия лауреат за мир. Втори мандат вече, а не разбра че това е Русия, а не Авганистан.

туй нигро забрай че сащ нападаха страни не далеч от Украйна

да не си вре гагата навсякъде

Въпреки очакванията за около 20 000 души, в първите дни се събират само около 2 000. Те носят спални чували, палатки, музикални инструменти и плакати. Полицията обаче им забранява да разпъват палатките, да използват мегафони и ограничава мястото на протеста. Официалната преса решава да го игнорира и не отразява събитието, считайки го за незначително, но независими радио и телевизионни станции му дават гласностВъпреки мирния характер на събитието полицията в Ню Йорк използва сила и прави арести.[5] Някои от демонстрантите престояват в ареста повече от 24 часа. На 1 октомври 2011 г. над 700 мирни демонстранти са арестувани на Бруклинския мост.

От утре свиквам всички от Окупирай Уолстрийт. Тьм до пълна победа! Нито Майдана, ни нищо няма да важи!

А ти? Ти каква цена ще платиш, че налапа цьла Украйна и искаш Русия лесно да я разпарчатосат? Не можеш ме излъга за имперската си същностл Вълк мръсен и долен! Ходи да пикаешргнус!

Да ви е.. политиците, Путин, Вигенин, бе толкова ли се свършиха човешките имена!

НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА-СА КАЗАЛИ ХОРАТА.В СЪВРЕМЕННЕЯ СВЯТ ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЦИВИЛИЗОВАНО. А ДОРИ И ЛУДИЯ БЯГА ОТ ПИЯНИЯ. ТОВА Е-ПИЯНА РУСИЯ.НЕЦИВИЛИЗОВАНА СЪС СТАРИ ИМПЕРСКИ РАЗБИРАНИЯ.

Паси,ти ли си?

ДОКАТО СЕ ЦИВИЛИЗОВА РУСИЯ ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА.ТЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ В 19-ТИ ВЕК.ВСЕ ОЩЕ НЯКЪДЕ ПО ЗАПУСНАТИТЕ МЕСТА МИСЛЯ ЧЕ ЦАР ЦАРУВА . А И ПУТИН СЕ ИЗЖИВЯВА НА ЦАР. ТОВА Е НАЧАЛОТО НА НЕГОВИЯ ЗАЛЕЗ.

Я АНТИХРИСТА от белия дом вече заплашва? По добре да иде да си подготви белия бункер, защото руските ракети не са като северно корейските!

Надявам се Путин да ви натрие носовете,които се пъхат където не им е мястото,Черна мръсна маймуно

Ква цена бе чернил :)

Този Черньо какво размахва пръст на Русия. Подпалват конфликти в цял свят, а след това се правят на освободители. Нямат нищо общо с най-голямата славянска държава, намираща се на друг континент. Този път няма да им мине номера, защото ги е шубе. Обама-мама да си гледа фалиралата империя на злото.

Ами тъпо ще е, Путин да не реагира и да допусне НАТО да заеме позиции до границите му и да му диша във врата. Това може да се случи само на малки и бедни държави като нашата.

В случай, че Украйна влезе в ЕС и НАТО на Русия ще и трябва санитарен кордон. Това се очертава да е югоизточна Украйна. Западна Украйна губи излаза на Черно море, а Русия свързва проруските територии от Приднестровието та чак до Русия. Така от Приднестровието Руските С-500 ще могат да неутрализират Американските АМ-3, а от Калининград Полските АМ-3. С това се неутрализира заплахата към Руският ядрен арсенал. САЩ се оказва да са се охарчили прекомерно за проект който предвид възникналите обстоятелсва би имал съмнителна ефективност. Иначе Русия си строи ново военноморско пристанище, както и база за обучение на военноморски авиатори.

дестабилизатора на Украйна се загрижил за дестабилизирането. за справка интервю с Джералд Селенте,човекът, който се счита за топ-прогнозист на глобалните тенденции, в едно забележително интервю казва:"Но когато чуваме , че САЩ предупреждават Русия да не се намесва това е пълно лицемерие . САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара , за да се дестабилизира Украйна.Когато четете заглавията : Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност, вие трябва да ги вземате на сериозно Струва ми се , това е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я дестабилизират, без да имат стратегия за изход.

Още щом тези фашисти окупираха парламента и започнаха да правят каквото си искат разбрах, че ще се стигне до разделяне на страната на две. Американците не спряха да бълват всякаква пропаганда и да изказват мнение (както винаги). Тогава Путин мълчеше и нищо не правеше. Не ми отне дълго и разбрах причината- Сочи. Че нали ако предприеме нещо американците ще изтеглят играчите си, оттам ще притиснат някои слабак като нас да направи същото и игрите се провалят. Викам си само Олимпиадата да свърши и става страшно. Е оказах се права... Определено обаче реакцията на САЩ ме изненада, знаех че ще скачат и лаят ама се опитват и да хапят. Дано някой вдъхне малко разум на туй Негърче и да се посвести малко, иначе ще разберат по трудни начин, че вече отдавна не са Номер 1 .

Не само Крим, но централна и източна Украйна, а с това и цяла Украйна, живееха не толкова от туризма, а от мините, селското стопанство и индустриалните предприятия, които работеха по поръчки от митническия съюз с участието на Русия. Това не се харесваше на Вашингтон и на Киев му бе предложен избор: или външно управление чрез механизмите за асоцииране с Брюксел, а финансите по усмотрение на МВФ (т.е. Вашингтон) или санкции (пак от Вашингтон) докато Янукович се прозява в Киев и установяване на външно управление чрез насилствен преврат и последваща поддръжка на така установената с погроми и кръвопролития уж легитимна демокрацията. А за какво им е тази демокрация в Украйна стана ясно много, много бързо, защото Украйна не е позабравения от медиите Хондурас от задния двор, а е години наред бленувана от отчаяните, бъдеща линия на решителна конфронтация. Не е много неочаквано това ускоряване: след конвентите във Франция, на Наполеон му трябваха почти две десетилетия за да повлече за косите френските и западно европейски ресурси за поход на Изток, а след Райхстага на Хитлер му бе достатъчно по малко от десетилетие за същата цел. И в двата случая изходните икономически и финансови предпоставки бяха мизерни, но към момента на интервенциите вече всичко с финансите и обезпечаването на войните бе наред. Така властта Украйна несъмнено ще бъде използвана или за предоставяне на активни ресурси и съучастници действащи все в същата посока както преди, (случайно съвпадаща с комичните напъни за мощно подухване от плочник в Рим) и за смазване на останалото население чрез мизерия и пропаганда, та след като то се отърси от състоянието на халюцинации и пропагандистко безумие, вече на нищо да не е способно.

При такива макар и не много разгласявани перспективи, стахановските декретаджии от Радата не без основания могат да очакват не препоръки за пасти, а още реални сандвичи и нововъзникнали канали на финансиране. Сериозният им проблем обаче е, че всичко това ще го получат от техни лицемерни недоброжелатели, защото ако някой поне малко е заинтересован от благополучието ти, то никога няма да те прати да се конфронтираш по такъв начин с Русия и ако не се отказва от безумията си, поне ще се опита да намери някой друг за тези неща.

Циганчето няма никакво право да размахва пръст на Русия, а и кой ли го слуша - само подлогите и лицемерите от ЕС! Руснаците ще защитят интересите си на всяка цена и са в пълното си право!

Като изключим платените писачи,доста глупости се изписаха по темата.А нещата са толкова ясни. Усташите които взеха властта в Украйна със сигурност ще се опитат да закрият руската военноморска база.Това означава Русия да остане без Черноморски флот.Путин разбира това много добре и трябва да е луд за да го допусне.Руснаците просто нямат избор. Същата е ситуацията на САЩ с военната им база в Куба.Когато демократичните САЩ си приберат военните от територията на една суверенна държава,тогава ще го направят и руснаците. Мен лично ме притесняват двойните стандарти които налагат САЩ в международните отношения по най-безогледен начин.

Мъ тоя въопште не се сеща кви цени има той да плаща и колко червени линии е преминал

да се занимава с индианците си

Няма да ги нападаме ще ги освобождаваме от терористите.

Помня, че имаше едни ..шки, много наточени да се начукат в Сирия. Изведнъж омекнаха, овиснаха като водопади, какво ли точно се случи? На нас простосмъртните не ни казват всичко.

"Обръщението на президента изисква от нас да приемем съответното постановление", заяви той на извънредното заседание на горната камара на руския парламент" Независимият "демократичен" парламент е послушен към пожизнения си диктатор, независимо какво ще струва това послушание на Русия. По света обаче, явно никой не е "за", така че цена за плащане ще има.

Вие хубаво си чешете езиците тук,ама да не стане "играчка-плачка"!Мирише ми на трета световна-пази Боже!

Да не би Украйна да се е напълнила с американци колкото с етнически руснаци ,че Обама си позволява да се репчи?То бива наглост но това е върха!Заради банда косовски престъпници потрошиха Сърбия и им се размина само защото в Кремъл нямаше човек на място но това е Украйна дето винаги е била едно с Русия така ,че никакви натовски и американски мераци нямат място .

И аз се почуствах обиден, ще напусна САЩ и ще емигрирам в Русия.:))))) Майтап, бе.

Може да ти е чудно, но за 2013 г. Най-много емигранти са се заселили в САЩ - около 5 милиона. На второ място са Русия и Канада с по около 1,2 милиона, На четвърто Великобритания и Австралия с по 0,9 милиона.

няма ли кои да натири обама от там от кьдето е излязьл и америка сьщо, аман от тея американци дето си пьхат носа навсякьде, а при тях става все по-зле

Обама иска да каже, че ще продаде Украйна - има си цена, която трябва да се плати. Например - дайте ни еди какво си (еди коя си държава да обезкостим) и ние ще ви оставим Украйна.

На Обама нещо не му харесва. Путин и Меркел си говорят непрекъснато, а Барак не знае за какво. А вече не може и да подслушва. На всичко отгоре, в понеделник, Юлия Тимошенко е на официално посещение в Москва с послание от Меркел до Руския Президент. Барак пак не знае, а майдановците - още по-малко ... Барак стана нервен и започна да се изпуска

очаквам новият филм на холъвоод спасяването на украине

Е, всички знаем, че се осрахте навсякъде по света, където сте си забравили националните интереси, знаем кое скитащо племе ви командори, но този път си седни на задника и си трай, нямаш място тук!

Ха ха - хареса ми

с разрешението на руската дума на путин ако трябва да използва армята в украине се оказва огромна морална подкрепа на руско говорястите.

ЧУК

Я да разкаже Обама,колко стратегически битки спечели американската армия срещу талибаните?И кога ще ги изтегля оттам,че няма вече пари за издръжката им?

гледам постоянно цнн мненията им са по обаркани от коментирастите тук.

та да напъха отново в кочината разсмърделите се мужикоидни свине.

jizast

Киевска Рус е създадена от шведски крале (варяги). Дълги години това е средището на културата в Източна Европа. През 15-16 век едно слугинажко княжество наречено Московско набира сили благодарение на превилегированото си положение като васал на Златната Орда. В следващия век то завладява съседните славянски княжества и си присвоява имаето на древна Рус. Прриспособяат българския черковен език и азбука, религията наследяват от Киевска Рус която на свой ред я взима от Византия. Ето така се създава съвремена Русия. Продължават с агресията и през следващите векове, за да се стигне до червената зараза в началото на 20 век.

Така ли ви учат в Турция да преиначавате историята на света? Тъпа и елементарна манипулация. Пък се и накичил с името на Иисус, феса!

jizast

Вземи и чети пък тогава приказвай неграмотен комунист.

Друг неграмотен комунис - чел си но не достатъчно, няма как да го обсжда подробно за съжаление

Човекът си гое казал точно както е. Някой всезнайко от гореизказалите се да даде някакви конкретни исторически факти които да показват друго. Няма такива!

Тоо на снимката от нова зеландия ли беше

Чудесно! Негърчето обиди псохопата и сега десетки хиляди объркани хорица ще трябва да страдат с години.

Тия дето искат да дадат уроци на Русия да имат в предвид, че Русия е добра учителка. Да питат Наполеон и Хитлер. А между другото едно е да нападнеш Либия а друго ядрена държава способна 6 пъти да унищожи света.

планад е демокрация и разграбване на украина , а народа от потиснад от русия в роб а евреите на запада

Барака пак се изпусна ... Този човек има трайно разстройство.

jizast

Точно така, покажете на алкашите кой командва парада в света.

Проблемът на Обама е че няма необходимата обществена подкрепа за водене на военни действия където и да е. Европа само ще приказва и няма да се намеси. Русия е достатъчно мобилизирана и има и добра обсновка за военни действия. Да не забравяме, че тилът им е подсигурен.