Каракачанов: Лифт на Банско ще има, казусът ще бъде решен

Нито Валери Симеонов, нито аз, нито който и да е от Патриотите е дошъл да папка, а пък известно е, че ние слушкаме, заяви Красимир Каракачанов пред Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Лифт на Банско ще има, казусът ще бъде решен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това го слушаме от 10 години. Да не стане пак така, че да клекнете пред лъжите и спекулациите на Тома Белев и неговите приятелчета.

А дано. След толкова драми от страна на зелените е крайно време да има втори лифт.

Стискаме палци втория лифт да го бъде, това ще се отрази на туристите и на Банско много добре.

Патриотите не папкали, че вие ако не папакате няма да сте в управлението.

на ,,морето,, си имаме ,,слънчака,, , в планината ...,,банско,,...!!! нормална ,,политика,, на мутренско ,,мислене,,...!!! други ,,курорти,, не развиваме за да не ни ,,конкурират,,...!!! когато се ,,обезлюдят,, тогава ги изкупуваме на безценица и ги ,,развиваме,,...!!! това е като познатата ни ,,приватизация,,...??? тя продължава на друго ниво...!!! капиталите в тази страна са ,,регулируеми,,...??? те са само за определен кръг от хора ...!!! пример за това е ,,банковата система,, която спря обслужването на ,,биткоина,,...!!! как бързо реагираха за ,,него,, а за ,,ктб-то,, още не знаят,колко,къде,кои ...??? ,,партиен,, капитализъм...!!!

За скиорите да построят изкуствени писти по обезлесените местности, на тях им трябва само наклон и сняг. А в прочутите Австрия и Швейцария пистите са построени по голите склонове на Алпите.

Eee, ако не слушкат, кой ще им подхвърля кокали.

Гусин Каракачанов,като цитираш Австрия ,Словения и Андора,та да те попитам къде видя само един курорт и всичко съсредоточено в него!А си представи какво би представлявало положението в Австрия -Китцбюел?Няма други курорти ,и само там лифтове,лифтове и опашката от скиори с километри!само ,че нали онези са по тъпи от теб правят курорти къде ли не!Та в тази връзка да те попитам !какво става с Витоша,Добринище ,Говедарци,Осогово ,Картала, И тн!Или ти като военен министър си с същото количество сиво вещество като шапкарите от едно време и не можеш да прозреш нещата или ги разбираш само до слушкане и папкане!

Ако на Банско се построи втора кабинка но строителството на хотели продължава след 2-3 години ще искат и трета кабинка, това е проблема

Потърсете в чичко Гугъл снимки на Каракачанов и Цацаров от преди 3 години - ще си помислите че става въпрос за съвсем съвсем различни хора. Жалко че в "Завръщането на джедайте" убиха Джаба - спокойно можеше да вземат някой от тези двамата юнаци да изиграят ролята - нямаше да имат нужда от грим даже...

Юлен, СБ, и такива дет се навъртат кат помияри около месарница - абе навързани суджук - марка, а за останалите - дудуци

Какво правите на "ЛИФТА" другарю "министър"? Знаете ли какво става във ВОЙСКАТА,другарЮ "министър"?

включена е в наследството на ЮНЕСКО! ЮНЕСКО е ПРОТИВ втория лифт....но нямат механизми да го спрат...Казали са, че ЕК ще ни глоби солено...Минев ли ще плати глобата? Унищожихме си прекрасната природа...Това ще ни се върне тъпкано...

Браво на Валери, Волен, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!!

Има ли поне един от изредените от теб дето си няма книжка от БКП?!?

тоя не му стига че обира държавата като министър ами и частни поръчки по други направленя взима,алчна свиня!!

Като не папкаш, тези бузки и този тумбак от какво е?

Как от какво са тези бузки и шкембак ! От сухоежбина --- Въпросният измислен министър , ако е историк - да си гледа историята !!

Постройте нов лифт и го дайте на НОЙ. Поне парите ще отиват за пенсионерите.

Дайте го на друга концесия този втори лифт/маршрут, трасе/ по проект с точно описание на трасето, станциите, капанчетата и почистващите след човешката деятелност.

AbuTalib

Втори лифт в Банско или втори мост на Дунава, печалбата ще отиде в крайна сметка при офшорките или в Щвейцарска банка.А за българина ще остане четвъртития.

те министри и вицета само гладуват , горките!

Правителството да изтегли заем и незабавно да започне да строи втори лифт в Банско. Това трябва да се случи сега и веднага!

А не може ли правителството да изтегли заем и за пореден път да го даде на Цеко ти Минефф?

Борисов да спре да кляка пред зелените мафиоти, а незабавно да нареди правителството да изтегли заем и да построи втори лифт в БанскО! Веднага и незабавно!

Нека не се набутва държавата. Да ми дадат на мен ски зоната за 250 000 лева като на Цеко. Парите ги имам, вадя ги веднага и се ангажирам до 2 години да постря лифт. Става ли? Или за такива смешни пари само на наши хора се подарява зимен курорт.

Икате ли компромисен вариант - втори лифт, ама да се прекрати на Цеко концесията. Изведнъж ще изреват на умряло, че и с една кабинка са си добре.

и тоя ни дава Австрия за пример хахаха Понеже там всички дупетати се лекуват, "бизнесмените" имат вили.... Тц тц тц пълно е с кухи лейки из нашите земи, но като са във властта става страшно!

не беше ли военен министър? ква му е работата да казва дали да има лифт?!?

Който слушка после папка. А Пръцкети ли? Пръцкате ли?

Докато бачкате за 25-30 лева на ден, дето ви плащам,,да мислите загрижено за тия дето плащат САМО за 55 лева за лифт карта/да ги ожалиш/И мислете бързо и с любов.

Логиката да се стопират проектите е проста. Така им нареждат отвън и им плащат за това! А пък те са просто предатели на българските интереси! Отврат!

Отврат е като видиш проекта /кочината /реализиран.Тогава без да ти казват отникъде се отвращаваш и ти се драйфа съвсем спонтнно. Така е по морето и в планината при всеки проекта, същото чувство о като видиш автора и защитноците на "проекта", особено чувство , че виждаш торба с лайна , някаква грешка на природата или обитател на кочина.

че корупцията води до преяждане, а преяждането до освинване, а освинването до инфаркт....като го гледаме как се издул, тоя ще да стигнал от корупцията до инфаркта........

че слушкате,за да папкате

Това тлъсто шкембе не папкало?! Наистина не папка , а ПЛЮСКА!

как един с наднормено тегло се оказва с 5 гласа забоден , не по скоро замазан като топлка лой, на министерски пост и за да е още по абсурдна ситуацията на поста военен министър, нареждащ да се сече нацинален национален парк Пирин....Мръсни корумпирани простаци, които нямат никаква реална представа къде им е мястото и нямат срам да демонстрират открито корумпираността си...

нека за сега да не сравняваме още Банско със зимните центрове инфраструктурата, обслужването и финансовите възможности на туристите, които ги посещават в изброените по горе от Каракачанов държави! Дай Боже след време и Банско да се изравни с тях по всички параметри, не само по лифтове!

Хората са против, защото всички приходи отиват при мутрафоните, а за народа дето плаща осигуровки няма двадесет милиона за лекарства. Неуважаеми виждал ли си мутра да плаща данък?Виждал ли си циганин да плаща ток в енерго?Е няма и да видиш.

Направете депутатската заплата колкото е минималната пенсия и БГ ще се оправи Никой няма да иска да е депутат и всичко ще е ок

като идея. Принципно тези постове трябва да са нещо като един вид престиж за името на човек, а не като лост за облагодетелстване на цели поколения измекяри.

ПОСОЧЕТЕ ЕДНА ВМРО ЧЕТА В КОЯТО ДА Е НЯМАЛО ПРЕДАТЕЛ :)) ... ОТДЕЛНО ЧЕ КАРАКАЧАНОВИ ОТ 17 ВЕК НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ НЕЩО ОБЩО С МАКЕДОНИЗМА И ВМРО - ПРОСТИ ГАБРОфСКИ УфЧАРИ СА БИЛИ :))

Гоце Делчев и Даме Груев , не са имали нищо общо с ВМРО през 17-ти век. Сигурно не знаеш как се обръща година във вей , че това е 16хх година.

мисля денонощно за тях. сън ме не хваща.

Мдаааа, понеже си бай Х., та мислиш с г.

ааа, и папкате яко! това пърдяло и тия кълки на Трътльо Войвода да не би да са от лебец и кисело млеко!

Откакто стана министър ного сланина качи! ЛИФТА ДА ТИ ВЛЕЗЕ ОТЗАД!

никой не коментира лифтовете в Австрия, Словения или Андора? Нека им помогнем да се оттърват от гадните лифтове. Утре тръгвам натам...

Да ама покрай слушкането, уж без да папкате, яко набъбнахте не само с килцата, но и с банковите сметки.

Патриотите трябва да управляват единонушно. Без коалиции. Затова много се надявам на следващите избори Патриотите да спечелят категорично и да бъдат не втора или трета а първа сила и да не им се налага да правят коалиции. Само тогава България ще се оправи. Сега за първи път патриотите учавстват във властта и имат изпълнителни функции, но само 1/4 от местата са за патриотите, другите 3/4 са заети от ГЕРБ. (пп.на предните избори патриотите само подкрепяха ГЕРБ но не учавстваха във властта с нито един човек. Сега за първи път им са дадени ръководни постове и резултатите се виждат, но трябва 100% от местата да са заети от патриотите а не само 1/4 а другите 3/4 от ГЕРБ, затова на другите избори категорично първо място за патриотите. Само тогава България ще се оправи. Всички останали парти са предатели и сме им сърбали попарата. По добри хора от патриотите няма да намерим за България.)

Браво "студенте", колко вярно. Само в едно грешиш, т.н. патриоти ако нямат нечий зад..к, който да обгрижват няма как да функционират, а тоя на ББ е доста просторен и им дава възможност за тотална изява.

СтОденте, ти иначе коѝ клс си завършил? Седми или шести.?

Предполагам, това е дипломната ти работа, защитена с ОТЛИЧЕН в свободният университет на Долно-Нанагорнище.

Патриотите ако проявят мъжество и треснат по тиквите и гнусните крадливи комундели, както направиха това с негодниците "еколози" на следващите избори като проценти ще се конкурират с ГЕРБ. Бас държа. Байгън от "еколози" и комунисти.

Ото, като се пънеш в събота и замърсяваш форума, плащат ли ти повече или духаш супата заради идеята да си верен плужек на Винету.

Браво мойто момиче, браво!

Патриотите без никаква реклама, само с мъжко поведение, с един замах спечелиха гласовете на всички скиори за следващите избори. А те в България не са никак малко.

какво означава - обединени проститут.и

Предлагам да се създаде нова политическа формация "Обединени, обеднели скиори за 4та кабинка Банско-Безбог" ръководена от Вецето и ДеСето (последния на снимката), ръководена от промити мозъци като Ото.

шкембе войвода, по-известен, като агент Иван, придобил квадратна форма от преяждяне е препиване

направиха големите "патриоти" - Симеонов, Сидеров, Каракачанов? Нищо, освен да крадат и да се облагодетелстват с пълна сила. Истински ниско платени просттут.и.

Валери също не го харесвах но излезе пич. Голям пич. На мръсниците "еколози" все някой трябваше да им се опъне. Валери събра кураж и тропна с юмрук по масата. Докато Бойко колкото и да ми е неприятно да го кажа, се огъна пред негодниците.

С една дума: ГОЛЕМ. Много голем. На следващите избори ще гласувам за патриотите. Бойко се огъна пред "екологичните" крадци и негодници. С тази сган трябва да се играе твърдо.

Благодаря ти, нацистче, че пишеш често и напоително, така се ориентирам в мислите и съжденията си. Каквото кажеш, мисля или действам обратното и така никога ни греша. Тъп трол.

Прав си ПИЧ!!! И аз съм така. Като предам тези, които са гласували за мен - и чудо ставам тих, кротък и бузите (предните, не задните) започват да преливат над яката на ризата ми. Това е сигурен белег на глад за СЪВЕСТ (виж в тълковния речник).