17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се премахне това двойно гражданство

Всъщност живеят в Германия и са заминали за Германия. Нашите СЪНАРОДНИЦИ са такива само за новините.

Ох! Камък ми падна от сърцето. Много се бях притеснил за горките хорица. Дано няма някой закъсал на Малдивите, че няма да го преживея!

Броят на умрелите в Иран надхвърли общо починалите в Ю.Корея, Япония и Италия. Скоро се очаква на ден Иран да има повече починали от Китай.

Вчера отидох в Банката да сменям левовете в еуро.Изведнъж в салона с трясък нахлуха двама души с маски. Всички се изплашихме! Те извадиха пистолети и ревнаха: -Това е обир! Всички се успокоихме.

видяхте ли, какво става у Германия - още 19 положителни и вече са на път на минат Хонконг и Сингапур - защо - ами защото последните 2 взеха мерки преди месеци, а и ЕС е хихо-хаха, тия всички предатели ще приключат с Трибунал!

чухте ли 2 други от последните новини: 1. един он Министрите от Правителството на Южна Корея, след последната Среща на Кабинета по повод Корона Вируса, излиза и се хвърля от мост, т.е. самоубива се - предствавяте ли си каква информация е била изнесена на срещата за да не издържи и директно се самоубие?! 2. Фокс Нюз интервират баща и момrченцето му (на половина китайче), с 2 отрицателни теста и излезли от карантина, бащата кашля през цялото време, даже се майтапи, че е от нерви пред камерите, а няма корона щото бил тестван вече 2 пъти, правят му 3-ти тест- бинго, положителен! По-голям от тоя резил на Правителствената пропаганда на САЩ, че няма срашно едва ли може да се случи - но реалността е по-невероятна и от измислица!!

Не разпространявай фалшиви новини, олигофрен!

В Иран се предполага, че заразените са хиляди. До момента официалните жертвите са около 40(най-много след Китай). В предвид манталитета и обичаите в този регион се предполага, че още преди месец вирусът е пренесен в Ирак, Сирия, Пакистан, Йордания и други страни.

Нали живееха в Германия!

Пак цигани!!!

Стига с това или онова българско семейство Където решат там да отиват това ли е най - важно

Те живеят в Германия, защо биха се прибрали тук?!

И аз това се почудих, маже пък германците да не ги пускат да влязат...

Не, по-скоро статията е с палаво заглавие. Пише, че се прибират в България, а по-надолу, че са пуснати да се приберат вкъщи, а тяхното "вкъщи" е Германия.

Хич да не се връщат.

Бойко да облича пожарникарския костюм и да ги посреща!