Коментари - Българското семейство, блокирано в Тенерифе, се прибира у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко да облича пожарникарския костюм и да ги посреща!

Хич да не се връщат.

Те живеят в Германия, защо биха се прибрали тук?!

Стига с това или онова българско семейство Където решат там да отиват това ли е най - важно

Пак цигани!!!

Прочети - състояние на страх и сам ще си отговориш. На хората се гледа като на стадо тъпи офце което за да се контролира по-ефикастно трябва непременно да му бъде насаждана паника и страх от вируси, война, извънземни и прочие. Всичко опира до контрола. Който контролира тълпите малоумни офце той ще контролира и бъдещето. Медиите са собственост, оръжие на овчарите....

Нали живееха в Германия!

И аз това се почудих, маже пък германците да не ги пускат да влязат...

В Иран се предполага, че заразените са хиляди. До момента официалните жертвите са около 40(най-много след Китай). В предвид манталитета и обичаите в този регион се предполага, че още преди месец вирусът е пренесен в Ирак, Сирия, Пакистан, Йордания и други страни.

чухте ли 2 други от последните новини: 1. един он Министрите от Правителството на Южна Корея, след последната Среща на Кабинета по повод Корона Вируса, излиза и се хвърля от мост, т.е. самоубива се - предствавяте ли си каква информация е била изнесена на срещата за да не издържи и директно се самоубие?! 2. Фокс Нюз интервират баща и момrченцето му (на половина китайче), с 2 отрицателни теста и излезли от карантина, бащата кашля през цялото време, даже се майтапи, че е от нерви пред камерите, а няма корона щото бил тестван вече 2 пъти, правят му 3-ти тест- бинго, положителен! По-голям от тоя резил на Правителствената пропаганда на САЩ, че няма срашно едва ли може да се случи - но реалността е по-невероятна и от измислица!!

видяхте ли, какво става у Германия - още 19 положителни и вече са на път на минат Хонконг и Сингапур - защо - ами защото последните 2 взеха мерки преди месеци, а и ЕС е хихо-хаха, тия всички предатели ще приключат с Трибунал!

Вчера отидох в Банката да сменям левовете в еуро.Изведнъж в салона с трясък нахлуха двама души с маски. Всички се изплашихме! Те извадиха пистолети и ревнаха: -Това е обир! Всички се успокоихме.

Не разпространявай фалшиви новини, олигофрен!

Не, по-скоро статията е с палаво заглавие. Пише, че се прибират в България, а по-надолу, че са пуснати да се приберат вкъщи, а тяхното "вкъщи" е Германия.

Броят на умрелите в Иран надхвърли общо починалите в Ю.Корея, Япония и Италия. Скоро се очаква на ден Иран да има повече починали от Китай.

Ох! Камък ми падна от сърцето. Много се бях притеснил за горките хорица. Дано няма някой закъсал на Малдивите, че няма да го преживея!

Всъщност живеят в Германия и са заминали за Германия. Нашите СЪНАРОДНИЦИ са такива само за новините.

да се премахне това двойно гражданство