Българската Коледа за 21-ви път: Всички заедно в подкрепа на детската хирургия

Президентът Румен Радев, съпругата му Десислава и министри от кабинета присъстваха на концерта в Народния театър

Обратно в новината

Коментари - Българската Коледа за 21-ви път: Всички заедно в подкрепа на детската хирургия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гълъба се ухилил като мамул царевица

Наскоро правителството одобри дарение от 16 000 000 евро за Украйна.

За нашите деца успяхме да съберем един милион евро , но да украинските катили даряваме 16. То друго от подобни боклуци , като нашите управници не може да се очаква.

Един лев дарение,20ст.ДДС.Ай сиктир,една стотинка няма да даря,в такива подмолни,државни мани пулации.Щях да даря,само,ако цялата сума щеше да бъде за дарението.Фирми освободени от ДДС,а едно дарение не.Жалка картина,без нищо нарисувано на нея.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

и той ли е още министър?!

Гугутката е на Мунчо ЗКПЧ-то.

Концертът си е концерт... Но просията на една държава си е голям срам.

Ако Христос се беше родил днес в Оалестина, дали щеше да оживее?

В България теадиция на старец раздаващ подаръци не е имало никога. А коледа започва да се празнува на 25 Декември по нареждане на БКП.

После БПЦ по заповед на БКП променя датата на 25 Декември. По- късно се въвежда и характера на дядо Коледа, вместо дед Мороз и Снегурочка с цел да се подражава на западняците Сатан Клаус. В българската фолклорна традиция дядо раздаващ подаръци няма. Той е символ на западните педофили.

И Христос се родил във Витлеем, в Палестинските територии.

Не знаят, че Христос се е родил във Витлеем в Палестинските територии. Тази година е наредено по- тихо да се празнува рожденият ден на този ХАМАСовец.

От дядо Мраз и Снежанка та на дядо Коледа (до решението на БКП такъв характер няма). В българския фолклор характер дядо Коледа няма, нито се е празнувало Рождество на 25 Декември.

Явно е, че зеленочорапестия се опитва да играе дядо Коледа , нема лошо . Обаче за първи път в света дядо Коледа ( българският ) си има и половинка - баба Коледа ( разбирай ДЕсито) . Дали това е взимствано от Дядо Мраз и Снежанка, които са заменени от фаимиля Коледа преди години ?

Два празника дадени ни от БКП. Факт.

Да бъдеш днес американска проститутка, мастия и пачавра в съвременна колониална България - това е толкова гордо и престижно!

Когато виждат, че СССР няма бъдеще.

Сигурно е бил член на Хамас.

Значи Радев празнува един ХАМАСовец.

Вместо традиционният за България 7ми Януари. Това е комунистически култ, а не християнски празник.

Колко пъти ще го напишеш това? Ако искаш празнувай Коледа на 23 юли!

Бавно загряваш и се налага да повтарям. БКП сменя датата от 7ми Януари на 25 Декември. Когато проумяват, че СССР няма бъдеще. Празнувай днес щом ти харесва.

Днес само сатанисти празнуват.

Коледа е на 7ми януари. Комунистите приемат педофилската дата 25 Декември. Факт!

Така е, ние ислямистите въобще не празнуваме коледа, факт. Да живей руслямистан

В Русия са мюсюлманите. Това всички платени от Посолството го знаят.

"Хиляди се готвят да изключат телевизора по време на новогодишната реч на Румен Радев" https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16698671 Не разваляйте деня на бащата.

Празнуват пред телевизора.

Като чета предишните коментарите долу все повече се убеждавам, че думите изречени от великия български писател ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ в далечната 1875г. за голямо съжаление са все още много актуални: НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 Честита Коледа и нека бъдем по-смирени и добри!

Фалшиви празници. България до "комунизма" винаги е празнувала Рождество Христово. А това сега е някакъв комунистически американски култ. Проклета да е тази дата!

Затова е бил убит.

Внимавай какво пишеш, защото ще те застигне възмездието, може след години, може и след секунди!

Затова е бил 6бит

Внимавай какво пишеш, защото ще те застигне възмездието, може след години, може и след секунди!

и ватник

Внимавай какво пишеш, защото ще те застигне възмездието, може след години, може и след секунди!

Факт

Внимавай какво пишеш, защото ще те застигне възмездието, може след години, може и след секунди!

Честит рожден ден на Сатаната!

Честит празник на всички колеги от България!

Честит празник колеги!

Радев ми е най- верният слуга.

Рождество Христово е на 7ми януари

Колко лицемерие на едно място!

Христос е роден на 7ми януари

А празник на Сатаната.

И защо католиците нямат СТАР СТИЛ?

Сатаната.

Вярващите празнуват на 7ми януари.

На едната от снимката се вижда и един костюмиран циганин, седнал точно зад Мунчо. Сигурно ще да е от на Мунчо охраната.

Инициативата е хубава и помага, но на мен ми омръзна всяка Коледа по телевизията да гледам за болни и за измъчени хора и да ми се скапва настроението.

Мунчо е един много готин, вълнуващ, усмихнат, плешив, клепоух, пипонесто-каунест пич!

Дет съ вика, само тъпанари като теб харесват повече закръглени и крадливи тикви и шишита!

А тази година има и добавка - Десито за да се оформи напълно картинката на Българската Коледа ! Честита Коледа на патронажното семейство !

Българино,ти изпратили SMS !? Или реши,че може да се прецакаш?

А за любимата хохландия кога ?

На Муню Деса Простакесата се е барнала кат детска учителка в селска прогимназия от 1970-те години на миналия век. Мухахахахаха.

Хубаво е , че пониш как е било тогава - но явно и умствено си останал в детската градина .

Мунчо, ти ли си, бре?!?!

Баджанака Гумен само коремни може да прави.. за другото се иска акъл. Когато Господ е раздавал акъл Гумен е бил на военно учение под моста и него го е препуснал..

А ти пак по навик - свирки въртеше .

как се въртят тези работи.. ще ми покажеш ли

Съвсем скоро робите от българската, овча, робска, проста рая ще научат подробности за Операция "Мръсник" и къде точно е мястото на Мунчагата в цялата тази операция. Ще има подробности и за "Пътя на Копринката". Очаквайте включване в радиоефир на VHF-честота 89.2 МHZ!

Каква Коледа за неверниците?! Та той Шушона Радев не отиде на Църква на Рождество Христово ! То бива показност и лицемерие ,но Радевите вълнения вече идват в повече на България!

Еее, браточка, не се нервирай толкова, че ще си образуваш язва от нерви! Мунеца е правоверен Триморец, евроатлантик, НАТОвец и най-вече ревностен почитател на Йехова, на Талмудата и Тората. Именно като такъв, Мунеца отиде на крака при Хануката и удряше чело в земята, с което искаше да покаже верноподанически чувства, раболепие и синергия с дневния ред на всеки, който му е е поискал! Беше се барнал с тюбетейка на главата, направо сладур!

Два прости, ниско интелигентни зелени чорапа, Фатмак-Кауня и ЗКПЧ-то, заедно с техните прости, грозни селянки, отишли на културно мероприятие. Демек белким станат малко по-интелигентни чрез културата, разбииш. Само че нещо се губи в картинката - липсва още един зелен чорап. Трябвало е да поканят и третия зелен смрадлив чорап от компанията - дедо Стефчо Янки Кенедито, известен и като Бастун Янки Янев. :-)))))))))))

Няма по голямо извращение от това срамно мероприятие!!! Събрали милионче.....СМЕШНИЦИИИИ КРАДАТ СЕ МИЛИАРДИ! Има пари да се излекува всяко едно дете и всеки болен възрастен, но не го искате! Защото здрави и щастливи хора, ще започнат да виждат истината и ще ви наритат, копелетаааа!!!!

1 милион нищо не са за бюджета, освен това се питам и защо досега е нямало въпросната медицинска апаратура за държавните болници, естествено

Защото за магарев и доби е по - важно да даряват оръжия на хохлите .

Това пък какъв празник е?