България получи висока оценка за председателството на Съвета на ЕС

Европейските лидери похвалиха премиера Бойко Борисов за успешното председателство на ЕС, провело се при "трудни обстоятелства"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялото ти управление,българите нищо добро не виждат. Вуждат само хвалбите ти.Въздух под налягане си. Дано балонът ти най- после се спука,че и бедният народец да си поеме глътка въздух,преди напълно да изчезне.

Днес български граждани в чужбина те обвиняват в геноцид над българския народ г-н Борисов , как това действа на скромността ти ?

Представяте ли си : Борисовите хвалби, изхвърляния и пъчене били скромност. Не скромност, а срам са неговите изхвърляния. Но скоро и него ще го изхвърлим на закупения с крадени пари гръцки остров.

на корабите да вкарват ислямисти за да ислямизират Европа ,това са всички НПО -та начело със ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО на Сорос

Рептилите от Брюксел те хвалят за вкарването на западните балкани в НАТО,въпросат е какво България спечели от това ,нека ти кажа какво-едмо голямо нищо

Успешно,но за нас бедните българи НИЩО,дотам вече му знаеме номерата,че в бъдеще няма да ни излъже.Просто си е една проста му

Плондер , в буквалния и преносен смисъл , знаеш ли колко бе брига нова и как го самооценяваш ? Успешно в зависимост , кой от къде го гледа , аз не намирам нищо успешно в него за България , другото не ме интересува.

Италия затваря пристанищата си за кораби на НПО за лятото Италианските пристанища ще бъдат затворени през цялото лято за корабите на неправителствените организации които спасяват мигранти в Средиземно море, обяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Матео Салвини, цитиран от агенциите. „Неправителствените организации ще гледат Италия само на пощенските картички", каза той. Салвини е и лидер на крайнодясната партия „Лига“. Забраната е в сила не само за предоставянето на достъп до пристанищата, но и за снабдяването на корабите на НПО с гориво. „Както споделят с мен италианските военни, а също така и либийците, неправителствените организации съзнателно или не помагат на трафикантите“, подчерта Салвини. Италия обаче „ще продължи да спасява всички, които трябва да бъдат спасени, заедно с държавите, които са истински държави“.

Два милиарда повече. Циганите и обръчите от фирми потриват доволно ръце, докато на пенсионерите ще напомним безценния съвет на Любо Пенев.

Добре е че една кола не загасна на пътя. Добър критерий за успешно председателство. Този дървеняк не разбира ли че го тупат снизходително по рамото, а зад гърба му сигурно се подсмиват. Колкото и да се стараят преводачите (затова е важно да приемат Македония, да има с кой да говори без преводач), лесно се забелязва че имаме необразован простак за премиер.

Колко ни струваше на нашата бедна страна това председателство ? И каква беше конкретната полза за народа !

"Нямаше колега да не започне изказването си, че това е едно от най-успешните председателства, каза още премиерът" Ха! Лилянка "се похвали" в "Панорама", че в Брюксел не били разбрали за успеха, но на Балканите сме го били усетили... ... ББ: "Много им е криво, че всички отчетоха, че дори и организационно се справихме перфектно, една кола не загасна на пътя с делегация." Без коментар! С тънка ирония Туск определил Успеха на успехите: "Най-големият успех на институциите на ЕС по време на българското председателство бе моята реч при откриването на председателството в София" Всъщност е жива подигравка с Отличниците...

Успеха е безпорен колкото и да си промит от червеното точило!

Това е истината , въпреки че комунделите здраво се бяха захванали да клатят стабилността на страната и да се заиграват с емоциите и чувствата на различни слоеве сред населението , да внасят вотове на недоверие и подобни подривни действия ама в крайна сметка не им се отвори парашута! Пригласяха им и разни демократи останали извън борда !

Невзрачнбо и провалено преЦедателство. И да, очакваше се да се "хвалите" с него. ВЪпреки чер е очевидн оедно - облекчени сте, защото можеше о е по-зле да се издъните.

Супер! А къде ще нанесат тази оценка? На челото на нашия любим премиер или на задника на Лилито Павлова? Дружески поздрави!

а по всяка вероятност повечето от вас, нищо не усетих от това председателство! Е, освен хвалбите по медиите, които по някаква случайност са попаднали пред погледа ми.

Навремето имаше подобна снимка Маркс,Енгелс,Димитров.

Дир бг. : Резултати Гласувай Успешно ли беше българското европредседателство? 38.57% - Да 52.17% - Не 9.27% - Не мога да преценя А по "Нова тв" казаха , че 81 % от анкетираните били казали , че председателството било успешно.

Баце ти си най-скромния и умния.

Браво, остискахте въпреки къчовете отляво. Да видим сега обаче как ние ще остискме на новите цени.

Б.Б. се хвали, като че ли има лична заслуга, той си мисли че това е като с магистралите - аз дадох, аз построих.... А и с неговата прословута скромност - това че са доволни от ЕС е заслуга за цяла България и никой няма да не е доволен от това. Дори и ние софиянците, които търпяхме задръствания и затворени улици. Така че - стегни се Б.Б.

пак ли обърках рубриките новини и вицове?

Срещата между лидерите на ЕС и Ердоган също е похвална за премиера , както и разговорите между тримата големи в Европа - Меркел , Мей и Макрон на моста на влюбените в София !

За шестте месеца бг намаля с 30 000 души благ. на герб.

добро председателство , но съсипахме държавата. Купувате си ЧЕС, острови, вили, а за 90% от хората, среден пръст...

Добър пожарникар-добро ПреЦедателство. /тази история за супер пожара в Синода,където падали с Васо от горящ таван не я открих в Мрежата/. Успехите у нас са не по-малки. Цветанов днес заяви,че Орешарски ни натикал при държави,като Антигуа. /Антгигуа-островна държавица. Под Британската корона.БВП на човек-16571 долара. БВП на човек у нас след 10г.ГЕРБ-6300 евро./Ами при Антигуа да си бяхме останали.....

2 милиарда повече , на ГЕРБ ще им трябват доста пари на изборите без купуване на гласове няма как да спечелят убедително. Борисов за това е толкова сигурен защото си е осигурил пари за още един премиерски мандат,

Много добро бих казал.

Най ми ареса тва с 2а милиарда повече,усещам кви къчове ще има от страна на гуспужа Нинова

Най ми ареса тва с 2а милиарда повече,усещам кви къчове ще има от страна на гуспужа Нинова