Коментари - UK институт иска преводачи за българите в училища и болници | Днес.dir.bg

UK институт иска преводачи за българите в училища и болници

Министрите трябва да предприемат мерки, за да съдействат на обществените служби във Великобритания да се справят с приток на мигранти от България и Румъния, смята британският Институт за изследвания на публичната политика (ИИПП), цитиран от Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - UK институт иска преводачи за българите в училища и болници | Днес.dir.bg

Коментари

А АНГЛИЧАНИТЕ ЗАЩО НЕ НАУЧАТ БЪЛГАРСКИ !? НАЛИ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Е 4-ТИЯ СВЕЩЕН ЕЗИК В СВЕТА - СЛЕД ЕВРЕЙСКИЯТ, АРАБСКИЯТ И ЛАТИНСКИЯТ !!! АБЕ НА ТЕЗИ ПЕДОФИЛИ ОТ ОСТРОВА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖЕ КОИ СМЕ!?!?

бг институт "намерете психолози и психиатри за англичаните, обществото им деградира чрез алкохолизиране, наркомания, нетрадиционна сексуална ориентация и общ упадък на нрваите. Спасете Англия!"

Да си ги шибат пакистанците и индийците тиа ингилизи...:-)

Е и какво толкова страшно>? Има цигани в Европа, ще дойдат и при вас. Вие знаете как да ги интегрирате. ако не знаете, питайте немците, те знаят.

ЧУК

И мен така.

ЧУК

Тъй!Попривършихме с Велика Британия.Сигурно запомниха джигитите ,че с каруците у лево.Транспорт за стигане до там- може и трена под Ламанша.Обаче каруците и специално конете в товарен вагон!С самолед -изключено!В кралството да внимавате кво говорите ,да н"съ изтървате като последен янки там-тва Фък оф,Фък д Кинг и тем подобни ще ви донесат някои неприятности!Не люпете семки по улиците и не са бийте с футболните им запалянковци!Бият лошо!Тва са моите съвети!

аиде млъкваи и сe махаи вече-утре си на работа от 6 сутринта!

а,ма смешната,що си мислиш,че само ти живееш в лондон? на колко години си ,ма пенсионирана пръдло?

а,ма смешната,що си мислиш,че само ти живееш в лондон?

Моме, Мери Лондун .... Досега коментарите ти бяха що-годе отговарящи на действителността в Англия и си мълчах ... Наблюдавам, че си в Англия от 3 или. максимум 4 години ... вероятно студентка..... Бих искал , лчбезно да те уведомя, че истината за англичните и тяхното поведение се "научава" (на гол гъз), когато започнеш да си търсиш работа ... говоря за постоянна работа , а не работа за по 4 часа на бара (или пилона) вечер.... Искам също така да те уведомя, че точно тогава , сблъсквайки твоите сегашни представи за тях и голата действителност ... те кара да преживееш т, нар. 'културен шок' ... това обикновено се случва на 3-тата или 4-тата година.... Е, ми - приятно преживпване тогава ... и честито !!!!

така им се пада на тези загубеняци само индиици черни и арабески с и без забрадки, те много ги уваяват там ,защото са си от техните колонии ! Явно нашите манги са им дошли в повече ,но какво да се прави Живот !

Престарял лорд отишъл при учител по немски и поискал да взима уроци. Учителят не искал направо да каже, че това е безсмислено с оглед на възрастта, но попитал деликатно: Сър, в каква област желаете да ползвате немския? Схванал намека, лордът отвърнал: Вижте, много добре си давам сметка, че господ скоро ще ме прибере при себе си. Но в рая може да срещна Гьоте, Шилер, Хегел, Кант и съм длъжен да умея да разменя някоя любезна реплика с високообразовани хора. А в случай не дай, боже че попаднете в ада? Tам и дяволите са научили английски.

много сте глупави всички обаче, ЮК правителството трябва да поддържа популизъм пред гражданите си и да казва как "не иска" имигрантите защото това е отражение на гражданските настроения... имигрантите са нужни както някога са били нужни робите за да изграждат стабилната икономика на англия... така че дерзайте!!!

верно ли в УКдават по 300 лири на глава на ромско семейство?:)))

Е хайде,нема нужда,то в България баби и пеленачета знаят вече разваления френски,дето му викат английски -кажи баби тенкю

Не им трябват преводачи на българите, пари им дайте! Давайте ни по 200-300 паунда месечно /бълха Ви ухапала/, и никой от нас няма да дойде да ви работи, капиталисти мръсни!

Абе тия в Англия не научиха ли вече български? Мислех, че българският е въведен като задължителен предмет при тях още от 2007-ма година насам, когато ни приеха в ЕС. Крайно време е да го направят, щото цялата нация се изнасяме натам (според техните медии). Айде, че нямам търпение да си сложа титлата сър пред името. :)

Българският не е разрешен все още като предмет от Обрзователното Министерство на Великобритания за разлика от Полски. Децата,които желаят да полагат изпит по Български във Великобритания не могат да гос торят официално!Има Западни страни от ЕС,където е разрешена Матура по Български,но не и във Великобритания.

Пълни глупости.

ЧУК

Абе то сичкото е убаво у Англия-верно е!Само дето коня с каруцата у лево трябва да се кара!

и мъжете са леко в лево там

сега да видим как ще интегрират мургавите "българи" на Острова!

Истината е една. Движението на хора по собствено желание е винаги от по - лошите условия за живот към по - добрите. Така, че не го мислете толкова. От началото на годината ще се види накъде що е по - голям потока - от Великобритания към България или обратното.:) Дано не дойдат милиони Англичани, че ще ни продънят социалната система и ще подбият цената на труда.:)

е като са заселвали Австралия и двете Америки не е точно така ама и ти си от златките

Е да, ама австралия и двете америки са заселени вече. Та накъде ще е по-големия поток не разбрах - към Англия или към България?

те по собствено или са изселени заради препълнени затвори....

...колко ли англичани знаят български, за да превеждат? Най добре е да наемат българи да превеждат на българи/и цигани/. Хем ще си работят хората и няма да тежат на социалната система, хемще запълнят ниша на трудовия им преводачески пазар, която няма кои да запълни. Всички ще са на далавера.

Целият тоя шум по-скоро цели да накара повече активни хора от тук да се замислят и да идат там. За тамошната икономика ще е изгодно, за тукашните дебелосерковци - също. Вдигането на желязната завеса го направиха именно за да изпуснат парата, не можеха да удържат цяло поколение неможещи да ги търпят и ги изкараха навън (зорлем, въобще не беше нужно да има режим на тока и да е толкова тежък животът в БГ тогава). Е, сега има ново поколение ето искат да го изкарат, за това става дума.

Най-сетне циганите ще завършат прехода си от периферията на британската империя през България до центъра Ю Кей. Амин.

АЙДЕ какво се правите и вие, естествено че в Англия е 1000 пъти по-добре от БГ, половината от мойто село се изнесоха, млади и стари работят, доволни са и никой няма да се въне пак в мизерията!

не спряха де раеват,те резнаците ги колят вече те за нас се хванали. Прости са мамка му,бил съм там 5 години и съм им разбрал тъпата народопсихология. Уверявам ви Българи ние сме 5 нива над тази паплач!!! Единственното което ги крепи е кражбите от народите по света през последните 3-4 века и все още на тези кражби се крепят. Но бая им се клатят краката на англосаксонските помияри и скоро ще изядът дървото не от нас а от мусюлманите,както и ние сме заплашени от тази паплач!!! Бог да ни пази.

И ти седя 5 години там да те крадат,а? Аман от помияри

хаиде ела в англя къпи си куща за 250 000 поунда да те видя как ще плащаш цредит до гроб и как ще се оправиш..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се плаши от големи разходи, а от малки приходи.

Съответно България трябва да ограничи притока на британски пенсионери и инвеститори в български земи и къщи.

еи, ингилизи тапунгери, когато колонизирахте и грабехте по зеля свят - не тарсехте преводачи! наглези зажмузани!

Ние идем хиляди, даже стотици :-), до един гладни и жадни. И с вашата джинджифилова бира ще се напоим, с грозните ви жени ще се нафлиртуваме (то ние флирта го минаваме за 30-40сек, после следва сецанье, а после те мед ни носят, ама от къде го намират незнам - се те това се питам), краката си в Темза ще измием и ще опикаме Трафалгар. 2 пъти! Това е цената на мултикултурното единение. Ся ще видите и култура, и пръжки! Изкарайте в мир оставащите ви 7 дни и нека Сейт Джорж ви пази, щото Свети Георги е с нас! Абе, като на Дойран,но да оставим това за по-подир.

те травестити бе човек, как се ебе мома англичанка, то травестит мяза...тва голям майстор трябва да си да скочиш на англичанка. в Лондон има и Манчестър има красиви, ама като ги поразпиташ и се оказва някой чужд в родата.

Тия англичани са много далеч от американската демокрация. На един мой приятел който живее в Америка жена му я бутнал с кола някакъв баровец и лежа половин година с гипс. Сега баровеца ще му плаща обещетение цял живот а приятелът ми си щрака с пръсти. Ето за каква демокрация и закон става на въпрос в Америка.

Тези изискани англичани, които не искат да им замърсяваме подредената държава не се ли досещат, че прекаляват? След като постоянно чета за страховете им от българо-румънско нашествие, макар, че нямам никакво намерение да ходя там, започвам и аз да изпитвам желание да ги предизвикам.

ХУбава инициатива Като експерт независим който прави анализи и експертизи вкл високорискови з а своя сметка Винаги препоръчвам БЪлгари да ми направят преводите на всички останали езици..иначе някакви наркоманизирани англоезични превеждат врели некипели на точен анализ навреме подаден от мен ,да не говорим за японци или други

Теа ингилизи па са се объкали малце - Преводачи от ЦИГАНСКИ ще им требуват!

Мога само да кажа, че само след няколко години всички, които сега напускат България с еднопосочен билет горчиво ще съжаляват и ще драпат със зъби и нокти да се върнете в Родината.

и след колко години ще стане

А дано де, че сега не намирам много причини да остана.

:-))))

Ще хващам и аз пътя на някъде. Англия ли, Германия ли, няма значение, важното да е извън тази нещастна държавица. Навремето при соца турците като напуснаха оставиха всичко, имот и покъщнина, но си оправиха живота и никой не се върна обратно. Хайде сега дойде и нашия ред.

... чифте пищови! Тези дето ще обогагят Велика Британия с труда и присъствието си, много искат да имат преводачи! Ама много ! Така че, нека Тя се погрижи овреме. А Родината България - да разруши всички граници, да влизат в нея от всички посоки, всички желаещи! ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! Кой го беше написал?

Щом ми е писано да съм слуга, предпочитам да съм слуга на англичани, а не на наште български хайдуци.

Асане, съгласен съм с теб. България и без това няма нужда от теб, така че хващай челядта и дим да ви няма. Ако не друго, поне нацията ни трябва малко да се прочисти.

От англичанин гостоприемство ?Забрави !Уж джентълмени , а се оказва , че 99% са брутални гамени и разбойници , които пият като свине!!!Я всеки по къщята си !

като вьв франция арабите

тия пък не спряха да се лигавят с това "българите и румънците". и като намерят преводачи от български, какво от това-тия, дето не смеят да ги споменат, че не ги щат, да не ги обидят случайно-циганите (но българите и ръмънците-може да ги обиждат!) и без това не знаят никакви езици, освен да мучат на цигански с 20 думи.тръгнали преводичи за тия илитерати да търсят...

Аз стегнах багажа. С цялото семейство. Съседите ми до десетия етаж включително - също. Ще посрещнем и Новата година у дома в България, а на 2 януари потегляме всичките за Лондон. По въздух, суша и вода. Ти стегна ли багажа за Лондон?

Майната ти на теб, и на цялото ти семейство НЕУДАЧНИКО! Вървете там и мийте задниците и слагайте подлоги на англичаните и им целувайте ръка и се правете на мнго щастливи! На мен, на моето семейство и на моите приятели в БГ винаги ни е било добре тук, където са гробовете на скъпите нам хора, без да се ЛИШАВАМЕ ОТ НИЩО!!! На добър час!

човекът бяга възможно по далеч от българската простащина

Дидке-бандитке, недей с лошо. Заравянето на главата в пясъка и бягането от реалността няма да спрат емиграцията. Все повече ХОРА ще напускат завинаги България, а много от тях ще бягат от такива като теб.

Такава - без капчица чувство за хумор, да ти е добре тук, където са ... и т. н. - това е прекрасно. А аз стегнах багажа. С цялото семейство. И ще прекараме чудни десетина дни на Пампорово. Съседите ми до десетия етаж включително - кой където и както му е на сърце. Весели празници!

За да станеш държавне служител в Уелс трябва задължитлено да имаш документ че говориш и пишеш на Английски и Уелски !!! - на един Английски приятел дъщеря му почна работа в общината чак след като взе изпитите :) Та мисълта ми е че самите англичани и те имат нужда от преводач в някои краища на Великобритания :)))

Умрял е някой да им ходи на смешния остров...

може ли някой да препоръча добър и сигурен начин за емиграция в Англия

За каква емиграция става въпрос. То си е ЕС.

да вярно, но никога не съм напускал Бг, а крайно време е, защото тук вече не се живее, та въпросът ми е поне за най-общи съвети

аз могаlink

Англичаните да си научат техните хора, индийци, пакистанци и разни негри на езика, пък после да търсят за Българите! Тук повечето младежи говорят по-чист английски и от кралицата!

За съжеление сър повечето български младежи не говорият грамотно майчиния си език. След като вашето мнение е, че техния език е по правилен от моя ще се опитам да науча техният рап-интернет-българизиран английски, а също така да започна да пиша на методиевица.

Не мога да разбера за какво е цялото това вайкане и рев до небесата, че англичаните искали да наложат ограничения при кандидатстването за социални помощи от българи и румънци! Ако разни африкански мангали започнат да прииждат на тумби в България и се наредят за социални помощи с които да се излежават спокойно без да работят ние няма ли да ревнем?! Какво искате, да се изнасят всички в Англия за да лежат на техните данъци ли? Това е много удобно за божественото ни правителство, но е висша форма на на национален мързел и безхаберие!

Така е, но има една особеност. Ние сме в ЕС и правилата са за ЕС. Иначе нямам нищо против да се махнем от това отровно гнездо. Англичаните могат да го направят и ЕС ще се разпадне. ДЕ ТОВА ЩАСТИЕ.

Коментари - UK институт иска преводачи за българите в училища и болници | Днес.dir.bg

UK институт иска преводачи за българите в училища и болници

Министрите трябва да предприемат мерки, за да съдействат на обществените служби във Великобритания да се справят с приток на мигранти от България и Румъния, смята британският Институт за изследвания на публичната политика (ИИПП), цитиран от Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - UK институт иска преводачи за българите в училища и болници | Днес.dir.bg

Коментари

А АНГЛИЧАНИТЕ ЗАЩО НЕ НАУЧАТ БЪЛГАРСКИ !? НАЛИ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Е 4-ТИЯ СВЕЩЕН ЕЗИК В СВЕТА - СЛЕД ЕВРЕЙСКИЯТ, АРАБСКИЯТ И ЛАТИНСКИЯТ !!! АБЕ НА ТЕЗИ ПЕДОФИЛИ ОТ ОСТРОВА - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖЕ КОИ СМЕ!?!?

бг институт "намерете психолози и психиатри за англичаните, обществото им деградира чрез алкохолизиране, наркомания, нетрадиционна сексуална ориентация и общ упадък на нрваите. Спасете Англия!"

Да си ги шибат пакистанците и индийците тиа ингилизи...:-)

Е и какво толкова страшно>? Има цигани в Европа, ще дойдат и при вас. Вие знаете как да ги интегрирате. ако не знаете, питайте немците, те знаят.

ЧУК

И мен така.

ЧУК

Тъй!Попривършихме с Велика Британия.Сигурно запомниха джигитите ,че с каруците у лево.Транспорт за стигане до там- може и трена под Ламанша.Обаче каруците и специално конете в товарен вагон!С самолед -изключено!В кралството да внимавате кво говорите ,да н"съ изтървате като последен янки там-тва Фък оф,Фък д Кинг и тем подобни ще ви донесат някои неприятности!Не люпете семки по улиците и не са бийте с футболните им запалянковци!Бият лошо!Тва са моите съвети!

аиде млъкваи и сe махаи вече-утре си на работа от 6 сутринта!

а,ма смешната,що си мислиш,че само ти живееш в лондон? на колко години си ,ма пенсионирана пръдло?

а,ма смешната,що си мислиш,че само ти живееш в лондон?

Моме, Мери Лондун .... Досега коментарите ти бяха що-годе отговарящи на действителността в Англия и си мълчах ... Наблюдавам, че си в Англия от 3 или. максимум 4 години ... вероятно студентка..... Бих искал , лчбезно да те уведомя, че истината за англичните и тяхното поведение се "научава" (на гол гъз), когато започнеш да си търсиш работа ... говоря за постоянна работа , а не работа за по 4 часа на бара (или пилона) вечер.... Искам също така да те уведомя, че точно тогава , сблъсквайки твоите сегашни представи за тях и голата действителност ... те кара да преживееш т, нар. 'културен шок' ... това обикновено се случва на 3-тата или 4-тата година.... Е, ми - приятно преживпване тогава ... и честито !!!!

така им се пада на тези загубеняци само индиици черни и арабески с и без забрадки, те много ги уваяват там ,защото са си от техните колонии ! Явно нашите манги са им дошли в повече ,но какво да се прави Живот !

Престарял лорд отишъл при учител по немски и поискал да взима уроци. Учителят не искал направо да каже, че това е безсмислено с оглед на възрастта, но попитал деликатно: Сър, в каква област желаете да ползвате немския? Схванал намека, лордът отвърнал: Вижте, много добре си давам сметка, че господ скоро ще ме прибере при себе си. Но в рая може да срещна Гьоте, Шилер, Хегел, Кант и съм длъжен да умея да разменя някоя любезна реплика с високообразовани хора. А в случай не дай, боже че попаднете в ада? Tам и дяволите са научили английски.

много сте глупави всички обаче, ЮК правителството трябва да поддържа популизъм пред гражданите си и да казва как "не иска" имигрантите защото това е отражение на гражданските настроения... имигрантите са нужни както някога са били нужни робите за да изграждат стабилната икономика на англия... така че дерзайте!!!

верно ли в УКдават по 300 лири на глава на ромско семейство?:)))

Е хайде,нема нужда,то в България баби и пеленачета знаят вече разваления френски,дето му викат английски -кажи баби тенкю

Не им трябват преводачи на българите, пари им дайте! Давайте ни по 200-300 паунда месечно /бълха Ви ухапала/, и никой от нас няма да дойде да ви работи, капиталисти мръсни!

Абе тия в Англия не научиха ли вече български? Мислех, че българският е въведен като задължителен предмет при тях още от 2007-ма година насам, когато ни приеха в ЕС. Крайно време е да го направят, щото цялата нация се изнасяме натам (според техните медии). Айде, че нямам търпение да си сложа титлата сър пред името. :)

Българският не е разрешен все още като предмет от Обрзователното Министерство на Великобритания за разлика от Полски. Децата,които желаят да полагат изпит по Български във Великобритания не могат да гос торят официално!Има Западни страни от ЕС,където е разрешена Матура по Български,но не и във Великобритания.

Пълни глупости.

ЧУК

Абе то сичкото е убаво у Англия-верно е!Само дето коня с каруцата у лево трябва да се кара!

и мъжете са леко в лево там

сега да видим как ще интегрират мургавите "българи" на Острова!

Истината е една. Движението на хора по собствено желание е винаги от по - лошите условия за живот към по - добрите. Така, че не го мислете толкова. От началото на годината ще се види накъде що е по - голям потока - от Великобритания към България или обратното.:) Дано не дойдат милиони Англичани, че ще ни продънят социалната система и ще подбият цената на труда.:)

е като са заселвали Австралия и двете Америки не е точно така ама и ти си от златките

Е да, ама австралия и двете америки са заселени вече. Та накъде ще е по-големия поток не разбрах - към Англия или към България?

те по собствено или са изселени заради препълнени затвори....

...колко ли англичани знаят български, за да превеждат? Най добре е да наемат българи да превеждат на българи/и цигани/. Хем ще си работят хората и няма да тежат на социалната система, хемще запълнят ниша на трудовия им преводачески пазар, която няма кои да запълни. Всички ще са на далавера.

Целият тоя шум по-скоро цели да накара повече активни хора от тук да се замислят и да идат там. За тамошната икономика ще е изгодно, за тукашните дебелосерковци - също. Вдигането на желязната завеса го направиха именно за да изпуснат парата, не можеха да удържат цяло поколение неможещи да ги търпят и ги изкараха навън (зорлем, въобще не беше нужно да има режим на тока и да е толкова тежък животът в БГ тогава). Е, сега има ново поколение ето искат да го изкарат, за това става дума.

Най-сетне циганите ще завършат прехода си от периферията на британската империя през България до центъра Ю Кей. Амин.

АЙДЕ какво се правите и вие, естествено че в Англия е 1000 пъти по-добре от БГ, половината от мойто село се изнесоха, млади и стари работят, доволни са и никой няма да се въне пак в мизерията!

не спряха де раеват,те резнаците ги колят вече те за нас се хванали. Прости са мамка му,бил съм там 5 години и съм им разбрал тъпата народопсихология. Уверявам ви Българи ние сме 5 нива над тази паплач!!! Единственното което ги крепи е кражбите от народите по света през последните 3-4 века и все още на тези кражби се крепят. Но бая им се клатят краката на англосаксонските помияри и скоро ще изядът дървото не от нас а от мусюлманите,както и ние сме заплашени от тази паплач!!! Бог да ни пази.

И ти седя 5 години там да те крадат,а? Аман от помияри

хаиде ела в англя къпи си куща за 250 000 поунда да те видя как ще плащаш цредит до гроб и как ще се оправиш..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се плаши от големи разходи, а от малки приходи.

Съответно България трябва да ограничи притока на британски пенсионери и инвеститори в български земи и къщи.

еи, ингилизи тапунгери, когато колонизирахте и грабехте по зеля свят - не тарсехте преводачи! наглези зажмузани!

Ние идем хиляди, даже стотици :-), до един гладни и жадни. И с вашата джинджифилова бира ще се напоим, с грозните ви жени ще се нафлиртуваме (то ние флирта го минаваме за 30-40сек, после следва сецанье, а после те мед ни носят, ама от къде го намират незнам - се те това се питам), краката си в Темза ще измием и ще опикаме Трафалгар. 2 пъти! Това е цената на мултикултурното единение. Ся ще видите и култура, и пръжки! Изкарайте в мир оставащите ви 7 дни и нека Сейт Джорж ви пази, щото Свети Георги е с нас! Абе, като на Дойран,но да оставим това за по-подир.

те травестити бе човек, как се ебе мома англичанка, то травестит мяза...тва голям майстор трябва да си да скочиш на англичанка. в Лондон има и Манчестър има красиви, ама като ги поразпиташ и се оказва някой чужд в родата.

Тия англичани са много далеч от американската демокрация. На един мой приятел който живее в Америка жена му я бутнал с кола някакъв баровец и лежа половин година с гипс. Сега баровеца ще му плаща обещетение цял живот а приятелът ми си щрака с пръсти. Ето за каква демокрация и закон става на въпрос в Америка.

Тези изискани англичани, които не искат да им замърсяваме подредената държава не се ли досещат, че прекаляват? След като постоянно чета за страховете им от българо-румънско нашествие, макар, че нямам никакво намерение да ходя там, започвам и аз да изпитвам желание да ги предизвикам.

ХУбава инициатива Като експерт независим който прави анализи и експертизи вкл високорискови з а своя сметка Винаги препоръчвам БЪлгари да ми направят преводите на всички останали езици..иначе някакви наркоманизирани англоезични превеждат врели некипели на точен анализ навреме подаден от мен ,да не говорим за японци или други

Теа ингилизи па са се объкали малце - Преводачи от ЦИГАНСКИ ще им требуват!

Мога само да кажа, че само след няколко години всички, които сега напускат България с еднопосочен билет горчиво ще съжаляват и ще драпат със зъби и нокти да се върнете в Родината.

и след колко години ще стане

А дано де, че сега не намирам много причини да остана.

:-))))

Ще хващам и аз пътя на някъде. Англия ли, Германия ли, няма значение, важното да е извън тази нещастна държавица. Навремето при соца турците като напуснаха оставиха всичко, имот и покъщнина, но си оправиха живота и никой не се върна обратно. Хайде сега дойде и нашия ред.

... чифте пищови! Тези дето ще обогагят Велика Британия с труда и присъствието си, много искат да имат преводачи! Ама много ! Така че, нека Тя се погрижи овреме. А Родината България - да разруши всички граници, да влизат в нея от всички посоки, всички желаещи! ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! Кой го беше написал?

Щом ми е писано да съм слуга, предпочитам да съм слуга на англичани, а не на наште български хайдуци.

Асане, съгласен съм с теб. България и без това няма нужда от теб, така че хващай челядта и дим да ви няма. Ако не друго, поне нацията ни трябва малко да се прочисти.

От англичанин гостоприемство ?Забрави !Уж джентълмени , а се оказва , че 99% са брутални гамени и разбойници , които пият като свине!!!Я всеки по къщята си !

като вьв франция арабите

тия пък не спряха да се лигавят с това "българите и румънците". и като намерят преводачи от български, какво от това-тия, дето не смеят да ги споменат, че не ги щат, да не ги обидят случайно-циганите (но българите и ръмънците-може да ги обиждат!) и без това не знаят никакви езици, освен да мучат на цигански с 20 думи.тръгнали преводичи за тия илитерати да търсят...

Аз стегнах багажа. С цялото семейство. Съседите ми до десетия етаж включително - също. Ще посрещнем и Новата година у дома в България, а на 2 януари потегляме всичките за Лондон. По въздух, суша и вода. Ти стегна ли багажа за Лондон?

Майната ти на теб, и на цялото ти семейство НЕУДАЧНИКО! Вървете там и мийте задниците и слагайте подлоги на англичаните и им целувайте ръка и се правете на мнго щастливи! На мен, на моето семейство и на моите приятели в БГ винаги ни е било добре тук, където са гробовете на скъпите нам хора, без да се ЛИШАВАМЕ ОТ НИЩО!!! На добър час!

човекът бяга възможно по далеч от българската простащина

Дидке-бандитке, недей с лошо. Заравянето на главата в пясъка и бягането от реалността няма да спрат емиграцията. Все повече ХОРА ще напускат завинаги България, а много от тях ще бягат от такива като теб.

Такава - без капчица чувство за хумор, да ти е добре тук, където са ... и т. н. - това е прекрасно. А аз стегнах багажа. С цялото семейство. И ще прекараме чудни десетина дни на Пампорово. Съседите ми до десетия етаж включително - кой където и както му е на сърце. Весели празници!

За да станеш държавне служител в Уелс трябва задължитлено да имаш документ че говориш и пишеш на Английски и Уелски !!! - на един Английски приятел дъщеря му почна работа в общината чак след като взе изпитите :) Та мисълта ми е че самите англичани и те имат нужда от преводач в някои краища на Великобритания :)))

Умрял е някой да им ходи на смешния остров...

може ли някой да препоръча добър и сигурен начин за емиграция в Англия

За каква емиграция става въпрос. То си е ЕС.

да вярно, но никога не съм напускал Бг, а крайно време е, защото тук вече не се живее, та въпросът ми е поне за най-общи съвети

аз могаlink

Англичаните да си научат техните хора, индийци, пакистанци и разни негри на езика, пък после да търсят за Българите! Тук повечето младежи говорят по-чист английски и от кралицата!

За съжеление сър повечето български младежи не говорият грамотно майчиния си език. След като вашето мнение е, че техния език е по правилен от моя ще се опитам да науча техният рап-интернет-българизиран английски, а също така да започна да пиша на методиевица.

Не мога да разбера за какво е цялото това вайкане и рев до небесата, че англичаните искали да наложат ограничения при кандидатстването за социални помощи от българи и румънци! Ако разни африкански мангали започнат да прииждат на тумби в България и се наредят за социални помощи с които да се излежават спокойно без да работят ние няма ли да ревнем?! Какво искате, да се изнасят всички в Англия за да лежат на техните данъци ли? Това е много удобно за божественото ни правителство, но е висша форма на на национален мързел и безхаберие!

Така е, но има една особеност. Ние сме в ЕС и правилата са за ЕС. Иначе нямам нищо против да се махнем от това отровно гнездо. Англичаните могат да го направят и ЕС ще се разпадне. ДЕ ТОВА ЩАСТИЕ.