Коментари - 73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците | Днес.dir.bg

73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците

Мнозинство от 73% от пълнолетните българи одобрява да са забрани на граждани на някои мюсюлмански страни да влизат у нас – по подобие на политиката на Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - 73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

Българинът е егоист и радост, разбира се обаче трябва да има умерена чистка за бежанците

абсолютно за Тръп Всички чернилки да си ходят там откъдето са дошли

Ядосало ли се е соросоидчето на мама ,ела да ти обърша сополите,Сорос ще ти даде близалка ,да се успокоиш .

Даа, 73% от българите са умерени тръмписти. Останалите 27% са неумерени тръмписти! Е, има и 0,001% соросоиди, ама те отпадат при закръглянето.

Най-големи абсурди се получават когато за сложни въпроси в които главното са нюансите се изисква отговор с ,,Да"или ,,Не".Аз също в общи линии подкрепям Тръмп макар ,че всеки да носи оръжие не е нещо добро защото хората са различни и на някой дори кола да им дадеш да карат се превръщат в потенциални или серийни убийци.Хората разбира се си представят и махалите да се напълнят с оръжие (не че днес не се среща)тогава не само ще размахват брадви а и ще стрелят .Тогава тези дето треперят дечицата им да не пипнат оръжие не ги виждам.Да не говорим за всякакви откачалки и ,,лабави "хора дето дори и само да им се стори ,че нещо им се пречкаш на пътя ,го приемат за лична обида и налитат на бой на живот и смърт.Как обаче да се защити беззащитния който им е паднал в ръцете ?За него оръжието е необходимост както и за стареца за да не гледа безпомощно как гадни копеленца от махалата се гаврят с него и бабата му.

Харесвам Тръмп, защото е първосигнален и умен и защото не харесва тази измет която наводни ЕВРОПА!

Говоря за държавата а не за татковината. Моля правете разлика! Българина от 1878 година насам все още не може да "порасне". Не може да порасне защото така и не хареса новата си държава. А не можа да я хареса защото всъщност така и не стана негова до ден днешен. А днес в този глобален свят вече няма как да усети тая държава като "моята". Прозаично но прекалено малко сме на брой в сравнение с водещите от които зависи света накъде да върви. Нашите политици в едно са прави. Единствения шанс да оцелеем само ако се сдружим с други. Е да ама като се сдружаваш трябва да знаеш къде да правиш компромиси и къде не защото има опасност както да те асимилират така пък и да те изключат. Ако изберем ЕС ще трябва да приемем ценности от сорта "семейството изчезва" защото жената средното и мъжа се приемат като взаимозаменяеми във всяко едно отношение. Правото на всеки да прави каквото си иска по всяко едно време на своя живот стига да не нарушава някой закон на обществото. Ако изберем Русия трябва да знаем че това отдавна не е СССР. Путин не е комунист нито социалист а олигаршичен капиталистически патриот а Русия има с пъти по развит див капитализъм отколкото у нас. С две думи носталгията към соца трябва да я забравим. Съюз с Русия вече няма да е такъв какъвто го познавахме. Няма да ни хареса още на втория месец. Съюз с мохамеданите от анадола и югоизток .... това вече сме го пробвали цели 500 години и е една от причините днес все още не можем да се грижим за себе си без да се осланяме на някого.

Даа, 73% от българите са умерени тръмписти. Останалите 27% са неумерени тръмписти! Е, има и 0,001% соросоиди, ама те отпадат при закръглянето.

да направим чрез Слави Шоу референдум : 1. Кой е за 2% ? 2. Ако да , 2-та % в полза на Доналдо от кулата , Ню Юрк , или 2-та % в полза на Баба Меца ?

тръмпони! :))

...и Отново : - България - Днес просто Няма капацитет/възможности да Приема бежанци ! ... Хеле пък 'бежанци' !!! Друг Е 'въпросът' че : - 'наште' СА доНадУшите относно Керваниране/Трафик, чадъро'Осигуряване и Опити-за-Доене на И-тези фондове. ....а че е Неминуемо да Станем Възлова част от Системата СРЕЩУ Трафика - Факт ! НО ! - След смряскването на 'наште'.

виж сега, да ти кажа: аз не бера карез. Благородник съм в сравнение с вас, педищожества, но искам да ми кажеш и процентите на онез, които влязоха легално, както и процента на онез педофили, които подпомагаха нелегалната и"миграция". все пак съучастници са. дори и ек!!! това е съвсем, съвсем сериозно!

защо трябва да приемаме поредното джурналяшко внушение на медиите? задайте въпроса правилно и ще получите правилния отговор от хората, (които трябва да бъдат заменени по сталинистки от мвф, щото не отговарят на критериите за правилен ген), че над 90% не приемат политиката на отворени граници за всеки без документи, покана, критерии за за работа и т.нт...

ако ми позволите да поясня с най-прост пример. Ето: връщате се вечерта в къщи и намирате входната си врата отворена, не, а разбита. в кухната, спалнята.. и навсякъде са се разположили напълно непознати вам индивиди и броящи се на пръсти индивидки. в средата на кухнята, лапайки с черпака ви от манджата, която жена ви е готвила за семейството, с пълна от недояждане уста (като всеки джурналяк), гражданинът шорош ви обеснява, че не всички, които е настанилу вашата къща са бандити. да, ама още с влизането с взлом в дома ми, вие всички се превръщате в бандити, а в някои страни, дори имам правата да ви стрелям на месо!!!! та, съобразявайте се със законите, а не с какво бил казал някакъв недобозал се сулю с много пари!

Щом мнозинството българи подкрепят нещо, то със сигурност не е правилно да се прави! Ако българите можеха и знаеха кое е нормално на този свят, самите те нямаше да бъдат толкова зле!!!

ПЛАНОВЕТЕ НА СИНЕДРИОНА ЗА СВЕТОВНО ЕВРЕЙСКО ГОСПОДСТВО, ПРОПАДНАХА :) ИЗГОНЕТЕ СОРОС И ОСТАНАЛИТЕ ЛАЙНАРИ ОТ СИНЕДРИОНА ОТ АМЕРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAN OT PLANETATA -6TE IA ZATRIAT OT AL4NOST

за съяление българите като цяло са негативно и ретроградно мислещи, скептици и расисти. колкото и да ги изследваш, няма да намериш много логика при тях. харесват робството и диктатурата, мразят демокрацията и другите народи, освен руския.

За Протокола : - Целевото съсипване на профила на населението-Ни у Нас - Е Ядрото на дейността на 'наште' за да си осигурят 'управлението' Навеки. ....което Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи.

А какво мислят българите за това, Тръмп да забрани на българи да влизат в САЩ. Да депортира всички нелегално пребиваващи в САЩ нашенци.

Натам отива, Колега....

... Хеле пък отн. командированите зулумаджии(ки) на 'наште' !

Българинът въпреки всичко запазва здрав разум. Май засега само българите и унгарците сме против мангустизацията на Европа от африкано-афганистанските орди.

Та значи българин да се наричам - първа радост е за мен. 66% от българите се асоциират с циганите и им завиждат за мизерните социални помощи.

Странно е как нито един българин не предлага да се спрат социалните помоши на нашите хора, мигранти - в Англия, Германия, Скандинавските страни. Хиляди българси народ се издържа от социални плащания в Западна европа. Те с какво са по-добри от българслите роми?

Валиден въпрос, Колега ! ..- а ако Се сетим че Немалка част от соц.подпомаганите СА командировани зулумаджии(ки) на 'наште' (от които СА Крадените возила... Крадените фондове, или поне Туторатът-за-Крадене... Измамните IPO и/или продажби на имоти...парсата от Трафик-на-Всичко) - ЯсноЗащо Ни трябва Глобалност в Работните-Ни Групи !

СЛЕД КАТО НАЩА БЪЛГАРСКА ОБЩНОСТ,НЕ ЖЕЛАЕ ДА НИ НАЛАЗВА ТАЗИ ЗГАН,ЗАЩО ЩЕ НИ ГИ НАТРАПВАТ???В МОЯТ ДОМ ВЛИЗАТ НА ГОСТИ,САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО АЗ СЪМ ГИ ПОКАНИЛ!!!

А в моя също. Ако аз ги покяня - ти кой си та да ми забраниш? С други думи - и 99% да сте против останалите 1% имаме право да каним на гости КОГОТО СИ ПОИСКАМЕ. Държавата е на всички, а не на мнозинството.

ама като си ги каниш, ти си и'м плащаi масрафа, не ни караi ние да ти плащаме за гостите. така, пито-платено е наи-честно. каниш 200 човека, ти си и'м плащаш, и не закачаш никои друг за раzhодите, нале?

Стига с тази елементарна пропаганда. Журналистите не сте идиоти, нито пък ние, за да представяте мигрантите, за бежанци. Че това семейство в Е. Пелин има повече пари от 99% от населението в града.

Това, че имат пари не означава, че не са бежанци. От война бягат и бедните и богатите.

Така е Лора, но все пак, си има точно определение, къде си бежанец и къде си мигрант. Мигранти с чужда и враждебна на нас култура не са желани. Достатъчно са ни клали.

Моето дете няма нито тук , нито отвъд океана да се образува . Ще ходи до училище в Русия , ще участва при щурм на Райхтага . А после отвъд океана , още веднъж ...

Гледайте в ютуб клипчета, търсете с думата "Харманли". Там е най-големия мигрантски лагер и ни показва нагледно какво ни чака, ако оставим властта да ни предава. Влезли една тумба 20 души афгани право в циганската махала. Местните цигани били кротки и нямало ядове с тях, но по негласно правили никой не влиза при тях. Афганите обаче не правят разлика и право на циганките се хвърлят да щипят и да си вадят п*шките посред бял ден. Мъжките скачат на бой. Афганите до един с ножове. Ранени нашенски, по чудо се разминава без жертви. Оттогава циганите ходят с тояги на групи. По-готови са от нас на бой. Основните оплаквания на бялото население от мюслите са, че крадат в магазините, моментално налитат на бой с ножове и че скачат по булки. Жените там не смеят да си покажат носа. Голяма беля имаме. Говорих с цигани от София, прилични хора. Мислят като нас и са изплашени. Готови са на бой. Те са хора с много деца, чувствителни са на женска тема. Проблем са по-прости цигани с това, че е лесно да се купят и ислямизират. Като в Пазарджик.

Другите са меки китки - Меркел, Оланд и да не говорим за скандинавците !! Ще ни затрият , ако не е той !

Докато Баба Меркел не развърше широко кесията , Доналдо няма да има достатъчно "манго" за осъществяване на мечтите си . А немците да му дадат от меда си ? По скоро да хранят руската мечка , отколкото тоз обновител .

чета и не вярвам на очите си - 76% българи били против либерализиране на оръжията за защита. Измислено е, от всякъде това. Да искаш, оръжие да имат само гангстерите е самоубийство. А тази статистика в тази си част е неверна, политически мотивирана.

Аз пък не мога да повярвам, че 73% искат да се въведе забрана за влизане на мюсюлмани

И аз не вярвам, че само 73% искат забрана за влизане на мюсли в България! Убеден съм, че са поне 93%!!!

Аз не съм "тръмпист"!

И какво ? В среден план Тръмпеца няма да може , освен със строга забрана за личните оръжия. На друга страна едно българското законодателство , при който самоотбрана не може да се упражни законно заради МВР-адвокати-съд (кой успял адвокат не е дошъл от чапките? ) в тяхната правна система едва ще има . да не почнем от статистиката , а да почнем от обичай и правна култура в РБ .

Трябва само да му се види последната пресконференция на Тръмп. Всеки който каже, че е ок с тая пресконференция и Тръмп е голям лидер е просто тъп или има финансова изгода от него. Ясно се вижда как се заплита в мисълта си и не зная за какво говори.

благодарим Ви сър, че сте ни оставили само две възможности. нищо, че искате да избираме от две лоши неща, все пак сте ни дали избор, а не като типичен комунист с категоричен извод. добре си живеем в САЩ при Тръмп, такива каквито сте ни описали. Благодарим. Поздрави.

Всеки нормален човек би се запитал - от какво бягат здрави, млади прави мъже, които уж обичат държавата си - защо не останат там, за да се борят за нея, ами бягат като мишки към по-лесното, за да не работят и да живеят на гърба на обществото ?

И аз се питам вече 25 години защо българите здрави и прави, млади, умни и глупави напускат България, която обичат и товат в други държави? Защо отиват в Германия? ЗАщо искат да живеят там а не у нас? Защо?

Всичко да забраним и да се изолираме като Китай при Мао Дзе Дун. Обаче никой не предлага сегашните ни неуправляеми сънародници, множащи се като зайци, как да ги цивилизоваме.

Не, просто да ограничим бежанците от държави, при които тероризма е основният начин на претитаване ! Сложно ли ти е ?

Щял да направи голяма данъчна реформа със отпадане на Dodd-Frank !!! По скоро кулата му заради старост и ръжд да пада , отколкото сбъдналта мечта махването на Dodd-Frank . А това е един ключов момент към фантазиите от Велика Америка . Ние , тяхната колония , а при тях , финансовите ресурси ...

Е ако 73%,значи българите да са ""УМЕРЕНИ" Тръмписти..То тогава какво значи да са неумерени?! Може би 100% ли?!

Стига сте лъгали. Като изключим соросите 95% от българите са против мигрантите.

Те са питали всички сороси, но все пак е трябвало да вземат анкета от 700 човека.

тва не е галъп интернешенъл, а са кънчо и андрейчо, гаварит масква :)

бедният и мизерен човек не помага на другите, той е оскотял от мизерия

а простия човек си е мизерник по дефиниция

Другия заслужава ли? Аз макар и беден не съм скот, мога сам да преценя, кой заслужава помощ и кой шут в г.за и право там от където е дошъл.

тия не са бежанци. без значение от къде са! бежанци са в непосредствените съседи на Сирия всичкото останало си е икономически имигрант.

Защо не съм чул, да има бежанци Украинци, след като там е по зловеща войната, отколкото в Сирия? Май бежанци са само черните хора? ЗАЩО?

Има украинци ама не плачат за помощи и не учат другите как да живеят. Просто не ги виждаш, защото не се различават освен по акцента, който се стремят да премахнат. И след три-четри години никой даже не ги брои за чужденци. Има и от югославските войни, има и от други войни, например от войната на Буш срещу Ирак, когато дойдоха наистина бежанци от Ирак, но за да работят и живече тук, а не да носят бурки и да искат пари. Има даже от Иран. Това, което идва са дизертьори, разбити войски от опозиции умерени и неумерени и криминални престъпници от затворите във военните зони. Огромна част от тях биха отишли в затвора ако се върнат и то въпреки амнистията за бунтовниците. Има и бежанци, но не са много. Не повече отколкото са жените.

Печатна грешка: Това, което идва --> Това, което идва сега

Тръмп не прави нищо друго, освен да защищава държавата си от търговците на права. Либерализма руши държави, разбива нации, на различни по форма малцинства, давайки им права, чрез над държавни неправителствени организации създадени от еврейският капитал на Сорос и др. Когато Тръмп заговори, освен, за права и за задължения, стана най-лошият човек заедно с Путин. Или ще си върнем отечествата или ще стане една голяма касапница в която никой няма да знае кой, кой е.

Чудесен търговец , при който всяка една сделка се пропада още в първа инстанция .

Либерализм -от латинската дума liberalis- свобода. Основни ценности на либерализма са личната свобода и социалният прогрес....Касапница може са стане заради такива като Тръмп, насаждащи омраза, недоверие, страх. Между другото, някъде да сте го чули да говори за демокрация, човешки права, свобода..

Злоупотребата със свободите, е като прекалената употреба на сол и захар. Ако не си разбрал, за какво иде реч, вземи се ограмоти.

Аз с какво съм длъжен бежанци или каквито си искате ги наречете? Посочете ми една причина да ги приема и само тогава ще се сагася с вас тъпанари????????????????????

Лъжата им започва от там, че ако има бежанци, то те са в Турция при нас са вече мигранти, повечето без паспорти и са на "17" г. така са малолетни (деца).

БРАВО, вие открихте ТОПЛАТА вода! Ако има някой, които иска ислямисти, това са само турците и циганите, не мислите ли че е нормално Българите да не ги искат тук???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Българите не искат мигранти, но и българските турци не са ревнали за тях. А циганите се интересуват само от социални помощи и нещо за "бране", като желязо и забравени вещи.

и 136% от българите подкрепят Путин в Сирия.

грешиш 143% подкрепят ВВП.

Е, с ДДСто е някъде толкова.

Интересно е, колко процента от българите правят разлика м/у бежанец и мигрант? Щото, Тръмп е против мигрантите а не против бежанците. Също е интересно, колко процента от българите осъзнават, че мигрантът е мигрант независимо от религия или националност (демки и българите мигранти са същите като сирийците мигранти или каквито и да било други).

Навлека си е навлек. Не ние им създадохме проблеми та сега да ги храним и да им търпим престъпленията.

Здрави и прави сирийци, тръгнали на гурбет в Германия, вместо да се хванат да си спасяват страната. Ценности.

То да си го кажем - и у нас здрави-прави младежи не остават да си оправят страната. Май е световна ситуация

И като са бежанци, аз ли трябва да ги храня с моите пари за данаци? Аз ли съм виновен за това, че са бежанци? Страните, които ги трепеха и ги направиха бежанци, те да ги приемат, най малка вина има България да се натоварва!

Останалите проценти са журналистите

Тръмп обществото го чакат мноооого ... полови изненади от Чичко Тръмп! А, и от Генерала Радев!

Кой ще ни забременява? Тръмп или Радев?

В редакцията пак са се изгубили 20%. 93% са!!!

99% от българите подкрепят Тръмп по този въпрос, а 73 % от населението на България са " умеренни Тръмписти"

Коментари - 73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците | Днес.dir.bg

73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците

Мнозинство от 73% от пълнолетните българи одобрява да са забрани на граждани на някои мюсюлмански страни да влизат у нас – по подобие на политиката на Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - 73% от българите подкрепят Тръмп против бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

Българинът е егоист и радост, разбира се обаче трябва да има умерена чистка за бежанците

абсолютно за Тръп Всички чернилки да си ходят там откъдето са дошли

Ядосало ли се е соросоидчето на мама ,ела да ти обърша сополите,Сорос ще ти даде близалка ,да се успокоиш .

Даа, 73% от българите са умерени тръмписти. Останалите 27% са неумерени тръмписти! Е, има и 0,001% соросоиди, ама те отпадат при закръглянето.

Най-големи абсурди се получават когато за сложни въпроси в които главното са нюансите се изисква отговор с ,,Да"или ,,Не".Аз също в общи линии подкрепям Тръмп макар ,че всеки да носи оръжие не е нещо добро защото хората са различни и на някой дори кола да им дадеш да карат се превръщат в потенциални или серийни убийци.Хората разбира се си представят и махалите да се напълнят с оръжие (не че днес не се среща)тогава не само ще размахват брадви а и ще стрелят .Тогава тези дето треперят дечицата им да не пипнат оръжие не ги виждам.Да не говорим за всякакви откачалки и ,,лабави "хора дето дори и само да им се стори ,че нещо им се пречкаш на пътя ,го приемат за лична обида и налитат на бой на живот и смърт.Как обаче да се защити беззащитния който им е паднал в ръцете ?За него оръжието е необходимост както и за стареца за да не гледа безпомощно как гадни копеленца от махалата се гаврят с него и бабата му.

Харесвам Тръмп, защото е първосигнален и умен и защото не харесва тази измет която наводни ЕВРОПА!

Говоря за държавата а не за татковината. Моля правете разлика! Българина от 1878 година насам все още не може да "порасне". Не може да порасне защото така и не хареса новата си държава. А не можа да я хареса защото всъщност така и не стана негова до ден днешен. А днес в този глобален свят вече няма как да усети тая държава като "моята". Прозаично но прекалено малко сме на брой в сравнение с водещите от които зависи света накъде да върви. Нашите политици в едно са прави. Единствения шанс да оцелеем само ако се сдружим с други. Е да ама като се сдружаваш трябва да знаеш къде да правиш компромиси и къде не защото има опасност както да те асимилират така пък и да те изключат. Ако изберем ЕС ще трябва да приемем ценности от сорта "семейството изчезва" защото жената средното и мъжа се приемат като взаимозаменяеми във всяко едно отношение. Правото на всеки да прави каквото си иска по всяко едно време на своя живот стига да не нарушава някой закон на обществото. Ако изберем Русия трябва да знаем че това отдавна не е СССР. Путин не е комунист нито социалист а олигаршичен капиталистически патриот а Русия има с пъти по развит див капитализъм отколкото у нас. С две думи носталгията към соца трябва да я забравим. Съюз с Русия вече няма да е такъв какъвто го познавахме. Няма да ни хареса още на втория месец. Съюз с мохамеданите от анадола и югоизток .... това вече сме го пробвали цели 500 години и е една от причините днес все още не можем да се грижим за себе си без да се осланяме на някого.

Даа, 73% от българите са умерени тръмписти. Останалите 27% са неумерени тръмписти! Е, има и 0,001% соросоиди, ама те отпадат при закръглянето.

да направим чрез Слави Шоу референдум : 1. Кой е за 2% ? 2. Ако да , 2-та % в полза на Доналдо от кулата , Ню Юрк , или 2-та % в полза на Баба Меца ?

тръмпони! :))

...и Отново : - България - Днес просто Няма капацитет/възможности да Приема бежанци ! ... Хеле пък 'бежанци' !!! Друг Е 'въпросът' че : - 'наште' СА доНадУшите относно Керваниране/Трафик, чадъро'Осигуряване и Опити-за-Доене на И-тези фондове. ....а че е Неминуемо да Станем Възлова част от Системата СРЕЩУ Трафика - Факт ! НО ! - След смряскването на 'наште'.

виж сега, да ти кажа: аз не бера карез. Благородник съм в сравнение с вас, педищожества, но искам да ми кажеш и процентите на онез, които влязоха легално, както и процента на онез педофили, които подпомагаха нелегалната и"миграция". все пак съучастници са. дори и ек!!! това е съвсем, съвсем сериозно!

защо трябва да приемаме поредното джурналяшко внушение на медиите? задайте въпроса правилно и ще получите правилния отговор от хората, (които трябва да бъдат заменени по сталинистки от мвф, щото не отговарят на критериите за правилен ген), че над 90% не приемат политиката на отворени граници за всеки без документи, покана, критерии за за работа и т.нт...

ако ми позволите да поясня с най-прост пример. Ето: връщате се вечерта в къщи и намирате входната си врата отворена, не, а разбита. в кухната, спалнята.. и навсякъде са се разположили напълно непознати вам индивиди и броящи се на пръсти индивидки. в средата на кухнята, лапайки с черпака ви от манджата, която жена ви е готвила за семейството, с пълна от недояждане уста (като всеки джурналяк), гражданинът шорош ви обеснява, че не всички, които е настанилу вашата къща са бандити. да, ама още с влизането с взлом в дома ми, вие всички се превръщате в бандити, а в някои страни, дори имам правата да ви стрелям на месо!!!! та, съобразявайте се със законите, а не с какво бил казал някакъв недобозал се сулю с много пари!

Щом мнозинството българи подкрепят нещо, то със сигурност не е правилно да се прави! Ако българите можеха и знаеха кое е нормално на този свят, самите те нямаше да бъдат толкова зле!!!

ПЛАНОВЕТЕ НА СИНЕДРИОНА ЗА СВЕТОВНО ЕВРЕЙСКО ГОСПОДСТВО, ПРОПАДНАХА :) ИЗГОНЕТЕ СОРОС И ОСТАНАЛИТЕ ЛАЙНАРИ ОТ СИНЕДРИОНА ОТ АМЕРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAN OT PLANETATA -6TE IA ZATRIAT OT AL4NOST

за съяление българите като цяло са негативно и ретроградно мислещи, скептици и расисти. колкото и да ги изследваш, няма да намериш много логика при тях. харесват робството и диктатурата, мразят демокрацията и другите народи, освен руския.

За Протокола : - Целевото съсипване на профила на населението-Ни у Нас - Е Ядрото на дейността на 'наште' за да си осигурят 'управлението' Навеки. ....което Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи.

А какво мислят българите за това, Тръмп да забрани на българи да влизат в САЩ. Да депортира всички нелегално пребиваващи в САЩ нашенци.

Натам отива, Колега....

... Хеле пък отн. командированите зулумаджии(ки) на 'наште' !

Българинът въпреки всичко запазва здрав разум. Май засега само българите и унгарците сме против мангустизацията на Европа от африкано-афганистанските орди.

Та значи българин да се наричам - първа радост е за мен. 66% от българите се асоциират с циганите и им завиждат за мизерните социални помощи.

Странно е как нито един българин не предлага да се спрат социалните помоши на нашите хора, мигранти - в Англия, Германия, Скандинавските страни. Хиляди българси народ се издържа от социални плащания в Западна европа. Те с какво са по-добри от българслите роми?

Валиден въпрос, Колега ! ..- а ако Се сетим че Немалка част от соц.подпомаганите СА командировани зулумаджии(ки) на 'наште' (от които СА Крадените возила... Крадените фондове, или поне Туторатът-за-Крадене... Измамните IPO и/или продажби на имоти...парсата от Трафик-на-Всичко) - ЯсноЗащо Ни трябва Глобалност в Работните-Ни Групи !

СЛЕД КАТО НАЩА БЪЛГАРСКА ОБЩНОСТ,НЕ ЖЕЛАЕ ДА НИ НАЛАЗВА ТАЗИ ЗГАН,ЗАЩО ЩЕ НИ ГИ НАТРАПВАТ???В МОЯТ ДОМ ВЛИЗАТ НА ГОСТИ,САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО АЗ СЪМ ГИ ПОКАНИЛ!!!

А в моя също. Ако аз ги покяня - ти кой си та да ми забраниш? С други думи - и 99% да сте против останалите 1% имаме право да каним на гости КОГОТО СИ ПОИСКАМЕ. Държавата е на всички, а не на мнозинството.

ама като си ги каниш, ти си и'м плащаi масрафа, не ни караi ние да ти плащаме за гостите. така, пито-платено е наи-честно. каниш 200 човека, ти си и'м плащаш, и не закачаш никои друг за раzhодите, нале?

Стига с тази елементарна пропаганда. Журналистите не сте идиоти, нито пък ние, за да представяте мигрантите, за бежанци. Че това семейство в Е. Пелин има повече пари от 99% от населението в града.

Това, че имат пари не означава, че не са бежанци. От война бягат и бедните и богатите.

Така е Лора, но все пак, си има точно определение, къде си бежанец и къде си мигрант. Мигранти с чужда и враждебна на нас култура не са желани. Достатъчно са ни клали.

Моето дете няма нито тук , нито отвъд океана да се образува . Ще ходи до училище в Русия , ще участва при щурм на Райхтага . А после отвъд океана , още веднъж ...

Гледайте в ютуб клипчета, търсете с думата "Харманли". Там е най-големия мигрантски лагер и ни показва нагледно какво ни чака, ако оставим властта да ни предава. Влезли една тумба 20 души афгани право в циганската махала. Местните цигани били кротки и нямало ядове с тях, но по негласно правили никой не влиза при тях. Афганите обаче не правят разлика и право на циганките се хвърлят да щипят и да си вадят п*шките посред бял ден. Мъжките скачат на бой. Афганите до един с ножове. Ранени нашенски, по чудо се разминава без жертви. Оттогава циганите ходят с тояги на групи. По-готови са от нас на бой. Основните оплаквания на бялото население от мюслите са, че крадат в магазините, моментално налитат на бой с ножове и че скачат по булки. Жените там не смеят да си покажат носа. Голяма беля имаме. Говорих с цигани от София, прилични хора. Мислят като нас и са изплашени. Готови са на бой. Те са хора с много деца, чувствителни са на женска тема. Проблем са по-прости цигани с това, че е лесно да се купят и ислямизират. Като в Пазарджик.

Другите са меки китки - Меркел, Оланд и да не говорим за скандинавците !! Ще ни затрият , ако не е той !

Докато Баба Меркел не развърше широко кесията , Доналдо няма да има достатъчно "манго" за осъществяване на мечтите си . А немците да му дадат от меда си ? По скоро да хранят руската мечка , отколкото тоз обновител .

чета и не вярвам на очите си - 76% българи били против либерализиране на оръжията за защита. Измислено е, от всякъде това. Да искаш, оръжие да имат само гангстерите е самоубийство. А тази статистика в тази си част е неверна, политически мотивирана.

Аз пък не мога да повярвам, че 73% искат да се въведе забрана за влизане на мюсюлмани

И аз не вярвам, че само 73% искат забрана за влизане на мюсли в България! Убеден съм, че са поне 93%!!!

Аз не съм "тръмпист"!

И какво ? В среден план Тръмпеца няма да може , освен със строга забрана за личните оръжия. На друга страна едно българското законодателство , при който самоотбрана не може да се упражни законно заради МВР-адвокати-съд (кой успял адвокат не е дошъл от чапките? ) в тяхната правна система едва ще има . да не почнем от статистиката , а да почнем от обичай и правна култура в РБ .

Трябва само да му се види последната пресконференция на Тръмп. Всеки който каже, че е ок с тая пресконференция и Тръмп е голям лидер е просто тъп или има финансова изгода от него. Ясно се вижда как се заплита в мисълта си и не зная за какво говори.

благодарим Ви сър, че сте ни оставили само две възможности. нищо, че искате да избираме от две лоши неща, все пак сте ни дали избор, а не като типичен комунист с категоричен извод. добре си живеем в САЩ при Тръмп, такива каквито сте ни описали. Благодарим. Поздрави.

Всеки нормален човек би се запитал - от какво бягат здрави, млади прави мъже, които уж обичат държавата си - защо не останат там, за да се борят за нея, ами бягат като мишки към по-лесното, за да не работят и да живеят на гърба на обществото ?

И аз се питам вече 25 години защо българите здрави и прави, млади, умни и глупави напускат България, която обичат и товат в други държави? Защо отиват в Германия? ЗАщо искат да живеят там а не у нас? Защо?

Всичко да забраним и да се изолираме като Китай при Мао Дзе Дун. Обаче никой не предлага сегашните ни неуправляеми сънародници, множащи се като зайци, как да ги цивилизоваме.

Не, просто да ограничим бежанците от държави, при които тероризма е основният начин на претитаване ! Сложно ли ти е ?

Щял да направи голяма данъчна реформа със отпадане на Dodd-Frank !!! По скоро кулата му заради старост и ръжд да пада , отколкото сбъдналта мечта махването на Dodd-Frank . А това е един ключов момент към фантазиите от Велика Америка . Ние , тяхната колония , а при тях , финансовите ресурси ...

Е ако 73%,значи българите да са ""УМЕРЕНИ" Тръмписти..То тогава какво значи да са неумерени?! Може би 100% ли?!

Стига сте лъгали. Като изключим соросите 95% от българите са против мигрантите.

Те са питали всички сороси, но все пак е трябвало да вземат анкета от 700 човека.

тва не е галъп интернешенъл, а са кънчо и андрейчо, гаварит масква :)

бедният и мизерен човек не помага на другите, той е оскотял от мизерия

а простия човек си е мизерник по дефиниция

Другия заслужава ли? Аз макар и беден не съм скот, мога сам да преценя, кой заслужава помощ и кой шут в г.за и право там от където е дошъл.

тия не са бежанци. без значение от къде са! бежанци са в непосредствените съседи на Сирия всичкото останало си е икономически имигрант.

Защо не съм чул, да има бежанци Украинци, след като там е по зловеща войната, отколкото в Сирия? Май бежанци са само черните хора? ЗАЩО?

Има украинци ама не плачат за помощи и не учат другите как да живеят. Просто не ги виждаш, защото не се различават освен по акцента, който се стремят да премахнат. И след три-четри години никой даже не ги брои за чужденци. Има и от югославските войни, има и от други войни, например от войната на Буш срещу Ирак, когато дойдоха наистина бежанци от Ирак, но за да работят и живече тук, а не да носят бурки и да искат пари. Има даже от Иран. Това, което идва са дизертьори, разбити войски от опозиции умерени и неумерени и криминални престъпници от затворите във военните зони. Огромна част от тях биха отишли в затвора ако се върнат и то въпреки амнистията за бунтовниците. Има и бежанци, но не са много. Не повече отколкото са жените.

Печатна грешка: Това, което идва --> Това, което идва сега

Тръмп не прави нищо друго, освен да защищава държавата си от търговците на права. Либерализма руши държави, разбива нации, на различни по форма малцинства, давайки им права, чрез над държавни неправителствени организации създадени от еврейският капитал на Сорос и др. Когато Тръмп заговори, освен, за права и за задължения, стана най-лошият човек заедно с Путин. Или ще си върнем отечествата или ще стане една голяма касапница в която никой няма да знае кой, кой е.

Чудесен търговец , при който всяка една сделка се пропада още в първа инстанция .

Либерализм -от латинската дума liberalis- свобода. Основни ценности на либерализма са личната свобода и социалният прогрес....Касапница може са стане заради такива като Тръмп, насаждащи омраза, недоверие, страх. Между другото, някъде да сте го чули да говори за демокрация, човешки права, свобода..

Злоупотребата със свободите, е като прекалената употреба на сол и захар. Ако не си разбрал, за какво иде реч, вземи се ограмоти.

Аз с какво съм длъжен бежанци или каквито си искате ги наречете? Посочете ми една причина да ги приема и само тогава ще се сагася с вас тъпанари????????????????????

Лъжата им започва от там, че ако има бежанци, то те са в Турция при нас са вече мигранти, повечето без паспорти и са на "17" г. така са малолетни (деца).

БРАВО, вие открихте ТОПЛАТА вода! Ако има някой, които иска ислямисти, това са само турците и циганите, не мислите ли че е нормално Българите да не ги искат тук???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Българите не искат мигранти, но и българските турци не са ревнали за тях. А циганите се интересуват само от социални помощи и нещо за "бране", като желязо и забравени вещи.

и 136% от българите подкрепят Путин в Сирия.

грешиш 143% подкрепят ВВП.

Е, с ДДСто е някъде толкова.

Интересно е, колко процента от българите правят разлика м/у бежанец и мигрант? Щото, Тръмп е против мигрантите а не против бежанците. Също е интересно, колко процента от българите осъзнават, че мигрантът е мигрант независимо от религия или националност (демки и българите мигранти са същите като сирийците мигранти или каквито и да било други).

Навлека си е навлек. Не ние им създадохме проблеми та сега да ги храним и да им търпим престъпленията.

Здрави и прави сирийци, тръгнали на гурбет в Германия, вместо да се хванат да си спасяват страната. Ценности.

То да си го кажем - и у нас здрави-прави младежи не остават да си оправят страната. Май е световна ситуация

И като са бежанци, аз ли трябва да ги храня с моите пари за данаци? Аз ли съм виновен за това, че са бежанци? Страните, които ги трепеха и ги направиха бежанци, те да ги приемат, най малка вина има България да се натоварва!

Останалите проценти са журналистите

Тръмп обществото го чакат мноооого ... полови изненади от Чичко Тръмп! А, и от Генерала Радев!

Кой ще ни забременява? Тръмп или Радев?

В редакцията пак са се изгубили 20%. 93% са!!!

99% от българите подкрепят Тръмп по този въпрос, а 73 % от населението на България са " умеренни Тръмписти"