17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След всяко земетресение над 5 винаги има многобройни отслабващи трусове така че не си правете ''новина'' от нещо елементарно.. Не оспорвам че 5.8 си е било силно и стряскащо, но все пак трябва да има и някаква мяра при писането а не по няколко пъти да пишете едни и същи абзаци в една статия..

но все пак за Албания. по повод голямото нещастие с нашия боксьор. затворили сте темата, затова питам тук - с кого е бил мача, с албанец ли? всичко сте писали, но не и това - с кого. ако обичате допълнете си статията.

и поназнайвам езици - мачът е бил с местния фаворит Ардит Муря, по неофициална информация причината била инфаркт.

за това как дирниците борят неграмотността си?

Хмм интересно ние Българите ги плюем албанците, а те бяха единствените които да признаят Македонските Българи в Албания като Българи, а не като "етнически македонци". По същия начин признават Гораните за Българи а не за "Южни Сърби" или "Бошняци" като в Сърбия и Македония... Бай Ганьо естествено пак си няма и на идея какво се случва на Балканите около него, пак наивно си прави сметки без да осъзнава кой наистина му мисли доброто и кой му мисли злото... И както винаги пее старата песен, както са го учили другарите Чибурашки, че всички албанци са гадняри и трябва да се плюят а всички Сърби са герй и трябва като ги видим да им прави свирки на фона на Лепа Брена и македонското знаме !

Албанец ли е не ми го хвали ! Отивай да ги хвалиш на америчките.

В същото време Скопие упорито говори за "македонско малцинство" в Албания, говорещо на "корчански диалект". Става дума за Корча (Горица) близо до тяхната граница. А хората и там си се чувстват българи, даже и училище имат. И в Тирана има българско училище. Чудно как в подарените на Югославия земи се навъдиха македонци, сърби и бошняци, а остатъците от този народ извън границите им се наричат Българи.

Предлагам да се прекръсти на ТАЛИБАНИЯ ....

Животни за разплод и обслужване на мъжките рожби. Уродливо общество като всички други мюсюлмански

Цитираните акушерка Аника и Президент Еди Рама са християни, както поне 1/3 от албанците. Мнозина от другите са мюсюлмани само формално и по име.

С написаните две изречения, доказа още веднаж че си "амеба".

Не виждам на кой нормален човек му дреме какво става в албания с техните талибани.