17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще пътува и кой превозвач ще лети без пътници Пътникопотока софия старазагора е 10 пъти по голям сигурно и пак авиолиния

Да ни управлява или ни извъртяха някой номер с машините.

Машините на Мадуро го избраха. Пардон, на Мунчо.

А с космодрума кво стана?

"Авиолиния, директен влак и чукане всяка седмица."....това е правилното....

Май ние се наведохме...

Към момента България има нужда от подобряване на инфраструктурата по КПП с Турция, Гърция и особено Сърбия там е големия трафик. Който е пътувал знае каква тъмница е от българската страна и колко личи как е по - бедно. Другото са приказки на вятъра - популизъм.

Албания, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина и т.н. ще станат част от ЕС. После и Украйна и Молдова и Беларус. Руската империя е крайно време да се разпадне и да не пречи повече на прогреса на нормалните хора.

Трасето и тунелите от наша страна са готови преди 80 години.Строени по проект на германците.

Авиолиния, директен влак и чуване всяка седмица. Какво още договориха в Скопие? - боже какъв идшот договаря условия от наша страна?!?

Дам, защото забравихте, че имахме специалисти с МО и МИО, сега е модерно MBA.

В БЮРМ "Просто Киро" договори един голем..... за България. А честито!!! Да им клекнем на тия титовисти!!!Посрещнаха го като навлек.А той се хилеше като селска пачавра. Какъв позор!!!

Може ли дапуснете пак статията с любимия сладкиш на кире

Кирчо а бе тъпанарино да управляваш държава не е като да въртиш алъш вериши с проектчетата на Сорос в Алма Матер.

Кирчо днес самальоти утре ке ги качим македонците в космоса

Тия двамата харвардския слабоумни и онйо третио ръб Румбата сериозно са се заели да ни унищожат.Пожелавам лек хомот на народа и по скоро да се съживи,но не вярвам.И едното ни достойнство си продадохме за европейски хартийки а,бедността и мизерията за по голямата част от населението е сигурна за следващите 4 година.Не се сърдете обаче защото сами избрахте да ви лъжат и мамят с харвардски финес.

Тия са изкарали 6 месечен курс ,къв харвард е това. Също като обонго къде се беше снимал в библютеката

и Харвард да е, то е МБА и няма нищо общо с МО. А забравихте за българските специалист по МО и МИО.

С какво кирето подал гъзъ за оправяне.

Е сега Радев е скръцнал със зъби и Кирето ще го заключат някъде във вечна карантина

мунчо дефакто е никой ! по конституция канадеца му е шеф и той е началника на територията в момента! звездният час на мунчо свърши! ако трябва да съм откровен - мунчо ми е по-неприятен от канадеца! всъщност - това е най-неприятната фигура от всички публични! даже гешев ми стои по-добре!

Ивоо, бегай при Мангъров, ще те оправи с чайче и супичка (зеленчуци), щото хранен на корито огън не го лови

Червените кремълски другари с водач синята другарка се сгъстиха с други уж сини демократични другари, с други чалга другари и с канадско-американски червени другари, за да отстранят уж синият, но евро-кремълски другар от банкя.... и така да приемат макдония за смека на историята, да набият силово по 3 бустера на всяка овца, да вкарат педераската конвенция, която да вкара мъжете в затвора, за се възцари царството на чл.1, купоните за храна , режимът на тока, инжектирането на 3 месеца, безусловният базов доход и скакалците от африка... и всичко това - "в името на вимето" на матряла и неговата числена регулация, под вещият патронаж е-нтелекта! нищо добро не чака бългрите от тук насетне... а и не само българите!

ДНЕС ПРЕДАТЕЛЯ КИРИЛ ПЕТКОВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В МАКЕДОНИЯ. ТОЗИ ПРЕМИЕР НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА,НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ГОВОРИ,ИЛИ ДА НЕ ГОВОРИ,ТОЙ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. СЕГА СЛЕДВА-ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. А КИРЧО ДА СИ ХОДИ В КАНАДА СЪС СЪПРУГАТА МУ И ДЕЦАТА...И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА НИКОГА ПОВЕЧЕ!

лъжливо го осъждаш ! в действилност си доволен, защото иначе щеше да организирате масов протест на летището!

Тоя и английския го говори ,като абориген. Е пак по добре от Мунчо на който освен кравите никой не му разбира мученето

Другару Равев,Кукърчев,нкорчо до кога ще се бъзикате с нас!

Винаги.Докато търпим!:(((

Всички пътища, линии и канали водят към Скопие! Тъй каза Мустафата обединителката на Македония!

Вие се опитавате да надграждате и да предлагате повече интерактивност на сайта -поздравления. За съжаление обаче още имам проблем с постването на комнтари под темите и това може да става само под Firefox.

Тези решения облагоделстват само северно македонците. За чий ми е да летя или се кандилкам с трен до Скопие, кой ще ми отговори. Е, бих се разходил до Охридското езеро /не само заради перачката на платно Биляна/, но като знам как давят българите и им трошат паметниците, НЕ, БЛАГОДАРЯ!

За тези хора които ще правят бизнес там и ще развиват връзки с тях. Второ може да имаш роднини и приятели които да посетиш. Повече възможности е по добре, с времето ще се развият връзките.

Кирчо ще си върне жеста подобаващо. Официално Скопие го качи на власт в България. Цяла България му каза да си наляга парцалите, но той .... гордо отиде. Смее ли да не отиде?

Ще се лети със самолети произведени в завода за ел.автомобили ,който Кирчо ще открие.те ще са първите самолети -хибрид.да ви е честито .урааааа другари и другарки

Това няма нищо общо с проблема , не ни замазвайте очите, ние сме българи

Панчарево - Вардар с плаващи триери кога бре Кире? Аре давай смело и тръшни Александър Македонски!

Леле какви ни управляват!!! Това с авиолиниите направо кърти мивки!!!!

Просто момче излезе тоя. А според мен няма и да се научи.

Най важна част от преговорите заема овладяването на Марс. Подписана е договорка за изграждане на съвместна бълг.македонска база в кратера Гейл. Петков смята че е възможно да се изработват безглутеинови торти в условия на ниска гравитация което ще доведе до революция в тортостроенето.

260 км. 50 лева бензин. Как ще има пътници, като самолетния билет ще е поне 100лв. Глупави решения на глупави хора. Айде да видим коя частна компания ще вземе тази губеща линия. Това е играно вече. Не става. Клоуни.

ще има ли?

София - Скопие, по Перловската река.

Бухахаха авиолиния, влак.... ясно. А космонавти кога ще изпращаме? Македонафти и булгаронавти :)

оправи германското електромобилостроене и се захвана с македонските аеролинии. Направа да паладейш.

Самолет от София до Скопие не е ли нещо като най-тъпата идея на света?!?! Кой ще ти лети такова късо разстояние?!

Затвориха линията като нерентабилна.

Абсолютно нерентабилна е, според мен. То пътуването по пътя даже ми се струва, че с все чакането на границата може да излезе и по-кратко

Киро прилича малко на Жан. И не само физически. Упорит и въртоглав е, всички му казаха не ходи там, не той отиде. И на Жан едно време му говориха така всички, не прави така, не комсомолеца знае как.

На резултати.Кой ще ходи в Македония освен да изяде един бой.За разлика от политиците обикновените македонци ни мразят в червата.Техните политици ни обичат докато махнем ветото.

Кой го сложи за Премиер?То в БГ има много проблеми за разрешаване-Първи по корупция и последни по стандарт на живот.Той тръгнал да оправя проблемите на Северна Македония.

А нещо за бюджета чува ли се?

Ей, много питаш ти. Ще ти пращам ДАНС!

България ще се оправи когато една магистрала или жп линия не завършват в София. Защо полетите не са до Варна или Бургас?

_stankow

Колосални глупотевини. Коя авиокомпания ще инвестира в това начинание ? България няма своя авиокомпания, пък и да има, на загуба ли ще я пусне ? Откъде пътници, в това ковид време ? На кого му е нужно, като се метне на колата и е там за три часа. Ще чака цяла седмица, за да лети ? Как такава къса линия ще излезе на печалба. А пътниците колко ще трябва да платят ? Вместо да налеят бензин и да отидат и да се върнат три пъти, 250 км са дотам ? Влакът също - какво значи "директна линия" ? Няма и няма да има такава. На границата с Македония има колона от тирове - нито грам товар не оставят за железницата. Какво търгуваме с Македония ? Милиони тонове желязо, въглища, кокс ? Кирчо е наивен. Водят го за носа.

Няма как Европа да даде разрешение за Полети София - Скопие , както се казва за чий Х-й ? Това е равносилно за Полет София - Перник .Грета Гутенберг ако разбере ще напика Кире и Мите - ще харчат Бензин .Глупаво е .

Символика бате. Ако беше толкова лесно и с жп линията ….

И лифт до Банско

Следя македонския външен министър във Фейсбук . Ако зависеше от него, вече Македония щеше да е част от България. Както и трябва са бъде. Кире- федерация или присъединяване !

Да се направи нова метро линия София Скопие Борисовски ще пререже лентата А Спиро ще се лендзи

Киро да пукнеш дано малоумен боклук. Абе кой го сложи тоя дето се хили като селски идиот за премиер бе?

за авиолинията лесно, радев ще шофира самальота българосеверномакедонски! за влака тоже е ясно, новият 80 годишен шеф на бдж което вече ще се казва бсмдж! а за чуването ще е трудно, щото нямаме преводачи от северномакедонски на български

А до луната кога ще пътуваме че ми омръзна да чакам

Унижение за България !

С полета в Космоса?!?!? Така ли загърбваме толкова близки до сърцето и на двата народа мечти?!?!? Щеше да е страхотно!!!! Нашите щяха да откраднат кораба, техните да изпозаколят персонала! Излагат се!

Да се направи ферибот от Охрид до Струма

И от там на гръцкото море

Искаме всяка седмица да си разменяме циркови трупи и да се забавляваме