Коментари - Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България | Днес.dir.bg

Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България

Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. Това съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в интервю за Дойче веле във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България | Днес.dir.bg

Коментари

Цветанов е прав. Както и че този атентат е извършен в България само като репетиция на по-голям план.

Ако разследващите органи прочетат коментарите, веднага ще ограничат търсенето на извършителите на атентата между руснаци от Кавказ (а не от Кавкас), евреи, хора с бради без мустаци, че и цигани.

Все пак и това е нещо. Явно се работи по метода на изключването. Сега могат да работят вече по версията "ескимоси". Като докажат със сигурност, че не са ескимоси могат например да разследват бангладешците, като за по-сигурно, добре би било да ги разследват всичките, един по един. След това могат да се запитат дали извършителите не са бушмени и т.н. Постепенно, с отпадането на невинните, кръгът от заподозрените все повече ще се стеснява около виновните и най-накрая само те ще останат в капана.

хА добрУтро...

Според мен атентатора е от бившите съветски републики,щом е знаел руски,вероятно от Кавкас

ПРЕКИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ НЕ СА БЪЛГАРИ, НО ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СА СИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ .

!Браво, Цецо!! За 4 месеца констатирахте тази важна подробност, с този темп на разследване, дано до 2022 година разкриете и извършителите, некадърнико, това май не е същото да плещиш простии по ибрикчийските Btv и ТВ7 и да чупиш тъпомера с всяко отваряне на устата си!!

Господи,имаме новина,както казва Ники Дудучето,на Боко лизача. След половин година работа на всички оперативни служби,Цвъко разбрал,че тия не живели в България.Хвала!

Да питат имамите, които съдят в момента. Те ще знаят кой стои зад атентата.

Това за мен може да означава само две неща. Първо, че знаят кои са атентаторите за да могат да твърдят ,че не са българи, в такъв случай да кажат кой са. Или второ ,че не знаят нищо и си измислят за което няма да се учудя.

Най-лошото е, че нямаме външен министър - никой не го бръсне за слива. ЦЦ и ББ ходят вместо него по света. Той НМ урежда САМО международни срещи със съмнителни представители на треторазрядни държави, носещи трудно заличими негативи!! До това "прозрение" достигнаха само 10 секунди след атентата ВСИЧКИ, които научиха за него!

ако мислиш че бб някож на тая планета го бръсне за слива много се лъжеш. така че нито ваншен, нито ватрешен министър нямаме.

А теленцето Станишко го Бръсне цяла Рвропа

Как хубаво се отразяват ТРИ СЕДМИЦИ в САЩ, на българския ВЪТРЕШЕН министър. Ако го оставим там за 2 месеца, кво ли ще се сети ?

Е, то това е по наследство... Докато Борисов беше главен секретар на МВР колко време беше на екскурзия из странство, колко пъти чуждите правоохранителни органи го похвалиха че им е помогнал да решават престъплания извършени в чужди държави в което нямаше да има нищо лошо ако със същия хъс се оправяше и с родната ни престъпност. Да кажем че е трудно да бъдат поръчковите убийства, да кажем че не е лесно да ловиш конрабадни цигари но да хванеш печатница за фалшиви долари а да не можеш да намериш тези които печатат фалшиви левове ми се струва прекалено.

това не е атентат!Това е провокация на израелците!

Типично комунистическо атентаторско мислене. Вашия партиен дом ко го ъапали.

Невероятно откритие. Сега трябва да ни изненадат, че атентатора е бил мъж...

Цитат: Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. Това съобщи вицепремиерът и... Ало-о аз това го знаех първите минути след атентата, на вас колко време ви трябваше да го установите? Смешници.

Локумите около атентата са за отвличане на вниманието. Летището в Бургас като временна военна база на САЩ; договорът за ЮП и заобикалянето на Украйна - по-милия от нас сателит за САЩ, шистовия газ. Това са въпросите на привикването на ББ и 10-дневното зомбиране на ЦвЦв. Външнополитическите наблюдатели са забелязали, че в официалното съобщение на САЩ за посищението на ББ липсва думата ПОКАНА!!!

голямо прозрение

Да бе! И за това им бяха нужни цели 4-ри месеца! Че това е беше ясно за 99% от хората още тогава!Аман от спящи ченгета!

Цецо Лъжецо ни вкара в Шенген и забравихме даже. От три години сме в Шенген, за съжаление само в приказките на физкултурника милиционер-многоимотник-консултант.

Как за 2 часа колегите от САЩ успяха да прелетят 5000 мили?

Те не стоят там и спат на бюрата, а са си били тук или в някоя съседна страна бе!

Пешо напълно съм съгласен с теб но моля те кажи кои са тези вътрешни предатели да ги узнаят всички.Защото това определение се среща все по често но само един има смелоста да ги покаже.Лично аз го видях.Сидеров беше на трибуната на народната говорилня...пардон събрание.Посочи на ляво и десно и каза-вие отдавна трябваше да бъдете в затвора. за дълго.Помислих си-тоя обича много да говори ама тоя път май ще загази.Нищо като подобно.Никой не посмея да го даде под съд за обида.

Цвъко като знае,че не са българи-значи знае кои са...евреи,а?!

Дъра, бъра два чадъра. Ако можеха да хванат нягоко отдавна трябваше да са го направили. Ако не са ги хванали досега, няма и да ги издирят. Жалкото е, че страна ни се превърна в колония и донор на силните икономики, а нашата бе умишлено унищожена с помощта на вътрешните предатели и чрез лишаването й от традиционните ни пазари.

Абе дайте им по едно българско гражданствво на хората. Вчера давахте по за 1млн "българско", така сами ще се разкрият кои са.

Ще си ги внеса с поставено лице :)

а живеели в израел

На какъв език са си говорели с Цецко Тъпото в USA ?Та той не знае български.

по вапроса за визите: докато балгария не се изчисти от комунистическите мутрмафиоти визите няма да паднат. това е наша работа, никои друг няма да я сварши. американците не са луди, за да отворят широко вратите си за балгарската комунистическа мафя.

"докато балгария не се изчисти от комунистическите мутрмафиоти визите няма да паднат" Така е, като е наложително да започнем от Б.Борисов-телохранител на Т.Живоков, и син на полковник от соц МВР, ЦвъЦвъ - син на шофьор и най-доверено лице на висши номенклатурни кадри от БКП, леля Цецка - партиен секретар, завършила РабФак, и т.н.

Ми ти не знаеш ли че едно време всичките бяме комунисти.

Цецо Лажецо: Атентаторите в Бургас не са българи и не живеят у нас! Те са група френски туристи, любители на екстремните спортове, дошли с парашути от Румъния!

много приказки на партиен секретар, които нищо сашествено не казват. явно цецо се страхува от последствята на истината, които знае но я премалчава.

""Мога да кажа, че разследването тече в много добри темпове...." Вече пети месец бих допълнил аз. Не се ли изтече?

Сега като се върнат марионетките ще се започе пак с шистовия газ, ГМО и Хизбула ще бъде обявена за поръчител на атентата.Може и още някоя гадост да ни натресат.

евтини приказки, но не това ще пита Обама ББ, а какво са разкрили за организаторите, за частниците и съучастниците на атентата и кого обвиняват.

... и освен това нямат перушина и ходят на два крака

Kalin

И това посещение и това на ББ показва васалното отношение на САЩ към нас откакто това правителство е на власт.Жалка история да те викат на инструктаж даже ЦЦ не го пускат да се върне докато не си научи ......урока.

Ти кво искаш, да сме васали на тьпите руснаци ли.

Е, че то от самото начало си беше ясно това.

За пореден път министърът знае всичко, но не казва нищо от това което знае. Ако някой седне и събере всичките му "сигурни" изказвания за атентата ще се получи много интересно четиво.

Абе те че са извънземни разбрахме още първия ден от телевизиите в Бг.Ако е така няма смисъл от граници около държавата ни щом всеки може да влиза или излиза откъдето си пожелае.Само,че САЩ и ЕС разбраха,че зад атентата стои Бг правителството и сега им дърпат ушите на Цецо и Боко.Веднъж обаче да паднат от власт дърпането на уши ще им се стори като детска игра!

за араби, талибани - те са терористите, те взривяват бомби а евреите са добре дошли и целия свят е на тяхна страна защото кой освен комунистите са на страната на талибаните ислямисти и ги въоръжават?

аз" Вземи прочети малко история а недей да се излагаш. Талибаните и Алкайда са отрочета на CIA. Вземи прочети и алтернативната платформа /не от сайта им/ на ГЕРБчетата и ще разбереш какви атентати готвят още за следващите 4 години мандат. Единият план е да се заложат бомби по коли, паяци, трамвай и др. Трябва да се мори народа по един или друг начин без да има намерен виновник за тях, както е в случая с Бургас. както и да се промиват мозъци с писане на такива статии от ПР отделите им. Цеко нека си плямпа, дано ги убият скоро тез гавази.

Ти наред ли си бе другарю? Иначе като гледам нагоре надолу голяма дейност си развил. И доста разбираш от ПР отдели. У вашия отдел такива страхотии ли измислиха, за да плашат лековерните?

Арабите-ПЕРСИТЕ са по стари от един Булгаристан и САЩ взети заедно. Имат вековни традиции и са в пъти над всеки като народ. Обаче някой иска да се заиграе лошо с тях и ще стане "бау". България не попада в целта за каквото и да било. Само Цецо Конеци барабар с Обама искат зайгравка , но сериозно ще им изгори гъза. Дано ги убият двамата скоро!!!

Арабите не са перси!

Привикаха ги да ги скастрят, защото нашите не казват кой стои зад атентата - прикриват Хисбула.

Абе май е имало набиване на канчето, а можи и нещо повече.... щото оня ден по СКАТ казаха, че атентатора в Бургас е влезнал в РБ през служебния нарко или цигаро канал подчинен на Цеко Тъщовия /дет си пълнят касичката за изборите/ ..... та не се знае знае ли се.

Канчето му е спукано отдавна... та тече ли тече... Както долу написаха... вътрешна работа. Кога ще закрият този паразитен отдел се питам?

"Цветанов: Атентаторите в Бургас не са българи и не живеят у нас" ББ: ГЕНИАЛНО, Уотсън P.S. Че не живеят, не живеят, само на единия тисвата му се търкаля още по Съдебна Медицина в България. Ама на това живот ли му се вика?

Вече и доста българи не живеят у нас...

БЛЕСТЯЩО ПРОЗРЕНИЕ!!!

Е-е-е не ви ли писна да пишете за нещо, което и 5 годишно дете знае, че е вътрешна работа на Цеко. Както СТЦентър в САЩ. Това са планирани в миналото неща/разработки, които трябва да бъдат реализирани. Снимката/видеото от камерите на летището в Бургас е много стара и е извън срока за съхранение. Шофьорската е фотошоп създаден от крими отдела. Чудя се само защо младите отиват да учат там, след като знаят, че нямат бъдеще в тази сфера. Един път влезнал в системата на интригите скоро разбират, че са станали престъпници неволно и няма да могат да си намерят свестна работа камо ли в чужбина.

"Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. . " а..ама той Цецку, като знае това и го опевстява като свръх новина, явно знае и къде живеят, и кои са...А що тогава мълчи... Явно днес по поина на Цецку на МВР е ден за изцепки-криминалисти "открили"че колата с която е извършен обира е..крадена...Цецко знаел къде не ивеят и чии граждани не са атентаторите.. Е, нема такава държава!

Мдааа....почна се...Цецоу претворява в думи и дела "заръките", дадени му от американските другари.... Извършителите на са живели в България, след някой друг ден - те са мургави, след още някой - абе те всъщност са членове на групировка, започваща с "Хиз" и завършваща на "була"...и те така.....

Коментари - Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България | Днес.dir.bg

Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България

Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. Това съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в интервю за Дойче веле във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Авторите на атентата в Бургас не са българи и не живеят в България | Днес.dir.bg

Коментари

Цветанов е прав. Както и че този атентат е извършен в България само като репетиция на по-голям план.

Ако разследващите органи прочетат коментарите, веднага ще ограничат търсенето на извършителите на атентата между руснаци от Кавказ (а не от Кавкас), евреи, хора с бради без мустаци, че и цигани.

Все пак и това е нещо. Явно се работи по метода на изключването. Сега могат да работят вече по версията "ескимоси". Като докажат със сигурност, че не са ескимоси могат например да разследват бангладешците, като за по-сигурно, добре би било да ги разследват всичките, един по един. След това могат да се запитат дали извършителите не са бушмени и т.н. Постепенно, с отпадането на невинните, кръгът от заподозрените все повече ще се стеснява около виновните и най-накрая само те ще останат в капана.

хА добрУтро...

Според мен атентатора е от бившите съветски републики,щом е знаел руски,вероятно от Кавкас

ПРЕКИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ НЕ СА БЪЛГАРИ, НО ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СА СИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ .

!Браво, Цецо!! За 4 месеца констатирахте тази важна подробност, с този темп на разследване, дано до 2022 година разкриете и извършителите, некадърнико, това май не е същото да плещиш простии по ибрикчийските Btv и ТВ7 и да чупиш тъпомера с всяко отваряне на устата си!!

Господи,имаме новина,както казва Ники Дудучето,на Боко лизача. След половин година работа на всички оперативни служби,Цвъко разбрал,че тия не живели в България.Хвала!

Да питат имамите, които съдят в момента. Те ще знаят кой стои зад атентата.

Това за мен може да означава само две неща. Първо, че знаят кои са атентаторите за да могат да твърдят ,че не са българи, в такъв случай да кажат кой са. Или второ ,че не знаят нищо и си измислят за което няма да се учудя.

Най-лошото е, че нямаме външен министър - никой не го бръсне за слива. ЦЦ и ББ ходят вместо него по света. Той НМ урежда САМО международни срещи със съмнителни представители на треторазрядни държави, носещи трудно заличими негативи!! До това "прозрение" достигнаха само 10 секунди след атентата ВСИЧКИ, които научиха за него!

ако мислиш че бб някож на тая планета го бръсне за слива много се лъжеш. така че нито ваншен, нито ватрешен министър нямаме.

А теленцето Станишко го Бръсне цяла Рвропа

Как хубаво се отразяват ТРИ СЕДМИЦИ в САЩ, на българския ВЪТРЕШЕН министър. Ако го оставим там за 2 месеца, кво ли ще се сети ?

Е, то това е по наследство... Докато Борисов беше главен секретар на МВР колко време беше на екскурзия из странство, колко пъти чуждите правоохранителни органи го похвалиха че им е помогнал да решават престъплания извършени в чужди държави в което нямаше да има нищо лошо ако със същия хъс се оправяше и с родната ни престъпност. Да кажем че е трудно да бъдат поръчковите убийства, да кажем че не е лесно да ловиш конрабадни цигари но да хванеш печатница за фалшиви долари а да не можеш да намериш тези които печатат фалшиви левове ми се струва прекалено.

това не е атентат!Това е провокация на израелците!

Типично комунистическо атентаторско мислене. Вашия партиен дом ко го ъапали.

Невероятно откритие. Сега трябва да ни изненадат, че атентатора е бил мъж...

Цитат: Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. Това съобщи вицепремиерът и... Ало-о аз това го знаех първите минути след атентата, на вас колко време ви трябваше да го установите? Смешници.

Локумите около атентата са за отвличане на вниманието. Летището в Бургас като временна военна база на САЩ; договорът за ЮП и заобикалянето на Украйна - по-милия от нас сателит за САЩ, шистовия газ. Това са въпросите на привикването на ББ и 10-дневното зомбиране на ЦвЦв. Външнополитическите наблюдатели са забелязали, че в официалното съобщение на САЩ за посищението на ББ липсва думата ПОКАНА!!!

голямо прозрение

Да бе! И за това им бяха нужни цели 4-ри месеца! Че това е беше ясно за 99% от хората още тогава!Аман от спящи ченгета!

Цецо Лъжецо ни вкара в Шенген и забравихме даже. От три години сме в Шенген, за съжаление само в приказките на физкултурника милиционер-многоимотник-консултант.

Как за 2 часа колегите от САЩ успяха да прелетят 5000 мили?

Те не стоят там и спат на бюрата, а са си били тук или в някоя съседна страна бе!

Пешо напълно съм съгласен с теб но моля те кажи кои са тези вътрешни предатели да ги узнаят всички.Защото това определение се среща все по често но само един има смелоста да ги покаже.Лично аз го видях.Сидеров беше на трибуната на народната говорилня...пардон събрание.Посочи на ляво и десно и каза-вие отдавна трябваше да бъдете в затвора. за дълго.Помислих си-тоя обича много да говори ама тоя път май ще загази.Нищо като подобно.Никой не посмея да го даде под съд за обида.

Цвъко като знае,че не са българи-значи знае кои са...евреи,а?!

Дъра, бъра два чадъра. Ако можеха да хванат нягоко отдавна трябваше да са го направили. Ако не са ги хванали досега, няма и да ги издирят. Жалкото е, че страна ни се превърна в колония и донор на силните икономики, а нашата бе умишлено унищожена с помощта на вътрешните предатели и чрез лишаването й от традиционните ни пазари.

Абе дайте им по едно българско гражданствво на хората. Вчера давахте по за 1млн "българско", така сами ще се разкрият кои са.

Ще си ги внеса с поставено лице :)

а живеели в израел

На какъв език са си говорели с Цецко Тъпото в USA ?Та той не знае български.

по вапроса за визите: докато балгария не се изчисти от комунистическите мутрмафиоти визите няма да паднат. това е наша работа, никои друг няма да я сварши. американците не са луди, за да отворят широко вратите си за балгарската комунистическа мафя.

"докато балгария не се изчисти от комунистическите мутрмафиоти визите няма да паднат" Така е, като е наложително да започнем от Б.Борисов-телохранител на Т.Живоков, и син на полковник от соц МВР, ЦвъЦвъ - син на шофьор и най-доверено лице на висши номенклатурни кадри от БКП, леля Цецка - партиен секретар, завършила РабФак, и т.н.

Ми ти не знаеш ли че едно време всичките бяме комунисти.

Цецо Лажецо: Атентаторите в Бургас не са българи и не живеят у нас! Те са група френски туристи, любители на екстремните спортове, дошли с парашути от Румъния!

много приказки на партиен секретар, които нищо сашествено не казват. явно цецо се страхува от последствята на истината, които знае но я премалчава.

""Мога да кажа, че разследването тече в много добри темпове...." Вече пети месец бих допълнил аз. Не се ли изтече?

Сега като се върнат марионетките ще се започе пак с шистовия газ, ГМО и Хизбула ще бъде обявена за поръчител на атентата.Може и още някоя гадост да ни натресат.

евтини приказки, но не това ще пита Обама ББ, а какво са разкрили за организаторите, за частниците и съучастниците на атентата и кого обвиняват.

... и освен това нямат перушина и ходят на два крака

Kalin

И това посещение и това на ББ показва васалното отношение на САЩ към нас откакто това правителство е на власт.Жалка история да те викат на инструктаж даже ЦЦ не го пускат да се върне докато не си научи ......урока.

Ти кво искаш, да сме васали на тьпите руснаци ли.

Е, че то от самото начало си беше ясно това.

За пореден път министърът знае всичко, но не казва нищо от това което знае. Ако някой седне и събере всичките му "сигурни" изказвания за атентата ще се получи много интересно четиво.

Абе те че са извънземни разбрахме още първия ден от телевизиите в Бг.Ако е така няма смисъл от граници около държавата ни щом всеки може да влиза или излиза откъдето си пожелае.Само,че САЩ и ЕС разбраха,че зад атентата стои Бг правителството и сега им дърпат ушите на Цецо и Боко.Веднъж обаче да паднат от власт дърпането на уши ще им се стори като детска игра!

за араби, талибани - те са терористите, те взривяват бомби а евреите са добре дошли и целия свят е на тяхна страна защото кой освен комунистите са на страната на талибаните ислямисти и ги въоръжават?

аз" Вземи прочети малко история а недей да се излагаш. Талибаните и Алкайда са отрочета на CIA. Вземи прочети и алтернативната платформа /не от сайта им/ на ГЕРБчетата и ще разбереш какви атентати готвят още за следващите 4 години мандат. Единият план е да се заложат бомби по коли, паяци, трамвай и др. Трябва да се мори народа по един или друг начин без да има намерен виновник за тях, както е в случая с Бургас. както и да се промиват мозъци с писане на такива статии от ПР отделите им. Цеко нека си плямпа, дано ги убият скоро тез гавази.

Ти наред ли си бе другарю? Иначе като гледам нагоре надолу голяма дейност си развил. И доста разбираш от ПР отдели. У вашия отдел такива страхотии ли измислиха, за да плашат лековерните?

Арабите-ПЕРСИТЕ са по стари от един Булгаристан и САЩ взети заедно. Имат вековни традиции и са в пъти над всеки като народ. Обаче някой иска да се заиграе лошо с тях и ще стане "бау". България не попада в целта за каквото и да било. Само Цецо Конеци барабар с Обама искат зайгравка , но сериозно ще им изгори гъза. Дано ги убият двамата скоро!!!

Арабите не са перси!

Привикаха ги да ги скастрят, защото нашите не казват кой стои зад атентата - прикриват Хисбула.

Абе май е имало набиване на канчето, а можи и нещо повече.... щото оня ден по СКАТ казаха, че атентатора в Бургас е влезнал в РБ през служебния нарко или цигаро канал подчинен на Цеко Тъщовия /дет си пълнят касичката за изборите/ ..... та не се знае знае ли се.

Канчето му е спукано отдавна... та тече ли тече... Както долу написаха... вътрешна работа. Кога ще закрият този паразитен отдел се питам?

"Цветанов: Атентаторите в Бургас не са българи и не живеят у нас" ББ: ГЕНИАЛНО, Уотсън P.S. Че не живеят, не живеят, само на единия тисвата му се търкаля още по Съдебна Медицина в България. Ама на това живот ли му се вика?

Вече и доста българи не живеят у нас...

БЛЕСТЯЩО ПРОЗРЕНИЕ!!!

Е-е-е не ви ли писна да пишете за нещо, което и 5 годишно дете знае, че е вътрешна работа на Цеко. Както СТЦентър в САЩ. Това са планирани в миналото неща/разработки, които трябва да бъдат реализирани. Снимката/видеото от камерите на летището в Бургас е много стара и е извън срока за съхранение. Шофьорската е фотошоп създаден от крими отдела. Чудя се само защо младите отиват да учат там, след като знаят, че нямат бъдеще в тази сфера. Един път влезнал в системата на интригите скоро разбират, че са станали престъпници неволно и няма да могат да си намерят свестна работа камо ли в чужбина.

"Извършители на атентата в Бургас не са граждани на България и не живеят в България. . " а..ама той Цецку, като знае това и го опевстява като свръх новина, явно знае и къде живеят, и кои са...А що тогава мълчи... Явно днес по поина на Цецку на МВР е ден за изцепки-криминалисти "открили"че колата с която е извършен обира е..крадена...Цецко знаел къде не ивеят и чии граждани не са атентаторите.. Е, нема такава държава!

Мдааа....почна се...Цецоу претворява в думи и дела "заръките", дадени му от американските другари.... Извършителите на са живели в България, след някой друг ден - те са мургави, след още някой - абе те всъщност са членове на групировка, започваща с "Хиз" и завършваща на "була"...и те така.....