"Атака" отбеляза деня и часа на хитлеристката агресия срещу Русия

Време е да се признае ролята на Сталин като държавник и главнокомандващ за победата, заяви Волен Сидеров

Обратно в новината

Коментари - "Атака" отбеляза деня и часа на хитлеристката агресия срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия кого почитат по това време и в този час ?

Тази партия трябва да бъде забранена а нейните лидери и членове арестувани и хвърлени в затвора за предателство(а симпатизантите изгонени от България) Това чуждопоклоничество трябва да се спре - излиза от всякакъв контрол

Деня в който Хитлер изпревари съюзника си Сталин и удари първи........

Това не е велика отечествена, това си е междусъюзническа война.

И ние помним съветските окупатори и техните подлоги!!!

Воленчо-Боленчо, прочети някоя книжка, преди да ръсиш тези глупости за Сталин. Прочети Архипелаг Гулаг например, там доста е изписано за военния гений на Сталин - как от тъпотия е погребал две армии. Жалък копейкаджия !

Волене, а почете ли така загиналите в Априлското въстание? Не, нали?

САМО ВОЛЕН И АТАКА МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ БЪЛГАРИЯ ОТ СХВАТКАТА НА НАТО И ЕС И ДА ВЪРНАТ БЛАГОПОЛУЧИЕТО КОЕТО ИМАХМЕ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА!

При такива приятели, на Русия наистина не и трябват врагове :))) Волен само оставя впечатлението, че Русия е карикатура. А и тези, Атака, не бяха ли по едно време с едни черни дрешки и ревяха против евреи и цигани непрекъснато? Атака е партия с твърди вярвания :)))

Но дори те не могат да ти оправят правописа...

Абсолютната истина казва Атака, колкото и да са ми противни. Без милионите загинали руски, украински и други СССР воиници, избивани на талази като пушечно месо, сегашното "сега" нямаше да го има. Не знам всъщност дали нямаше да е по-добре. Най-малкото нямаше да има миграционни потоци и гнусни брадати травестити победители в TV конкурси, с цел да бъдат превърнати в символи. Американците и англичаните не са били никакъв фактор или проблем за райха. Японците едва не им затриха флота за 20 минути.

Като ръководител на СССР, Сталин е участвал в Антихитлеристката коалиция, заедно със САЩ, Великобритания и Франция. Антихитлеристката коалиция победи хитлеристка Германия през Втората световна война!

Това наистина ли става или сънувам... Нима "Атака" е изцяло идиотизирана СССР е наистина единствената сила дето спечели войната, но без помощта на Британците и САЩ не е ясно колко още е щяла войната да се проточи. Липсата на ЗНАНИЯ по въпроса не може да се замени с политическа мотивация и разчитане на неграмотност на потребителите/читателите.

Хитлер напада Чехия и Полша, а и анексира Австрия, но Сталин превзема Литва, Латвия, Естония, Финландия и също взима половината от Полша. Хитлер и Сталин се разбират за разделението на Европа! Така че Сталин е абсолютно същият изрод, като Хитлер! Празнувайте и това! Руски слуги!

Можеш ли да обясниш, точно в този случай какво имаш предвид.

Нападението е първо ВЪРХУ полската територия, където съветската армия е окупирала половината Полша съгласно с тайния протокол Рибентроп.-Молотов.

Ако Германия беше победила СССР, комунизмът нямаше да полази България като чума, а Беломорието и Македония , пък и Запъдните покрайнини щяха да се БЪЛГАРСКИ!!!

ЧЕСТВАНЕТО СЕ ПРАВИ РАНО СОТРИНТА ЗАДА НЯМА ПРОВОКАЦИЙ ОТ ТРЕТОПОЛОВИТЕ ДЖЕНДАРИ КОЙТО СЕ СЪБИРАТ ТАМ НА ПАМЕТНИКА!

Може ли да се наричаш патриот или националист,а да служиш на чужда държава?

Следващият път да идат сутринта рано да отбележат нахлуването на съветска Русия в България пред паметника на... опааа, нямаме паметник от най новата ни история, пред който можем да сведем глави... ама руски си имаме...бол...

Добре показваш грамотността на атакистите(предатели - еничари)

България се е присъединила към този лагер във войната чрез който е можела да осъществи идеала си за държавно обединение. Санстефанска България или поне от части. Всичко останало е пропаганда и всяка война е лоша......

Можеш, можеш. Ама трябва да уточниш - Руски патриот, Руски националист. Ето, аз съм Марсиански патриот! ЕДИНЕН МАРС ЗА ВИНАГИ! ВСИЧКИ МАРСИАНЦИ ОБРАТНО НА МАРС. СПРЕТЕ НАСА !!!

то по това време няма русия бе тъпаци.... има СССР-многонационална империя начело на която даже не е руснак а грузинец.... който по нищо не отстъпва на хитлер.

РУСИЯ НЕ Е "ЧУЖДА" ДЪРЖАВА! РУСИЯ Е БРАТСКА ДЪРЖАВА А ТИ СИ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА!

PEYTSCH

Глупаци. Ако Германия беше изчакала седмица-две сега щяха ли да отбелязват ВЕРОЛОМНОТО НАПАДЕНИЕ НА СТАЛИН над добродушния Хитлер ? Знаем, че Хитлер просто ги е изпреварил...

Психари.

Някой дори може да каже, че Хитлер е нападнал СССР, за да освободи руснаците от Сталин :))) Което, между другото, не е чак толкова далече от истината. Жалкият човек, Хитлер, никога нямаше да превземе властта в Германия, ако германците не се страхуваха от Сталин и комунизма.

Руснаците са само 50% от населението на СССР, така че да не си присвояват победата :)

То като се замисля, освен онзи със светещите очи... имаме ли друг паметник на български владетел в столицата на България???? Тц, Тц... хилядолетна история, стотици владетели. и велики и слаби... ама само на един Самуил имаме.. Ама някакси не върви на бул. Руски да сложим паметник на Крум, нали. Виж, руски ца р е по така.... матчват се.. Съдейки по имената на улиците дори... ние столица на коя държава бяхме?

Хубавото е че не отричаш че служите на чужда държава. Аз не поднасям цветя и не се прекланям пред чужди паметници - били те американски или руски. А отгоре на това нито се водя патриот, нито националист

Объркал си народа с държавата.

Някой знае ли, дали паметникът на Александър Втори е най-големият паметник на владетел изобщо в България? И ние свободна държава ли се водим, ако е?!

Що да е братска? Братска държава е тази в която ми живеят братята. Единият ми брат живее в САЩ, другият в Германия. Нямам брат да живее в Русия. Ти имаш ли?

В състезание по близане на руска близалка, ближещите е добре да знаят какво има накрая на близалката. Най-големите близачи попадат на Новичок.

Тъп и неграмотен.

Единственият проблем в тази картинка е, че е трябвало да поставят фалос на паметника на окупатора, за да може Волен да извърши свещенодействието.

Е, здрасти!

А защо на 17 Септември не отбелязват инвазията в Полша. Може, при добро желание да отбележат и инвазията във Финландия 30 Ноември.

Жалко е да се гледат хора, които уж са националисти, а почитат чужда държава. Жалко е и че са заблудили толкова много хора да ги подкрепят. Ние сме българи - българският народ е винаги на първо място. Може да се тачим с руснаците, но Русия винаги ни е грабила, което е присъщо за великите сили.

Сталин освободи Финладия от финландците, Литва, Чехия... България от българите. Голям освободител. Държава с паметник на окупатора не е свободна държава! Левски щеше да ни презира!

Волен Сидеров се заблуждава. Военните действия на Германия срещу СССР започват на 22.06. 1941 г. около 03:30 ч. с въздушни бомбардировки на градове, намиращи се в днешна Беларус. Петнадесет минути по-късно, вече са регистрирани въздушни удари и по украински градове, както и въздушни нападения на градове, намиращи се в тогавашните републики на Балтийско море, влизащи в СССР. Военните действия по суша започват в 04:10 ч.

Само да добавя,че Сталин точно преди втората световна война е успял да обезаглави Червената армия,убивайки най-кадърните си генерали, включително маршал Тухачевски.

Каква роля на Сталин да се признае!? На кой Сталин,Болен Лидеров?На този,който обезглави Съветската Армия с чистки преди Войната ли?-над 45 ХИЛЯДИ избити офицери.На този Сталин ли,който сключи договорът "Рибентроп-Молотов"и навлезе в Полша,за да сътвори Катинската гора?Или на този Сталин,който дни наред се крие и не вярва,че дружката му Адолф е нападнал СССР?На Сталин,който праща на сигурна смърт милиони съветски войници и офицери-слабо подготвени,невъоръжени срещу нацистите?/средна преживяемост на съветски войник в битката при Сталинград от 20 до 60 секунди!/На един убит във ВСВ американец се"падат"183 -ма убити съветски войни!Кой Сталин върна на ГЕСТАПО хиляди немски комунисти,потърсили убежище в СССР,а останалите ги изби в лагерите и на "Люблянка"..... Сидеров,съвсем си се побъркал,друже,съвсем. Аз също,от сърце отдавам почит към всички съветски войници,хора,загинали в тази месомелачка,отстоявайки Родината си.Към всички безобразно избити в тила-майки,деца,старци,"торта на арийската раса". Нахлуването у нас е др.тема. Сталин е престъпник срещу Човечеството,това е.

Тия двамата любовници на снимката няма да ги коментирам. А иначе - готвел ли се е Сталин да напада Хитлер?! Нападението на Хитлер срещу СССР било ли акт на самозащита?! И защо му е било на Хитлер да напада СССР, когато не се е оправил още с Англия?! И защо Сталин не е повярвал на съобщенията на разузнаването, че Германия ще ги нападне?!

Пълни глупости!

Да ма Сталин и Хитлер до нападението са съюзници. Заедно нападат Полша, даже правят съвместни паради. Тази олигофрени с тяхния грузински главорез сталин могат да си гледат работата. Сталин и Хитлер са едно и също.

България чества ВСВ по различен начин! За едни тя донася освобождение (така си мислят де). За други - смърт, разрушение, терор !!! Факт е, че България досега драстични изостава спрямо Европа и това се дължи най-вече на соц-времето, което ни донесе СССР !!!

Решили "Атака" за първи път в историята ни да почетат паметта на руските воини които са загинали при нападението на Германия над "Русия" и на онези които НЕ са загинали за свободата на "Русия" и Европа защото тогава СССР все още не е бил завзет от нацистите(ама както и да е)!Като лидера на Атака и колегата му застанат с най-ежедневното си облекло пред венците за това велико събитие. Между другото преди години не бяха ли именно Атака онези които протестираха пред този паметник с думите "не на нови паметници за съветската армия" и които оскверняваха сходните паметници?!

Изобщо не разбирам, защо атакистите обичат комунизма?! По онова време щяха да са в лудниците, а сега са свободни хора, та и на власт!