Консултациите на ГЕРБ с Атака – под въпрос

Лидерът на Атака Волен Сидеров постави като задължително условие да има консултации “ГЕРБ-Атака” разговорите да се предават на живо по телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Консултациите на ГЕРБ с Атака – под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платените драскачи определено се развихриха! Оставене сами хората да решат колко е читава атака!? Не ставайте смешни с "пействането" на 40 коментара, защото от кирометри личи, че поне 5-6 човека са се впуснали да си защитават богоизбраната партия! Престанете и оставете гражданите сами да решат и да преценят, дали тази партия е "читава". Нямам против атака, но последните 3-4 години ТОТАЛНО ОСРАХА ВСИЧКО ЧИТАВО ЗА УСТОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ТИЯ СА СРАМ ЗА ПАТРИОТИТЕ И ЧЕСТНИТЕ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ! СРАМ, СРАМ!

Плевнята,Петърчо-коня,тиквуня,кукунева,Николай Бареков-(ДУДУКА),меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и останалата дясна дефоррматорска паплач!!! АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Очаквам публичен диспут със лидерите на трите големи партии. Диспут на който да се обсъди кой какво ще предложи и направи АКО вземе властта!!! Защо никой от вас-трите големи партий бяга от публичен диспут със мен??? Търся отговор!

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Да се побликуват стенограмите на проведените срещи на герб с партиите. Защо до сега не са побликувани?!?

Допълнение - Та исках да кажа, то и без това нямаше да гледам Волен с неговите налудничави номера. Волене, омръзваш на публика, хората искат уредена държава, а не клоунади!

Появи ли се Волен, Мая Манолова, Станишев и Кутев, прехвърлям на друга програма. Слушам тия, на които им вярвам. Те си личат.

като няма на кого да верваме? Изключваме телевизорите, зада не знаем кога любимите ни политици окончателно ще изключат даржавата ни от картата на Европа. Единствено за това работят!

иска трибуна за клоунада.

СТИГА с тези "КОНСУЛТАЦИИ"! Не разбрахте ли,че "правителство" ще има,и ГЛАВНАТА му ЦЕЛ ще е да се даде ХОД на ЮЖЕН ПОТОК!След което ще стане РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на "заработеното от ДАЛАВЕРАТА и "недоволните" ще поискат нови "избори"! И така до края на света! За това е нужно още първия ден на парламента всеки депутат да декларира "за" или "против" Южен поток е! Така всичко ще си дойде на мястото! Тогава ще се види ,че в България има САМО една партия-НАШАТА!

Атака е партия на рубладжии финансирана от руското посолство. За тях бълг. интереси не означават нищо. Работят за Русия и Кремъл в тяхна полза и във вреда на България. Трябва да се държат далече от властта.

Добра новина! Атака ще е опозиция на ГЕРБ. Лошото бе, когато Сидероглу гласува за правителство на ДПС.

Още по-добра новина: Съвсем скоро ще има нови избори и доста от мърсящите форума тук ще потънат в небитието! Амин!

ГЕРБ,едва ли ще има опозиция в този Парламент,по простата причина,че няма да излъчи собствено правителство.В следващия да видим дали въобще ще го има.

Здравейте г-н Цв. Цв. Много сте доволен от новините, явно. Но да си дойдем на думата. Въпросът Ви е за отношенията на Волен с ДПС. Ами той Волен го каза - лъжи и не спазени обещания. Когато Волен се довери 2009 г. на ГЕРБ за обещанието Ахмед, Симеон и Сергей да бъдат натикани зад решетките, тогава беше приемлив. Но когато ГЕРБ не си спази обещанието /политическо, скрито покрито за радиа и телевизии/, през 2013 г. Волен сключи споразумение - политическо, но пак не отразено от никакви радиа и телевизии - със Сергей и Ахмед да те вкарат зад решетките. И това май става - на първо четене 5 години ефективно. И както ти викаше един ДПС депутат Хр. Бисеров - Боли ли,боли ли? Май наистина много боли.

Скоро ще лъсне новата коалиция ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ!!!

Консултации трябва да има само с български партии. Атака не е такава.

Консултации трябва да има, но не тия седенки на трите нещастни женици - звездите на РабФака. Нали разбирате, че от тях никога нищо не е и няма да зависи.

Волене,този път,днес, беше на ниво недостижимо за българските ''политици'' на прехода.Каквото и да е личното ми отношение към теб,приеми личните ми поздравления за днешната ти постъпка.Сега мехлем на душата ми е увъртанията и тъпотиите на госпожи Никои в случая-трите еринии -изживяващи се, като отговорни преговарящи по преговори от,които нищо не решават.

Защо милиционерите от герб се страхуват от истината за тези "преговори" ? Какво точно се говори на тях, та така ги е страх от публичност ? И големият мъжкар бойко - защо остави на три недоклатени лелки да му водят преговорите - защото го гледат влажно и изпълняват безпрекословно заповедите му без капка мисъл ли ? Ако има роби, като 21, които се кланят до земята на една мутра - останалите Българи сме свободни и си изказваме открито мнението !

Г-н Сидеров,да съгласни сме с Вас! Но ЗАЩО все още пред ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ не кажете истината за "златното " Ви ПРЪСТЧЕ???

Сидероглу не може да прави политика с 11 депутати. Единственото което му остава е да величае собственото си его. В момента, отрепката декларира неизпълнимата си предизборна програма.

Факт е, че преди изборите всички псевдо-медии и други платени лизачи даваха на Атака най-много 1-2%, а истината излезе друга. И тя е, че с пещерна русофобия се налива вода в мелницата на Волен и Атака си има своят електорат. И колкото и да се напъват разни платени протестъри и други евро-педали, Атака ще си взема своите проценти. А от такава пещерна русофобия страдат много измислени политици, като се почне от бойковото магаренце Роско и стигнете до разни долни утайки, като детската учителка Александър Йорданов и Георги Марков, по-известен като Агент Николай.

Гати ислямист прост, все едно Хафъза гледам.

Бялата Златка гласува за ДПС , а обвинява ГЕРБ, че не са ги подкрепили. Каква шега си е направила природата със Сидероглу?

Едва ли е по-голяма от колкото с теб! Успелия, разясни на нас простолюдието за мащабите и ухолството на твоя живот. Ей, така за да ти позавиждам благордно Или ти също си поредния "виртуален" милионер зад клавиатурата?

Плужек, Ухолство няма! Има мързелив и неграмотен мат'рял.

Абе щом си вади хляба с лизане и щракане по клавиатурата, можеш да си представиш какъв долен плужек е. Сънувал е охолство ама по филмите и романчетата. Освен ако баща му не е бил някой "репресиран" комунистически велможа, като на ББ дядо му и баща му. Или е синче на някой посткомунистически "демократ" далавераджия.

Най-големият кюрдофил.

GERB VSE POVECHE ZAPRILICHVA NA BKP.I PRIVURJENICITE MU SUSHTO.NA 65 KONGRES NA GERB EDINODUSHNO BE IZBRAN ZA VODACH NA STADOTO ,PARDON PARTIJATA ,OTNOVO TIKVOCHA ,PARDON BOKO.

Бялата Златка е изпаднала в изолация. Също като техният коалиционен партньор от ДПС.

Че що ще са под въпрос? Със сигурност консултации и преговори няма да има! Кой консултира или преговаря с луди?...

Имаш предвид Цецка,Мекца и компания ли?!?

Че как с кого? Даже и децата знаят - с Болният Лидеров! Естествено. Само лудият не признава, че е луд и може да пита...

Бедните като църковни мишки мързеливци и разни лъжепатриоти, продължват да цапат интернет пространството с бълвоча си. Защо по-добре не отидете и поработите малко, а не само да завиждате и плюето по успелите и богатите, които напълно естествено са привърженици на ГЕРБ. Точно по времето, когато Бойко управляваше българия се създадоха условия да постигнем личен просперитет и да заемем мястото полагащо ни се по право. Точно така, истниското право е Бойко да управлява българия, а ние успелите и можещите от ГЕРБ да управляваме вас! Като намаляваме социалните и задържаме нивото на заплатите, ви даваме стимул да си размърдате мързелевите мозъци направите накрая нещо полезно за себе си, за което трябва до живот да сте благодарни на ГЕРБ. Ето, дадох още едно доказателство, какъв мъдър държавник е г-н Борисов и как вие изобщо не го заслужавате. Само и единствено той ще управи българия. Дължа всичко което имам на него. Аз ще продължавам да разпръсквам истината сред вас, непросветени неблагодраници. Защото Бойко е над всички нас!

В какъв калибър очакваш да получиш нашата благодарност?

И ти ли си от тези, завъждащи и зословещи по нас, успелите? Разчитащ само на държавата да го издържа? Свърши тази, комунизмът си отиде безвъзвратно. Времето вече принадлежи на нас от ГЕРБ. Нашето благосъстояние го дължим само и единствено на Бойко Борисов, защото той успя да ви потенциалат ни, като спогнам да заемем полагащото ни се място във върховета на Държавата. Вие си живуркайте с по 500 лв, като сте неспособни да виждате истинта!

Човече божи,имаш нужда от спешна медицинска помощ.Не си добре откъдето и да го погледнеш!Вервай ми!

С атака - в батака...

ти защо ползваш чужди никове бе тъпанар, истинският "21" пише България с голяма буква и е умен и прозорлив, пълна твоя противоположност

Абе, ей, ти мен ли ще обвиняваш в измама? Ти ли знаеш, кой от кого е копирал? Да, аз съм умен и прозорлив и поради тази причина съм с Бойко от самото начало! Примири се, ти никога няма да бъдеш като мен!

"Дължа всичко което имам на него." това за съдраното ти дупе ли се отнася. нормално е така да го възхваляваш тогава - явно ти харесва

до 21, (всъщност повече ще Ви поджожда се определите като 6)А вие сте прост, прост и тенденцията е все по-прост да ставате.............

Депутатите на Волен вече се продадоха. Така лелеяната парламентарна група се оказа химера.

А ще бъдат ли предавани пряко по телевизията срещите, които болното провежда в Москва?

Не във Москва,а във Германия и Сащ,важното е Мутрата да изпълни желанията на Меркел и Обама.

не, защото хард порното офицялно е забранено.

E KAK E VUZMOJNO NJAKOI DA E TOLKOVA TUP ,CHE DA NE HARESVA PROZRACHNOST.GOSPODI PRIBERI SI VERESIITE I GERBASIITE,MOLJA.

Гласуваш за Атака - получаваш ДПС в управлението на България! Това е факт, който не може да бъде оспорен. Всички останали коментари са мнения а не реалност.

А по добре не е ли,Гласуваш за Герб,получаваш Валери Симеонов-Винкела,и Хидро Инженера Доган.

Тъпи сте си вие от ГЕРБ.С това квичене срещу Волен,на следващите избори Атака ще обере всичкия антиГЕРБ вот.Ама откъде толкова акъл у вас!

Всеки път така се каните, и всеки път резултатът ви пада.

А вашия сигурно се качва-115,98,84?

Какво се грижиш за ГЕРБ бе, костовак? Партията на Борисов има с 350 % повече гласове от Реаниматорите на Костов. Това дали гербаджиите ще коментираме Атака си е наш проблем. Абе ти да не Рамадан, отрепката която все ГЕРБ му е в устата?

Сидероглу заяви, че ДПС е антибългарска партия и гласува за тях. Това е съвсем естествен ход от страна на комплексара. Ако Сидер ефенди бе български националист, нямаше как да даде власт на агаларите. Български националист, величаещ руски диктатор ....... Ей Богу!

ДО СИНИОР ТЪПО ДОБИЧЕ:-МНОГО ЩЕ МИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО СЛЕД СЪСТАВЯНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,КАК ЩЕ СЕ ИЗКАЖЕШ ДРАГИ -КОЙ КОГО ПОДКРЕПИЛ И КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ТОВА,ЧЕ ДПС ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ БЕЗ ДА Е В ПРАВИТЕЛСТВОТО.НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ГЕРБ = ДПС

ДПС може да подкрепя когото си пожелае, както направиха от Атака - подкрепиха правителство на ДПС. Всичко е въпрос на избор. Важното е, че коалиция м/у ГЕРБ и ДПС има само в главите на атакистките подлоги, гласували за ДПС. Плужек, схващаш ли разликата? Ако ДПС подкрепи ГЕРБ, това означава , че са подлоги на Борисов. Както стана със Атака - бяха превърнати в подлоги на До'ан.

Ще мачкате кожената мартеница, нищо друго.

с вами е само сатаната и никои друг. за това и ще губите само от тук нататък

Рано, или късно, Сидеров ще бъде захапан за врата, разтръскан, че да му се опъне гръбнака и завлечен в храстите, където ще го изкльопат хиените, а русофилската му кожа ще бъде изпратена като дар на Путин.

Много се дразниш бе рязан турчин... Във природата винаги има равновесие, щом като има националистическа турска партия ДПС, ще има и такава българска - Атака. Ако нямаше ДПС - Атака никога нямаше да се появи... Не може работите да се случват само във ваш интерес. В такава пяна си се задавил, че гледам по-надолу - само инфантилни простотии пишеш... Давай по-яваш, недей така...

Глупости. ДПС и Атака са двете страни на една и съща монета - творение на ДС.

Сидеров търси някоя телевизия, освен тяхната Алфа, да предава простотиите които прави и глупостите които говори. Просто му трябва по-широка публичност, за да могат да се раздват малоумните му избиратели, че видите ли, вече са го пуснали и по другите телевизии. Както казаха тия по-надолу - просто иска панаирите му да влязат в новините. Спомнете си навремето консултациите при президента и т.н. Абсолютен шут и палячо.

Здравейте Герберастчета!Още ви държи влага "Златното пръстче"!Инфантилните ви коментари,ме карат да се чувствам спокоен като избирател,че не съм си дал гласът напразно за АТАКА,за разлика от някои други,които сега реват като магарета срещу Барека ,Каракачанката и Симеонов./само не знам какво друго са очаквали от тях?!?/Разбирам вълнението ви защото днес имате среща с вашия най-голям кошмар!

А ето бе, глупаците налазиха. Само искам да те питам, тък като се радваш за вожда си много - той поне си напълни сметките и се поразходи по света.. а ти ? Дано да ти плащат за тия простотии дето ги пишеш, иначе не си представям нормален човек да дращи такива глупости.

Спокойно не ми плащат!Както казваха вашите платени "умни и красиви" демонстранти-МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО!Нямам намерение да влизам в "обяснителен режим",особено по отношение на герберасти!Аргументирай се ,кое от това което съм написал е глупост или лъжа,ако въобще имаш мозък да го направиш!

Някой съмнява ли се, че Сидеров иска телевизии?! Аз не. Някой съмянва ли се за какво са му? Аз не. Някой мисли ли, че Сидеров ще преговаря с ГЕРБ? Аз не. Някой сеща ли се какво иска Сидеров, като иска телевизии? Аз да! Лили Иванова е испяла любимата му песен, още докато е бил малък: "Панаири" се казва. Ясно е, че на Цачева работата не е да участва в панаири, но аз към Сидеров имам само един въпорс и не очаквам отговор: как така един печен националист гласува с единствения си при това личен глас за правителство, което раздава България на турска етническа партия. В този смисъл съм съгласен с един коментар по-долу: да си завре златното прътче отзад, с което гласува за ДПС във властта и което ДПС позлати. След което видяхме националиста Долен Продажников из хотели за 16 000 долара за две нощувки (от хотела го потвърдиха), по плажове, дето само да кихнеш плащаш хилядарки и т.н. Просто момче и ненормално. Лакмус за простотията на еди колко си процента българи. Политичците не са нищо друго, освен лакмус на нацията. При това много богато информационен и 99% индикативен.

Точно,до Истината,18.10.2014 12:17!Внимавай,да не те чуят,та от Цачева,какъв по голям Панаир!Вярвай си,че точно тя е с най-голямия ум,за реформиране на България!

Проблема е че въпреки всичко Волен в интелектуално отношение е на светлинни години пред Тиквата , Физкултурника и Дъртата Цеца . И само охраната на двете мутри струва много повече от хотелите на Волен.

сега не искам да потфащам' спора за 250.00 работни места с по 1200лв заплата. но искам да напомня, че изпълнителната власт не може да задължи частния бизнес с числата-колко пари да плаща, нито пък вкарва престъпници в затвора. това само за протокола.

Аз по принцип се чудя, защо изобщо ГЕРБ ще преговарят с тези малоумници. Явно от добро възпитание. Какво може да се чуе от болното, освен познатото до втръсване: - планът Сидеров; - национализация, ама без Лукойл; - ЮП и Белене; - напускане на ЕС и НАТО; - присъединяване към РФ Тия глупости да си ги дрънка по руската телевизия Алфа, а дебилите да си го гледат, докато несъзнателно им текат лигите.

Златно пръстче с което Долен Продажников си бърка в носа е по добре,да си го сложи,отзад!

Само да уточня,че с това ,,златно" пръстче си бърше белото без което неможе,доставяно му редовно от бащицата;)

Господа Тоталитаристи, Антидемократи, Фенове на Бивши Комунисти! Какво толкова лошо е поискал Сидеров? Да не се крият по дупките докато се договарят? Да, Сидеров подкрепяше правителството на Орешарски, но защо удобно забравихте, че той подкрепи много силно и правителството на ГЕРБ през 2009! Какво лошо намирате в това, споразуменията за следващото управление да бъдат прозрачни? Бившата партийна секретарка Цецка иска да си наредят пасиансите отново без да знаем НИЕ, ТЕЗИ КОИТО ГИ ИЗБИРАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, какво ни гласят! Пет пари не давам за Сидеров, Борисов, Станишев, Доган, Местан и прочие сволоч! Когато обаче господа АНТИДЕМОКРАТИ ви се предлага нещо смислено, просто го обмислете, без да лаете като разгонени пичери!

Поиска телевизия, за да може да отрази истерията му. Стенограмите не са така вълнуващи, бомбастични и респективно не могат да му начешат крастата за скандали. Човекът е ненормален, мога да разбера.

първо, авторе, това са предварителни разговории и нямат никакво обвързващо деиствие, още по-малко са офицялни преговори и имат за цел по-скоро да ускорят (предвид нерадостната ситуация) едно сравнително стабилно и сносно управление, защото иде зима. колкото до сидеров, тож ще подкрепи и извънземните, стига това деиствие да му е от лична полза. тои и така се "бори" - като джафка с тънкото си гласче срещу онез, от които е. друго нема. за сега.

Господин Пасторал Та нали Ние ги избираме тези боклуци? Защо да не знаем какво ни замислят?

По минусите разбирам, че пинчерите са на своя пост. Лайте господа Пинчри, лайте! Вашата реакция само ме расвеселява!

На тези консултации има стенограми и пресконференция след срещите. Какви са били дебатите, Сидероглу може ясно да ги освети. И защо, телевизията трябва да рекламира един палячо, който декларира за минимална работна заплата от 1000лв. и минимална пенсия от 500., когато всички знаем , че това е ЛЪЖА? Сидероглу може да подкрепя когото си пожелае, но когато подкрепя ДПС, декларирайки преди това, че са АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, сам разбираш, че е превърнат от самия себе си в една подлога, плюеща на принципите си.

Сидерооглу, Бойкооглу? Кой напрви Борисов генерал - Ахмед Доган! Хайде, честит ви генерал!

Не виждам,какво може,да се преговаря с дупедавците от "КЛОАКА"?!

Дупедавци,но и национални предатели!

По коментарите разбирам, кой как живее и коя партия подкрепя на изборите. Например, "Жоро" е бесепаш а "Амичито"е атакист. Общото м/у двамата е, че техните партии подкрепиха правителство с участие на ДПС. Другото общо е, техният начин на живот /деклариран многократно в коментарите им/ , че живеят бедни и нископлатени. Има и трета прилика м/у двамата хубавци - подкрепят политики, които трябва да помагат на социално слаби и са против политики, които дават възможност човек да е богат и да живее добре.

Сигурно Боко Тъпото ви подбира да не сте по-умни от него. Защото всичко, което си писал не е истина. Първо, никога не съм бил член на БКП и не мога да съм комуняга, защото дядо ми на времето имал 80 декара и не искал да влезе в ТКЗС-то, за което го обявили за кулак. А децата и внуците на кулаците не можеха да са комуняги. За разлика от Боко Тъпото, на когото уж дядо му бил репресиран и прочие, а учил в Симеоново и станал млад член на БКП. Също така не мога да съм комуняга, защото съм частник от м. януари 1990-та година и като такъв няма как да подкрепям БКП, БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ или която и да е друга комунистическа партия. Сигурно си даваш сметка, че като един човек, който се труди за себе си, който не разчита на никаква политическа подкрепа, а само на знанията, уменията и таланта си и си плаща чинно всички данъци, осигуровки, такси, ДДС-та и прочие държавни обирджийства, на себе си и на хората, които работят за мен, не мога да съм супер богат. Но съм достатъчно финансово осигурен, за да съм независим, доколкото някое ла...но, като Боко Тъпото не дойде и не ни стисне за гушата. Нас средната класа и всички независими хора. Защото българските политици (без изключения) не обичат независими хора. Те искат всички да им се кланят, да им целуват ръката, краката и други части. Искат всяка сутрин, като се събудят да им пеят химни и дитирамби за това колко са велики и уникални. А най-яркият пример за това е Боко Тъпото.

Лицемерно е от герб да говорят за борба със задкулисието, а преговорите с партиите, уж избрани от народа да се водят задкулисно ! Какъв е проблема да се отразяват от медиите ? Нали това са "народни" партии, най-вече тази на милиционерите от герб - защо се крият от този народ, какво толкова секретно ще си говорят, та не искат да го знаем ? Аз знам със сигурност, че най-големият враг на мутрите е публичността - страх ги е да не им лъснат рекетьорските методи на управление - удобно им е хората да ги виждат в лъжливите образи, наложени силово от близките до герб бтв и нова тв ! Непростимо !

ами задала сте си отговор, госпожо. "а преговорите с партиите, уж избрани от народа". вие сте уж избрана и още по-науж служите на народа с присъствие откъм песъците на варадеро, от булонскио лес, но наж-вече от съветското посолство на кгб. ако проследите автобиографията на сидеров, ще трябва да видите, че по него има цялата палитра на партии и течения.

бил голяма работа, брей! Като не щат да го канят - сега наведнъж с камера от упор, па макар и за поровин час, все е нещо. Защо половин ли? Защото градската отпуска от санаториума е само за толкова и свършва.

Е тука бъркаш нещо. Най-големият нарцис в българската политика е Боко Тъпото. От време оно. Не помните ли като главен секретар на МВР, когато нареждаше да не се пипа нищо на местопрестъплението, докато не дойдат журналистите (Бенатова) да го снимат в героични пози и стойки.

Злобееш на лична основа, което предполага, че едва ли си това, за което се представяш. Не говори в минало време лични впечатления, важни са фактите сега, а те са, че ББ като председател на партията с повече от един милион избиратели е най-съществения фактор в българската политика, независимо от твоето лично мнение....

Така е в БГ, някави продажници подписвата някави секрени договори, прибират си подкупите и си заминават. Десителиетия след това плащаме грешни пари и пълним касите на божествените инвеситори. Последно закъсалата енергетика превежда 7 000 000 лв. на Уестингхаус незнайно за какво. Най вероятно за консутаций.

Пълним касите на Газпром и Лукойл

За първи път консултации се водят във формат тип "битак". Политици 2,3 употреба се самопредлагат с уговорката ,че малко са ползвани. Егати и цирка.

ВИЖДА, ЧЕ ОТДАВНА МЕ РЕПЛИКИРАШ И ИСКАШ МНЕНИЕ! ЗАЩО ИРОНИЗИРАМ ТВОЯ КУМИР!! ЗАЩОТО НЕ Е ПРИНЦИПЕН. МИНА ПРЕЗ ВСИЧКИ ФОРМИ НА БЕЗПРИНЦИПНОСТ. СДС, ПОДКРЕПИ ГЕРБ, НАКРАЯ НАТИСНА БУТОНА ЗА КОАЛИЦИЯ С ДПС. ДОСЕГА САМО ПРАЗНИ ЛОЗУНГИ И НЕОСЪЩЕСТВИМИ БРЪЩОЛЕВИЦИ. АЗ СЪМ ФЕН НА ТОЗИ ПОЛИТИК, КОЙТ ПОНЕ МАЛКО Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ. ПОВТАРЯМ, ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ЗА РУСИЯ, ТУРЦИЯ, АМЕРИКА И КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ. БОРИСОВ МОЖЕ ДА ГО НАРИЧАТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ, НО ТОЙ ЕДИНСТВЕН ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА, И СЕ ВИЖДА . ТАКА, ЧЕ ТОВА КОЕО ГОВОРИ СИДЕРОВ Е ХИМЕРА, И ДА ПРИБЕРЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ КОЙТО МОЖЕ!!

посочи, политика Борисов какво е направил за България. Освен, че живота поскъпна многократно, както и безработицата. Фирмите с години не изплащаха заплати на служителите си.

Няма нито един спрян евроцент от ЕС. Всички други правителства, освен на ГЕРБ, бяха наказани със санкции. Борисов построи СПОРТНИ ЗАЛИ, МЕТРОСТАНЦИИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА, МАГИСТРАЛИ, ПЪТИЩА, МУЗЕИ, ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ... Това, че си безработен и живееш беден, не проблем на Борисов. Това си е лично твой проблем. Един съвет: за да не си беден, започни да работиш, не бъди като сиганите, чакащи на социални. И те като теб, постоянно искат работа и били гладни.

Бай Ставри

Конкретно - сега оценяваме Болен Я кажи какво направи психясалия за България: преби полицай, ходи на Варадеро с колежки, замеря с тапи хора в Брюксел И предаде България няколко пъти

В НАЙ ГОЛЯМАТА КРИЗА УСПЯ ДА ПОСТРОИ НЕЩО, НЯМА ДА ИЗРЕЖДАМ ЗАЩОТО СЕ ВИЖДА. А БЛАГОДЕНСВИЕТО НА ЕДИН НАРОД ЗАВИСИ ОТ ТОВА КОЛКО СЕ ТРУДИ, ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПАДА ОТ НЕБЕТО. 70% ОТ ЗЕМЯТА ПУСТЕЕ, А ИМАЛО ГЛАДНИ. ПРИ 70 МИЛИАРДА БВП, СЪПОСТАВЕН С ЕДНА ПОДОБНА КАТО ТЕРИТОРИЯ С 350 МИЛИАРДА, И 300 ДЪЖДОВНИ ДНИ. НЯМА СТАНДАРТ!!

искам да напомня само, че герб бяха първата партия, която отзова следизборно свой депутат под обществен натиск (това беше един рапер). вслушаха се в повечето от протестите и дори подадоха оставка под натиска на протестиращи. ще ми се да видя как пеевски, или бат сали ще бъдат отзовани под натиска на обществото, не от действията на закон, но думата тук е за сидеров, който искаше да въведе чрез закон пълната цензура - за да е мъглата му още по-пълна. но само това да е. ако един "простосмъртен" би действал години наред, като него, отдавна, отдавна да е осъден на поне 750г строг-тъмничен затвор.

Турската подлога трябва да е наясно, че всяка една реклама се заплаща. Сидероглу иска безплатен обяд, но няма да му се получат номерата. Който иска да знае, какво се е случило на консултациите, ще разбере от пресконференцията и стенограмите.

За каква реклама става въпрос, когато налице ще бъде унищожителната "истина" на ГЕРБ. Сидеров ще е в нокдаун. Бойко ще ликува. Каква по-добра реклама за ГЕРБ. Или имат съмнения относно правотата си или още не са получили инструкции от посолството на САЩ и не предприемат самостоятелни действия.

Става въпрос, че Сидероглу ще се прави на патриот а всички знаем , че не е. Това се нарича, скрита реклама, която е забранена от СЕМ. А защо бялата Златка не е патриот, това го знаем всички. Достатъчно е да споменем, че Сидероглу подкрепи правителство и областни управители на ДПС, назначени лично от До'ан.

Не искам да гледам простаците от АТАКА по телевизиите. Да си ги предават само по тяхната.