Коментари - Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година | Днес.dir.bg

Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година

Асансьорите без разговорни уредби ще бъдат спирани от началото на следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година | Днес.dir.bg

Коментари

Ура, ще имаме телефон-петолъчка в асансьора, урааааа!!! Може ли директна връзка с Боко-лентореза, че и без това ако заседна в асансьора ще имам достатъчно време да му тегля няколко *!

Ами ако спре тока за няколко часа? Как така няма да има мивка в асансьора? Задължително е да се пусне маркуч и да има вода, също и тоалетна чиния! При продължителен престой трябва да има сгъваемо легло и кухненски бокс + хладилник, няма хората да умират от глад, я! Също и аптечка! Ако на някой му прилошее? Във всеки асансьор да се сложи снимка на Боко, за да се знае към кого да са насочени благословиите на гражданите...

Вместо да се засили контрола върху асансьорната мафия те се чудят как да мародерстват народа. НИкой не казва че не трябва да се плаща за поддръжка на техниката, но тия измислици премислици в името на "сигурността" на клиента са брутални. Цялата работа е едни фирми да се закачат на хранилката и да цоцат регулярно.

Пак ще изпокарат съкооператорите. Тъкмо се успокоят хората и измислят някоя нова глупост с която да ги настроят един срещу друг.

Абсолютно за. В нашият асансьор няма обхват кабината е метална и се получава екранировка вратите са автоматични, закъсаш ли вътре разчиташ на една пищялка и някой да те чуе и да се обади. На запад е така и правилата за експлоатация на подобни съоражения са много по стриктни. Трябва най накрая да се разбере че ако не се подържат стават опасни. Никъде не се е видяло тресящи се кабини, дупки в пода, изгорени копчета по бутониерата, и тем подобни неща срещани в бг. Качвал дъм се в асансьор чиято стена в задния ъгъл беше почнала да се отделя от съседната и се виждаше бетона на шахтата, същия асансьор впоследствие разбрах че е бил само с 1 въже от 4. И това защото обитателите на блок от 50 апартамента им свиди да платят за да е в изправност но като не работи мрънкат лал щели да се качват до 16 етаж. Затова има случаи с летален изход. Разберете, че като живеете в блок с асансьор той не е даденост това е машина за която се плаща обслужване и ток.

това със бутониерата изкърти копчорлъка хахах а само един въпрос бутониерата от магазин за булчински рокли ли е?

Да натиснем всички бутони заедно в знак на признателност за грижите към нас.Така де да разберат , иначе може да ни обявят за неблагодарни.

Този бутон ще може да го натиска всеки, нали? Представяте ли си по колко хиляди пъти на ден ще се налага на разните фирми да реагират като пожарникари? Дори със зъл умисъл, от урсузлук, неволно и т.н. Това е поредното малоумие облечено в наредба. Аман от КАЛИНКИ бе!

"В Агенцията по метрологичен и технически надзор увериха, че се плаща само месечна такса около 3 лева, а разговорите са безплатни". Кой ще каже колко са асансьорите на които трябва да се сложи безсмисленото устройство. Колко ще струва устройството? Кои фирми ще приберат парите? Това са три въпроса на които като (ако) се отговори всичко ще ви се изясни.

в нашия 10 етажен блок приветстваме тази идея. парите са събрани и ще се действа доняколко седмици. здравето на децата ни и нашето е по важно от 3лв такса на месец и 10лв на апартамент за инсталацията.

Браво .Похвално ! Конграчулейшънс . Борисов

10 лв за инсталация , но в тези пари влиза ли цената на самото устройство? А тези 3 лв месечно за абонаментно обслужване ли са или за разговори, и ако няма нито един разговор защо да ги плащаме всеки месец?! И какъв е гаранционния срок на тази техника? Това телефонно обаждане по мобилна връзка ли е ? Тия хора дето аварираха (написаното в края на горната информация) са се обадили за аварията по мобилен телефон, защо като 99 процента от хората си имат мобилни телефони ще ни задължават да си монтираме още една мобилна връзка, с която разни хулигани могат да подлудят фирмите то техническата поддръжка на асансьора - как ще се разбере дали обаждането е фалшиво? И какво става после - някой ще иска да ни задължи да си сложим и камери в асансьора - но това вече си е твърде скъпичко..... Поредна чиновническа измишльотина.......

ПАК НЯКОЙ ЩЕ СЕ НАГУШИ.ДОКОГА?

Колко обаждания на 112 има за заседнал асансьор? А господа избраници-мафиоти? Защо ли изобщо питам? То се знае, че ТЕ сайтове не четат. ТЕ гласуват и казват само това което им е наредено да казват. И ВИНАГИ ще са такива. Преди им нареждаха от Москва. Сега Брюксел. На някои - оттатъка океана (да не пиша мръсни думи,че има цензура). АМАН!

Боце , не ми се мисли кой само ще почиства лайната от твоето управление ?!

По една малка болница с линейка нема ли да има във всеки асансьор , така за поемане веднага на животоспасяващи дейности.Иначе спиране веднага на асансьора и катерене за здраве.

интересно как ще помогне при скъсване на въжето.Може би само да викнеш падам.ха ха

Падаммммм.Готви за един по-малко днес.

Стигне ли се до летене на кабина тогава може да викаш само господ.Колко неграмотен народ има тук ?! Всеки асансьор за да се стигне до падане значи , че са шунтиране/изкл умишлено 5 защити.Направете си сами изводите точно за какво говорите !!!

Е това е Б-Я наистина изместване на проблема.Какво устройство като в повечето панелки цари безхаберие мръсотия селяндури съкооператори на които са им отчуждени имотите за да им дадат по един апартамент на тях ли да обясняваш за устройства.Е има културни блокове но.....

Обичам го тоя боце , кво предложат мародерите му , все им угажда.

Боце кога ще отмениш държавната помощ към мобилните оператори наричана ''терминал към НАП'' '? Шегичка де , не се стягай.

По добре е да се монтират АЕРБЕЦИ в пода

Оо, да! Трябва да има wi-fi, суха храна, мини бар, презервативи, за да се осигури максимален комфорт на заседналите. А, да, щях да забравя - и телефонна връзка със свещеник.

Те като паднат ще имат директна връзка

Забрави за аптечка, пожарогасител и триъгълник, като се счупи асансьора и не тръгне, другия дето е отгоре да го види и да не връхлети върху него...

Мда, кислородна бутилка и мотоциклетни каски.

Най-важното забравихте: падащ панел с тоалетна чиния :)))

1,Коя е службата,която ще спира асансьора ? 2,Чия собственост е асансьора ?

Граби народа в името на народа и неговата сигурност и благоденствие -герберски девиз.

А като набера номера, некоя госпожа ша охка ли отсреща, да мога да свършвам бързо?

Това започва да ми прилича на ситуацията с вогоните и разрушаването на планетата Земя...

Кви вагони бе?

Е, по-голяма глупост не се сещам напоследък! Някоя калинка е надминала шефа си по тъпоумие! И какво като има уредба? Като тръгне да пада асансьора, натискаш копчето и идва БОКО и го хваща в летеж като снежинка на околовръстното, А?

пак се развихриха!!! Що от ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР, АВТОРИТЕ НА НАРЕДБАТА и АСАНСьОРНАТА МАФИЯ не вземат да организират едно ПОКАЗНО.. Монтират едно такова устройство, товарят в кабината по един свой представител и ПУСКАТ КАБИНАТА ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ на СВОБОДНО ПАДАНЕ до удар в дъното.. КАТО ТОЗИ В к.л "СВОБОДА".. Пък да чакат да дойде поддържащата фирма да ги извади.. Така поне ще ни убедят, че ИМА ПОНЕ МАЛКА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ ТЯХ..

Може и радиоточки за да слушат при падането метъл

portal

Ще балжиш ли дяд попеее... Остава ни тая утеха че последната неуредица ще бъде орпавена и комунизъма ще е в пълния си блясък...

Вместо да затегнат корупцията при разрешенията за техническа изправност искат да рекитират милиони хора с ненужни глупости , Няма нито един регистриран случай за заседнал който да не се е обадил за авария , Но за паднали кабини са много ! Разговорната с-ма няма да ви спаси от падане !

Абсолютно...а като паднеш кел файда, че има такава уредба. Ама нали трябва някой пак да намаже доволно...

Главнио разпределител на държавата разпределя порции/благинки.

НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА АБОНАМЕНТА ОТ 30 ЛВ.,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ТАЗИ УРЕДБА.

Добре де по 1 лев на апартамент КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА драги шушляци

Нема проблем бе балък, нека 200 фирмички да ти взимат по 1 лев и да ги храниш цял живот. А честито!

Баси наглата мафия!!! Рекет чрез административна принуда! Мръсни мафиоти.

Възпитанието няма нищо общо с любопитството и играта.

При положение, че почти всеки има мобилен телефон това "изискване" е просто изнудване за пари! с "държавна" благословия!

Това е необходимо за да може да се чуе по уредбата ААААААААААААААААААААААА туп

Чудят се вече какви глупости да измеслят!!!Поредната далавера, за да се облажат наши хора с поръчки на иначе непродаваеми и безсмислени устройства!

Маринков и Златанов, те са "идейният двигател" на тази безсмислена изгъзица. На тях се сърдете!

Геббери тъпи , престаравате се пак .Като яхнат хората 15 етажа пеша всички разговорни уредби ще отидан на майките ви в п.....те.

Я че дам дваесе лева на нашио техник да го пусне, кой че разбере точно кога и кой го е пуснал ?! Че ти еем и шашавите закони у таа България, я съм най-великиО !!

А не искате ли и химически тоалетни да има в тия асансьори?

Следващо изискване за ползване на асансьор ще е , кабината да бъде заредена с храна и вода за 3 дни , фирмата за зареждане ще е частна с общинско участие ! Заплащането на кетеринга ще е предварително в началото на месеца !

Идиоти. Как ще се регистрира кой е натиснал бутона безпричинно. Ненужна вещ, за да събират пари.

А защо трябва да се натиска безпричинно ?!

Защото групичка деца на по 10 години не ги интересуват тия работи

ДАЛАВЕРА ДАЛАВЕРА ВСИЧКО Е АЛЪЖ ВЕРИЖ

Аз Живея в 16 апартамент !Въжетата за да се обесим , Ние ли да си носим или ще ги раздават ?

Наредбата е от 2012 година. И досега не е спазено нищо. Защото е тъпа и корупционна. Като тази за дяловото разпределение на парното - някой наши хора да вземат едни пари насила от гражданите.

На Боко тиквите няма скоро да узреят: на българина не може да му вземеш ракията, асансьора и личното мнение.

В такива статии трябва да се посочва телефон за сигнали, където хората могат да съобщят за неизправни и опасни асансьори. Аз ще се радвам искрено ако спрат завинаги асансьора в моя блок във Видин! Това е едно същинско влакче на ужасите, с родителите ми са инати като магарета и безотговорни като деца. Най-малкото ще имат малко повече движение, ако всеки ден се качват по няколко пъти до 7мия етаж. Не е кой знае какъв зор. Така, че аз съм с двете ръце за спиране на тия скапани асансьори на по 30 и косур години!

Скапани,скапани...колко да са скапани?колкото 5 годишният ли дето падна наскоро?с УМОРЕНАТА ПЛАНКА.Разсъждаваш като демократ продаващ нови китайски асансьори...

Мерки трябва да се вземат, само че българинът е свикнал всичко наготово и когато стане въпрос за нещо общо гледа само да го ползва. Асансьорите по панелките и т.н. стари блокове са на по 30-40 години, ни кой не му се дават по 20 лева за нов или поддръжка, обаче повечето от неискащите да дават пари харчат по 20 лева за 2-3 дни за цигари.. На всеки са различни приоритетите, има жени които търкат билетчета на Пеевски, пушат цигари и пият кафенца за по 10 лева на ден,ама носят едно и също бельо по половин година докато не му излязат конците..

Големи глупшости пишеш и обиждаш ЛОШИЯ МАТРЕАЛ, щото не иска да плаща на ВАШИ ОРА ДЕПУТАТИ. Това в ГЕРБ национална политика ли ви е?

фирмите които ще го правят така или иначе трябва да са от този бранш, повечето са на стари асансьорни техници а не на Бойко или който и да е, за какъв лобизъм става дума като само в София има сигурно 100 фирми които се занимават със стари асансьори и поне още 10 които монтират нови на нови сгради ?!

Това същото го писа и за ВИНЕТКИТЕ и за БИЛЕТЧЕТАТА. Промени малко репертуара, много тъпяса напоследък

За нов асансьр трябвя дя се събират по 400 лева минимум, а не 20 лева, което за повечето от нас бедняците в България е невъзможно.

Странно как тази партенка замириса точно когато Боко се осра в ООН.

стар комунистически похват - неглижиране на проблема чрез изместване фокуса на актуалните събития към такива с чисто социален отенък, като най-близък до масата от хора.

Та той се осира ежедневно?

последните думи ще са: мрежата летиииииииии.......

Държавата е напълно абдикирала от задълженията си. Като налага такива изисквания да направи един конкурс, да се изберат 2-3 фирми да инсталират устройствата и държавата да заплати монтажа. За мигранти пари има за гражданите - няма.

Държавата не е собственик на нашите имоти и прилежащите им общи части. Задължение на собствениците е да поддържат общите части и асансьорните уредби в нормално състояние за работа. Нормална практика из цял свят е да се поставят изискванията към сградите и собствениците на имоти в тях да положат усилия и да се съобразят с нормативната уредба.

Не бързайте, два пъти удължаваха срока за касови апарати в автобусите и накрая го отмениха, че само 10% си били сложили - будали.

Коментари - Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година | Днес.dir.bg

Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година

Асансьорите без разговорни уредби ще бъдат спирани от началото на следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Спират асансьорите без разговорни уредби от Нова година | Днес.dir.bg

Коментари

Ура, ще имаме телефон-петолъчка в асансьора, урааааа!!! Може ли директна връзка с Боко-лентореза, че и без това ако заседна в асансьора ще имам достатъчно време да му тегля няколко *!

Ами ако спре тока за няколко часа? Как така няма да има мивка в асансьора? Задължително е да се пусне маркуч и да има вода, също и тоалетна чиния! При продължителен престой трябва да има сгъваемо легло и кухненски бокс + хладилник, няма хората да умират от глад, я! Също и аптечка! Ако на някой му прилошее? Във всеки асансьор да се сложи снимка на Боко, за да се знае към кого да са насочени благословиите на гражданите...

Вместо да се засили контрола върху асансьорната мафия те се чудят как да мародерстват народа. НИкой не казва че не трябва да се плаща за поддръжка на техниката, но тия измислици премислици в името на "сигурността" на клиента са брутални. Цялата работа е едни фирми да се закачат на хранилката и да цоцат регулярно.

Пак ще изпокарат съкооператорите. Тъкмо се успокоят хората и измислят някоя нова глупост с която да ги настроят един срещу друг.

Абсолютно за. В нашият асансьор няма обхват кабината е метална и се получава екранировка вратите са автоматични, закъсаш ли вътре разчиташ на една пищялка и някой да те чуе и да се обади. На запад е така и правилата за експлоатация на подобни съоражения са много по стриктни. Трябва най накрая да се разбере че ако не се подържат стават опасни. Никъде не се е видяло тресящи се кабини, дупки в пода, изгорени копчета по бутониерата, и тем подобни неща срещани в бг. Качвал дъм се в асансьор чиято стена в задния ъгъл беше почнала да се отделя от съседната и се виждаше бетона на шахтата, същия асансьор впоследствие разбрах че е бил само с 1 въже от 4. И това защото обитателите на блок от 50 апартамента им свиди да платят за да е в изправност но като не работи мрънкат лал щели да се качват до 16 етаж. Затова има случаи с летален изход. Разберете, че като живеете в блок с асансьор той не е даденост това е машина за която се плаща обслужване и ток.

това със бутониерата изкърти копчорлъка хахах а само един въпрос бутониерата от магазин за булчински рокли ли е?

Да натиснем всички бутони заедно в знак на признателност за грижите към нас.Така де да разберат , иначе може да ни обявят за неблагодарни.

Този бутон ще може да го натиска всеки, нали? Представяте ли си по колко хиляди пъти на ден ще се налага на разните фирми да реагират като пожарникари? Дори със зъл умисъл, от урсузлук, неволно и т.н. Това е поредното малоумие облечено в наредба. Аман от КАЛИНКИ бе!

"В Агенцията по метрологичен и технически надзор увериха, че се плаща само месечна такса около 3 лева, а разговорите са безплатни". Кой ще каже колко са асансьорите на които трябва да се сложи безсмисленото устройство. Колко ще струва устройството? Кои фирми ще приберат парите? Това са три въпроса на които като (ако) се отговори всичко ще ви се изясни.

в нашия 10 етажен блок приветстваме тази идея. парите са събрани и ще се действа доняколко седмици. здравето на децата ни и нашето е по важно от 3лв такса на месец и 10лв на апартамент за инсталацията.

Браво .Похвално ! Конграчулейшънс . Борисов

10 лв за инсталация , но в тези пари влиза ли цената на самото устройство? А тези 3 лв месечно за абонаментно обслужване ли са или за разговори, и ако няма нито един разговор защо да ги плащаме всеки месец?! И какъв е гаранционния срок на тази техника? Това телефонно обаждане по мобилна връзка ли е ? Тия хора дето аварираха (написаното в края на горната информация) са се обадили за аварията по мобилен телефон, защо като 99 процента от хората си имат мобилни телефони ще ни задължават да си монтираме още една мобилна връзка, с която разни хулигани могат да подлудят фирмите то техническата поддръжка на асансьора - как ще се разбере дали обаждането е фалшиво? И какво става после - някой ще иска да ни задължи да си сложим и камери в асансьора - но това вече си е твърде скъпичко..... Поредна чиновническа измишльотина.......

ПАК НЯКОЙ ЩЕ СЕ НАГУШИ.ДОКОГА?

Колко обаждания на 112 има за заседнал асансьор? А господа избраници-мафиоти? Защо ли изобщо питам? То се знае, че ТЕ сайтове не четат. ТЕ гласуват и казват само това което им е наредено да казват. И ВИНАГИ ще са такива. Преди им нареждаха от Москва. Сега Брюксел. На някои - оттатъка океана (да не пиша мръсни думи,че има цензура). АМАН!

Боце , не ми се мисли кой само ще почиства лайната от твоето управление ?!

По една малка болница с линейка нема ли да има във всеки асансьор , така за поемане веднага на животоспасяващи дейности.Иначе спиране веднага на асансьора и катерене за здраве.

интересно как ще помогне при скъсване на въжето.Може би само да викнеш падам.ха ха

Падаммммм.Готви за един по-малко днес.

Стигне ли се до летене на кабина тогава може да викаш само господ.Колко неграмотен народ има тук ?! Всеки асансьор за да се стигне до падане значи , че са шунтиране/изкл умишлено 5 защити.Направете си сами изводите точно за какво говорите !!!

Е това е Б-Я наистина изместване на проблема.Какво устройство като в повечето панелки цари безхаберие мръсотия селяндури съкооператори на които са им отчуждени имотите за да им дадат по един апартамент на тях ли да обясняваш за устройства.Е има културни блокове но.....

Обичам го тоя боце , кво предложат мародерите му , все им угажда.

Боце кога ще отмениш държавната помощ към мобилните оператори наричана ''терминал към НАП'' '? Шегичка де , не се стягай.

По добре е да се монтират АЕРБЕЦИ в пода

Оо, да! Трябва да има wi-fi, суха храна, мини бар, презервативи, за да се осигури максимален комфорт на заседналите. А, да, щях да забравя - и телефонна връзка със свещеник.

Те като паднат ще имат директна връзка

Забрави за аптечка, пожарогасител и триъгълник, като се счупи асансьора и не тръгне, другия дето е отгоре да го види и да не връхлети върху него...

Мда, кислородна бутилка и мотоциклетни каски.

Най-важното забравихте: падащ панел с тоалетна чиния :)))

1,Коя е службата,която ще спира асансьора ? 2,Чия собственост е асансьора ?

Граби народа в името на народа и неговата сигурност и благоденствие -герберски девиз.

А като набера номера, некоя госпожа ша охка ли отсреща, да мога да свършвам бързо?

Това започва да ми прилича на ситуацията с вогоните и разрушаването на планетата Земя...

Кви вагони бе?

Е, по-голяма глупост не се сещам напоследък! Някоя калинка е надминала шефа си по тъпоумие! И какво като има уредба? Като тръгне да пада асансьора, натискаш копчето и идва БОКО и го хваща в летеж като снежинка на околовръстното, А?

пак се развихриха!!! Що от ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР, АВТОРИТЕ НА НАРЕДБАТА и АСАНСьОРНАТА МАФИЯ не вземат да организират едно ПОКАЗНО.. Монтират едно такова устройство, товарят в кабината по един свой представител и ПУСКАТ КАБИНАТА ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ на СВОБОДНО ПАДАНЕ до удар в дъното.. КАТО ТОЗИ В к.л "СВОБОДА".. Пък да чакат да дойде поддържащата фирма да ги извади.. Така поне ще ни убедят, че ИМА ПОНЕ МАЛКА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ ТЯХ..

Може и радиоточки за да слушат при падането метъл

portal

Ще балжиш ли дяд попеее... Остава ни тая утеха че последната неуредица ще бъде орпавена и комунизъма ще е в пълния си блясък...

Вместо да затегнат корупцията при разрешенията за техническа изправност искат да рекитират милиони хора с ненужни глупости , Няма нито един регистриран случай за заседнал който да не се е обадил за авария , Но за паднали кабини са много ! Разговорната с-ма няма да ви спаси от падане !

Абсолютно...а като паднеш кел файда, че има такава уредба. Ама нали трябва някой пак да намаже доволно...

Главнио разпределител на държавата разпределя порции/благинки.

НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА АБОНАМЕНТА ОТ 30 ЛВ.,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ТАЗИ УРЕДБА.

Добре де по 1 лев на апартамент КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА драги шушляци

Нема проблем бе балък, нека 200 фирмички да ти взимат по 1 лев и да ги храниш цял живот. А честито!

Баси наглата мафия!!! Рекет чрез административна принуда! Мръсни мафиоти.

Възпитанието няма нищо общо с любопитството и играта.

При положение, че почти всеки има мобилен телефон това "изискване" е просто изнудване за пари! с "държавна" благословия!

Това е необходимо за да може да се чуе по уредбата ААААААААААААААААААААААА туп

Чудят се вече какви глупости да измеслят!!!Поредната далавера, за да се облажат наши хора с поръчки на иначе непродаваеми и безсмислени устройства!

Маринков и Златанов, те са "идейният двигател" на тази безсмислена изгъзица. На тях се сърдете!

Геббери тъпи , престаравате се пак .Като яхнат хората 15 етажа пеша всички разговорни уредби ще отидан на майките ви в п.....те.

Я че дам дваесе лева на нашио техник да го пусне, кой че разбере точно кога и кой го е пуснал ?! Че ти еем и шашавите закони у таа България, я съм най-великиО !!

А не искате ли и химически тоалетни да има в тия асансьори?

Следващо изискване за ползване на асансьор ще е , кабината да бъде заредена с храна и вода за 3 дни , фирмата за зареждане ще е частна с общинско участие ! Заплащането на кетеринга ще е предварително в началото на месеца !

Идиоти. Как ще се регистрира кой е натиснал бутона безпричинно. Ненужна вещ, за да събират пари.

А защо трябва да се натиска безпричинно ?!

Защото групичка деца на по 10 години не ги интересуват тия работи

ДАЛАВЕРА ДАЛАВЕРА ВСИЧКО Е АЛЪЖ ВЕРИЖ

Аз Живея в 16 апартамент !Въжетата за да се обесим , Ние ли да си носим или ще ги раздават ?

Наредбата е от 2012 година. И досега не е спазено нищо. Защото е тъпа и корупционна. Като тази за дяловото разпределение на парното - някой наши хора да вземат едни пари насила от гражданите.

На Боко тиквите няма скоро да узреят: на българина не може да му вземеш ракията, асансьора и личното мнение.

В такива статии трябва да се посочва телефон за сигнали, където хората могат да съобщят за неизправни и опасни асансьори. Аз ще се радвам искрено ако спрат завинаги асансьора в моя блок във Видин! Това е едно същинско влакче на ужасите, с родителите ми са инати като магарета и безотговорни като деца. Най-малкото ще имат малко повече движение, ако всеки ден се качват по няколко пъти до 7мия етаж. Не е кой знае какъв зор. Така, че аз съм с двете ръце за спиране на тия скапани асансьори на по 30 и косур години!

Скапани,скапани...колко да са скапани?колкото 5 годишният ли дето падна наскоро?с УМОРЕНАТА ПЛАНКА.Разсъждаваш като демократ продаващ нови китайски асансьори...

Мерки трябва да се вземат, само че българинът е свикнал всичко наготово и когато стане въпрос за нещо общо гледа само да го ползва. Асансьорите по панелките и т.н. стари блокове са на по 30-40 години, ни кой не му се дават по 20 лева за нов или поддръжка, обаче повечето от неискащите да дават пари харчат по 20 лева за 2-3 дни за цигари.. На всеки са различни приоритетите, има жени които търкат билетчета на Пеевски, пушат цигари и пият кафенца за по 10 лева на ден,ама носят едно и също бельо по половин година докато не му излязат конците..

Големи глупшости пишеш и обиждаш ЛОШИЯ МАТРЕАЛ, щото не иска да плаща на ВАШИ ОРА ДЕПУТАТИ. Това в ГЕРБ национална политика ли ви е?

фирмите които ще го правят така или иначе трябва да са от този бранш, повечето са на стари асансьорни техници а не на Бойко или който и да е, за какъв лобизъм става дума като само в София има сигурно 100 фирми които се занимават със стари асансьори и поне още 10 които монтират нови на нови сгради ?!

Това същото го писа и за ВИНЕТКИТЕ и за БИЛЕТЧЕТАТА. Промени малко репертуара, много тъпяса напоследък

За нов асансьр трябвя дя се събират по 400 лева минимум, а не 20 лева, което за повечето от нас бедняците в България е невъзможно.

Странно как тази партенка замириса точно когато Боко се осра в ООН.

стар комунистически похват - неглижиране на проблема чрез изместване фокуса на актуалните събития към такива с чисто социален отенък, като най-близък до масата от хора.

Та той се осира ежедневно?

последните думи ще са: мрежата летиииииииии.......

Държавата е напълно абдикирала от задълженията си. Като налага такива изисквания да направи един конкурс, да се изберат 2-3 фирми да инсталират устройствата и държавата да заплати монтажа. За мигранти пари има за гражданите - няма.

Държавата не е собственик на нашите имоти и прилежащите им общи части. Задължение на собствениците е да поддържат общите части и асансьорните уредби в нормално състояние за работа. Нормална практика из цял свят е да се поставят изискванията към сградите и собствениците на имоти в тях да положат усилия и да се съобразят с нормативната уредба.

Не бързайте, два пъти удължаваха срока за касови апарати в автобусите и накрая го отмениха, че само 10% си били сложили - будали.