Сблъсъци в Армения, след като руски войник изби семейство

12 души бяха ранени при сблъсъци между протестиращи и полиция пред консулството на Русия в арменския град Гюмри, след като руски войник изби 6-членно семейство.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сещам се онази поговорка Единственото по страшно от руския такн е пияния му екипаж

Пармаков поискал вода, изпил я, после се Уплашил,после започнал да стреля с Калашника, после си развързал високата военна обувка, изгубил я вътре в жилището на убитите от "него" , после хукнал да бяга с Една обувка , през Зимата !!??? ..... Междувременно Армения се присъединява към Азиатският Съюз , и е близък съюзник на Русия ! ЕСАЩ явно не дават 5 милиарда за Арменски Майдан ! Искат да минат много тънко !

Прекръсти се на ТЪПАКА... не "следователя" ! Изключително си зле! Да не би да ти дават писмено обяснение за това кой на кого и какво дава? Лошото е, че тук се дава трибуна на всякакви ненормални Ганьовци..

Ех, така добре започна и се спря. А можеше да добавиш, че не е спрял след стрелбата. Сложил е бойният нож на автомата и е намушкал с така създадения щик 6 месечното бебе, което, О ЧУДО, е оцеляло.

Разочарован съм! Как така не си е оставил военната книжка или поне снимка с автограф.....

Няма страшно, сега ще се окаже, че арменците са армено-фашисти и доблестните руски воини ще отидат да защитят рускоезичното население в Армения. Схемата е изпитана стотици пъти.

А, ко стана, нали Армения беше най-близък съюзник и най-пресен член на Евроазийския съюз? :)

Е, че то луди има навсякъде.. Даже и из НАЙ- ВЕЛИКИТЕ РУСКИ СОЛДАТИ!.. То Путкин е луд, та камо ли някакъв си там войник :-)

Тролчета събудили се или подранили като върли Русофоби бивши "фили"! Пладне вече стана - ходят по пижама! Пишат те от името на трима но им плащат само на полвина : ) Иде вече Баба Яга да им одари по една тояга!

Ей, по-тъпа пропаганда доега не бех виждАл...

Тъпа, тъпа... Колко да е тъпа? Руснаците избиват наред - дали защото е бил пиян, дали е првъртяло от служба момче, дали защото просто е руснак... Това е положението.

Абсолютно. После майсторски се изкарват "жертви"... Без да съзнават, че са ЖЕРТВИ на собствената си ПАРАНОЯ! Такъв е и Путкин, такива са и всички руснаци, освен пияници! Народ от пияници и курви, болезнено страдащи от страх, че все някой ще ги напада или следи. Тяхната мизерия никому не е нужна. Най- малко на развитите държави.

този юнак ще изяде дебелият това е ясно ... ама защо стоиците случаи на американски воиници избиваики по заповед семеиства и цяли свадби не се споменават ...

Само да запитам, какво ще се случи с Армения, ако Русия не ги пази?

Много просто. Подобно на нас те са малка фъшкийка между две големи сили - Турция и Русия. За разлика от нас обаче те не са от т.нар. "СЛАВЯНИ" и "ПРАВОСЛАВНИ" и няма опасност да бъдат лишени от идентичност, какъвто е нашият тъжен резултат след 50 год приятелство с руснаците. Решават да изберат по-малката злина (но задължително злина!) и приемат, че това е Русия. Ние все пак имаме още една разлика с арменицте и сме с една идея по-добре от тях. :) Освен притиснати между Русия и Турция, имаме и трета алтернатива - тя се казва Европа. Добре е, че вратите са отворени, за да направи всеки своя избор към съответната посока.

Поводи за "демонстрации" колкото щеш! Познайте КОЙ има полза от това?"Скити, Славяни, Готи, Гети, Хуни,Авари, Хазари, са все имената на Българите наричани така през вековете!!" - казват древните хронисти. Арменците са едни от ранните Християни, живяли сме едни до други в Кавказ като братя. Жалкото е, че нашите Анти Български - Чужди "Медии" и "ТВ" бълват 24ч. небивалици по "Новините" под диктовката на ЦРУ, САЩ и НАТО !

всичките терористи напоследък оставят или личната си карта, или обувка с надписаното си име на местопрестъплението, това е сигурно за да не затрудняват разследващите

това от една страна звучи съмнително, но от друга си е напълно логично, защото тези търсят славата световна и "безсмъртието", чрез делата си. представи си, че нещо се "обърка" и припишат масовото убийство по погрешка на друг. къде отива славата на "война", който "смело" разстрелва деца, жени и стари, но и невъоръжени хора. колко смел трябва да си за да претрепеш едно дете? направо мъж за 170 девици, които ще си останат и с него такива. начи: девиците на онова небе са си все едни и същи. сметай.

по-добре се пиши РИСТО-КОМУНИСТО-ТЕРОРИСТО. А ако ти остане място и -КРЕМЪЛ-ФАШИСТО

Соф

е ти направо си призна че си талибан. Айде ..в най-добрия случай от ония брадатите зомбита в Пазарджик. И се писал "Тодор" нашия теро :))) Големи боклуци се навъдиха тука ...

са навсякъде, даже и в Армения. Чудя се, защо руснаците не са ги подпукали с Градовете, като във Волноваха, защо се бавят

Щото само това им трябва на руснаците за "пълно щастие", още един вкиснат съсед. А да вкиснеш арменците е гадно.

Боже Господил американските фъшкии избиват по целия свят ежедневно толкова хора.Целият свят ги мрази. Боклуците намериха едно убийство на руски войник и веднага започнаха разискванията за руската жестокост. Ако Русия беше заселена с евробоклучави заселници, никога нямаше да се чуе за арменци,грузинци,чеченци,татари,тунгуси, нененци,чукчи и пр. и пр. Всички щяха да бъдат избити.Земите и богатството им заграбени. Америка не може да покаже нотариален акт за закупен 1 м2 земя от индианец!! Ай сиктир бе гьотверенлар !

A Русия може ли да представи нотариални актове за всички присъединени, анексирани и т.н. територии? Пример - Велика България, Волжка България и много, много, много територии. Дори и Крим. В момента в който са го анексирали за пръв път там не е имало кьорав руснак. За 300 години са ебали майката на кримски татари, българи, гърци и т.н., пприсвоили са си земята им и сега там има руснаци. В Източна Украйна, където са проблемите в момента положението не е много по-различно. Чети повечко бе момче, чети.

Руский мир дойде и в Армения Честито Но в България НЯМА ДА ИМА РУСКИ БЕЗОБРАЗИЯ

се докосне руската нация, извира кръв, мъка и страдание? Армения, Грузия, Украйна, Чечня, аре стига толква ве "братя"

Ако бяхме под ботуша на Русия съдбата ни щеше да е като Волжка България ,която е била много богата.Иван грозни -злодея само от българския град Казан превозил десетки кораби със злато и сребро ограбено от руските мародери. Избити са стотици хиляди българи.След болшевишката Октомврийска революция от 1917 г., която се ръководела изключително от евреи, започват мероприятия по прочистване на територията на цяла Русия и Украйна, като са избити милиони хора, в това число и много българи През ноември 1917 г. донските казаци (българи) обявили Украйна за независима от Съветска Русия територия! Казашкото въстание на Дон през 1919 г. било сериозна заплаха за съветското правителство и оказало голямо влияние върху хода на гражданската война.

Изглежда нагласено особено със забравения ботуш с негово име какво с 1 ботуш ли е ходил пък и това че намушкал деца защото ходил да пие вода... нали ше го накажат да чисти или максимум 1 седмица в карцер най тъпо нагласената история и група платени демонстранти

Да бе, кажи направо, че американците са изтрепали семейството и после сложили там обувката на невинен руски войник, за да компрометират извънредно коректната и изрядна руска армия!

Факт! На руснаците им дай да убиват.

президента им кагебеец, кво очакваш, жожето-путлер освен, че на младини много са го опъвали насам натам, та е превъртял, вероятно и собственоръчно е утрпал тоя оня, в дълг към получовекия

Ханелоре Кол:Един от най-травмиращите епизоди е групово изнасилване от съветски войници, когато тя е едва 12-годишна. През 1945 г. при навлизането си в Германия руснаците масово отвличат и насилват жени и деца. Дълги години това е тема табу, но през последното десетилетие все повече жертви на тогавашните гаври се осмелиха да говорят. Оказва се, че и невръстната Ханелоре е била една от пострадалите, които по чудо оцелели. След гаврите руснаците просто изхвърлили момичето от прозореца на къщата, в която я отвлекли. "Паднах като торба с цимент", разказала тя пред Шван. Наранила гъбначния си стълб и цял живот страдала от частична парализа на лицето. Оттам идвала и неподвижната й мимика, заради която журналистите години наред я виняха във високомерие и дори глупост.-ХИЛЯДИ СА ЖЕРТВИТЕ НА РУСКИТЕ КАТИЛИ .....

Абе цървул, а знаеш ли нацистите какво са правили с руските жени и деца преди това.... Някои от които жени и деца на въпросните съветски войници!

С това оправдаваш действията на терористи които взривяват руснаци.Ами по същата причина те се реваншират на Русия която е избила хиляди семейства на грузинци,чеченци, дегестанци, и т.н.

Щерю, просто питай по-старите, видели и руски и германски войници, разквартировани у нас през 2-та световна, и те ще ти кажат каква е разликата между едните и другите...

Не е за харесване на този коментар. Но това е история, която не трябва да се забравя. Восточната рашистка орда, нахлувайки в Германия 1945, а и не само там, са извършили най-масовото изнасилване в историята на човечеството и безброй престъпления. Това, което сега вършат в Украйна, е като детска игра с Германия 1945 год

- силите на реда използваха зашеметяващи гранати. - КО, КО РЕЧИ ?!

Това не е било обикновенно арменско семейство, а преоблечени като арменско семейство соросоиди, които са щели да организират арменски майдан и са нападнали войника, който е разкрил конспирацията на соросоидите, а той ги е ликвидирал и така спасил човечеството

Идиотия...

Войникът трябва да бъде предаден на арменският народ и съд и те да решават съдбата му. Руснаците не трябва да копират американците които замитат под килима подобни кланета. Лично аз се надявам да имат и смъртно наказание в Армения.

Арменците и те станаха фашисти - врагове на руснаците. Кой ли остана да не е фашист?

Никак си го избрах специално за хора като вас.

Соф

''човек'' като пречукат ?? Ти тия с брадите и чалмите, ''чувствителните'' на тема обида на религиозна основа, които ей така с лекота си убиват по 12 ''неверници'' ги броиш за хора? Направо заминавай в редиците на ИД, не знам какво правиш в светска Европа още

Един си забравил личната карта в колата, друг си забравил обувката на местопрестъплението... Много забравят тези терористи.

В руската преса пишеше,че е напуснал своеволно 102 руска база,с автомат Калашников и .......

Ами Путин го е пуснал в отпуск да иде да ваканцува в Украйна , а той объркал координатите.

Информацията е от преди два дни.

Арменците мразят руснаците. Причината за геноцида в Турция е, че руският цар подстрекаваше арменското малцинство там да прави автономия. Бяха убити около 10 000 турци. После чалмите полудяха и резултата е ясен.

А какво е причината за геноцида на българите в Турция през Априлското въстание? Кой е виновен? Каблешков или руския цар? Щото е ясно че турция и султана (според теб) са невинни!

Major Payne

А каква е причината за геноцида на българите в днешните земи на Русия? Ами в Крим?!?!

И в България и в Армения руската прапаганда е същата. Турция щяла всеки момент да нападне , но руснаците ги пазели...

АРМЕНИЯ Е ЗАПЛАШЕНА ОТ АЗЕРИТЕ. Пусни азерска телевизия и ще видиш каква антиарменска пропаганда се лее всеки ден! Още се чудя как не се гърмят там!

Major Payne

Ами повтаря се сценария с Южна Осетия, Абхазия, Източна Украйна...

Бреййй ного кърваво представено. А мотива и причината? Няма да е за водата. Явно войника тотално е изперкал.

Помислил водата за водка и като разбрал суровата истина... тогава изперкал.

Валерий Пермяков е истински носител на евразийските ценности. 15 от неговите 18 години са минали по управлението на цар Путя І Къси! Това е новото поколение на Русия, оформено с дива омраза към всички, гоово да избива всеки, който не ги гледа като освободители!

Валерий Пермяков е носител на протестантски ценности. 18 от неговите 18 години са минали под управлението на родителите му - баща - евангелистки пастор, майка - също протестантка-баптискта. Само хора, които не познават протестанти от н(такива църкви, не знаят за какво става дума. Само сектите са по-зле от тях. така им промиват мозъците, че са почти като ислямистите!

Major Payne

Мдааа, точно според директивите на Путин, който наскоро обяви, че исляма е по-близо до православието от католицизма и протестантството. Какъв услужлив случай за да се заклейми вражеската религия и да се потвърдят думите на вожда... Да живеят Източно-православната църква и исляма!

русия и америка лявата и дясната ръка на израел !

Путлериските гадове си остават гадове дали е Армения или Украйна това за гадовете няма значение!!!

Към това дерьмо трябва да се приложи цяла тежест на закона. Няма значение дали в Русия ще е съден или в Армения. Ако Арменци ще настояват - трябва да им бъде предаден (не знам какви са споразумения). Тази гад освен че изби мирни хора, остави много хора без роднини, тази гад направи това,което най-добрия агент на ЦРУ не би могъл да направи. Със свои действия той омаза цяла страна, която представлявал. Съжалявам за невинни хора. Срам ми е ,че това направи руснак.

Хората навсякъде са еднакви, само контрола им е различен. Казвам ти го с моя 64 годишен опит. Живял съм на три континента.

От създателите на Майдана в Киев - майдан в Армения

Американците са виновни! Знаех си! :) Щом е така, тогава всичко ви е разрешено :) Ако нещо се издъни - американците са. ;) Ама, затегнете малко редиците, да не ви се промъкват така в армията.

Пил е фалшива соросоидна водка и е изперкал...

Прочетете какво е направил Бейлс, Роберт - сержант от армията на САЩ на 11 март 2012 г. Колко пъти е излизал от базата за 1 нощ и колко е бил пиян, в колко къщи е влязъл за да стреля и колко жени и деца е убил преди да го спре някой. И ми кажете какво общо има Обама в това? има Гугъл - четете.

Експерт

На тази база да се награди руският солдат!!! Какви простотии дрънкат за съдилища ????

Паисий Х

НО ПРОЧЕТЕТЕ РУСКАТА ВЕРСИЯ, ЧЕ Е ПО-ПЪЛНА И ПОДРОБНА , А НЕ АНГЛИЙСКАТА, която е от две изречения! ... ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОБОБЩЕНИЯ от подобни факти не водят до никъде. Виж, ако говорим за ОБЩИЯ БРОЙ ИЗБИТИ в Ирак и Афганистан, или за причините за военната интервенция - тогава е друго! Пияни откачалници може да има във всяка армия.

Major Payne

Ами дойдохме си на думата - че всичко, в което се обвиняват САЩ, важи с пълна сила и за Русия. Остава въпросът защо се напъват толкова много путинофилите?!?!

Вода им е поискало момчето, гадове мръсни, а те не са му дали, и сега се оплакват, че ги е застрелял - ето сега да видят какво става, когато откажеш водица на човек в беда...

Хмм, по-скоро така се пада ако откажеш нещо на руснак. Те са научени така да получават всичко и така си действат, нали са "вежливи"...

като има6 4ужди бази и 4ака6 друг да те пази така 6те е.

Мислех си, че руснаците са по-умни от американците... Но всъщност са същите тъпанари... Тия дето стъпят и само простотии и пълни глупости...

като има6 4ужди бази и 4ака6 друг да те пази така 6те е.

И накрая това, което знаем, е че руски войник по време на служба е убил едно семейство... Пък някой могат да го оправдават колкото искат. Не бил истински руснак, бил протестант, бил отвлечен от извънземни, рептилите му били изпили мозъка... п.п И преди Паисий Х пак да си копира поста. Знам за американеца. Знам и за американци дето цели села са избивали във Виетнам. Това обаче не променя тази новина на грам. И едните и другите за съд.

аз това казах - като мине съда, пак ще говорим!

Хм... очакваш смекчаващи вината обстоятелства ли?? Самоотбрана? Не вярвам да пробват невменяемост. Богатирите това не ги лови.

ала гер , цом ала гер . винаги има невинни жертви , нестастия и луди . само че не е едно и също армията ти системно да изтребва цели села , пленници и затвроници като мухи плус мъчения , осакатявания , изнасилвания, и т.н. и друо е един неуравновесен теенагер да превърти и да направи безумия ! ами родните, мили американски стрелци по колко оцтрелват наведнаж в училистат , университетите и кварталите им ?? така че аи стига поли-глупости стото само си чешете безработните езици . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бе я се научи да пишеш на кирилица, преди да се опитваш да даваш мнение.

Американцита са създали тази военна база в Армения и са изпратили агенти от ЦРУ и Мосад за да разделят братския арменски и руски народ!!! Бог да ги прости убитите!!!

С путлерастки "заключения" по русофилистично-путлерастките тикви: Това само потвърждава кой в Украйна върши зверствата и избива жени и деца. Сваля пътнически самолети, стреля по автобуси с цивилни и т.н

общите заключения, противоречащи на КОНКРЕТНИТЕ ФАКТИ, не струват пукнат цент!

Освен, ако не подкрепят "нашата" теория... Или?

Да намушкаш 6 месечно бебе с щик се възпитава само в руската армия. Изводът е един - не давайте дори вода на солдатите, благодарностите им ще бъдат на чист руски с помощта на преводача Калашников.

Не било"чаша вода",а чаша водка.

Експерт

Сега го изяснихме - искал е водКа, те са му дали вода..... КРЪВНА ОБИДА ЗА РУСНАК! Докараха го до там, че не остана нация, която да не се отвращава от тях.

Разбира се, че ще бъдат намушкани, чеченецо...

Дам, направо подобри мнението на всички във форума за руснаците. Виж, и да не си от ЦРУ трябва да станеш. Вършиш им страхотна работа срещу руснаците.

Експерт

Както вече казах - не остана нация, която да не се отвращава от мизерията в която живеете и злобата, породена от тази мизерия, руснако....

Подобни откачалки има навсякъде по света. Трудно е да се прави преценка къде са повече-в Русия или в Америка. Но това е сигурно, че ги има доста. Такова тежко престъпление сигурно ще има и по-сериозно политическо отражение. Явно, че войника не е бил в ред. Ще избяга от поста, след като знае, какво го чака после и ще отиде да иска вода в някаква си случайна къща. Тука има нещо скрито.

Промблема не е къде има повече откачалки. Проблема е че системата е допуснала откачалка до армията.

Няма армия без откачали.

Сега си припонмих случката с едно войниче, което наши "братя" надуха с компресор. А този изверг по-добре да го съдят в Русия, само тогава ще види истинския АД.

ако беше срелял американец тролската пропаганда щеше да е изляла 1000-2000 коментара вече, ама като е руснак постно... 140 само.

Аааа почакай има време те русофилчетата по нощите пишат...

Абе позицията е малко незащитима, та сега гледат да изгорят само един два ника... :)

Малък цитат: Всички знаят за случаи, в които служители на Блекуотър" са стреляли по невинни, без да се замислят", твърди пред Тайм" иракчанинът Фарид Уалид.

Убиеца, майка му и баща му са Евангелисти-протестанти! - баща му е ПАСТОР от църквата "Вяра, Надежда, Любов" - поделение на петтидесятната църква "Спасение в Иисусе", основана през 1902 г. от немеца Вильгельм Эбель в Рига. Мдаа... има нещо гнило тук май

гнилото е че няма разлика м/у талибани и руснаци.... един дол дренки.

Е, нали каза, че не правиш пропаганда... :) п.п. Бил е изложен на разлагащото влияние на другите войници, който са чисти ортодоксални славяни... Тука има нещо...

Паисий Х

ти правиш пропаганда. Аз пиша факти! Ти пишеш измислици и фантазии... недоказани!

Аре бе! Нали такива неща можели да стават само в САЩ!

стават в САЩ и по цял свят.. кое те притеснява..?

Цял свят за първи път го признаваш. Винаги са само в САЩ. :)