Антикорупционната комисия проверява заместник-министъра на земеделието

КПКОНПИ е получила сигнал, че Иван Христанов продължава да бъде член на Съвета на директорите на търговско дружество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,, Никой не е над закона ", освен аз, баща ми Радев, правителството ми, приятелите ми и техните приятели. Борисов и Гешев са лоши. Точка по въпроса. Ако на някой не му изнася, е там е вратата.

Нищо нередно не е направил човека. Щом канадски гражданин може да стане Мин. Председател, защо собственик на фирма да не може да е зам.министър. А има и министри собственици на фирми. Какви са тия циркове сега - ще се проверяваме ний, айде глупости.

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество да започва проверка на депутата от ГЕРБ -ПЛАМЕН ТАЧЕВ! ГОСПОДИНА ТАЧЕВ ЕДНИ СГРАДИ Е ВДИГНАЛ ПО СТОЛИЧНИЯ БУЛЕВАРД ПУШКИН И СЕДЯТ ПРАЗНИ С ГОДИНИ! ЕБАТИ ПРАНЕТО НА ПАРИ!!!! ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ МУТРИ ОТ ГЕРБ!

ТАЯ МУТРА ГЕРБЕРСКА ИМА КОЛЕКЦИЯ ОТ НАД 50 ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИКА! ВСЕКИ ЕДИН ОТ ЧАСОВНИЦИТЕ МУ ЗАПОЧВА НАД 20 000 евро за брой!! КРАЛ,КРАЛ СЕЛЯНДУРА ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ,ТА СЕ НАСРАЛ!! ДЪЩЕРЯ МУ ДИЛЯНКА КАРА ПОРШЕ КАЙЕН НОВ МОДЕЛ НАД 100 000 ЕВРО!!!! СИНЧЕТО МУ ПАЦО МАЛКИЯ ПЪК КАРА ПОРШЕ ТУРБО С ЗА НАД 250 000 ЕВРО!!! АБЕ ЗАТВОР ЗА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ИЗМИСЛЕН ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ!

Червени боклуци!

От ПП е, не от БСП