Найджъл Фарадж: Не ви искаме лошите хора на Острова

Не е редно новодошлите имигранти от самото начало да имат достъп до социалните помощи във Великобритания. Тази възможност трябва да им се отваря чак след 5-годишен престой, по време на който те ще са си плащали данъците в тази държава.

Обратно в новината

Коментари - Найджъл Фарадж: Не ви искаме лошите хора на Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До лудия-при теб конкретно не става сао с хапчета!Ето защо/съвсем скоро ми го споделиха в мобилна връзка от България/,че клиника"Свети Наум"в град София е готова да ти направи 35% отстъпка за да те приеме-само и само те да се опитат да те лекуват!Щял си бил прецедент да им бъдеш-демек нещо като рекламно болнично лице!!1

Тоя Найфжел се пише така Nigel Farce, или по нашему Фарс. 70 хил Българи и Румънци са по-малко от грешката от закръгляване на Британското преброяване на населението, така че как знае от къде са им проблемите. Между другото, Британия не е по-добре от Гърция само че приятелчетата им в САЩ не са им свалили рейтинга.

Ти по снимката ли го определи за "паки", бре чалгарец, я погледни!? Освен това, Пакистан, както и Индия като бивши колонии са част "Commonwealth", а това си е нещо като британски "европейски съюз" и хората от там ползуват предимство за имиграция пред чалгарците.

Тоя с "лошите хора" сигурно имитира ББ-Буда с неговия "лош матриал", хаха

интегрираите циганите че се напалнихте с араби!!!!!

Британските инвестиции в евтина работна ръка у нас си имат цена. Не само британските. Ако западните инвеститори плащаха тук колкото на запад, то нямаше западните държави да имат проблеми с емиграцията.

Стара Английска колониялна тактика. 1. Разбии съюзите / ЕС+България/ 2. Плати на медиите за няколко промиващи мозъка статии на местното население 3. Плати на местни продажници да те подкрепят 4. Може и да не им плащаш - просто им обещай нещо 5. Разбии икономиката 6. Направи ги роби в собствената им страна

И ние не искаме вашите педофили - но ни ги пращате!! Затова ние ще ви пратим ЦИГАНИ !!

В средновековието,западняците са прогонили лошите "българи",или са ги избили сега те се връщат обратно

ДА ПОДКРЕПИМ ДЕСАНТ НА ФРАНЦИЯ НА ОСТРОВА!

Я да не ми изземаш правото последна да кажа нещо! Тук е Кралицата на Англия, атейшън плииийз. кретена нищо не разбира. Много е мек и ще го сменям. Всички българи на сапун - това искам да кажа. Щото се цапам в нужника и не ми стига. Пък нали съм и лакома. Тенкюююююю!

Разбирам,че човека по кулутурен начин иска да ни каже-"Не ви искаме мързеливите цигани на Острова!Може да идват образовани и работливи българи на Острова!Тъкмо ще ни слугуват за по-малко пари!" Внимава човека да не обиди някой!Прав е!От мангалите няма отърване!Те са като хлебарките!

Ало,лудия-де гиди гиди нещастнико нещастен! Все пак ще го дадем поред на събитията:Когато ти беше в интензивното на психиатрията в с.Карлуково/март-юни 1989 г./аз вече бях изчел събраните съчинения в 12 тома на Ф.М.Достоевски в превод на Венцел и Владо Райчеви дето се падат тато и брато на социопата Андрей Райчев.Бях ги изчел общо по 4 пъти и 12-те тома.По темата - Достоевски съм МЕГА експерт,както и по много други!А за теб,ненормалнико директно се отнасят заглавията на два от безсмъртните му романа-единия се казва "Идиот"а пък другия е"Бесове"-разбра ли бре откачалнико?E-книги и стандартни книги съм прочел повече отколкото ти,неандерталнико звезди на небо свода си видял,клечейки пред пещерата,която обитаваш-разбра ли бре малоумнико?А сега по нататък:не смееш да отговориш под статията от 01.02. щото не ти стиска-де гиди дърта маймуно такава!А иначе си яко навит да ме онодиш/поне така твърдиш/.Виж-като се върна от Италия,където имам имот и в него се развличам,а не бачкам-щото нивгаж до сега не съм бачкал-само съм чел пътешествал ял пил и веселил,та викам-като си дойда ще ти пратя един GSM номер-да се видим и или ти ще ме онодиш или аз ще ти направя тиквата ти да стане мека!Впрочем,понеже хем си дърт хем си луд хем си шубелия-може да доведеш и твои хора/поне 15-20 души/а аз също ще се подготвя-ебати готиния тупаник ще стане!пп.За едно,обаче позна-в Италия ме наричат "Бесното куче"-моята глутница/около 130 човека сме/с които ходим да се бием и трепем срещу тифозите на противника!Бесното куче v/s Лудийо Макс-ще те изям!

Как ни сметнаха с заедно с румънците, че сме 30 млн: "30-е милиона българи и румънци са сравнително бедни,

Що, за богати ли се имате?

ДЕМОКРАТЦИЯТА ИЗИСКВА ЖЕРТВИ.

Ако наистине не е редно да се плащат помощи на имигранти веднага щом кацнат в страната (нещо с което съм по принцип съгласна) нека припомним на господина че това се прави сега, в този момент с тълпите пакистанци, сомалийци, нигерийци и пр пристигащи всеки ден в страната му със стотици. Може би нашата кожа не е с правилния цвят? В тази връзка - една прогноза за 2060г. Двама полицаи спират кола в Лондон. Докато проверява документите на шофьора единия полицай подвиква на другия - "Хей, Джамал, гледай какво странно име - Робинсън"

Страх ги е, защото сме умни и специалисти, а те са индийци и за да се съхранят с кралица откакто свят светува, значи си е чист страх.

Не ни искате БСПарите? Жалко! Иначе с един катапулт много бързо щяхме да се отървем от тази пасмина!!

Прав е г-н Фарадж, и в случая може да се предложи разрешение на ситуацията: да си прокарат закон да приемат хора минимум със средно образование или бакалавърска степен! ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ ЦЕНЗ НЕ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ, А ГАРАНЦИЯ ЗА УМЕНИЯТА И КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ДАДЕН ИНДИВИД В ОБЩЕСТВОТО и би следвало хора с висока степен на такова да бъдат допускани до трудовия пазар без никакви пречки. А по-нататък пазарните механизми сами ще отсеят тези, които освен образование имат желание за работа и реално приложима квалификация (защото в България това е проблемът) и другите, които рано или късно ще се върнат. А тези с под средно образование просто не заслужават коментар, те и без това са наречени "лоши" от г-н Фарадж.

С този ценз, чието възеждане предлагаш, ти орязваш една възможност за нашата страна да се оттърве от циганското население и да предложим на Англия да си ги интегрира, след като беше толкова мого вой за интеграцията им. Не съм съгласен с предложението ти.

Боже, вразуми Веселина от Малта! Напънало се и то, горкото, да си изходи голямото л..., пардон, мнение.

Българите искат англичаните да си спазват договореностите които са подписали, а не да се правят на ощипани моми. Иначе вън от съюза! И обратно на самотният остров!

Английската пропагандна машина цяла нощ не спала и само глупости писала. Явно са плащали извънредни и нощен труд.

Ако не бяха поляците най-вероятно столицата на Англия ще се кзва Берлин!

Господине, Вие сте неморален.Каквито бяхте по времето на колониализма такива си останахте . Древния историк Апиан ,ако не го знаете ,научете го, ще Ви е от полза, е писал:"Демокрацията е хубава дума,но винаги безполезна" .

Г-н Фараж обявете си данните да станем членове на Вашата партия. В България няма такава, която да мисли и да направи нещо за народа си. Всички скачат срещу думите Ви защото им казвате ИСТИНАТА. Адмирации.

Скъпи дами и господа от посолството на Елизабетия не ни приписвайте вашите глупости.

НАСТОЯВАМ НИЕ КАТО ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА НЯМАМЕ ПРАВО. А ОБИДИТЕ НЕ ГИ ПРИЕМАЙТЕ ЛИЧНО, ТЕ НЕ СА ЗА 5-ТЕ МИЛИОНА БЪЛГАРИ У НАС, А ЯВНО ЗА ОНЕЗИ 15 МИЛИОНА, КОИТО СА В ГЛАВИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ. И СПОКОЙНО, РОДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИ ПАЗИ

Защо англичаните си мислят, че мърлявите(цигани) не са проблем и за нас българите? И какво искат етническо и културно разнообразие или интеграция на малцинствата? Защо искат да ни пробутват демократичните стъклени маниста на собствените си интереси, за перли на европейската демокрация. Но нека си припомнят, че ние не сме африкански туземци и векът не е седемнадесети.

40 млн българи ирумънци. А бе байо ние и 8 млн нямаме, бе. Прочети малко преди да пишеш глупости

Ало,и аз като те чета теб/а не-"тебе"?!/изключително много се радвам за теб/а не "тебе"/.разбра ли лудияТ?Tова, че те цензурират толкоз грозно и несправедливо само показва,че и други разбират психичния ти статус!пп.Винаги може да бъде по-зле и по-зле ще става!ппп.Факта за който твърдиш,а именно,че си взимаш хапчетата/!?/ e просто похвален/впрочем-не се именуват хапчета а се назовават "таблетки"-това говори за плебейската ти натура,освен и за здравния ти статус/.ппп.И други разкриха О!Веселина-а на теб''Хм" горе-долу добре ти го е забил!!!

нека да кая ,пук които има пипе сте ме разбере.няма ние или вие ,има аз или ти.всички които говорят в тон ние булгарите или те англичаните не са много наясно с европеиските правила.навсякуде има и боклук и почтени хора.само че в англия не управлява де се поярникар мутра,крадец ,мафиот,олигарх.само това е достатучно да се спомене за да се знае че в бг има сус сигурност някуде кум милион кругли идиоти.мерси за вниманието и член на бкп-бсп до 9ч год *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нека да кая ,пук които има пипе сте ме разбере.няма ние или вие ,има аз или ти.всички които говорят в тон ние булгарите или те англичаните не са много наясно с европеиските правила.навсякуде има и боклук и почтени хора.само че в англия не управлява де се поярникар мутра,крадец ,мафиот,олигарх.само това е достатучно да се спомене за да се знае че в бг има сус сигурност някуде кум милион кругли идиоти.мерси за вниманието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мене не гледай, ма май на тебе не ти дават, това ти е проблема...

ТЕ на с не ни искат , ама черните и индийците им разплакват мамата.. Така им се пада на мноого демократичните англичани.След 20 год всички англичани ще бъдат с тъмна кожа. ХА ХА ХА

Ако вземете лошите хора, ще оттървете не само вас си като ги вкарате там където им е мястото, но и нас и останалите Европейски страни. А те са по-малко от добрите със сигурност!

Tоя ли е мерило за това кой е лош и кой добър ? Скапан енгилиз! Е затова ше ги грабат и палят!!! Следващия път им пожелавам да им оглозгат в цял Лондон де що има...магазини търговски центрове...улици всичко......

пак ли по форумите бе мишоци!!...айде с плакатче пред английското посолство.....или хладничко?

Не ви искахме акъл (вносен-безценен!) как да се справяме с вътрешните си проблеми с "лошите хора", нооо...го получихме, на голеееми порции!

Интересно защо "пияните кур..и закупили имоти у нас, или педофилите им, или хомосексуалистите и алкохолиците им" толкова напират за България? Може би средата тука им допада? Или примерно твоята компания? Щото тези, между тези, които купуват имоти у нас, и тези, които купуват имоти край Женевското езеро има ма-а-а-лка разлика...

по пътя на същата логика след като нашите лоши съграждани напъват ли напъват да отидат във Великобритания сигурно там ще да е е утайката на световната утайка:-)

че отиват там, за да доят социалната държава, а тяхната ... идва тук, защото тук ... управлява???

О!Веселина-О!Веселина-там нейде на о.Малта.Трогателна е твоята солидарност спрямо лудияТ,но чуй О!Веселина-там нейде но о.Малта/демек-прочети/,че количесвото никога не прави качество!Ако ще,О!Веселина не 140+а 14000 плюса да има-той си остава същия- а именно:самоубедил се в правотата си жалкар! Капиш?

viva revolusion.

Бъркате простащината с журналистиката..."Признавам, и аз така не мога!" би прозвучало като похвала от някой, който наистина е изявен в областта, за която говори. А някак си не можем да свържем "Веселина от Малта" с някакви особени изяви в каквото и да е?

Ти откога стана толкова сербез? Отдавна не си оливала форумите със сълзи, че не ти харесвали забрадката и как те дискриминирали...В Малта ходят доста повече български мутри, престъпници и български политици-престъпници... Що не си купиш един сак за пеперуди и да ги заловиш?

Фарадж ние ще ви изпратим истинския Буда.

Значи Фарадж,ти си напълно прав за социалните помощи и за ред в твоята Англия,но как ще коментираш следнияфакт.Хиляди моряци от източния блок работят в западноевропейски компании,също така и други специалности.На колко от тях европейските фирми правят социални осигуровки и къде потъват тези пари,защото не са толкова много тези каомпании,дори са единици.Така,че без условия.Ако аз си потърся социялните осигуровки,готов ли си да ми съдействаш,пред Германски и Гръцки и Кипърски и Малтийски фирми,а.Как мислиш.

Ало,лудия-не само,че ме сърби ами ме и боли-да ти направя главата/тиквата /мека-щото плямпаш нещо за "меки китки".Хем си неграмотен,хем си тъп-типичен си,типичен!А иначе-явно си страшен,щом и в интернет те има!!!пп.Показа си отново гнусното лице-чрез думите си!Жалък и тъжен си,освен,че си смешен! А-много поздрави на О!Веселина.

след като препатиха от мургавелите,ингилизите се осъзнаха,но пак не казват истината и слагат всичко под един знаменател - това не помага никому.

Не се пънете, прав е.

Прав е единствено в едно "не ви искаме "лошите хора" - разбирай малцинствените групи от ромски произход :) Ама да са мислИли като са подписвАли договорите си за ЕС. Сега ще приемат "лоши хора" колкото и да се пенявят. А ние оттук даже с бонуси може да ги изпращаме :)))))

По-скоро под лоши хора има предвид престъпници, мутри и политици

плащайте си сметките за ток към EVN през епеъбг а не през пощата има -20% разлика в сумата. явно има измама. над числили са сметките но са забравили да си поправят сметките към епейбг

Да ,съгласен съм с Вас ГОСПОДИНЕ,но ЗАЩО не ги ПОСОЧИТЕ ЛОШИТЕ ПО ИМЕНА? ЗАЩОТО те се знаят,но в България се КРИЯТ!

Ало,лудия-като ти гледам набора от изрази-напълно си оправдал прякора даден ти от колегите/теб цитирам-ти го твърдиш/.пп.Там под статията от 01.02.се намират две нови послания-диагнози за теб!!!