Анализатори: Предстои сблъсък между прокуратурата и съда

Последните скандали няма да променят съществено обществените нагласи към управляващата партия, смятат политолозите Татяна Буруджиева и Димитър Ганев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Соросоидът Ганев твърди, че Шайката ГРОБ спечелила Еврапейските избори ?? Гробарите имат един евродепутат по-малко от предишните европейски избори ?!

Българското стадо ако му дадеш храна, дори да е от земята, дори омесена с лайна, пак ще е доволно!

Буруджиева е символ на незнанието и посредственоста.Много е удобна за медиите, понеже говори продължително, без да казва нищо. Запълва програмата без проблем.

Буруджиева харесвала Каскета с КОМУНИКАЦИОННОТО поведение. :))) Да я изтъпанчат с пранги на ръцете и краката като Иванчева и пак да се обади!

Не е лесно да си си продал задника ли, мозъка ли, все тая, на лошите, наказателният режим е еднакъв.

Народът казва "вСЯКА ЖАБА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА".Социолозите не правят изключение.Това че обичат да се изказват почти като "подготвени" по всяка тема не променя фактите за тяхната неподготвеност".Нечии социологически фантазии обаче са твърде фриволни.

tonk11

Че ти какво очакваш? Нали е "политолог". Очакваш технически доклад от 2 странички?

Никой не може да спре Турско-Мутренската Мафия ! Освен Всички Заедно срещу ГЕРБ+ДПС !

Какскетарията са като поп който яде сланина по време на пост и постоянно повтаря да не го гледате какво прави, а да го слушате какво ви говори...

"А група", в която влизат ГЕРБ, БСП, ДПС и политическата сила на Слави Трифонов. Т.е. ще управлява ДПС :)

Глупави коментари! Че корупцията се проявява в нарушаване на "битовите интереси", затова с малки крачки трябва да се постигне голяма цел. като да нанесеш много малки рани на тоя чутовен Звяр Корупцията, за да го омаломощиш и тогава да го събориш и победиш. А и младока може да не знае, но Боруджиева е чувала в младостта си ,че битието определя съзнанието, но е рспряла да мисли за реалното значение на този израз, щото станамного прозападна.

Мдам и на премиера уж му растеше рейтинга покрай ковида... Аман от лъжци и подлизурковци по тия медии. Щял да се оправи ГЕРб - не и след като стана ясно че е ООД с една цел - обогатяване.

За 30 години българите се обезвериха и обезкуражиха, че на когото и да дадат мандат да ги управлява - сите се оказаха маскари, както казва Алековия Бай Ганю. И им подобриха лекичко житието, но под робски чепик на парвенютата дрто игнагляха, че вече не правят и усилие да се преструват угодни на народа. Напротив, голяма и недоволна част от народа е матриал, тулупи, кресливи майки, мисирки, кърджалииски прости... и т.н, които не мой да надничат в чекмеджето на властта, не мой да протестират като пренебрегват извратеното, наречено българско - храни, други стоки, Черноморие и т.н. Те трябва да паднат възнак от кеф или благоговение пред "шифиора на жипката" и да викат кат Ботевия Кир Михалаки:"Машалла! Голям човек! У мен човек!" Нали и най-умния е малко прост, пък ку й много прос и простак - йоще по-добре! Днес Дядо Йоцо няма да иска да гледа!

петко, има два варианта! ако курнелия остане лидер на бсп, бсп ще се бори за третото мяст! ако курнелия загуби лидерското място, бсп ще се бори за ....третото място! и в двата случая, от бсп и дпс нищо не зависи, както е днес!

България днес е: 3 970 000 жилища над 4 000 000 автомобила 83 000 000 000 лв влогове в банките поне още толкова по вратовете и пръстите на жени и ...мъже! бвп надмина 66 000 000 000 $ 3 000 000 българи почиват зад граница пък ти си реви

Щерев,ти гледай на твоя дом някой да не напише ARBEIT MACHT FREI... Другото ще се оправи по един или друг начин.

Този младеж вдясно на снимката гледа като осъден на усилено строг режим.

не мо же! и не е нужно! това е дискриминация, а и естествения процес до две петилетки ще ги сведе само до бройката нужна за да функционира позитано 20!

налагасе да напомня неоспоримия факт, че досега бсп винаги е била в коалиция с дпс! дори един път дпс ви беше мандатоносител! няма правителство на бсп без поне двама министтри от дпс, което неможе да се каже за герб! тъй че ти лъжеш като курнелия, ама още по нескопосано!

В държавата на герб-дпс ЕООД Анализ в едно изречение!

Съдът е корумпиран. Хубаво е да видим съдии с обвинения и присъди!

кое? тези са си братчета-близнаци, алчни за пари. тА, ДАНДАНИЯТА СЕГА Е ЗАРАДИ ЕРМ2. Да се предцтавим на кьовеши и домбровскис. Като ни изфърлат юли, СИЧКИ ШЕ ИЗЛАЗЕТ НЕВИННИ. Държим да отбележим, че те ше излезат невинни и ако не ни изфърлат юли. ама ше обявът това след години.

Спокойно, те троловете и още двама трима олигофрена слагат минуси.

жилища, които са празни. абтомобили основно втора употреба, влогове които са до предимно около 5000 лв, злата, които са по-малко от алтъните през турско робство. бвп, коъто е фалшиво завишен и почивки зад граница щото е по-евтино и с по-добро обслужване ти си лижи

Адв. Грета Ганева: Ще гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си с промените в закона за МВР Това коментира във фейсбук адвокат от Софийска градска колегия Грета Ганева. Ето какво обяснява още тя: "Представете си ситуацията от ваша гледна точка докато тече проверката или ревизията, представете си я сега от гледна точка на данъчния. Като му е възложена проверка и се налага да я извършва под окото на полиция, въз основа на прокурорски акт, какъв ще е резултата? Сега да ви напомня, че Данъчно- ревизионните актове подлежат на изпълнение, дори и да обжалвате, сиреч преди да са влезли в сила. Докато изчакате да влезе в сила съдебното решение, ако не сте достатъчно омаломощен, ще можете да гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си, а вие самият ще сте аутсайдер. НАП плюс Прокуратура плюс полиция е равно на какво? Влезли сме в тежка въртележка, капанът ще щракне съвсем скоро и демокрацията, наред с правовата държава, ще се окажат химера. Събудете се, бе хора!

Колкото по-грозен и по-тъп, толкова е по-напред. Или сте слепи, или сте глупави, или нямате никакво усещане за хубост, нямате никаква мъдрост... Май всичко вкупом! То си е ясно, че ще се конкурират, кои са по-корумпираните. И едните и другите са червиви с пари, нямат съвест и чест, продажни существа. За затвора са. Няма защо да се льжем!

Бих гласувал само ако имаме човек като Ал.Цанков на днешно време.

Кои са по корумпирани и по-големи боклуци ли?

Всяко едно решение на съда се проверява от по горна инстанция , и имаш право да жалиш . Когато си платиш на следователя или прокурора обвинението се моделира взависимост от вноската която си направил .От онова което си написал иди да подскаже , че главата ти е сплесната и твой любимец ти е Цецо крадецо .

Социолози...единия отритнат от БСП , а другия празнословец , и нагаждач .

Че корупцията какво е бе, како? Бъркане в джоба на хората.

Петимата от РМС. Значи да разчитаме на факта, че борбата с престъпността на всяко нево и ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ! Да разбираме ли ча случката с Дон Цеци ще втвърди еректората на ЕВРО(д)РОМА. А докъде стигна следствието с фюрера на Г(д)ОСТ. Тя рабатата така ще продължава докато следствие и "адвокати" си мерят женствеността. Значи всичко което се прави в съдебната система не е в полза на обществото, а в полза на обществото на определени партии!

И защо за ''сблъсък'' говорите а не ви стиска да кажете реалността че няма как съда да наложи някакви наказания БЕЗ реални доказателства а само на база фантасмагориите на прокуратурата събрани в някакви томове от изрезки от медии които и обвинителите не знаят за какво са в томовете им... Не забърсвайте некадърността на поръчковата прокуратура с вменяване на вина на съда, защото хората отдавна се смеят на приказката ''ние ги хващаме те ги пускат''....Правова държава значи ДОКАЗАТЕЛСТВА а не лакърдии...

Ами като ви слушам дали съда ще каже че ''не'' сте баща на някое отроче ако ДНК ДОКАЗВА че сте?????? ДОКАЗАТЕЛСТВАРА реалните определят решението на съда, а те са задължение на обвинението...

Това трябваше да го напишеш с големи черни букви! Много големи и много черни, защото половината го разбират много добре, но лъжат и не го признават, а другите са тъпи и изобщо не го разбират! Затова трима-четирима съдии се борят с нокти и зъби за отделяне на прокуратурата от съда, но останалите, докопали властта, с нокти и зъби се борят това да не стане. А доказателствата или не се събират, или събраните изчезват! А ходи взимай решение въз основа на тинтири-минтири. Това обаче е и в полза на корупцията в съда! Като няма доказателства, взимат кеш!