Адмирал Ефтимов: Искаме наши представители в бъдещия космически център на НАТО

Във Висшето военновъздушно училище (ВВВУ) "Георги Бенковски" в Долна Митрополия днес отбелязват тържествено 12 април - Международния ден на авиацията и космонавтиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то убаво искате, ама двама от трима фуражкаджии в родината ни са российски бастуни! тъй че нема да ви се получи!

Абе като ви гледам едва ли знаете повече от Кажи баба тенкю. Докато с руснаците може и без преводач да си говорите. Та се чудя в кой ли център ще идете накрая ?

Всичко ни е окей на наша територия че трябва още някой да спонсорираме заради няколко намъкнали е там....Погледнете най накрая еалността а не собствените си джобове като само искате от тия дето ви плащат и заплати и осигуровки и някакви лични мераци да ви плащат.

Защо ползваш моя ник (222), който я ползвам много отдавна? Липсват ли ти други цифри?

на гол тумбак - чифте пищови :)

И за какво им е този представител на България ,ние вече правим само лястовички от листа на ученическа тетрадка

И се молим, и се надяваме. А някога бяхме космическа сила. преди избухването на "демокрацията".

ко си бил????

Не че "сила" сте били, но все пак благодарение на Русия и с помоща й бяхте вовлечени в космическата област, в която без Русия нищо не бихте могли да направете. Сега го виждате,че никой от вас не се интересува и едва ли някога ще имате този успех.

За да получава Русия сведения от първа ръка ли? :)))) Да не сте обещавали нещо адмирале? :))

ПРОЧИСТЕТЕ АРМИЯТА НИ!

Адмирала големи заслуги ще има, щом носи такава шапка. Герой ще да е.

Другаря адмирал го показаха по ТВ - много интересно козирува?!?!?

БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО!!!!!! ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННОАГРЕСИВНИ БАЗИ ОКУПИРАЛИ НАШАТА ДВЕЩЕНА ЗЕМЯ БЕЗ ДА ПРАТЯТ И 1 ДОЛАР-ЦЕЛЕЙКИ ДА НАПАДНАТ ВЕЛИКАТА РУСКА СТРАНА С АТОМНИ БОМБИ И РАКЕТИ......БЪЪЛГАРИ-ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ГЕНЕРАЛИ ЗА ВОДЯТ НАШАТА РОДИНА КЪМ ВОЙНА С НАШИТЕ БРРАТЯ И ОСВОБОДИТЕЛИ????? КАКВО ПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ КОРАБИ,ТАНКОВЕ,САМОЛЕТИ,АТОМНИ БОМБИ В РАЙОНА НА ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ И ВОЕННОПОДПАЛВАЧИ И ТЕХНИТЕ МЕКЕРЕТА!!!!!

щом толкова те вълнува Раша!

Да ти напомня нещо за ТВОИТЕ братя освободители:Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. “На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи: 1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти; 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба. 3. Някои военнослужещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а в някои случаи – изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване”. И за да не помислиш че не е вярно:Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Това са все сведения от първа ръка - хора съвременници на описаните събития.

Искате, ама това да не ви е СССР да ви глези и дундурка! В соца имахме много привилегии и екстри, които "лошият" Съветски съюз ни даваше почти без пари! Ама ние нали сме големи тарикати, не сме им искали ни меда, ни жилото! Затова сега ще плащаме! За всяко нещо ще плащаме двойно, като на "приятели". А те нищо няма да плащат, когато си правят бази на наша територия или когато ни прибират природните богатства, активи и закриват цели сектори от икономиката и производството. То пазар, пазар, ама техният пазар е като онзи дето викал, че ял свинско със зеле - ние да хрупаме зелето, а те да муат свинското!

източват ни с милиарди чрез монополните цени на горивата ни, със стотици милиони дадени за остарялата руска техника и ТН!

Знаеш ли какво е монопол или само си дрънкаш?

И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРЕСМЕТНЕ ЧЕ НИ СКУБЯТ С МИЛИАРДИ ВСЯКА ГОДИНА! Скубят ни с монополните цени на горивата!

Адмирале, стойте си кратко на гъза в тая скапана армия! Ще има накрая " играчка, играчка, на края плачка"

някога бяхме космическа страна - с двама космонавти... сега се молим за някакво присъствие в някакъв отдел на НАТО, които не се занимават с космос и космонавти, но пък ще ползват космос в наименованието на отдела... жалка история

с милиардите от монополните цени на горивата ни, с милионите дадени за остарялата руска техника и ТН!

Адмирале, народът го е казал мнооого отдавна - Цървули няма, гайда иска! Хора нямате, желащи да станат военни - нямате. То и кой ще да е тоя луд, който да се цани да воюва в защита на Борисов, Доган, Пеевски, Домусчиев, Нинова, Каракачанов, Марешки, Симеонов, Карадайъ ... да не ги изреждам всичките и техните награбени от нас имоти? И за какво да воюва - за нашите евроатлантически ценности ли?! Ти, адмирале и онези от ВНВУ-то паднахте ли на колене - в знак на извинение за робството на чернокожите? А в своята реч засегна ли най-важният въпрос в армийката ни, този за ЛГБТ+ в униформи? И защо не си споменал за най-страшния враг на България - Русия? И как всеки един от строените трябва да е готов да умре за каузата на демокрацията в братска Украйна, в братските ни Афганистан, Ирак и Сирия? А защо знамената не са спуснати наполовина - в знак на траур за починалия съпруг на британската кралица? А на 6-ти май ще има ли парад с участието на единствения ни танк, едиствения ни самолет и подарените от САЩ на "флота" ни гумени лодки? Или пак ще минете само с поредното представление на най-големия мажоретен ансамбъл на Балканите - гвардейците, които ще изиграят поредното хоро с пушки от времето на 2-рата световна? Въпроси, въпроси... И най-важният - що не го ду...е всичките шапкари, дето с вас и без вас е все тая, и дето само осигурявате тлъсти комисионни на такива мискини като Каракачанов и Борисов? Да, ДГД - под вода, за да не се вдига прах!

на армията ни?

които отказаха да летят на самолети ремонтирани в Полша, а полските летци си летяха с тях? Какво стана с моряците които ги покоси морска болест преди учението с НАТО?

От четвърт век в армията на комедии немога да се смея заради такива смешници като този мокър генерал.

"Едно е да искаш , друго е да можеш , трето и четвърто е да го направиш" !?!?!? Големи приказки за пред публика и тъжна , отрезвяваща констатация на истинското състояние и неясните перспективи пред военната ни авиация ! Ф-16 е стъпало ,но не и трамплин към привидно високите цели ,които пак привидно се афишират ! Истината е ,че МИГ-29 и вече "нашите" Ф-16 доста години ще бъдат експлоатирани съвместно -по силата на обстоятлствата . И така изоставането ще продължи...... Авиацията ни е доведена до "оперативна импотентност"!

"Едно е да искаш , друго е да можеш , трето и четвърто е да го направиш" !?!?!? Големи приказки за пред публика и тъжна , отрезвяваща констатация на истинското състояние и неясните перспективи пред военната ни авиация ! Ф-16 е стъпало ,но не и трамплин към привидно високите цели ,които пак привидно се афишират ! Истината е ,че МИГ-29 и вече "нашите" Ф-16 доста години ще бъдат експлоатирани съвместно -по силата на обстоятлствата . И така изоставането ще продължи...... Авиацията ни е доведена до "оперативна импотентност"!

Да, то и там ще трябват чистачки

в армията ни.

Още мераклии за големи заплати.

за които дадохме стотици милиони, сме само за командването на НАТО!

в армията ни? Още ли са болни от ковит?

Правилно! Все някой трябва да чисти кенефите.

Първият в историята Адмирал без флот, който е началник на летци, които се учат да летят на самолети, които имаме само на снимка... 30 години "демокрация", от които 11 с вожда на чело...

Засега в космоса,най-великото постижение е стъпването на луната на Нийл Армстронг.Не че вярвам с НЛО-та,ама искам повече НАТО да направи нещо свързано с КОВИД епидемията,отколкото да се дават някакви милиарди за пътуване в космоса и изграждане на база.След като мине тази криза,нали се сещате колко фалирали компании и бизнеси ще има,както и колко фалирали икономики и т.н.Нека засега си останем с постижението на Армстронг и да пестим средства,че според мен,а и не само според мен,а и според други световни анализатори, предстои нещо като голяма депресия и икономически кризи,каквато преживява света след края на ПСВ,а именно през 20-те и началото на 30-те години на миналия век.