Тежък режим за влизане в ЕС ще предложи Германия

Всички влизащи и излизащи от ЕС да бъдат регистрирани в единна информационна база с пръстови отпечатъци, снимка и лични данни, както се прави в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тежък режим за влизане в ЕС ще предложи Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така, чипирайте ги!

няма да стане. 90 процента от афганците не могат да пишат, а искаш да се подпишат.

Такаа! Пак водим с едни гърди! Машинките на Москов ще вършат работа!... Хайде и по границите!?

германия не в позиция да поставя условия, от които, за пореден път нищо няма да се получи, защото това са поредни предизборни сваляния на звезди за населението робско. поредното словоблудство на безопозиционната управляваща върхушка. единственото, коеито ще направят наистина биг-брадърите е да увеличат наблюденията над собствения си народ. нищо ново от страната на щази.

Високоскоростни, категорични и НЕЗАБАВНИ мерки по НЕДОПУСКАНЕ, ВРЪЩАНЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА, ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД и ЗАТВОР за всички НЕЗАКОННИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАРУШИТЕЛИ на граници, обществен ред и пр. в която и да е европейска държава.

Апостроф към Осведомен ( нерегистриран ) 27.12.2016 11:32 Май си чел класации отпреди 60 години? Според Credit Suisse Бундесвера е на 18-то място в света. Полската армия е на 17-то. Публикумано в Business Insider май месец 2015г. Потърси за германската икономика, дали не е зависима на повече от 75% от една друга държава?

транзитни центрове, където кандидатите за убежище да се настаняват мигрантите, докато бъде изяснена самоличността им. Как ще бъде установена самоличността им като нямат документи? Няма и база данни в африка с която да сравняват самоличността ИМ!Чудят се какво и как да направят НООО такава голяма грешка и неадикватни решения ТРУДНО СЕ ПОПРАВЯТ.ПО-скоро не се поправят!

РЕЖИМ ми прилича на взет сценарий от филм на ужасите.Гонене преследване, гривни,ирисови диагностики.Кой кого и кой какво ще се види в бъдеще.Таралежът е вече в ГАЩИТЕ, МНОГО АМА МНОГО ЩЕ БИЦКА ДОКЪТО ГО ИЗКАРАТ АКО ИЗОБЩО УСПЕЯТ В ТАЗИ МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА!

150000 умерени джихадисти ,пръснати в Германия ,няма начин да ги следите едновремено ,меркел ви запали чергата

За това, че палят, изнасилват и убиват не може да им се търси отговоност. Това е етническа и религиозна потребност, която обогатява мултикултурата на обществото!След някоя и друга година ще ни интегрират към прогресивните идеи на шериата!

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НАЗЕМНИЯ ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ; НАБЛЮДАВАНИТЕ, ЩЕ СЕ ДЕПОРТИРАТ В РАМКИТЕ НА 72 ЧАСА И ЩЕ ИМ СЕ ОТНЕМА ГРАЖДАНСТВОТО ПО СЛУЖЕБЕН РЕД БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ; РАДИКАЛНИТЕ ДЖАМИИ, ЩЕ СЕ РАЗРУШАВАТ!!!

Има предложение да се добавят в базата и циганите, и всички идиоти и олигофрени от ЕС.

7 мигранти запалиха бездомник в метрото в Берлин "7 мъже на възраст между 15 и 21 години са арестувани за запалването на спящ бездомен човек в метростанция "Шьонлайнщрасе" в Берлин, съобщава "Билд". 6 от мъжете са се предали в понеделник вечерта сами на полицията, а последният е бил заловен от цивилни полицаи. Както потвърдиха от полицията, шестима от задържаните извършители са от Сирия, а седмият е от Либия. "Знаем кой е главният извършител. Става въпрос за 21-годишният сириец", заяви Томас Нойендорф, говорител на полицията. Запаленият мъж е останал без сериозни наранявания благодарение на бързата реакция на очевидци на случилото се."

Всички политиците с изключение на посланици и богаташи гтраждани на държави, които ЕС нямат подписано споразумение за депортация. Да получат забрана за влизане в ЕС докато не подпишат такова споразумение за депортация. Както има санкции за Русия, така трябва и за другите, които тормозят Европа.

Трябва депортация на всички нелегално преминали границата. И затвор докато се случи тази депортацията им. Ако се залови нелегален без документи в ЕС, трябва по тежки мерки за да не се толерира "загубата на лични документи".

Селяни, ха честито - Новият Ред дойде! Всичко се движи по план и по график. Ше излизате извън ЕС (извън кошарата) , а - айде гривничката, че да може бай ви Бръдър да ви гледа през сателитя, какви ги вършите. Сега само за влизащи-излизащи, утре - ше създадем нов, вътрешен проблем с "радикални християни" и айде - гривничка на всички, че да може бай ви брадър да спи спокойно, а овчиците да му работят и да хрупат зелена тревица. Нали така, селяни!?

а ти къде искаш да ходиш в русия ли , я марш веднага и без това в америка не те пускат бог да благослови Америка

Германците винаги са му намирали колая!За това са номер едно в Европа и света! Най мощната икономика,свръхмодерна и могъща армия,стабилна политическа система,висок стандарт на населението! Ке се справят и с бежанците,путлераската пропаганда,тъпото парче Ердоган и шизофреника масов убиец в Кремъл!

Сега разбрахте ли ЗАЩО ни дадоха 160 млн. евро - да правим бежански центрове ..............и подходящите отиват в ЕС , другите мърши - остават у нас!

Сетиха се от Берлин,при това не всички,да искат затягане на влизането. И пак е палиативно.В пъти трябва да се намали вноса на"мигранти".Да сеограничи само до хората,бягащи от война. На времето,когато от соца бягаха българи на Запад,ги държаха 6 месеца,в специални лагери.Проучване,разпити,за страх. Сега,като му вземат на джихадиста-камикадзе,пръстови отпечатъци,ДНК,сперма и урина,какво от това!?Той,ако е дошъл с"мисия",пак ще опита да я реализира.

абе защо не бягат в Катар, Дубай ,Саудитска Арабия Чии ще го дирят в Германия и ЕС

Сетила се Мара да се поб.ра! А иначе в глобален план...гениален ход на ционистите! Успяха да настроят целият свят срещу мюсюлманите и да накарат мюсюлманите да избиват безпричинно бялата раса!

абе ще си намерите вие някой нов Хитлер ама айде...

Чудеха се как да увеличат наблюдението и подлсушването и успях да го измислят като вкарат бежанци. След време може да започнат да слагат гривни на всички за по-сигурно, защото как иначе ще спрят атентаторите 2-ро/3-то поколение израстнали на Запад, но готови да се взривят за възхвала на Алах.

Гошо, Гошо, Гошо , някаква мастия.А бе каун, какво подслушване и следене те гони бе.Всеки смартфон и лаптоп го правят това, ама на ползваш компа, те е,ба и умника.Ами дай тогава тази палач да си вее рязаната бургия на воля.

Така трябва! Най-после се усетиха, ама дано не е късно! Това трябваше от началото още да го въведат, още с първите имигранти. Тотална проверка и пръстови отпечатъци за всички граждани на чужди държави извън ЕС. Особено на руските граждани! Колко чеченци и дагестанци са се промъкнали на територията на ЕС, всичките граждани на Русия, някой знае ли?

А ти как си?

А в Америка , как е ?

Всички влизащи и излизащи от ЕС да бъдат регистрирани в единна информационна база с пръстови отпечатъци, снимка и лични данни, както се прави в САЩ. Това предлага не друг, а германското правителство, воглаве с германският канцлер Ангела Меркел, която със знаменитата си фраза Wir schaffen das (Можем да го направим, а по-точния смислов е Ние ще се справим ), покани бежанците у дома си, след което ги изпрати да обядват при съседите. Според полицейски доклад бежанците казват: Аз съм сириец и вие трябва да се държите любезно с мен. Лично госпожа Меркел ме покани. Бежанците в Германия отказват да започнат работа с мотива, че са гости на канцлера Ангела Меркел, пише британското издание The Express, като се позовава на местната германска администрация.

Целта е консолидация на Европа в 1 държава или щати, а не ислямизация. Мюсулманите са просто повода това да се случи ( изкуствено създаден ).

Европейска версия на Пейтриът акт, както стана след 11 септември в САЩ. Контрол е целта.

МЕЛКЕЛ ПАК СЕ ВРЪТВА като гювен... пардон, танцьорка. Явно не иска да загуби изборите догодина.

новия свят е по-интересен,по-шарен,по-свободен където всеки е равен с другия и рашизма е забранен. ценностите на демокрацията в полза на хората.

Би ли дефинирал как и кой си равен и какво визираш под демокрация? Ако шарените знамена на гей парадите са те впечатлили...то е друго нещо!

Демокрация в съвременния смисъл на понятието може да съществува само в едно съвършено общество, където всеки човек знае, че правата му свършват там, където започват правата на другия човек. Друг въпрос е дали това изобщо е възможно.

Всички влизащи и излизащи от ЕС да бъдат регистрирани в единна информационна база с пръстови отпечатъци, снимка и лични данни А ТЕЗИ ДЕТО ВЕЧЕ СА ВЛЕЗЛИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ И СА НЕЛЕГАЛНИ...? МАЙ ЩЕ ГОНИТЕ ДИВОТО!

Изпуснахте питомното-гонете дивото,тъпаци!Меркел,заблуденат си мислеше,че това са ония турски гастарбайтери,от преди 40 години-работливите и продукт на политиката на Ататюрк.Сега търсете къде да си я наместите новата рязана миризлива хурка!

при намереното удавено детенце, как европейците си посипаха главите с пепел, въпреки, че бащата го беше насила удавил - като настанил цялото си симейство в гумена лодка и видите ли не успял да спаси поне малкото си дете, но себе си спасил - е такива хора са азиатците.

колко бащи има у нас дето не познават децата си,нямат общо с тях и са тотално безотговорни спрямо тях?ние сме много по-зле спрямо отговорностите спрямо децата.

Предлагам при кандидатстване за пребиваване в ЕС да бъде задължителна отмяна на покриването на главите за жените - като компромис старите на изживяване да ходят с кърпи, но младите да се обличат като европейки. Мъжете писмено да декларират, че ще приемат равенството между половете, както е в културния свят. Храмовете им да са без минарета, да се молят дискретно, без да налагат демонстративно религията си. Ограничаване на раждаемостта до две деца. Само строги мерки могат да спрат ислямизирането на нашия континент.

Eй, добре, че се сетихте... ;)

сега има ли граници или те са само за нормални хора с документи, визи и пр. Отменили ли са паспорти и прочие документи шефовете от Брюксел. Синът ми като дойде от Щатите ще му трябва ли документи, щото явно за азиатците няма нужда.

в Щатите няма война,да се убиват невини и деца.няма опасност за живота на хората и нямат причина да бягат от сигурна смърт.германия,европа цяла и ние включително,участваме във война по техните земи.не може да ги убиваме а после да се правим на ударени за последствията.

И там живеят толкова спокойно, че току влезе някой въоръжен в училище и избие десетина нищо неподозиращи човека. Вече няколко случая имаше наши да загиват нелепо в различни ситуации, някои от които дори полицията не успява да разкрие. Тъй, че навсякъде е едно и също. Светът полудя!

не може да се направи това.против правата на човека е.хората имат право да се движат свободно,съда ще анулира тези решения.земята е на всички!

А дойдохме си на думата. Трябваше от самото начало да си кажат че им трябва повод за затягане на каишката. И ако си мислите че това ще е само за мургавите идиоти се лъжете.

От арабин човек няма да стане, ама вие продължавайте да си опитвате.....докато на народа му писне окончателно и ви измете от властта като животински отпадъци от обор!

всичко само лъжи и пак, лъжи. Чудят се как да алабализират репресията така, че да има и предизборен вид. Това, че тероризмът практически се стимулира от берлин, се вижда всеки ден по броят на жертвите му в страната и европа. Ръцете на това немско правителство и тези на слугите им, са изцапани с кръв.

Сетила се Меркел-Мара да се побара! Сега години няма да им стигнат да сложат в ред нещата - кой кой е, откъде е, защо е дошъл и т.н. Истината е, че Германия отчаяно се нуждае от работна ръка в производството и услугите-транспорт, боклуци, поддръжка на инфраструктура, въобще някой да изкарва пенсиите на станалите вече нарицателно "германски пенсионер" като синоним на благополучие. В същото време искат да плащат за това по-малко. Първо източноевропейците им бяха по-евтини от местните, се мигрантите са им по-евтини от източноевропейците и просто искат да ги заменят. Само, че онези освен неграмотни са и доста мързеливи.

Да, и точно тия диваци ще се хванат на работа ли? Те са там за друго. Целта е ислямизация на Европа и унищожаване на европейските ценности.

Немците уж са умни хора, а объркаха турските арбайтери от 60-те години на миналия век с арабите. Докато първите по исторически причини носят много европейски гени, които ги правят цивилизовани граждани /със забележката, че религията им слага отпечатък, който ги различава от истинските европейци/, вторите традиционно не са свикнали на труд. Така вместо решение, си създадоха проблем.

нуждае се ,нуждае ...а не иска българи и румънци Те щото циганите=араби са много работни че и умни

Предлагам, като им взимат пръстови отпечатъци да го правят, режейки им пръстите! Да не могат да правят бомби и да дърпат спусъци! Така или иначе са на помощи, не им трябват пръсти да работят.

преди много време живеех в ГДР. Получих телеграма, че починал баща ми. Нямаше телефони за да не се свързват със Западна Германия - само геносетата имаха. За да ида в България ми трябваше каквото и да значи това и изходна виза от ГДР - да мога да мина границата или беше да се върна - кой знае, но нямаше дежурна -и аз чаках понеделник да мога да си купя билет. Не даваха без паспорт и виза и пропуснах пограбението на баща си.-

Още когато гледахме как тъпчат граничните прегради и вървят като нашественици към центъра на Европа беше ясно кой нахлува. Тогава европейските лидери ги канеха и твърдяха, че ще се справят. Наближиха избори и посоката на вятъра се сменя, макар и "след дъжд - качулка". Питам! Защо все още не ни приемат в Шенген, след като и ние сме в ЕС? Ние също трябва да бъдем защитени! Боя се, че ще ни превърнат в буферна зона с приемателни центрове, които да служат за филтър към ЕС. Това е скандално и дано се лъжа в предположението си.

на комунистката баба Меркел ѝ било ама много мъчно за бедните и гладните. Ама може ли от цялата Земя да се настанят в Европа бедните гладни. Не ѝ било мъчно за бежанците, а за всички мързеливи потенциални терористи, които си пазят парите, телефоните, но видите ли загубили си доку ментите.

Е на това се вика след дъжд качулка. Дано вси пак се тълкува е като: по добре да се светнеш късно от колкото никога.

Дойдоха на акъла на Москов и тези...Ще им уврат главите, ама си нямат такъв като Моската...да започне от болните...!

не може да се направи това.против правата на човека е.хората имат право да се движат свободно,съда ще анулира тези решения.земята е на всички!

Живеем в общества, където редът се установява със закони. Държавите имат граници, които са неприкосновени и не може да бъдат нарушавани. Свободно се движат само онези, които са лишени от втора сигнална система и не можем да ги обвиняваме, че не спазват реда. За мислещите същества има правила, които те са длъжни да спазват, а това предполага ограничения. Въпрос на култура и цивилизованост!

Изоутанията трябва да включват: преплуване на морето сомно време с гумена лодка, преминаване бос през минно поле, решаване на задачи от олимпиади по математика, химия, физика и др., цитиране на Библията по произволно избран номер на книга/псалм...

Пак глупости! На орките трябва да се покаже ЯСНО и БЕЗПРЕКОСЛОВНО, че нелегалното нахлуване носи бой, глад и незабавна ДЕПОРТАЦИЯ! Без мулти-култи лигавщини, мечета и "интеграция"! Къде потъва цялата тая човешка маса?! Как може нелегален читак с години да щъка из Европа, да лежи в затвора и накрая да взривява и убива? Долна толерастия!

Повечито от тях са с фашиви или без документи. Каква е разликата дали Турция или Германия ще издаде документи на терористите. Греховете се плащат и винаги ще се плащат от поколенията напред.