96 полицаи положиха клетва да спазват Етичния кодекс на служителите в МВР

Няма нищо по-важно и по-възвишено от това да защитавате интересите на България и на нейните граждани, заяви зам.-министър Балабанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама също като клетвата на дупедати и кабинети - кълнат се да работят и защитават интересите на България ама нищо от това не вършат защото са впрегнати да защитават чужди интереси че иначе няма властване... Окепазихте и смисъла на клетвата като понятие и съдържание..

Изненадан съм, че има желаещи за еничари. ..

Ами точно такива дъжави се управляват от РЕЖИМ ! Стурктурите работят не за народа на една територия наречена държава а за защита интересите на режима и клептокрацията.

Само 96 ?

Вие не разбрахте ли, че хората ви мразят? Не разбрахте ли, че хората отидоха извън България и разбраха какво значи полицай? Разбраха какво значи "да служиш и да пазиш"! С всяко свое действие и бездействие отдалечавате същите тези хора! Етичен кодекс... Бла бла бла...

96 завършили! Иначе са били 69 кандидати :)

Хората не мразят редовия полицай, а тези около буркана с мед.

И редовния мразят защото дори и последна дупка на кавала, той пази СТАТУКВОТО на олигарсите и циганите и всички други но не и на Българите !

Ся ко ши прайми ?

Доверието и одобрението на полицията у нас е близко с това на НС,това е скандално но това не пречи да се наливат пари в една не реформирана и не работеща система!

Тия на кого ще служат на политиците, на себе си на кого, на мутрите...щото на народа няма да е .

Новите паляци...Със самочувствието на тайконавти.

Оня, дето се потИ, дали им е пял?

Заптиетата на Боко Първи и Нинова Втора..

Етичен кодекс: 1) Искам 20 лв. защото си виноват, но ми даваш 50 и нямам да ти върна сори. 2) Мога да глобявам когато и както поискам, то нали това ми е работата, така се. 3) Айде че ме заболя главата докато напиша точка 1 и точка 2, дай сега пак 20 лв. И да знаеш няма как да ти върна, пак може и сто без ресто да дадеш. Ей така ги дерем аз нарушителите!

Имаме 70 хиляди полицаи и жандармерия и 20 хиляди Армия.....Червените Приватизатори най-много ги е страх от Преврат и Възмездие.....Как да дойдат Танковете,като и тях ги нарязаха на СКРАБ.....И кво кпрайм сега.....Кво Прайм.....

Ко, Ко каиш баби ... Къде са се подложили ...

Правилната реплика.

клетва а ... ЗАКЛЕХ СЕ ... Една дума ха ха ха Как беше оная ... дума дупка не прави ...

та и редовия се навърта около буркана .

Това не са полицаи а бюрократи

Още като дойдати видят колко са отдавна отвъд пенсионна въздраст и ще трябва да им вършат и част от задълженията и ще се демотивират за работа .

Да, не говорим за България! Работиш само за да съществуваш, НЕ А да живееш..Ограбват се по всякакъв възможен начин. Казвам го, като само за 27години стаж ШН живот.. Стигаш и да почваш да се друсал заюда.може да.св усмихнеш с крачка напред към следващия ШН ден....!!?

Пълна простотия. Има конституция. Какви са тия етични кодекси???

Тъп си чадо. Много си тъп.

Какво пише в Етичния кодекс: 1. Да вземат подкупи 2. Да рекетират 3. Да съдействат на престъпниците 4. ... Всеки може да го допише, ако желае.

Като не могат по закона да те накажат, иде ред на този кодекс. И накрая те плющят здраво.