96 полицаи положиха клетва да спазват Етичния кодекс на служителите в МВР

Няма нищо по-важно и по-възвишено от това да защитавате интересите на България и на нейните граждани, заяви зам.-министър Балабанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво пише в Етичния кодекс: 1. Да вземат подкупи 2. Да рекетират 3. Да съдействат на престъпниците 4. ... Всеки може да го допише, ако желае.

Пълна простотия. Има конституция. Какви са тия етични кодекси???

Като не могат по закона да те накажат, иде ред на този кодекс. И накрая те плющят здраво.

Да, не говорим за България! Работиш само за да съществуваш, НЕ А да живееш..Ограбват се по всякакъв възможен начин. Казвам го, като само за 27години стаж ШН живот.. Стигаш и да почваш да се друсал заюда.може да.св усмихнеш с крачка напред към следващия ШН ден....!!?

Още като дойдати видят колко са отдавна отвъд пенсионна въздраст и ще трябва да им вършат и част от задълженията и ще се демотивират за работа .

Това не са полицаи а бюрократи

клетва а ... ЗАКЛЕХ СЕ ... Една дума ха ха ха Как беше оная ... дума дупка не прави ...

Ко, Ко каиш баби ... Къде са се подложили ...

Имаме 70 хиляди полицаи и жандармерия и 20 хиляди Армия.....Червените Приватизатори най-много ги е страх от Преврат и Възмездие.....Как да дойдат Танковете,като и тях ги нарязаха на СКРАБ.....И кво кпрайм сега.....Кво Прайм.....

Тъп си чадо. Много си тъп.

Етичен кодекс: 1) Искам 20 лв. защото си виноват, но ми даваш 50 и нямам да ти върна сори. 2) Мога да глобявам когато и както поискам, то нали това ми е работата, така се. 3) Айде че ме заболя главата докато напиша точка 1 и точка 2, дай сега пак 20 лв. И да знаеш няма как да ти върна, пак може и сто без ресто да дадеш. Ей така ги дерем аз нарушителите!

Заптиетата на Боко Първи и Нинова Втора..

Оня, дето се потИ, дали им е пял?

Новите паляци...Със самочувствието на тайконавти.

Тия на кого ще служат на политиците, на себе си на кого, на мутрите...щото на народа няма да е .

Доверието и одобрението на полицията у нас е близко с това на НС,това е скандално но това не пречи да се наливат пари в една не реформирана и не работеща система!

Ся ко ши прайми ?

Правилната реплика.

Вие не разбрахте ли, че хората ви мразят? Не разбрахте ли, че хората отидоха извън България и разбраха какво значи полицай? Разбраха какво значи "да служиш и да пазиш"! С всяко свое действие и бездействие отдалечавате същите тези хора! Етичен кодекс... Бла бла бла...

Хората не мразят редовия полицай, а тези около буркана с мед.

И редовния мразят защото дори и последна дупка на кавала, той пази СТАТУКВОТО на олигарсите и циганите и всички други но не и на Българите !

та и редовия се навърта около буркана .

Само 96 ?

96 завършили! Иначе са били 69 кандидати :)

Изненадан съм, че има желаещи за еничари. ..

Ама също като клетвата на дупедати и кабинети - кълнат се да работят и защитават интересите на България ама нищо от това не вършат защото са впрегнати да защитават чужди интереси че иначе няма властване... Окепазихте и смисъла на клетвата като понятие и съдържание..

Ами точно такива дъжави се управляват от РЕЖИМ ! Стурктурите работят не за народа на една територия наречена държава а за защита интересите на режима и клептокрацията.