8 г. затвор за 76-годишния Симеон, убил любовника на 38-годишната си съпруга

Окръжният съд в Кюстендил счете, че има многобройни смекчаващи вината обстоятелства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Смекчаващи вината обстоятелства....Например това че дъртия пергишин е изкуфел до толкова че да се ожени за жена, която може да му е не дъщеря, а направо внучка.И колко чудно, че си имала любовник, видите ли

Аз не мога да се начудя, тоя дедо някакъв играч ще да е. 76г. с 38г. булка, убива с голи ръце 48г. мъж, после сам изнася трупа на ръце....направо Дензъл Уошингтън №2 :–)

Вчера за идентичен случай само дето възрастен професор бе убит от съпругът на негова студентка присъдата беше 18 години.

Не е идентичен, тук са се били в равен честен бой, а вчерашния случай мъжа е убил доцента с бухалка

Не се знае колко честен е бил боят. Нали се сещаш, че единият вече не може да каже как е било.

Някoй

76-годишен пенсионер бил женен за 38-годишна жена. Това е точно два пъти! С какъв акъл са го направили и двамата?

С какъв акъл, ами с никакъв, само с гола надежда и заблуда. Ха ха. Дърт нещастник, ще пукнеш в затвора и "жена ти" няма да дойде да те погребе.

Здравеняк ще да е на 70+, за да види сметката на 40 годишен. На 40 си още в разцвета на силите си, як, пълен с енергия. Ели дядото е корав от мините или любовника е дрогиращ се женчо.

Егати пенсионера?! той на 76, а съпругата му, която може да му е дъщеря, да не кажа внучка е на 38?Какво е очаквал при тази разлика в годините, тя да го търпи да я лигави?Разбира се, че ще има лИбовник! в този ред на мисли един виц: Възрастен мъж на 79 г. имал съпруга на 30, която му известила , че е бременна, че ще си имат дете.Мъжът отишъл при един доктор и го попитал е ли е възможно той да е забременил съпругата си? Докторът му казал: Виж сега един ловец отишъл в гората за дърва, вижда заек, но в момента нямал пушка и какво да прави стрелял с чадъра и убил заека. Мъжът викал на доктора:Не може да бъде, с чадър да убие заека, сигурно някой друг е стрелял?! Докторът му казал: Ами и аз това се опитвам да ти обясня, че не ти си забременил съпругата си! хахахах :)

Е, той на 76! Дали ще са 8 години или доживотна, все тая.

Явно е корав дядка, щом е надвил младия. Той и Клинт Ийстууд е на 163 ама ги пори като риби и ги пълни като пуйки.

Преди да хленчите "ама държавата не ми дава да се защитя от крадящи цигани" , помислете с какво убийството на крадящ циганин е по-оправдано от убийството в честен мъжки бой на някой дето ти пори жената?

И после честно се опитал да прикрие престъплението, като изнесъл трупа от жилището и го захвърлил в близките край блока храсти. Много мъжка и честна постъпка, вместо да си понесе последиците.

То ще кажеш него го порил. Ми то трябват двама. Ама поне си е осигурил старините. На топло, нахранен... Ако беше като тираджията на 45 да се жалва ама така печели отвсякъде. Иначе интересно, на оня 18 на тоя 8.

Интересно - как от затвора осъденият за убийство ще изплати 210 000 лв за обещетения и ще си плати разходите по делото??????????????????????????????????????????????????????????????????

Ще питаме ли за етноса, ганювци?

Стига, че заради теб другият Станков отнася псувните. Ти къде беше като коментирахме вчера доктор Димитров по прякор Уайът Ърп? Мълча като слива.

Стига какво? Нали бай ганювците обичате да доказвате как ние не сме престъпници, те циганите са? Питайте за етноса, може пък да се окаже, че този път не е българин! И защо си мислиш, че съм длъжен да съм еди-къде си когато на теб ти се прииска?

Виж какво ние мразим циганите, ти педалите. Аз съм обиран от цигани и имам причина. А ти опъван ли си, че мразиш педалите? Не че ми пречи, мрази ги, имаш право да мразиш когото искаш. Но твоето отвращение както сам каза е вродено, а нашето е придобито - в резултат на циганските престъпления. Затова като се правиш на защитник на човешки права ти просто си показваш лицемерието. Както ти имаш право да мразиш така и ние. Никой няма да заобича циганите с тея глупости, които пишеш. Напротив, настройваш хората още повече.

Джендърски времена, ако убиеш някой в бой това не е убийство, а победа ве джендърчета. Убийство е като го причакаш и го хлопнеш по тиквата с камък например

Българският закон твърди нещо друго, но явно за бай ти Ганю да не нарушаваш закона е "джендърство"

Tell it to the judge.

Давайте го дядката в Софийския ,ще ми стане жена. Аз чукам само дърти педали с тесни дупки. Като не може да чука жена си ,ще го чукам аз. Ще го пускам на отряда за кафе или цигара.

Подозирам че ако пробваш дядката ще получи още 8 години към присъдата

Мъж на 45 г. да се остави да бъде удушен от дъртак на 76 г. Явно този младия е бил недостоен . Не може да се защити от пенсионер вмирисан отвсякъде.

Ума... Къде ти е ума?

Сега, когато единият е в гроба, а другият в затвора, може ли да дадете адреса на младата хубавица?

Мустакатата с двата разминаващи се зъба ли?

Какви за бога са тези присъди, за умишлено убийство само 8 години , това никъде го няма в европа, трябва както в щатите където им дават по 200-300 години присъди, за да са сигурни, че няма да излезат, нали след 8 години пак ще излезе и тоя път ще пребие и жената

76 годишен след 8 години не се знае дали ще е още жив ти за кви глупости говориш кой кого ще пребие? Преди да пишеш простотии помисли малко с главата си ако имаш такава!

В случая е самозащита ...самозащита от чуждо вмешателство , защита на чест и достойнство пред обществото, защита от предателство и не на последно място...срам. На този човек са му съсипали остатъка от живота. Престъплението което ония двамата са извършили не се наказва от закона за това наказанието идва от пострадалия.

Явно си зависи кой е засегнат. Иванчева и Полфриман получиха по 20.

Да я пита човек освен пари какво търси при него може би любов то некролога му стърчи от джоба но пък и правосъдието ни е супер убийство 8 години,кражба 10 да живее правосъдната ни система

Пари от миньор? Освен ако е миньор в смисъла на Ковачки.

Тук всичко е объркано - на 36 години да си омъжена за някой на 76 - та той може да ѝ е баща! Той тоя бил е с главата си (както и тя). Въпреки че, отстрани е много лесно да се коментира. Не знам каква е ситуацията. По принцип като си решил да кръшкаш, е хубаво да се разведеш първо ...

При условие че жените спокойно могат да родят когато са на 13 (тринадесет) години, и при условие, че жената е с 39 години по-млада от него, то той спокойно може да й е ... пра-дядо. Чудно какви ли ги мислят такива жени...

... Ама жената смята, че няма логика да отиде боса да си купува обувки.

Ето това е съдебната ни система, един пълен цирк.

Ебаси.... тоя на 76 направо са го спасили на тия години :-ДДД

Дядката си хванал с 40 години по-млада жена и вместо да се радва, че някой помага, тръгнал да го убива.. Изтрещяла работа

"Бившият миньор се опитал да прикрие престъплението, като изнесъл трупа от жилището и го захвърлил в близките край блока храсти." ... обаче имало множество смекчаващи обстоятелства? Брех да им имам правосъдието начело с гешефта.

Хванал си един 70 годишен дядо едно младо момиче на 21. Поживели известно време и дядото се решил. Завел го при попа и рекъл: - Дядо попе, хайде да ни жениш. Гледал попа, пулил се, цъкал с език и накрая дръпнал дядото на една страна. - Абе, деде... Какви са тия работи, що ти е това младото девойче? Не можа ли да си намериш една баба на твоите години? Срамотна, бе... - Ааааа, такава вече имах дълги години - отсякъл дядото - Не знаеш какво е като си лягаме. Стани, отвори прозореца , че задушно. Притвори го, че ми духа. Изключи тоя климатик. Включи го, че сутрините студено. А това младото видиш ли го? Като излезе вечерта в десет, прибира се чак сутринта в 9. Знаш кво хубаво се наспивам!

Какво прави 38 годишна млада жена със 76 годишен дъртак? Тази е баси и бацила щом си има толкова дърт мъж не е ли могла да си намери един по нормален за нейните и години Ами си взела за мъж един дъртак

А ти КОЙ си, че да СЪДИШ кой какво да правел? Така и харесало, така го направила! Аман от такива, дето другите им криви!

щом дядката може да убие 45 годишен в бой, значи го бива, женските харесват силни мъже, а не млади