17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се установява, че заболелите са с омикрон? Нали само малък % от пробите се подлагат на специалното изследване и то трае няколко дни до фоказване на вируса. Милионите за тестовете да ги бяха вложили в полезни заздравето дейности.

При похарчването на 13 милиона за тестове за децата, резултата през първите няколко седмици беше няколко деца с положителни тестове, пренебрежимо малко, близко до статистическата грешка. След този провал изчезнаха новините свързани със болни ученици. Ежедневните резултати не влезнаха и в статистиката на тествани и заразени за деня, странно, може би децата не са хора. Сега нови 15 милипн за тестване на здрави деца. Омикрон е силно заразен и преминаващ леко, но сега се тръби колко много били се разболели. Освен да кажем дружно на журналистите, че са продажни не знам какво друго ще им отвори очите. Истината не е по-силна от парите май.

И какво? В Мадрид са 5 милиона, всяко десето дете е болно, всяко второ вече го е минало. И децата, за разлика от възрастните, не са много ваксинирани. Основният проблем са броя на хората в болнични и затуй натискат правителството мярката да е само 3 дни карантина.

Пробвай да имаш деца.