17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ее, жалко и несправедливо ...не може ли човека с теста за антитела да докаже, че го изкарал в тази съмнителна чужбина. Божее. . излязал в 21ч само да се поразходи здрав, прав човек и съседите го натропали веднага. Иначе Дариткова е преглеждала пациенти и от фейсбук им казва споко, няма риск за вас. Доказано контактни с нея-заразената хора, които няма да тестват и карантинират. А за човечеца от статията аршина е друг.

Айде да не се правиш на много умен, а? Умреляци смотани. Ще ми се разхожда тоя дъртофелник. Да си стои на гъза вкъщи и да изпълнява каквото му се казва, че да не го среща мечка. Ами ако пламне там откъдето е в Долно Нанагорнище, дето сигурно нямат и фелдшер, кой ще ги спасява. Ти ли ще отидеш отворко.

Вместо проверки и следене просто следваме китайците. От летището или от болницата в хотела за карантина ,по един в стая, носят ти храната на вратата и друго не ти трябва. Хотела под охрана разбира се. Разхождаш се на терасата и така. Затова се иска държавата да се бръкне, но това е истината за карантината останалото е харчене на пари на вятъра.

74-годишен мъж от Нови пазар три пъти е нарушил карантината си."Преди време имаше информация за един гражданин на КНДР.Той бил поставен под карантина,но един ден решил да отиде на корейска баня,което е нещо като сауна.Но минава служител от контролната служба,която следи за спазване на карантината,установява неговото нарушение,предаден е на властите,съден,осъден и разстрелян.Кратко,ясно и възпитателно.Повече не е нарушавал забраната

Вместо да се мобилизира целия този ресурс за следене?

Всеки, който се чувства ербап и смята вируса за майтап може лесно да се тества - хваща се с цялото семейство и тръгва на разходка из болниците, където има заразени! Весело и безгрижно цялото домочадие се прегръщат и целуват с болните - така де, да им вдъхнат кураж и да им покажат колко са заблудени с тоя вирус! И ако може да записват всичко на видео - за да видят и другите заблудени!

Да започват да изграждат ВИДИМИ карантинирани лагери за всички нарушители като този ------> https://pp.userapi.com/c205528/v205528867/c8cd3/TbPuxe_PAy0.jpg

А защо няма карантина за 240 те лумпена, който са били контактни?

Те,понеже работят против народа и държавата мигът да бъдат преносители на вироси и какво ли още не.

Да направят специални затвори, в които да държат хората под карантина.

И ти си говириш, колкото да не си задремеш както си седиш пред компа.

По-добре затвори за дебили, където да се събирате и да си общувате

че тези наказания ще паднат в съда. Дори и поради факта, че не сложиха под карантина парламента - ето ти прецедент, те все пак са контактни на заразени ... А този човек дори не е доказано, че е бил в контакт със заразен, просто е съмнителен... да не говорим, че никой не му е правил тест.

Залепваха на вратата на една бележка с червен кръст, че има заразен човек в дома, заради шарка, скарлатина.

аха, ама сега не било демократично :) В Унгария все още я има тази практика

А тези 240 питекантропи, които гледаме всеки ден по вестници и телевизия как нарушават закона и карантината? Полиция, прокуратура няма ли? Явно няма!

Много истеряса народа с тоя жирус, ей! Се едно от други неща не се умира. Е сутринта се качвам у тролея и като се разкихах по едно време, няма спиране (а съм с маска и шлем; а кихаш, защото шмъркам емфие и от него е такъв ефекта), после ме хвана и кашлицата (хронична, от около 5 години - при смяна от студено в топло бе избива на неколко минутни пристъпи). То малкото народ вътре, само дето не се набута при шофьора (а на първата спирка почти всички и се изнизаха).

Ха ха ха ха

ПАВЛИК МОРОЗОВ знаете ли го? Кой е този герой и какво е извършил?

дете-герой, предало собствения си баща на комунистическата власт?

И заклано като яре от роднините.

Няма ли най накрая да прогледнете, че този вирус е Само паникьосен.

Този вирус убива! Мой много близък се бори за живота си в болницата! Какво повече от това ми трябва, за да прогледна!?!

трябва ти оня от горния пост да се разболее, или по добре детето му. иначе ще продължи да обяснява как тоя вирус не съществува и ще насъсква разни слабохарактерни да нарушават карантини и забрани...

ама паникьори сте много! Този вирус убивал? колко да убива 1-2% от заразените, и то основно ако са имали и други болести. А 80% ще го изкарат на крак и ще получат имунитет! при всяка грипна епидемия има умрели, е този е по опасен и по прилепчив. Вирусът не убива но влошава здравословното състояние! И ако някой в бил зле (слаб организъм, калпава имунна система) го довършва. досега по света средно на 1 милион е Убил 7. а в най ударените страни - Италия Испания -средно на 1 милион е Убил до 230!! и максимум ще стигне до 0.1% !!! жалко за хората естествено, ама не е чума или ебола дето от двама заразени 1 умира от катастрофи умират повече, що се качвате на колата?

До точен-Може ли да го напишеш маааалко по-така,да разбера какво искаш да кажеш. Прости ми невежеството.

Марти, аз ще ти обясня. точния казва - "аз понеже се чуствам здрав - ще изкарам болеста без даже да дигна температура. това, че ти или твои роднини сте диабетици, хипертоници, имате белодробни проблеми - ми то така и така е трябвало да умрете - кво ми дреме за вас." естествен подбор.

Този човек е излязъл да се разхожда, от простотия ли, от инат ли, няма значение ше го наказват сега. Аз се замислям за друго обаче. Прибира се от чужбина, от летището го засилват и го карантинират в къщата му, няма роднини или близки вализ.-.В такава ситуация как ще си реши проблема с храната, ако няма право да излиза? Има ли в България организации , които да подпомагат самотните възрастни хора, поставени под карантина или трябва да разчитат на доброто настроение на съседите си?

Скоро и аз ще пътувам и съм казал да ми заредят с всичко необходимо в къщи. И все пак, близките ми са далече, имат КПП-та, какво правя ако ми свърши хляба, мляко видимо не ми се полага защото не трае 14 дена.

Мои приятели скоро се върнаха от Куба (в чужбина, не България), стоят в къщи и не мърдат. В неделя им свършва и излизат за яко зареждане.