7000 деца в България – с германски детски надбавки

Германски градове бият тревога. Те изплащат все повече детски надбавки на българи и румънци, без да е ясно дали въпросните деца изобщо съществуват

Обратно в новината

Коментари - 7000 деца в България – с германски детски надбавки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като плащате "детски" на мигрантите, ... ТОГАВА? Защо няма е дума в статията за това?

тъй и тъй хората им работят без пари поне да плащат на децата им. нашите цигани трябва да са вечно благодарни на българския народ че не ги е изпратил в концлагерите. е сега имат право да получават пари от германците :)))))))))

Няма по тъпа нация от немската, сега имат най-либералните закони и най-добрата социална система и за това всичкият боклук от Източна Европа, Азия и Африка отива там и те го хрантутят, докато отидат в другата крайност, избират си един с или без мустачки и тогава започва обратното всички тези хрантутници отиват в небитието през едни комини...това е положението!!!

Ако тези хора работят там и плащат данъци в Германия какъв им е проблема ?

Ама , ''АКО'' !

Това платена реклама ли е? Възмущавал се бил, като се възмущава, променете си системата.

Нали искате талибани, е ето ви. Даже нашите и румънските талибани са жветенца пред ония, които идват от джунглата, но има време, ще го разберете... засега интегрирайте и живейте в боклуците, интеграцията иска жертви :)

Германците сами превърнаха хубавата си и уредена страна в инкубатор за развъждане на цигани, които унишожават като скакалци, издръжливи на всякакви житейски условия като хлебарки и плодящи се като плъхове. Немската социална система не е защитена от подобни посегателства. Ще има напрежение разбира се, че и на на не ни е приятно да ни облагат с огромни данъци заради мангасарите и да плащаме тока и водата им, че на това отгоре да бият лекарите и полицайте.

Това са цигани ! Изразявайте се по-точно !

Моля редакцията, всъщност отправям им едно предложение - на всички външни публикато като тази, която "преразказавте" или "препечатвате" да и сложите етикет "ВЪНШНА ПУБЛИКАЦИЯ" И ако това ще разкрие голямата тайна, че всъщност не сте новинарски сайт, а само прокси за допълнително облъчване на населението и това е притеснително... то поне сложете етикет "Немска радиоточка" на дойчесерето. Да ги прескачаме. Едно време в СУ имахме един преподавател, който ни говореше за "Хигиена на общуването" и как тя е важна толкова, че и повече от личната хигиена на човека. В моите приоритети на Хигиена на общуването влиза да пропускам такава долнопробна гьобелсова пропаганда, каквато извършва немската радиоточка. Омерзително е някакси постоянно и отвсякъде да се опитват да полеят всички с нея.

Живеем в едно китно градче, чистота, пълна тишина, цветя по прозорците, стари улички, ходи се само пеша в центъра, през двадесет метра - чудни детски площадки и даже малки павирани басейнчета!Наемите ниски, храната, особено месни деликатеси, освен че е прясна и вкусна, е и евтина. Само зеленчуците нямат нашия вкус, пък и подправките са по-скъпички. И всичко това - с едните детски! Опитайте и не бързайте с изводите преди да сте живели другаде. И за какво да се връщам? Да гледам обявите в Бюрата по труда и да пълня гушата на дребни уяли се чиновничета и мутри? С две дипломи по евростандартите? Сега пак заминавам за допълнителна квалификация оттам в друга държава. Бог да ви пази!

Българинът е цар по индивидуалното оцеляване. Докато сме такива "царе", дотогава ще намаляваме и страната ще изчезне. На нашата земя ще си развяват шапка, американци, руснаци, не дай Боже и турци. На нашего брата е чужда мисълта, че спасението на всеки един минава през спасението на всички заедно. Така е било по време на туското робство, така е и сега. Когато Ботев и слязъл на Козлодуюския бряг и тръгнал да се бие с турците, през целия път на четата се е присъединил само един човек към нея. В село Борован - Врачанско, пък не са му дали храна и вода, а селските мъже се били скрили в една кошара за овци. Толкоз. Възпитай децата си поне в български дух, ако можеш, а не като мекотели.

ГЯУРИТЕ ХРАНИТЕ ГЕРМАНСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ .... МУТРИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ХРАНЯТ РОМЛЯНИТЕ ..... ЗАТОВА ГЯУРИТЕ СКОРО КАПУТ , ЧАО , АЛИВЕДЕРЧИ :)) ... ВЪОБЩЕ МАНГО ДА СИ

Чичкото с перчема и мустачките им интегрира мангустите в немско през комина. Та като бяха с нула тъмнозелени много бяха ербап да ни дават акъли за интегриране. Хак да им е сега.

най много лъжат проциганорите и са най многобройни, то ние не ги разпознаваме че германците, колкото са наивни горките, но които сме пропищяли сме ги разбрали

те мангустите ако не могат едни шваби да излъжат

Bероятно, скоро ще се появи новият,... "чичко с мустачки" и ще реши,.. Mного...... бързо проблема !!;))

блажени са вярващите

Градът в момента е пълен с коли с немска регистрация, поглеждаш хората вътре-само мангусти

ако трябва от тука ще плащаме по 250 евро на мангуста, само не ни ги връщайте

И на мен ми писва да ми отдържа те всеки месец по 400 евро данъци,но на вас не ви пука.Къде са 400 евро къде са 194 евро които ми давате и всеки месец ми изисква те какви ли не бележки за тях.

Немеца има избор: Да дава гъз, или да дава газ. В пъврия случай харчи вазелин (ако свари), във втория случай получава сапун.

Австрия вече започна да решава лека-полека проблема - според новия закон детски ще се получават само ако децата живеят в страната и посещават училище / градина. Толкова е просто.

Да си циганин е по-готино , пак се вредиха !!

Абсолютно вярно, само ромски семейства са облагодетелствените!! Хитри роми, лековерни германци, това е действителноста тук!!

От цялата работа , на прехода в България и влизането ''НИ'' / не всички / , фъф ЕС , се облажиха само политиците , управляващите и циганите ! Да им е слаТко !

Кой регистрира децата на бай Мангал в швабско за помощи на немски?... Бай Мангал говори ли този език??? Какви пет лева тогава??? Какви 10 стотинки... Всичко е измама товариши немски.....

Такова чудо няма. Ако децата не живеят в Германия ще вземеш детски през крив макарон. За да вземеш детски се представя адресна регистрация. Аз моите деца от училище ги взех специално служителката в общината да ги види.

Те имат адресна регистрация и (вероятно фалшиви) трудови договори дори, прочетете внимателно. Освен това аз например не трябваше да показвам детето си в общината, може да има такова изискване отскоро или просто вие сте изглеждал съмнителен за служителката във вашата община

Такова чудо няма. Ако децата не живеят в Германия ще вземеш детски през крив макарон. За да вземеш детски се представя адресна регистрация. Аз моите деца от училище ги взех специално служителката в общината да ги види.

ХА-ХА-ХА Хак да им е на шибаните немци.

Циганите в България никой не ги е канил. Докато в Германия лично ги калесвахте. Колко то циганите са германци, толкова са и румънци или българи.

сега ще видите какво е да си болен от трипер..... лилавите като ви се лепнат няма отръвка, особенно ако си ЕвроГейЛиберал

е казвах ви аз че ще ви интегрират.... а вие Българи що така си изхвърляте отпадъците та чак планини правите??? хахахах вместо да ни прославят умните то Българите ги рекламират циганите.....

дали не мога да осъдя в Страсбург всички ония, които наричат циганите - българи!Как ми се ще да се появят Ботев, Левски, капитан Петко войвода и още няколко от тия, дето не търпят някой да се гаври с тях и близките им, са извади ятаган и пищов и - наред!Че даже и Хитлер е добре дошъл за тая работа!

Тоя Левски, дето е казал, че всички трябв да са равни в България ли? И Българи, и турци, и цигани? :)) Тоя Левски ли си го представяш като патрЕот, дето ще пази бялата раса? :) Ще те разочаровам, ама всичките тия дето си ги изброл са либерали. :))) За времето си. :))

Хаха, ако системата позволява измами, трябва германци, белгийци, холандци, датчани и т.н. да си променят системите ... До тук с ЕС в досегашния му вид

Пак ли? Кога ще се разпадат тоя път ЕС? Кога да обръщам еврото в рубли? И да, ЕС ще се променя. Ще се федерализа все повече и повече. Няма как по друг начин да спира суперсилите. И да, няма да стане за 2 месеца, 2 години или 20 години, но най-накаря ще стане една държава.

Напротив, именно федерализирането на ЕС се отрича - четете какво казват по въпроса напр. френските, холандските и датските управляващи. Или искат 'право да решават все повече самостоятелно' или 'ЕС на няколко нива' и т.н. Всички тези варианти са за ограничаване на централизирането на решенията в ЕС

като знаем какви са лилавите то всеки манго в германия изпраща поне по 800 лева всеки месец от детски (за 2 деца) а те тия лилавите ги роят като за футболен отбор. Преди 1 седмица ми се наложи да отида до КАТ Пловдив и останах леко изненадан защото пред всяка цигаска барака имаше по една кола я мерцедес , я бмв тъ сега почнах да разбирам от къде идва тоя феномен

поговорки нямат ли? У нас е казано "имал - дал", "пил - платил"! Т.е като имаш много, даваш и нещо на бедните и когато имаш масраф, ще трябва да си го платиш!Как такива дисциплинирани и умни хора плащат на циганите луди пари от германската хазна, умът ми не го разбира!

Един съветзатваряйте границите си ,това е напаст по страшна и от чумата. и икономиката ви ще съсипят,защото тяхната работа не струва,нарича се" Хубава ама циганска".До някъде това е справидливо,защото давахте пари на бай цветелин от БХК да ги интегрира ,а той взе че се интегрира сам.От парите поман няма.Но това нещо не знам как да го нарека не се интегрира.Това е нещо лепкаво,смърдящо,живеещо сред боклуци и плъхове в денонощна веселба ,защото всичко му е ОК.Краде ,убива,спирачки няма.

С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ МОЖЕМ ДА ОСИГУРИМ ОЩЕ МИЛИОН ОТ ТОЗИ ДЕСЕН, ЗА ОБУЧЕНИЕ В ИНТЕГРАЦИЯ - ДЪЛГОСРОЧНО !!!

А преди няколко години в Брюксел имаше надписи и транспаранти " Интегрирайте ромите". Ами ето де интегрирайте ги, те и без това се натискат да отидат в Западна Европа, за по-добри помощи.

СЪЩЕСТВУВА Т.НАРЕЧЕНАТА ЦИГАНСКА ТАКСА ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПАРТИДА В ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЙНИТЕ ДРУЖЕСТВА И НА ТАЗИ БАЗА ИНКАСАТОРИТЕ ОТЧИТАТ СИМВОЛИЧНИ СУМИ ЗА КОНСУМАЦИЯ НА ТОК - ЛЕВ, ЛЕВ И НЕЩО МАЛКО - ПОД 2 ЛВ !!! НИЕ ПЛАЩАМЕ РАЗЛИКИТЕ , НЕОФИЦИАЛНО ВОДЕНИ КАТО ЗАГУБИ !!!!

Има ли на кой да се оплачем ? На БХК ли ?

веднага за дискриманция... Германския Хелзински Комитетда се изходи по положението... Интеграция му е майката... Вервайте ни... Имаме още да ви пратим за да можем да почерпим опит...

Това не са българи.Това са паразити и се наричат "роми".Скоро ще ви светне каква напаст сте си докарали.Това не са хора,те не подлежат на интегриране ,те само се еват ,но отглеждането на децата не е тяхна работа.Те са като кукувицата ,снасят в чуждо гнездо ,други да е грижат за пирците им. Дойчовци,разбрахте ли защо Хитлер ги е изтребвал. Но те се развъждат като хлебарки. България от тях страда,но тук са електорат за крадците в управлението.

Тука на дискриминация мирише, на европейски граждани!

Ама га искахте да имат права в България, ни рвахти.

Вие се благодарете, че не са започнали да се държат нагло както в България, да разрушават къщите, да изнасилват и убиват пенсионерите ви за по 20-30 евро. Тогава ще разберете за какво иде реч

Вие се благодарете, че не са започнали да се държат нагло както в България, да разрушават къщите, да изнасилват и убиват пенсионерите ви за по 20-30 евро. Тогава ще разберете за какво иде реч

Нали години наред им защитавате само правата, и ни поучавахте как да ги интегрираме, ето на крака са ви дошли, покажете им как става.

Немеца има избор: Да дава гъз, или да дава газ. В пъврия случай харчи вазелин (ако свари), във втория случай получава сапун.

Чакаю да видя ИНТЕГРАЦИЯ и СПАЗВАНЕ на ЧОВЕШКИ ПРАВА, а не ДИСКРИМИНАЦИЯ! Дръжте си ги, да Ви ритат в U-бана...

Преди месе-два бях в Долни Цибър. Само цигани и всички на кафето. Никой не работи и всички с пари. Как става така?

АКО РАБОТИШ - ОТ ТВОИТЕ ПАРИЧКИ СИ ПИЯТ ПИТИЕТО И ПРАВЯТ ОЩЕ ДЕЦА, ЗА ОЩЕ ПОМОЩИ !!!!! ДОКАТО НЕ ИМ СПРЕМ ПОМОЩИТЕ НА ТАЯ ПАСМИНА, ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ !!!!!

КОГА РАЗБРА, ЧЕ ТИЯ, ЦИГАНИТЕ, САМО ЧАКАТ ПОМОЩИ И ПРАВЯТ ОЩЕ ДЕЦА ЗА ОЩЕ ПОМОЩИ !!! ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ ДА НИ СВЕТНЕТЕ КАК СТАВА !!!! ТУК В БГ НЕ СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ 700 ГОДИНИ !!!! НЕМСКИ ДЕБИЛИ ! СЪБРАХТЕ ПАПЛАЧТА - ХРАНЕТЕ СЕ ГИ !!!!

Сега и в Германия , разбраха ли , че това племе , не може да се интегрира , защото от Франция го разбраха !

В Бг , циганката / всички циганки/ се води ''самотна'' майка , но си живее с Манго . След което /примерно/ , имат 6-8 деца . "Самотната'' майка ги регистрира в общината /например в столицата София / и взема детски надбавки , .... после Манго ги взема /децата/ и ги води в Перник където ги регистрира и там с нви имена и паспорти ... Да е здрава гърбината на държавата .

Лолз... 7 хиляди... ние тука плащаме на 20 пъти повече...