7000 деца в България – с германски детски надбавки

Германски градове бият тревога. Те изплащат все повече детски надбавки на българи и румънци, без да е ясно дали въпросните деца изобщо съществуват

Обратно в новината

Коментари - 7000 деца в България – с германски детски надбавки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как не ви е срам... Интегрирайте... Имаме още...

точно така-"деца в/от България". изобщо не става дума за БЪЛГАРЧЕТА!!! но така е справедливо-западноевропейците, преди орките от всякакъв тип-включително преди индийските орки, преди 2004-2007 се скъсваха да дуднат и да поучават за интеграция, за права, за толерантност и т.н. към неинтегруемите. ок, ето сега, интегрирайте, плащайте им, отглеждайте ги, оправяйте се...ние знаем, че не става и го знаем отдавна!!!

Спешно си променяйте законите, ако не искате да заприличате на България след някоя друга година.

Бай Мангал ще ви е*е майките, вервайте ми!

да се разлепи плакат във секо циганско гето, поне да имат пари за децата!

Само толкова ? Споко имаме още

V moeto pomashko selo polovinata cocat nemski dobavki i vsicki si izkupiha posleden model nemski jipari taka che parite pak si otidoha pri tqh :D

Лолз... 7 хиляди... ние тука плащаме на 20 пъти повече...

В Бг , циганката / всички циганки/ се води ''самотна'' майка , но си живее с Манго . След което /примерно/ , имат 6-8 деца . "Самотната'' майка ги регистрира в общината /например в столицата София / и взема детски надбавки , .... после Манго ги взема /децата/ и ги води в Перник където ги регистрира и там с нви имена и паспорти ... Да е здрава гърбината на държавата .

Сега и в Германия , разбраха ли , че това племе , не може да се интегрира , защото от Франция го разбраха !

КОГА РАЗБРА, ЧЕ ТИЯ, ЦИГАНИТЕ, САМО ЧАКАТ ПОМОЩИ И ПРАВЯТ ОЩЕ ДЕЦА ЗА ОЩЕ ПОМОЩИ !!! ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ ДА НИ СВЕТНЕТЕ КАК СТАВА !!!! ТУК В БГ НЕ СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ 700 ГОДИНИ !!!! НЕМСКИ ДЕБИЛИ ! СЪБРАХТЕ ПАПЛАЧТА - ХРАНЕТЕ СЕ ГИ !!!!

Преди месе-два бях в Долни Цибър. Само цигани и всички на кафето. Никой не работи и всички с пари. Как става така?

Чакаю да видя ИНТЕГРАЦИЯ и СПАЗВАНЕ на ЧОВЕШКИ ПРАВА, а не ДИСКРИМИНАЦИЯ! Дръжте си ги, да Ви ритат в U-бана...

Нали години наред им защитавате само правата, и ни поучавахте как да ги интегрираме, ето на крака са ви дошли, покажете им как става.

Вие се благодарете, че не са започнали да се държат нагло както в България, да разрушават къщите, да изнасилват и убиват пенсионерите ви за по 20-30 евро. Тогава ще разберете за какво иде реч

Вие се благодарете, че не са започнали да се държат нагло както в България, да разрушават къщите, да изнасилват и убиват пенсионерите ви за по 20-30 евро. Тогава ще разберете за какво иде реч

АКО РАБОТИШ - ОТ ТВОИТЕ ПАРИЧКИ СИ ПИЯТ ПИТИЕТО И ПРАВЯТ ОЩЕ ДЕЦА, ЗА ОЩЕ ПОМОЩИ !!!!! ДОКАТО НЕ ИМ СПРЕМ ПОМОЩИТЕ НА ТАЯ ПАСМИНА, ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ !!!!!

Ама га искахте да имат права в България, ни рвахти.

Тука на дискриминация мирише, на европейски граждани!

Това не са българи.Това са паразити и се наричат "роми".Скоро ще ви светне каква напаст сте си докарали.Това не са хора,те не подлежат на интегриране ,те само се еват ,но отглеждането на децата не е тяхна работа.Те са като кукувицата ,снасят в чуждо гнездо ,други да е грижат за пирците им. Дойчовци,разбрахте ли защо Хитлер ги е изтребвал. Но те се развъждат като хлебарки. България от тях страда,но тук са електорат за крадците в управлението.

веднага за дискриманция... Германския Хелзински Комитетда се изходи по положението... Интеграция му е майката... Вервайте ни... Имаме още да ви пратим за да можем да почерпим опит...

СЪЩЕСТВУВА Т.НАРЕЧЕНАТА ЦИГАНСКА ТАКСА ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПАРТИДА В ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЙНИТЕ ДРУЖЕСТВА И НА ТАЗИ БАЗА ИНКАСАТОРИТЕ ОТЧИТАТ СИМВОЛИЧНИ СУМИ ЗА КОНСУМАЦИЯ НА ТОК - ЛЕВ, ЛЕВ И НЕЩО МАЛКО - ПОД 2 ЛВ !!! НИЕ ПЛАЩАМЕ РАЗЛИКИТЕ , НЕОФИЦИАЛНО ВОДЕНИ КАТО ЗАГУБИ !!!!

А преди няколко години в Брюксел имаше надписи и транспаранти " Интегрирайте ромите". Ами ето де интегрирайте ги, те и без това се натискат да отидат в Западна Европа, за по-добри помощи.

С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ МОЖЕМ ДА ОСИГУРИМ ОЩЕ МИЛИОН ОТ ТОЗИ ДЕСЕН, ЗА ОБУЧЕНИЕ В ИНТЕГРАЦИЯ - ДЪЛГОСРОЧНО !!!

Един съветзатваряйте границите си ,това е напаст по страшна и от чумата. и икономиката ви ще съсипят,защото тяхната работа не струва,нарича се" Хубава ама циганска".До някъде това е справидливо,защото давахте пари на бай цветелин от БХК да ги интегрира ,а той взе че се интегрира сам.От парите поман няма.Но това нещо не знам как да го нарека не се интегрира.Това е нещо лепкаво,смърдящо,живеещо сред боклуци и плъхове в денонощна веселба ,защото всичко му е ОК.Краде ,убива,спирачки няма.

поговорки нямат ли? У нас е казано "имал - дал", "пил - платил"! Т.е като имаш много, даваш и нещо на бедните и когато имаш масраф, ще трябва да си го платиш!Как такива дисциплинирани и умни хора плащат на циганите луди пари от германската хазна, умът ми не го разбира!

като знаем какви са лилавите то всеки манго в германия изпраща поне по 800 лева всеки месец от детски (за 2 деца) а те тия лилавите ги роят като за футболен отбор. Преди 1 седмица ми се наложи да отида до КАТ Пловдив и останах леко изненадан защото пред всяка цигаска барака имаше по една кола я мерцедес , я бмв тъ сега почнах да разбирам от къде идва тоя феномен

Хаха, ако системата позволява измами, трябва германци, белгийци, холандци, датчани и т.н. да си променят системите ... До тук с ЕС в досегашния му вид

дали не мога да осъдя в Страсбург всички ония, които наричат циганите - българи!Как ми се ще да се появят Ботев, Левски, капитан Петко войвода и още няколко от тия, дето не търпят някой да се гаври с тях и близките им, са извади ятаган и пищов и - наред!Че даже и Хитлер е добре дошъл за тая работа!

е казвах ви аз че ще ви интегрират.... а вие Българи що така си изхвърляте отпадъците та чак планини правите??? хахахах вместо да ни прославят умните то Българите ги рекламират циганите.....

сега ще видите какво е да си болен от трипер..... лилавите като ви се лепнат няма отръвка, особенно ако си ЕвроГейЛиберал

Циганите в България никой не ги е канил. Докато в Германия лично ги калесвахте. Колко то циганите са германци, толкова са и румънци или българи.

Тоя Левски, дето е казал, че всички трябв да са равни в България ли? И Българи, и турци, и цигани? :)) Тоя Левски ли си го представяш като патрЕот, дето ще пази бялата раса? :) Ще те разочаровам, ама всичките тия дето си ги изброл са либерали. :))) За времето си. :))

Пак ли? Кога ще се разпадат тоя път ЕС? Кога да обръщам еврото в рубли? И да, ЕС ще се променя. Ще се федерализа все повече и повече. Няма как по друг начин да спира суперсилите. И да, няма да стане за 2 месеца, 2 години или 20 години, но най-накаря ще стане една държава.

ХА-ХА-ХА Хак да им е на шибаните немци.

Такова чудо няма. Ако децата не живеят в Германия ще вземеш детски през крив макарон. За да вземеш детски се представя адресна регистрация. Аз моите деца от училище ги взех специално служителката в общината да ги види.

Такова чудо няма. Ако децата не живеят в Германия ще вземеш детски през крив макарон. За да вземеш детски се представя адресна регистрация. Аз моите деца от училище ги взех специално служителката в общината да ги види.

Кой регистрира децата на бай Мангал в швабско за помощи на немски?... Бай Мангал говори ли този език??? Какви пет лева тогава??? Какви 10 стотинки... Всичко е измама товариши немски.....

Има ли на кой да се оплачем ? На БХК ли ?

От цялата работа , на прехода в България и влизането ''НИ'' / не всички / , фъф ЕС , се облажиха само политиците , управляващите и циганите ! Да им е слаТко !

Да си циганин е по-готино , пак се вредиха !!

Напротив, именно федерализирането на ЕС се отрича - четете какво казват по въпроса напр. френските, холандските и датските управляващи. Или искат 'право да решават все повече самостоятелно' или 'ЕС на няколко нива' и т.н. Всички тези варианти са за ограничаване на централизирането на решенията в ЕС

Австрия вече започна да решава лека-полека проблема - според новия закон детски ще се получават само ако децата живеят в страната и посещават училище / градина. Толкова е просто.

Те имат адресна регистрация и (вероятно фалшиви) трудови договори дори, прочетете внимателно. Освен това аз например не трябваше да показвам детето си в общината, може да има такова изискване отскоро или просто вие сте изглеждал съмнителен за служителката във вашата община

Немеца има избор: Да дава гъз, или да дава газ. В пъврия случай харчи вазелин (ако свари), във втория случай получава сапун.

Немеца има избор: Да дава гъз, или да дава газ. В пъврия случай харчи вазелин (ако свари), във втория случай получава сапун.

Абсолютно вярно, само ромски семейства са облагодетелствените!! Хитри роми, лековерни германци, това е действителноста тук!!

И на мен ми писва да ми отдържа те всеки месец по 400 евро данъци,но на вас не ви пука.Къде са 400 евро къде са 194 евро които ми давате и всеки месец ми изисква те какви ли не бележки за тях.

ако трябва от тука ще плащаме по 250 евро на мангуста, само не ни ги връщайте

Градът в момента е пълен с коли с немска регистрация, поглеждаш хората вътре-само мангусти