7-годишно болно дете спешно се нуждае от помощ

Лекарите дават надежда в нов вид лечение с имунотерапия, за която са нужни 360 000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В хубав и красив свят живеем...някои имат толкова колкото цял живот не могат да изхарчи и 100тното им поколение ..... а за други флакона евентуален живот е 15 ооо евро....справедливо....жалко за детенцето...ще бъде грозно и цинично това което ще кажа ...и ми е болно да го кажа ...но някога медицината е била по хуманна ...хорат са си отивали тихо и невидимо без надежда без очаквания или без време ...сега те спасяват ходиш по мъките привързваш се към едно дете то пораства и започва да разбира ...и накрая ти казват е ми има още надежда но 24флакончета по 15000евро....дано се намерят парички ...и дано стане нещо ....че няма по-лошо от това дете да ти умира в ръцете и ти да си безпомощен да му помогнеш...

Пейпал?

А колко такива дечица страдат и си отиват ... заради тъпите политици дето харчат милиони за безпредметни избори дето отново се задават и дето все немогат да хванат схемите за източване на какво ли на в тази държава...

"...тъй като тази терапия не е регистрирана в страната ни." ??? Значи по-лесно е за една майка да събере 350000 евро отколкото да се "регистрира" терапия ??! Ще горите в ада, безсърдечни нечовеци !!!

Лекарите в България ги мързи да си напрегнат мозъците и да се захванат и с наука, само знаят и то не винаги нЕкви готови терапии да орилагат...Това което струва 15000 долара, може със сигурност да се направи и за 150 , стига да знаеш принципа на терапията....Ракът са клетки, които постоянно мутират и затова лекарствата от химиотерапията спират да действат, затова се търсят други методи за лечение....Тук може да помогнат радиотерапийте с радон, има публикация от 2018 година за този тип терапии, връщат буквално от онзи свят пацинти с десетки метастази дори и в мозъка.

100 лв. от мен. Дано повече хора помогнат! Успех на Михаела и бързо оздравяване! Бори се, малко слънчице.

Иначе просто е измама, към детото трябва да се подходи с повече информация за терапията, не просто да оберат родители и после да кажат " ами не проработи", ама парите не връщат от неефективната им терапия за милиони..

А, бе, помияри тъпи, колко пъти ви пишем, че като има такива тежки проблеми, не давайте само банкова сметка, а и друг вариант - СМС или каквото и да е. Адски е тъжно това за детето, само че колко хора могат да отидат до банка в работно време и да пратят пари? Дайте и други варианти!

Големият давач Боко къде е сега ?! Хайде сега да извади пари и да даде на детето !!! Нали все аз ви дадох това , аз ви построих това ! Сега къде е ?!

Затова има онлайн и мобилно банкиране ! Няма да ходиш до банката !

Не мисля, не сме лекари. Ти си чел нещо в интернет и си решил, че си запознат по темата. Мисля, че в такива ситуации трябва да се действа бързо и решително, не да пишем глупости по форумите.

Вижте тук за подрбонсти: https://bg.helpkarma.com/campaign/badeshte-za-mihaela-983/donate

Нарича се научна публикация с резултати от клинични случаи в международни научни списания с импакт фактор и резултатите са представени от лекарите, провели терапията с целия протокол на лечението и PETскенерите на пациентите преди и след терапиите....не мога да ви понасям простаци тъпи, затова парите на държавата изтичат, а резултатите като при геноцид

И не става въпрос за парите, а за времето и живота на детето. Обръщам се към родителите, намерете тази статия с резултати от клиниката с четири пациента - "Present and Future prospects of radiation therapy using alpha- emitting nuclides". За алфа радиацията видът и мутациите довели до рака нямат значение, свържете се с авторите, които са лекари и вижте тяхното лечение

Дават парите на други болни! Ходи се изакай и пак ела.

СМС ВАРИАНТ ДАЙТЕ !

Ние ще помогнем, кой с колкото може, но защо държавата не реагира адекватно в случай като този? Защо трябва да се губи ценно време и хората да се притесняват дали и кога ще съберат парите? Трябва да има държавен фонд за случай като този. Няма ли ПейПал?

Благодаря, намерих сайта!

Не му е тук мястото за такива коментари. Само ще ти кажа, че не знаеш колко не знаеш! Това дето си го написал далеч не е така.

ти колко даде? Що се осигуряваш на минимална заплата? с кирливите си 20 лева ощетяваш болните - после искаш от друг.

200 000 работещи осигуряващи се на минимална, а взимащи под масата скатават минимално по 20-30 лева от здравни. те това са ви 4-6млн лева. После що няма. Да не говорим дори тези които не са на минимална как скатават като пишат, че са на по-малка заплата.

Тъпакът си ти. Радвам се, че те ядосах, за да си покажеш просторията и злобата пред хората. Скрий се в миризливата дупка, от която си изпълзял. Добре че повечето хора не са като теб.