7-годишно болно дете спешно се нуждае от помощ

Лекарите дават надежда в нов вид лечение с имунотерапия, за която са нужни 360 000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200 000 работещи осигуряващи се на минимална, а взимащи под масата скатават минимално по 20-30 лева от здравни. те това са ви 4-6млн лева. После що няма. Да не говорим дори тези които не са на минимална как скатават като пишат, че са на по-малка заплата.

Ние ще помогнем, кой с колкото може, но защо държавата не реагира адекватно в случай като този? Защо трябва да се губи ценно време и хората да се притесняват дали и кога ще съберат парите? Трябва да има държавен фонд за случай като този. Няма ли ПейПал?

СМС ВАРИАНТ ДАЙТЕ !

Вижте тук за подрбонсти: https://bg.helpkarma.com/campaign/badeshte-za-mihaela-983/donate

Благодаря, намерих сайта!

Големият давач Боко къде е сега ?! Хайде сега да извади пари и да даде на детето !!! Нали все аз ви дадох това , аз ви построих това ! Сега къде е ?!

ти колко даде? Що се осигуряваш на минимална заплата? с кирливите си 20 лева ощетяваш болните - после искаш от друг.

А, бе, помияри тъпи, колко пъти ви пишем, че като има такива тежки проблеми, не давайте само банкова сметка, а и друг вариант - СМС или каквото и да е. Адски е тъжно това за детето, само че колко хора могат да отидат до банка в работно време и да пратят пари? Дайте и други варианти!

Затова има онлайн и мобилно банкиране ! Няма да ходиш до банката !

100 лв. от мен. Дано повече хора помогнат! Успех на Михаела и бързо оздравяване! Бори се, малко слънчице.

Иначе просто е измама, към детото трябва да се подходи с повече информация за терапията, не просто да оберат родители и после да кажат " ами не проработи", ама парите не връщат от неефективната им терапия за милиони..

Не мисля, не сме лекари. Ти си чел нещо в интернет и си решил, че си запознат по темата. Мисля, че в такива ситуации трябва да се действа бързо и решително, не да пишем глупости по форумите.

Дават парите на други болни! Ходи се изакай и пак ела.

Лекарите в България ги мързи да си напрегнат мозъците и да се захванат и с наука, само знаят и то не винаги нЕкви готови терапии да орилагат...Това което струва 15000 долара, може със сигурност да се направи и за 150 , стига да знаеш принципа на терапията....Ракът са клетки, които постоянно мутират и затова лекарствата от химиотерапията спират да действат, затова се търсят други методи за лечение....Тук може да помогнат радиотерапийте с радон, има публикация от 2018 година за този тип терапии, връщат буквално от онзи свят пацинти с десетки метастази дори и в мозъка.

Не му е тук мястото за такива коментари. Само ще ти кажа, че не знаеш колко не знаеш! Това дето си го написал далеч не е така.

"...тъй като тази терапия не е регистрирана в страната ни." ??? Значи по-лесно е за една майка да събере 350000 евро отколкото да се "регистрира" терапия ??! Ще горите в ада, безсърдечни нечовеци !!!

Пейпал?

В хубав и красив свят живеем...някои имат толкова колкото цял живот не могат да изхарчи и 100тното им поколение ..... а за други флакона евентуален живот е 15 ооо евро....справедливо....жалко за детенцето...ще бъде грозно и цинично това което ще кажа ...и ми е болно да го кажа ...но някога медицината е била по хуманна ...хорат са си отивали тихо и невидимо без надежда без очаквания или без време ...сега те спасяват ходиш по мъките привързваш се към едно дете то пораства и започва да разбира ...и накрая ти казват е ми има още надежда но 24флакончета по 15000евро....дано се намерят парички ...и дано стане нещо ....че няма по-лошо от това дете да ти умира в ръцете и ти да си безпомощен да му помогнеш...

А колко такива дечица страдат и си отиват ... заради тъпите политици дето харчат милиони за безпредметни избори дето отново се задават и дето все немогат да хванат схемите за източване на какво ли на в тази държава...