Коментари - 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница | Днес.dir.bg

4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница

Починалите от коронавирус за последното денонощие отново са над 100

Обратно в новината

Коментари - 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница | Днес.dir.bg

Коментари

7-Дневния-Инциденц, който е ужасяващ, пак се укрива! Ако не искате да живеете, изберете си ги пак тези НОЩници.

...не може аз да чакам пред магазин, на който е написано, "Моля, влизайте по един" пет минути, за да излезе предния клиент и после, като влязох, на 30-тата секунда, вътре да се набутат още трима човека, в магазин 10 кв.метра, от които зоната за клиенти е не повече от 4 кв.метра! Каквито и мерки да има, като ГОВЕДАТА ПРОСТИ И БЕЗОТГОВОРНИ не ги спазват, нищо няма да стане и вируса ще убие едни поне 100 000 българи!

Я няма ли някой да се погрижи да се спазват мерките, които налага? Чия отговорност е да следи за това?

Тиквата трябва да понесе отговорността, няма никакви оправдания , можеше и беше длъжен да въведе по-рано мерки , но не го направи и ни подхвърли на вируса, хаоса и негодната си здравна система. Убиец . И то масов.

Честно казано българската здравна система се справя учудващо добре. Тук в УК Януари при 26хил хоспитализирани и несравнимо по голям бюджет, здравната система колабира.

Абе гледам, че последната седмица са приели в болница по-малко хора отколкото ние(по-точно 2900) при 39 000 положителни. Не знам как се ориентираш, че се справяме по-добре, ама тука определено се източва бюджет, а ваксинацията е практически спряла.

3евзек

Ало, Паниката, Това там е опашката на третата вълна, докато тук сме баш в средата. Защо пак се излагаш с неща, които вече разбрахме, че не можеш да съобразяваш? А как беше там преди два месеца?

а на паниката не дават. Закачен бил на няколко болници като кърлеж, ама вече не пуска тая цица и сега е сърдит на целокупното българско здравеопазване.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее, няма са ваксинираме, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Явно реализацията на ваксините куца, а комисионните вече са усвоени и това създава неудобство.

Трол.

Гербераст?

Чорбана прескочи ли трапа, знае ли се нещо?

Жив и здрав си е човека. Ти грип, Бронхит или Пневмония не си ли карал ????

3евзек

Триседмичния грип ли имаш предвид, или тридневния?

Тридневният грип не е грип, колега.

3евзек

Като в оня лаф е. Като няма бира, тогава и (да не става антиреклама) е бира. Когато няма грип, тогава и тридневият е грип.

Следващият ще е Мангъра! Него го пазя за десерт!

С мерки, без мерки, с ваксини, без ваксини...все тая. Ще се стопли времето и всичко сезонно ще утихне. Всяка година е така. Сега обаче е модерно да се всява паника сред хората. С цел, разбира се.

Освен ако не утихне това лято, както многократно предупреждавам. И кво ще правиш тогава, бай Гуй, ще си посипеш ли главата с пепел?

Ще утихне, както всяка година. Грипните атаки започват през Октомври и приключват през Април.

Сравни я с предходни години. И пробвай за разнообразие да употребиш главата си за мислене.

И кво да гледам- с изключение на само ДВЕ СЕДМИЦИ между втората и третата вълна, умиранията в България за 2021 г. са повече от умиранията за същите седмици на 2020 г. Това го посочих много пъти, май само ти не си разбрал, ма то мозък требе!

Ти явно си гледал.

Опс, извинявай, ма на телефона ми всички отговори са на една линия!

Ами как няма да са повече, при това зомбиране на хората. Наплашиха народа тия мизерници.

която вчера развиваше конспиративни теории? Цитирам : "Е, при тези данни вече ми минава една цинична мисъл - а сигурни ли сте, че наистина са ваксинирани в тази ваксина? Да не е било плацебо, а ваксината да сте я употребили за свои хора - тъй де, да не се "хаби за разни старци и то с деменция"..." Днес мълчи като... ощастливена отзад!

Я чуй този от вашите кво говори: https://afera.bg/каракачанов-чистосърдечно-обясни-ка/

3евзек

Ало, Паниката, Защо даваш статия, чието заглавие е едно, а във видеото има друго? Надяваше се да прочетем само заглавието, без да гледаме, нали? Макар че и самото видео е редактирано, с прекъсвания, сякаш някои думи от него не са за пред хората. Не те ли е срам да даваш такива линкове бе? Всички починали с установен ковид се записват като починали от ковид. В групата без ковид хората умират 20-30 пъти по-рядко. На теб изглежда ти е голям проблем че при между 1/20 и 1/30 причината е сбъркана.

Тотално разминаване на написаното в червения сайт и казващото от Каракачанов. Такива сайтове са за закриванез троле. Ти насра ли се, че изчезна?

не му е за първи път да дава линкове към материали, които всъщност го опровергават! Доста пъти вече го засичаме, че не разбира това, което публикува! Причината е , че Паниката е един полуобразован недостатъчно интелигентен тип, които не е способен на анализ и рациум.

типично за жълтия парцал афера.бг и псевдожурналиста кукуто Веселинка!

Да не почнеш и ти като оня идиот с многото линкове към Булгартаймс. Покрай информациите за Чорбанов не ти ли станаха ясни афера.бг?

червената сурва Пипи Чорапчето излива помия върху хората, които си рискуват живота, за да ваксинират възрастни по домовете?! И кой я защитава- другият червен фатмак- пенсионер Паниката!

е типичен трол. Задачата му е да всее съмнение. За много хора е достатъчен въпрос, заглавие, тъпотия звучаща авторитетно. Сам казва че ги пуска като въдици. Все някой ще се хване и задачата изпълнена. Шаранче по шаранче - електорат. Не го интересуват разум, логика и обосновки. И не ги и ползва. Съмнението, недоверието, страхът, а и паниката са чувства и са ирационални. Това му е играта. И не е сам в нея.

Паниката не е ли успешен бизнесмен , собственик на IT компания със 70 души подчинени, на които всяка седмица прави ПСР тестове, освен това разбира от медицина, понеже сестра му е лекар?

на безценните си теории и размисли привеждаш данни от световно признатия и диамантено достоверен източник афера.бг Да можеш отстрани да се видиш, ще пукнеш. Я от смях, я от срам...

Да не сме спрели да бъдем на челно място по смъртност, че си решил, че това са конспирации?

А без ваксина сме виждали как вършее тази с косата из подобни домове. Но вие слушайте троловете, комшията и оня от фейса.

разбраха за какъв вирус и каква епидемия става дума, намериха правилните източници за информация, анализираха ситуацията , направиха верните изводи и взеха правилните решения. За това се опазиха и дори вече се и ваксинираха. Тъпанарите се изпозаразиха и измряха и краят му не се вижда. Хем бяха предупредени многократно! Така става, когато вярват на фалшиви кумири! Всички страни вече въвеждат ваксинационни паспорти. Дори и Сърбия се включи вчера! за това разумните хора ще пътуват и живеят свободно, а тъпанарите ще си седят на село.

Ха

+1 за ваксинационните паспорти. Цървул-антиваксърите ще реват, всъщност те вече реват, че им отнемат свободиите, но това си е изцяло техен проблем :-)

Българина иска: Да не учи Да не работи Да взима висока заплата Да не плаща данъци и такси Да са ниски цените Ако може нещо да открадне Жалка картинка...много жалка

Аз раздавам справедливост!

раздава справедливост.

И Бог си има инструменти!

Не "Ако може нещо да открадне", а ако нещо привидно не може, да посвети много време и усиля това да се случи.

Правилно! Българинът иска да е като европейците и някой друг да работи тежката и мръсна работа, а той само на бюро....

съвсем остана без електорат до изборите! Ще ядат як пердах, може и четвърта сила да се окажат. Електоратът им сам си го причини, поради неграмотност, тъпотия и бедност!

Благодарение на усилията на Правителството пандемията започва да затихва. До края на май вирусът ще изчезне.

Той пожарникар... Пали, гаси... Сичко сам праи.

Дали държавата и правителството са виновни??? Не. Уж е криза, уж безработицата е огромна, пък желаещи за работа няма. Преди 10 дни дадох обява за работа, обадиха се 40-50 човека. Всички питат за заплащането и работното време, никой не пита дали ще има трудов договор и осигуровки. Десетки се отказаха след като разбраха, че част от заплатата е % от изработеното. Със седем си уговорих среща в един ден и час, дойде само една ромка....пък уж гладни и безработни. В България всички са недоволни, все някой им е виновен от правителство до Борисов. Срам ме е, че съм българин, толкова много мрънкащи мързеливци няма никъде...

Зависи дали процентът започва като горница над минималната. Ако е така, не 50, ами 5000 души е ти откажат. По-добре да изчакат още няколко месеца.

Интересно как всичките имате наизустени 2 гнусни епитета и само това пишете. Оборете някого интелигентно с аргументи, доводи. Всичките против ГЕРБ сте утайката на обществото.Не учили, не работили, нищо неможещи, но с огромните претенции за капацитет на разбирачи и разбивачи на конспирации. Жалкари!

Трол.

Има 100 000 налични ваксини Астра Зенека /ако джипитата не са похабили и унищожили част от тях/. Ходете се ваксинирайте вместо да ревете по форумите.

Не ги щем тези боклучави, отровни, неефективни ваксини на Астра Зенека! Ако бяха свестни, щяха да ги одобрят и използват в Америка и Израел. И въпросът е защо нашите дебилни корумпета от правителството лишиха българския народ от ефективни и безопасни ваксини, та всеки ден губим стотици българи! Бомби да падаха навън, умрелите българи щяха да са по-малко!

Трол.

Пак ще ви помете на изборите нещастници в гейски кожи

и в сънищата не си е представял, че като назначи Мунчо за президент това ще се окаже стратегически блестящ ход. Така си бетонира властта докато е жив.

Следващият му блестящ ход е да си назначи премиер от друга партия, пък той да се бетонира като президент. Само да не е от ония, мунчовите, че тогава ще е просто не блестящ, а червен.

Ето това е матриала ,които ще сменя Бойко - не еде асфалт,иска евро кюфтаци на муфта, чака от Капута таблети на аванта, Курнела да му точи държавни тутманици ,Нищоправеца и Деса да му дава по 2 апартамента безплатно, Учиндолеца да му пее за курви и ферарита,Копейкин да му дава руска нафта за крадене,а Мая Общата да върне лотариите на черепа и да търка като малоумен!

Четиримата, настанени в болница, от дома в с. Опанец, вече са изписани и са се върнали обратно в социалната институция. Това съобщи директорът на РЗИ в Добрич Светла Ангелова пред Нова тв. Извънредна обстановка 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница НЗОК пуска пътека за преболедували Covid-19, но без осигурени пари за нея Коронавирусът отне живота на републиканския консултант по неврология Тя разказа, че 18 души от настанените в дома са били имунизирани с две дози. След направени тестове заради човек от персонала, който е дал положителна проба, положителни се оказват и 14 от имунизираните. Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болницаВиж още Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болница От тях двама са били настанени в болница. "Те бяха с много лека клиника, но тъй като става дума за специфична група лица, предпочетохме да са под лекарско наблюдение. Те вече са изписани и са върнати обратно в дома", обясни Ангелова.

Лекарско наблюдение? В болница? За лека картина? НЗОК не се ли бори точно срещу това източване? Джипита нямат ли?

Трол.

има показания за хоспитализация при Ковид, която в случая е спазена стриктно. Това са работи, които не са за твоята пенсионерска глава!

Варианти има - ваксините не са съхранявани правилни и не са ефективни, ваксините са гепени за да се продават на черно и им е бит физиологичен разтвор, заразени са по време на ваксинацията от самият медицински екип.

Трол.

Казаха ти че хората са добре. Но ти си остани тъп, не пречиш.

Не коментира, че 14 ваксинирани са заразили 16. Коментирайте! Още казаха тези, които ходят по студията и защитават масовата ваксинация казаха, че ваксинацията води до по-бързо мутация. Излиза, че от тези ваксини, колкото е ползата май вредите са повече, защото броят на заразените скочи драстично

Трол.

На 04.април пропагандата на Тиквата ще бъде спряна и ще заживеем нормално! Благодаря.

И комунистите ще ни увеличат данъците. Ще бъде истински комунистически рай. Пенсиите пак ще станат 5 долара а заплатите 10 долара.

Тролове.

последните проучвания предвещават тотален крах на бспто на следващите избори виждаме паническо активиране на чървения трол...но и това няма и да помогне...време е вече тая бандитска партия да отиде на бунището. Сбогом червени капути няма да липсвате на никого...

Последните действия на управляващите показват панически страх от волята на хората. Правят всичко възможно да не се гласува - от неосигуряване на мобилни секции, до затваряне на хора по болниците и протоколи, които самия им изборджия описва като предпоставка за грешно попълване.

Богато ти е въображението. Ако не се гласува, това е предимство за господарите ти от БСП. Но не се притеснявай. Ще ви изметем.

ще бъдат наврени в кучи бъз, заедно с мутантите им Мая, Славчо, Лупи, Копейкин и т.н.

Бойко е великият българин натикал комунистическите олигарси по арестите и пресякъл комунистическите кражби и издевателства.

И дори не краде Лойко вместо тях а заедно с тях.

Българина не го е страх от вируса. Той е на 40 години ще го изкара леко. Децата му не ги лови.Мерките са да му пречат да седи в кръчмата е да обсъжда ,колко пари ще откраднат тези измислили карантината. Ще ги откраднат от бюджета , където той не е внесъл стотинка. И сам би откраднал ака можеше. Но вируса може да гътне старците, той ще им вземе панелката и най накрая и той ще е постигнал нещо в тоя живот.

Като не внася в бюджета българина, откъде идват тия пари дето ги раздават предизборно и тъпчат по чекмеджета. А 5 милиарда за здраве откъде са, Борисов ги дава от шкафа ли? Нихилистични, но глупави гербаджии.

Хазната се пълни предимно от образовани хора с високи доходи. Не от Ганьовци като теб, криещи осигуровки. Апропо, ти къде се скри? Ходи да сменяш гащите ли?

не го мисли българина. Той е син на юнашко племе. Ти мисли за себе си. Слагай маската отзад и беш в мазето, че ковид идва и ще те такова с 200.

През ноември имаше по 4500 заразени на ден при 8 -9 хил .теста Сега пак са толкова заразените ,но при 17 -19 хил. теста. И тройкаджия по математика може да си направи изводите. Сега се мре само от ковид, от нищо друго. Такава е заповедта от НОЩам, от послушниците на падишаха!

Много е обидно че сложиха тази болест над всички останали и то не само у нас. Тоест болни хора с други болести ги хвърлихме на вълците сами да се оправят - егати медицината егати хуманизма.

Цирка е пълен. Почнаха с репортажите по тв-то колко е страшно. Ще се мре, ама яко ще мрат.

Какво прави впечатление в сравнение със Ноември миналата година: смъртните случай са по-малко но в болниците има повече хора. 3 варианта: - Вируса сега е по-заразен но с по-малко смъртни случаи - Има повече болнични легла и лекари (едва ли) - Настаняват се хората в болница дори и по-леки случаи за пари За третото - аз преди мислих че това са конспиративни теории че пишат хора с какво ли не че са болни от Ковид, но сега от първа ръка имаме случай на възрастен човек със травма на крака вкаран един ден в интензивното и писан с Ковид и след това го пускат обаче нищо че пътеката е 15 дена ли колко там. Човека опитва да спори и те го пъдят безцеремонно.

ти си безкрайно неграмотен и необразован тип и мисленето не ти се отдава! виж се само колко грешки имаш, едва ли имаш повече от 8 клас.

Що ти филолог ли си? Тука е форум не час по граматика. Да, граматиката не ми е сила. Иначе съм инженер с над 30г стаж и имам и публикации на тема разни математически методи - а ти?

не си научил граматиката, но си виден математик, мухахаха!

Трол.

да се отрекат заслугите на троловете. Под статията за такова бедствие коментарите са като под статия за изборите. Разсейват, разфокусират, всяват съмнение, всяват страх и паника, всяват разделение. Размътват водата и работодателите на троловете си ловят шарани в мътната вода.

Добре де сега какво да правим според теб. Да се насираме и да мрем всеки ден или да не се насираме и да мрем по веднъж?

то грипчето повечето си го изкараха по къщята. До месец и стадния имунитет е готов. И ваксините ще ги изхвърлим, горе долу калто направихме с тези за свинския грип.

до кой месец бе? първо беше до месец май миналата година, после стана до януари тази година, сега до кога- до юни догодина ли?

никого не интересува. И никакви героични напъни няма да променят факта че се пада по едно умиране на човек. Въпроса е кога и как. Аз предпочитам след 90 докато спя в собственото си легло и ми се ще повече хора така да я докарат. За това трябва да си съберем акъла и да се пазим и да сме дисциплинирани. Мобилизираните, мислещи и самодисциплинирани хора постигат по-добри резултати и в решаването на епидемичните проблеми и на проблемите с политиците. Политици превърнаха политиката в средство за грабежа. Политици използват и пандемията за политика. Политици използват и тролове. Дето викаше Пурко слуги трябват на народа, а не господари. Троловете служат за да пречат на народа да се осъзнае и да сложи политиците където им е мястото.

Болниците се препълниха, скоро ще лекуват само хората с много сериозни връзки, министри, депутати, хора на ГЕРБ! Вече връщат линейките от "Пирогов", поради липса на места! Обаче вирус няма, не се притеснявайте, той е измислен, за ва чипира Бил Гейтс! ИДИОТИ!!!

А как е в столипиново и факултета?

Не бе, ще се мре. Ама яко ще се мре. Олигофрен насран. Ти всеки ден умираш, ние нормалните само веднъж.

никой не ти е отнел правото да умираш !! умирай олигофрен смрадлив !

колко скока в wingsuit имаш болкук ?

Започна ваксинацията и дойде нова страшна вълна и лелеяното от генерал Смърт голямо мране! А уж ваксинацията щеше да спира пандемията?!!! Ще спре, ама друг път!

Нали сте прост та Ви лесно! Какво общо има ваксинацията с разпространението! Ваксината стана преди няколко месеца, дойде преди месец, каква е връзката с това, че децата бяха в училище няколко месеца, а всичко и навсякъде работеше, за да се угоди на малоумния ни т.нар. "бизнес"! Много ми е интересно, като измрат клиентите на този бизнес и част от самия бизнес, кой ще спечели?! Да, ваксинацията ще спре вируса, но трябват мерки, докато се сложи втората доза и се изградят антитела! Нужно е време, време в тотален локдаун, иначе ще измрат 3-4% от нацията, т.е. грубо 200 000-300 000! Не веднага, но за период от две-три години! Особено с темпа на ваксиниране в България!

дали пък доста ваксинирани не се разболяха....... странно а

Всеки, коийто няма аргументи започва с обидите!

се прави като хората резултатите са налице. У нас е смешна работа и няма как да влияе на ситуацията.

Къде сте, тролчета? След малко трябва да излизам, а нещо спряхте безплатния цирк? Я пак напишете колко лош е Борисов и как Нинова и Гечев ще ни спасят, че да се посмея и да заминавам!

Нещо да кажеш за ромските квартали дали се спазват мерките.? Те са най-важните гласоподаватели на Фандъчката.

Не зная, обърни се към коалиционния партньор на Евророма по този въпрос.

99 % ГЛАСУВАТ ЗА ТВОИТА ЦИГАНСКАТА КМЕТИЦА.

Всъщност, надежда има! Аз лично се възстанових бързо, защото следвах схемата уточнявана от поредица заболели. У дома, регистриран, спазвайки карантината. Както много други. Неволята вече е научила доста хора на адекватно и достатъчно знание за справяне със заразата. Обществото овладя ефективното лечение в по-голяма степен от лекарите. Те, разбира се, не са лоши хора, но са мотивирани хората да са болни и за дълго време. Но поне 70% от заразените много добре се справят и без лекари, с вече натрупания опит. Тежките случаи са за лекарите. Грях им е, че разпростряха властта си много повече от функционално необходимото и над цялото общество.

и тия от пирогов ли са мотивирани хората да са болни за дълго време ??? нещастник

дядo_star

И не само там.

Май май ще сме в локдаун до Май.

Ами много беше важно да се отворят ей така предизборно всички ресторанти нали?

Тия дирници ме кефат : по средата на тази статия са сложили слогана на Борисов - “Работа, работа, работа !” Ха !

Червените тролове май напълниха гащите и чакат нови опорки от централата.

а на Вас кога ще Ви спуснат нова, че тази с червените тролове много, ама много се изтърка

Добре, щом не драскаш за червените, бъди така добър да споделиш кой те спонсорира. И не минавай с номера, че си нормален гражданин. Те работят, не висят тук по 12 часа всеки ден.

точно съм обикновен гражданин и никой не ме спонсорира. Не вися тук 12 часа. Просто на Вас така Ви се струва, понеже непрекъснато има кой да Ви противоречи и Вие се ограничавате да си мислите, че е само един човек. А ние сме много. Обикновените хора сме много. Поне 5 млн. :)

Положението в България е действително много зле и моля не обвинявайте правителството за това. Сега се вижда ползата ви от Радефф и черепа, раздвоението, метежите, гражданското неподчинение, омразата. Това значи да не познаваш психиката на българина. Но какво може да се очаква от Радефф, БКП и производни и един уплашен Борисов дето се пише голям мъж, ама се оказа лабав и посерко. Българина е бунтар по рождение, но в случая маса народ беше подведен. Какви избори, какви пет лева, кого ще избирате, само дебили и жадни за власт отрепки, пълна Безисходица. Трябва затваряне на държавата и пълен блокаж, така както е в Канада, вече се вижда подобрение, бяха близо 4000 сега са 500. И всички които се ваксинират излизат с усмивка. Отлична организация по възрастови групи и слава богу вече ваксините редовно идват. Бог да запази България, всички управници са боклуци, малко съм краен, но мисля че съм справедлив.

Измисли нещо ново. На какви хапчета си бабет?

Положението е много зле, защото правителството, от което зависи да се направи нещо, се провали тотално! Аз една информационна кампания не видях за този вирус. Единствено по БНТ (преди година, по време на "с БНТ на училище") даваха едно клипче за деца, което беше взето и преведено от немски.

Ако някога се върна в България лично ще посетя Мунчо в затвора и ще си платя да го заплюя.

СТОЙ СИ ТАМ.

Аз съм миризлив трол. Вярно, малко ми плащат, но в тази криза всяка стотинка е добре дошла.

Много хора се озовават в пол има до. В колко фни след имунизация - тива вече далеч не изглежда като съвпадение. Съседут е с двустранн пневмония в болница пет дни след ваксината. Мислете !

Трол.

Мъск от фалирал, изведнъж взе да качва спътници. И прочетете ,колко му е разрешено от правителство на САЩ

Разделението е отвратително, благодарение преди всичко на Мунчо

Между крадци и ограбени единение няма как да има :) И нямаше още преди Радев да застане на наша страна.

Теб кой ти е ограбил нещо от празния джоб, троле?

Не съм трол, за разлика от Вас. Внасям осигуровки и данъци, така че и от мен крадете.

Така, така, вървим към заветната цел на буци идиота и нощниците - български вариант на ковид19. Това ще обясни голямата смъртност и ще се краде още повече, а нашите ветеринарни ваксини от завода, който сега се строи, ще са най-ефективни срещу него.

Га ядахте кифтета и маахте потни гибеци по миризливите кръчми на 8 март не ревахте,а? Га си наливахте в търбусите Карнобатска ракия и скачахте като маймуни по дансингите,а?

Извинявай, а Пещерска може ли?

То, че си прав, прав си, ама на говедото как да му обясниш...

Българина вируси не го плашат. Държавата му е номер едно по смъртност принципно. Пак си жули пърцуца и ще гласува за Универсалният си образ _ Бойко Сикаджийски. Каквото и да му се каже на Булгар гиби, той си знае неговата. Тва е сезонният грип. Тва са хора умрели от настинка в комбинация с нещо друго. Маските помагат на заразата да се разпространи. Ваксините са с чипове. Колкото по-бързо го минеме всички - толкова по лесно ще изчезне. Убихте му кефа - кръчми за лакъдрдия и чалгия за гъзария. Ресторантите и кафетата са гърба на икономиката. Те произвеждат и дистрибутират, плащат данъци редовно. Пуснете децата на училище - родителите не могат да си почиват в къщи от тях. Дистанцията се измерва в сантиметри - 3 метра са 30 сантиметра. Къв мъж си ако не плюваш и храчиш докато псуваш? След тва требе пръднеш и да си изсекнеш носа, като си избършеш ръката в гъза.

Този бококсов министър с червените бузки да отиде да види дали се празва дистанция и каква блъсканица има в големите търговски вериги? Има над 1000 човека в общо помещение, които се блъскат и обиждат.

Мдаа, някои ги обиждат по два пъти.

Колега пак подчертавам ,че в тези вериги е напълно безопасно ! Първо там Вожда е забранил на вирОса да влиза , но дори и той да не се подчини отвсякъде го дебне австрийския сертификат за безопасност и веднага ще го скочи да го убие ! Няма как да ги затворим ,защото уплашеното стадо трябва да пазарува ,за да гъчи нещо,за тоалетна хартия и да прави оборот на тези чужди вериги ,за да вървят и нашите комисионни !! Пазарувайте спокойно и на връщане минете през ваксинационния център !

Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болница Поставени са им и двете дози от препарата на "Пфайзер/Бионтех".ЩО ЗА ВАКСИНИ СА ТОВА?Колко повече ваксинирани толкова повече заразени и болни?

не са от ваксинираните. И благодарение на ваксините другите не са в болници. Виждали сме иначе какво става. Без ваксините повечето щяха да са за болница със съответните жертви измежду тях.

Само в дира ако са 10 червени трола, 10 х 50 = 500 лева на ден. Ами другите новинарски сайтове и ФБ? Бсп реват, че нямало пари за пенсионерите, а по колко на ден дават на тролове? Ако се сумират числата за месец от всички сайтове, които са изхарчили комунягите.....

не правете сметката на другите, себе си вижте :)

Ние сме добре, не се оплакваме, не псуваме по властта и никой не ни е виновен за нищо. Вижте си посраните комунистически гащи вие.

Но пък затова на Боко все някой друг му е виновен !

как нчма да сте добре - крадене, крадене, крадене. Чекмеджето пълно. Добре сте, ама само вие, на наш гръб. Ние изобщо не сме комуняги, вие сте комуняги, ако съдим по това, че работите за комуняга.

10хЧервените тролове = ГЕРБ-ски тролове :)

На вас, герберските тролове, кой ви плаща, да се запиша и аз?

Най-важната статия, помага за сутрешното изхождане!

цифрите говорят

Да цифрите са ужасни, лошото е че малко хора ги разбират

Коментари - 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница | Днес.dir.bg

4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница

Починалите от коронавирус за последното денонощие отново са над 100

Обратно в новината

Коментари - 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница | Днес.dir.bg

Коментари

7-Дневния-Инциденц, който е ужасяващ, пак се укрива! Ако не искате да живеете, изберете си ги пак тези НОЩници.

...не може аз да чакам пред магазин, на който е написано, "Моля, влизайте по един" пет минути, за да излезе предния клиент и после, като влязох, на 30-тата секунда, вътре да се набутат още трима човека, в магазин 10 кв.метра, от които зоната за клиенти е не повече от 4 кв.метра! Каквито и мерки да има, като ГОВЕДАТА ПРОСТИ И БЕЗОТГОВОРНИ не ги спазват, нищо няма да стане и вируса ще убие едни поне 100 000 българи!

Я няма ли някой да се погрижи да се спазват мерките, които налага? Чия отговорност е да следи за това?

Тиквата трябва да понесе отговорността, няма никакви оправдания , можеше и беше длъжен да въведе по-рано мерки , но не го направи и ни подхвърли на вируса, хаоса и негодната си здравна система. Убиец . И то масов.

Честно казано българската здравна система се справя учудващо добре. Тук в УК Януари при 26хил хоспитализирани и несравнимо по голям бюджет, здравната система колабира.

Абе гледам, че последната седмица са приели в болница по-малко хора отколкото ние(по-точно 2900) при 39 000 положителни. Не знам как се ориентираш, че се справяме по-добре, ама тука определено се източва бюджет, а ваксинацията е практически спряла.

3евзек

Ало, Паниката, Това там е опашката на третата вълна, докато тук сме баш в средата. Защо пак се излагаш с неща, които вече разбрахме, че не можеш да съобразяваш? А как беше там преди два месеца?

а на паниката не дават. Закачен бил на няколко болници като кърлеж, ама вече не пуска тая цица и сега е сърдит на целокупното българско здравеопазване.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее, няма са ваксинираме, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Явно реализацията на ваксините куца, а комисионните вече са усвоени и това създава неудобство.

Трол.

Гербераст?

Чорбана прескочи ли трапа, знае ли се нещо?

Жив и здрав си е човека. Ти грип, Бронхит или Пневмония не си ли карал ????

3евзек

Триседмичния грип ли имаш предвид, или тридневния?

Тридневният грип не е грип, колега.

3евзек

Като в оня лаф е. Като няма бира, тогава и (да не става антиреклама) е бира. Когато няма грип, тогава и тридневият е грип.

Следващият ще е Мангъра! Него го пазя за десерт!

С мерки, без мерки, с ваксини, без ваксини...все тая. Ще се стопли времето и всичко сезонно ще утихне. Всяка година е така. Сега обаче е модерно да се всява паника сред хората. С цел, разбира се.

Освен ако не утихне това лято, както многократно предупреждавам. И кво ще правиш тогава, бай Гуй, ще си посипеш ли главата с пепел?

Ще утихне, както всяка година. Грипните атаки започват през Октомври и приключват през Април.

Сравни я с предходни години. И пробвай за разнообразие да употребиш главата си за мислене.

И кво да гледам- с изключение на само ДВЕ СЕДМИЦИ между втората и третата вълна, умиранията в България за 2021 г. са повече от умиранията за същите седмици на 2020 г. Това го посочих много пъти, май само ти не си разбрал, ма то мозък требе!

Ти явно си гледал.

Опс, извинявай, ма на телефона ми всички отговори са на една линия!

Ами как няма да са повече, при това зомбиране на хората. Наплашиха народа тия мизерници.

която вчера развиваше конспиративни теории? Цитирам : "Е, при тези данни вече ми минава една цинична мисъл - а сигурни ли сте, че наистина са ваксинирани в тази ваксина? Да не е било плацебо, а ваксината да сте я употребили за свои хора - тъй де, да не се "хаби за разни старци и то с деменция"..." Днес мълчи като... ощастливена отзад!

Я чуй този от вашите кво говори: https://afera.bg/каракачанов-чистосърдечно-обясни-ка/

3евзек

Ало, Паниката, Защо даваш статия, чието заглавие е едно, а във видеото има друго? Надяваше се да прочетем само заглавието, без да гледаме, нали? Макар че и самото видео е редактирано, с прекъсвания, сякаш някои думи от него не са за пред хората. Не те ли е срам да даваш такива линкове бе? Всички починали с установен ковид се записват като починали от ковид. В групата без ковид хората умират 20-30 пъти по-рядко. На теб изглежда ти е голям проблем че при между 1/20 и 1/30 причината е сбъркана.

Тотално разминаване на написаното в червения сайт и казващото от Каракачанов. Такива сайтове са за закриванез троле. Ти насра ли се, че изчезна?

не му е за първи път да дава линкове към материали, които всъщност го опровергават! Доста пъти вече го засичаме, че не разбира това, което публикува! Причината е , че Паниката е един полуобразован недостатъчно интелигентен тип, които не е способен на анализ и рациум.

типично за жълтия парцал афера.бг и псевдожурналиста кукуто Веселинка!

Да не почнеш и ти като оня идиот с многото линкове към Булгартаймс. Покрай информациите за Чорбанов не ти ли станаха ясни афера.бг?

червената сурва Пипи Чорапчето излива помия върху хората, които си рискуват живота, за да ваксинират възрастни по домовете?! И кой я защитава- другият червен фатмак- пенсионер Паниката!

е типичен трол. Задачата му е да всее съмнение. За много хора е достатъчен въпрос, заглавие, тъпотия звучаща авторитетно. Сам казва че ги пуска като въдици. Все някой ще се хване и задачата изпълнена. Шаранче по шаранче - електорат. Не го интересуват разум, логика и обосновки. И не ги и ползва. Съмнението, недоверието, страхът, а и паниката са чувства и са ирационални. Това му е играта. И не е сам в нея.

Паниката не е ли успешен бизнесмен , собственик на IT компания със 70 души подчинени, на които всяка седмица прави ПСР тестове, освен това разбира от медицина, понеже сестра му е лекар?

на безценните си теории и размисли привеждаш данни от световно признатия и диамантено достоверен източник афера.бг Да можеш отстрани да се видиш, ще пукнеш. Я от смях, я от срам...

Да не сме спрели да бъдем на челно място по смъртност, че си решил, че това са конспирации?

А без ваксина сме виждали как вършее тази с косата из подобни домове. Но вие слушайте троловете, комшията и оня от фейса.

разбраха за какъв вирус и каква епидемия става дума, намериха правилните източници за информация, анализираха ситуацията , направиха верните изводи и взеха правилните решения. За това се опазиха и дори вече се и ваксинираха. Тъпанарите се изпозаразиха и измряха и краят му не се вижда. Хем бяха предупредени многократно! Така става, когато вярват на фалшиви кумири! Всички страни вече въвеждат ваксинационни паспорти. Дори и Сърбия се включи вчера! за това разумните хора ще пътуват и живеят свободно, а тъпанарите ще си седят на село.

Ха

+1 за ваксинационните паспорти. Цървул-антиваксърите ще реват, всъщност те вече реват, че им отнемат свободиите, но това си е изцяло техен проблем :-)

Българина иска: Да не учи Да не работи Да взима висока заплата Да не плаща данъци и такси Да са ниски цените Ако може нещо да открадне Жалка картинка...много жалка

Аз раздавам справедливост!

раздава справедливост.

И Бог си има инструменти!

Не "Ако може нещо да открадне", а ако нещо привидно не може, да посвети много време и усиля това да се случи.

Правилно! Българинът иска да е като европейците и някой друг да работи тежката и мръсна работа, а той само на бюро....

съвсем остана без електорат до изборите! Ще ядат як пердах, може и четвърта сила да се окажат. Електоратът им сам си го причини, поради неграмотност, тъпотия и бедност!

Благодарение на усилията на Правителството пандемията започва да затихва. До края на май вирусът ще изчезне.

Той пожарникар... Пали, гаси... Сичко сам праи.

Дали държавата и правителството са виновни??? Не. Уж е криза, уж безработицата е огромна, пък желаещи за работа няма. Преди 10 дни дадох обява за работа, обадиха се 40-50 човека. Всички питат за заплащането и работното време, никой не пита дали ще има трудов договор и осигуровки. Десетки се отказаха след като разбраха, че част от заплатата е % от изработеното. Със седем си уговорих среща в един ден и час, дойде само една ромка....пък уж гладни и безработни. В България всички са недоволни, все някой им е виновен от правителство до Борисов. Срам ме е, че съм българин, толкова много мрънкащи мързеливци няма никъде...

Зависи дали процентът започва като горница над минималната. Ако е така, не 50, ами 5000 души е ти откажат. По-добре да изчакат още няколко месеца.

Интересно как всичките имате наизустени 2 гнусни епитета и само това пишете. Оборете някого интелигентно с аргументи, доводи. Всичките против ГЕРБ сте утайката на обществото.Не учили, не работили, нищо неможещи, но с огромните претенции за капацитет на разбирачи и разбивачи на конспирации. Жалкари!

Трол.

Има 100 000 налични ваксини Астра Зенека /ако джипитата не са похабили и унищожили част от тях/. Ходете се ваксинирайте вместо да ревете по форумите.

Не ги щем тези боклучави, отровни, неефективни ваксини на Астра Зенека! Ако бяха свестни, щяха да ги одобрят и използват в Америка и Израел. И въпросът е защо нашите дебилни корумпета от правителството лишиха българския народ от ефективни и безопасни ваксини, та всеки ден губим стотици българи! Бомби да падаха навън, умрелите българи щяха да са по-малко!

Трол.

Пак ще ви помете на изборите нещастници в гейски кожи

и в сънищата не си е представял, че като назначи Мунчо за президент това ще се окаже стратегически блестящ ход. Така си бетонира властта докато е жив.

Следващият му блестящ ход е да си назначи премиер от друга партия, пък той да се бетонира като президент. Само да не е от ония, мунчовите, че тогава ще е просто не блестящ, а червен.

Ето това е матриала ,които ще сменя Бойко - не еде асфалт,иска евро кюфтаци на муфта, чака от Капута таблети на аванта, Курнела да му точи държавни тутманици ,Нищоправеца и Деса да му дава по 2 апартамента безплатно, Учиндолеца да му пее за курви и ферарита,Копейкин да му дава руска нафта за крадене,а Мая Общата да върне лотариите на черепа и да търка като малоумен!

Четиримата, настанени в болница, от дома в с. Опанец, вече са изписани и са се върнали обратно в социалната институция. Това съобщи директорът на РЗИ в Добрич Светла Ангелова пред Нова тв. Извънредна обстановка 4375 нови случая на Covid-19, над 9000 са настанените в болница НЗОК пуска пътека за преболедували Covid-19, но без осигурени пари за нея Коронавирусът отне живота на републиканския консултант по неврология Тя разказа, че 18 души от настанените в дома са били имунизирани с две дози. След направени тестове заради човек от персонала, който е дал положителна проба, положителни се оказват и 14 от имунизираните. Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болницаВиж още Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болница От тях двама са били настанени в болница. "Те бяха с много лека клиника, но тъй като става дума за специфична група лица, предпочетохме да са под лекарско наблюдение. Те вече са изписани и са върнати обратно в дома", обясни Ангелова.

Лекарско наблюдение? В болница? За лека картина? НЗОК не се ли бори точно срещу това източване? Джипита нямат ли?

Трол.

има показания за хоспитализация при Ковид, която в случая е спазена стриктно. Това са работи, които не са за твоята пенсионерска глава!

Варианти има - ваксините не са съхранявани правилни и не са ефективни, ваксините са гепени за да се продават на черно и им е бит физиологичен разтвор, заразени са по време на ваксинацията от самият медицински екип.

Трол.

Казаха ти че хората са добре. Но ти си остани тъп, не пречиш.

Не коментира, че 14 ваксинирани са заразили 16. Коментирайте! Още казаха тези, които ходят по студията и защитават масовата ваксинация казаха, че ваксинацията води до по-бързо мутация. Излиза, че от тези ваксини, колкото е ползата май вредите са повече, защото броят на заразените скочи драстично

Трол.

На 04.април пропагандата на Тиквата ще бъде спряна и ще заживеем нормално! Благодаря.

И комунистите ще ни увеличат данъците. Ще бъде истински комунистически рай. Пенсиите пак ще станат 5 долара а заплатите 10 долара.

Тролове.

последните проучвания предвещават тотален крах на бспто на следващите избори виждаме паническо активиране на чървения трол...но и това няма и да помогне...време е вече тая бандитска партия да отиде на бунището. Сбогом червени капути няма да липсвате на никого...

Последните действия на управляващите показват панически страх от волята на хората. Правят всичко възможно да не се гласува - от неосигуряване на мобилни секции, до затваряне на хора по болниците и протоколи, които самия им изборджия описва като предпоставка за грешно попълване.

Богато ти е въображението. Ако не се гласува, това е предимство за господарите ти от БСП. Но не се притеснявай. Ще ви изметем.

ще бъдат наврени в кучи бъз, заедно с мутантите им Мая, Славчо, Лупи, Копейкин и т.н.

Бойко е великият българин натикал комунистическите олигарси по арестите и пресякъл комунистическите кражби и издевателства.

И дори не краде Лойко вместо тях а заедно с тях.

Българина не го е страх от вируса. Той е на 40 години ще го изкара леко. Децата му не ги лови.Мерките са да му пречат да седи в кръчмата е да обсъжда ,колко пари ще откраднат тези измислили карантината. Ще ги откраднат от бюджета , където той не е внесъл стотинка. И сам би откраднал ака можеше. Но вируса може да гътне старците, той ще им вземе панелката и най накрая и той ще е постигнал нещо в тоя живот.

Като не внася в бюджета българина, откъде идват тия пари дето ги раздават предизборно и тъпчат по чекмеджета. А 5 милиарда за здраве откъде са, Борисов ги дава от шкафа ли? Нихилистични, но глупави гербаджии.

Хазната се пълни предимно от образовани хора с високи доходи. Не от Ганьовци като теб, криещи осигуровки. Апропо, ти къде се скри? Ходи да сменяш гащите ли?

не го мисли българина. Той е син на юнашко племе. Ти мисли за себе си. Слагай маската отзад и беш в мазето, че ковид идва и ще те такова с 200.

През ноември имаше по 4500 заразени на ден при 8 -9 хил .теста Сега пак са толкова заразените ,но при 17 -19 хил. теста. И тройкаджия по математика може да си направи изводите. Сега се мре само от ковид, от нищо друго. Такава е заповедта от НОЩам, от послушниците на падишаха!

Много е обидно че сложиха тази болест над всички останали и то не само у нас. Тоест болни хора с други болести ги хвърлихме на вълците сами да се оправят - егати медицината егати хуманизма.

Цирка е пълен. Почнаха с репортажите по тв-то колко е страшно. Ще се мре, ама яко ще мрат.

Какво прави впечатление в сравнение със Ноември миналата година: смъртните случай са по-малко но в болниците има повече хора. 3 варианта: - Вируса сега е по-заразен но с по-малко смъртни случаи - Има повече болнични легла и лекари (едва ли) - Настаняват се хората в болница дори и по-леки случаи за пари За третото - аз преди мислих че това са конспиративни теории че пишат хора с какво ли не че са болни от Ковид, но сега от първа ръка имаме случай на възрастен човек със травма на крака вкаран един ден в интензивното и писан с Ковид и след това го пускат обаче нищо че пътеката е 15 дена ли колко там. Човека опитва да спори и те го пъдят безцеремонно.

ти си безкрайно неграмотен и необразован тип и мисленето не ти се отдава! виж се само колко грешки имаш, едва ли имаш повече от 8 клас.

Що ти филолог ли си? Тука е форум не час по граматика. Да, граматиката не ми е сила. Иначе съм инженер с над 30г стаж и имам и публикации на тема разни математически методи - а ти?

не си научил граматиката, но си виден математик, мухахаха!

Трол.

да се отрекат заслугите на троловете. Под статията за такова бедствие коментарите са като под статия за изборите. Разсейват, разфокусират, всяват съмнение, всяват страх и паника, всяват разделение. Размътват водата и работодателите на троловете си ловят шарани в мътната вода.

Добре де сега какво да правим според теб. Да се насираме и да мрем всеки ден или да не се насираме и да мрем по веднъж?

то грипчето повечето си го изкараха по къщята. До месец и стадния имунитет е готов. И ваксините ще ги изхвърлим, горе долу калто направихме с тези за свинския грип.

до кой месец бе? първо беше до месец май миналата година, после стана до януари тази година, сега до кога- до юни догодина ли?

никого не интересува. И никакви героични напъни няма да променят факта че се пада по едно умиране на човек. Въпроса е кога и как. Аз предпочитам след 90 докато спя в собственото си легло и ми се ще повече хора така да я докарат. За това трябва да си съберем акъла и да се пазим и да сме дисциплинирани. Мобилизираните, мислещи и самодисциплинирани хора постигат по-добри резултати и в решаването на епидемичните проблеми и на проблемите с политиците. Политици превърнаха политиката в средство за грабежа. Политици използват и пандемията за политика. Политици използват и тролове. Дето викаше Пурко слуги трябват на народа, а не господари. Троловете служат за да пречат на народа да се осъзнае и да сложи политиците където им е мястото.

Болниците се препълниха, скоро ще лекуват само хората с много сериозни връзки, министри, депутати, хора на ГЕРБ! Вече връщат линейките от "Пирогов", поради липса на места! Обаче вирус няма, не се притеснявайте, той е измислен, за ва чипира Бил Гейтс! ИДИОТИ!!!

А как е в столипиново и факултета?

Не бе, ще се мре. Ама яко ще се мре. Олигофрен насран. Ти всеки ден умираш, ние нормалните само веднъж.

никой не ти е отнел правото да умираш !! умирай олигофрен смрадлив !

колко скока в wingsuit имаш болкук ?

Започна ваксинацията и дойде нова страшна вълна и лелеяното от генерал Смърт голямо мране! А уж ваксинацията щеше да спира пандемията?!!! Ще спре, ама друг път!

Нали сте прост та Ви лесно! Какво общо има ваксинацията с разпространението! Ваксината стана преди няколко месеца, дойде преди месец, каква е връзката с това, че децата бяха в училище няколко месеца, а всичко и навсякъде работеше, за да се угоди на малоумния ни т.нар. "бизнес"! Много ми е интересно, като измрат клиентите на този бизнес и част от самия бизнес, кой ще спечели?! Да, ваксинацията ще спре вируса, но трябват мерки, докато се сложи втората доза и се изградят антитела! Нужно е време, време в тотален локдаун, иначе ще измрат 3-4% от нацията, т.е. грубо 200 000-300 000! Не веднага, но за период от две-три години! Особено с темпа на ваксиниране в България!

дали пък доста ваксинирани не се разболяха....... странно а

Всеки, коийто няма аргументи започва с обидите!

се прави като хората резултатите са налице. У нас е смешна работа и няма как да влияе на ситуацията.

Къде сте, тролчета? След малко трябва да излизам, а нещо спряхте безплатния цирк? Я пак напишете колко лош е Борисов и как Нинова и Гечев ще ни спасят, че да се посмея и да заминавам!

Нещо да кажеш за ромските квартали дали се спазват мерките.? Те са най-важните гласоподаватели на Фандъчката.

Не зная, обърни се към коалиционния партньор на Евророма по този въпрос.

99 % ГЛАСУВАТ ЗА ТВОИТА ЦИГАНСКАТА КМЕТИЦА.

Всъщност, надежда има! Аз лично се възстанових бързо, защото следвах схемата уточнявана от поредица заболели. У дома, регистриран, спазвайки карантината. Както много други. Неволята вече е научила доста хора на адекватно и достатъчно знание за справяне със заразата. Обществото овладя ефективното лечение в по-голяма степен от лекарите. Те, разбира се, не са лоши хора, но са мотивирани хората да са болни и за дълго време. Но поне 70% от заразените много добре се справят и без лекари, с вече натрупания опит. Тежките случаи са за лекарите. Грях им е, че разпростряха властта си много повече от функционално необходимото и над цялото общество.

и тия от пирогов ли са мотивирани хората да са болни за дълго време ??? нещастник

дядo_star

И не само там.

Май май ще сме в локдаун до Май.

Ами много беше важно да се отворят ей така предизборно всички ресторанти нали?

Тия дирници ме кефат : по средата на тази статия са сложили слогана на Борисов - “Работа, работа, работа !” Ха !

Червените тролове май напълниха гащите и чакат нови опорки от централата.

а на Вас кога ще Ви спуснат нова, че тази с червените тролове много, ама много се изтърка

Добре, щом не драскаш за червените, бъди така добър да споделиш кой те спонсорира. И не минавай с номера, че си нормален гражданин. Те работят, не висят тук по 12 часа всеки ден.

точно съм обикновен гражданин и никой не ме спонсорира. Не вися тук 12 часа. Просто на Вас така Ви се струва, понеже непрекъснато има кой да Ви противоречи и Вие се ограничавате да си мислите, че е само един човек. А ние сме много. Обикновените хора сме много. Поне 5 млн. :)

Положението в България е действително много зле и моля не обвинявайте правителството за това. Сега се вижда ползата ви от Радефф и черепа, раздвоението, метежите, гражданското неподчинение, омразата. Това значи да не познаваш психиката на българина. Но какво може да се очаква от Радефф, БКП и производни и един уплашен Борисов дето се пише голям мъж, ама се оказа лабав и посерко. Българина е бунтар по рождение, но в случая маса народ беше подведен. Какви избори, какви пет лева, кого ще избирате, само дебили и жадни за власт отрепки, пълна Безисходица. Трябва затваряне на държавата и пълен блокаж, така както е в Канада, вече се вижда подобрение, бяха близо 4000 сега са 500. И всички които се ваксинират излизат с усмивка. Отлична организация по възрастови групи и слава богу вече ваксините редовно идват. Бог да запази България, всички управници са боклуци, малко съм краен, но мисля че съм справедлив.

Измисли нещо ново. На какви хапчета си бабет?

Положението е много зле, защото правителството, от което зависи да се направи нещо, се провали тотално! Аз една информационна кампания не видях за този вирус. Единствено по БНТ (преди година, по време на "с БНТ на училище") даваха едно клипче за деца, което беше взето и преведено от немски.

Ако някога се върна в България лично ще посетя Мунчо в затвора и ще си платя да го заплюя.

СТОЙ СИ ТАМ.

Аз съм миризлив трол. Вярно, малко ми плащат, но в тази криза всяка стотинка е добре дошла.

Много хора се озовават в пол има до. В колко фни след имунизация - тива вече далеч не изглежда като съвпадение. Съседут е с двустранн пневмония в болница пет дни след ваксината. Мислете !

Трол.

Мъск от фалирал, изведнъж взе да качва спътници. И прочетете ,колко му е разрешено от правителство на САЩ

Разделението е отвратително, благодарение преди всичко на Мунчо

Между крадци и ограбени единение няма как да има :) И нямаше още преди Радев да застане на наша страна.

Теб кой ти е ограбил нещо от празния джоб, троле?

Не съм трол, за разлика от Вас. Внасям осигуровки и данъци, така че и от мен крадете.

Така, така, вървим към заветната цел на буци идиота и нощниците - български вариант на ковид19. Това ще обясни голямата смъртност и ще се краде още повече, а нашите ветеринарни ваксини от завода, който сега се строи, ще са най-ефективни срещу него.

Га ядахте кифтета и маахте потни гибеци по миризливите кръчми на 8 март не ревахте,а? Га си наливахте в търбусите Карнобатска ракия и скачахте като маймуни по дансингите,а?

Извинявай, а Пещерска може ли?

То, че си прав, прав си, ама на говедото как да му обясниш...

Българина вируси не го плашат. Държавата му е номер едно по смъртност принципно. Пак си жули пърцуца и ще гласува за Универсалният си образ _ Бойко Сикаджийски. Каквото и да му се каже на Булгар гиби, той си знае неговата. Тва е сезонният грип. Тва са хора умрели от настинка в комбинация с нещо друго. Маските помагат на заразата да се разпространи. Ваксините са с чипове. Колкото по-бързо го минеме всички - толкова по лесно ще изчезне. Убихте му кефа - кръчми за лакъдрдия и чалгия за гъзария. Ресторантите и кафетата са гърба на икономиката. Те произвеждат и дистрибутират, плащат данъци редовно. Пуснете децата на училище - родителите не могат да си почиват в къщи от тях. Дистанцията се измерва в сантиметри - 3 метра са 30 сантиметра. Къв мъж си ако не плюваш и храчиш докато псуваш? След тва требе пръднеш и да си изсекнеш носа, като си избършеш ръката в гъза.

Този бококсов министър с червените бузки да отиде да види дали се празва дистанция и каква блъсканица има в големите търговски вериги? Има над 1000 човека в общо помещение, които се блъскат и обиждат.

Мдаа, някои ги обиждат по два пъти.

Колега пак подчертавам ,че в тези вериги е напълно безопасно ! Първо там Вожда е забранил на вирОса да влиза , но дори и той да не се подчини отвсякъде го дебне австрийския сертификат за безопасност и веднага ще го скочи да го убие ! Няма как да ги затворим ,защото уплашеното стадо трябва да пазарува ,за да гъчи нещо,за тоалетна хартия и да прави оборот на тези чужди вериги ,за да вървят и нашите комисионни !! Пазарувайте спокойно и на връщане минете през ваксинационния център !

Ваксинирани от дома за възрастни в Опанец заразени с COVID-19, двама от тях са в болница Поставени са им и двете дози от препарата на "Пфайзер/Бионтех".ЩО ЗА ВАКСИНИ СА ТОВА?Колко повече ваксинирани толкова повече заразени и болни?

не са от ваксинираните. И благодарение на ваксините другите не са в болници. Виждали сме иначе какво става. Без ваксините повечето щяха да са за болница със съответните жертви измежду тях.

Само в дира ако са 10 червени трола, 10 х 50 = 500 лева на ден. Ами другите новинарски сайтове и ФБ? Бсп реват, че нямало пари за пенсионерите, а по колко на ден дават на тролове? Ако се сумират числата за месец от всички сайтове, които са изхарчили комунягите.....

не правете сметката на другите, себе си вижте :)

Ние сме добре, не се оплакваме, не псуваме по властта и никой не ни е виновен за нищо. Вижте си посраните комунистически гащи вие.

Но пък затова на Боко все някой друг му е виновен !

как нчма да сте добре - крадене, крадене, крадене. Чекмеджето пълно. Добре сте, ама само вие, на наш гръб. Ние изобщо не сме комуняги, вие сте комуняги, ако съдим по това, че работите за комуняга.

10хЧервените тролове = ГЕРБ-ски тролове :)

На вас, герберските тролове, кой ви плаща, да се запиша и аз?

Най-важната статия, помага за сутрешното изхождане!

цифрите говорят

Да цифрите са ужасни, лошото е че малко хора ги разбират