Коментари - 3839 новозаразени с коронавирус у нас, 58 починали за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситуацията е сериозна. Днес 300 души бяха тествани в село от 200 души, 400 от които бяха положителни...

Черно в слуачая е ако БайГън спечели. Стане ли това е добре е да схванете, че светът ни се движи към целенасочен Рестарт заради сили стоящи точно зад този им шахматен представител в деменция, и евентуален нов фигурант президент на Краваристан-Америка. Представителите на тези задкулисни сили са отявлени МЕГА ЛЪЖЦИ-БРУТАЛНИ КРАДЦИ-САТАНИСТИ-ПЕДОФИЛИ-ГЛОБАЛИСТИ и техните планове за нас няма да ви хареса с гаранция 101%! Също е добре да знаете, че лобито зад Байдън от което скоро ще ни стана байГън т.е. отврат и в което влизат Бил Гейтс, Сорос, и другите мулти милярдери печелещи чудесно от ПЛАН-демията, са дефакто ПСИХОПАТИТЕ бутащи СВЕТЪТ НИ към крах, размирици и разруха за да оправдаят Рестарта с които искат да станат не само мега богати, а и да ни контролират ТОТАЛНО, както външно-социално, така и вътрешно(генно, ментално, емоционално, физиологично, невронно, клетъчно), като стадо безволеви БИО РОБОТИ. А и да ни редуцират с 90% т.е. да ни оставят 500 000 всичко на всичко. Те вече действат много активно, и ако искаме да не ни се случи МНОГО ПО ЛОШО НЕЩО от това което стана 1989 с приемането на плана РАН-ЪТ то трябва да се обединяваме, информираме и действаме СЕГА. И точно защото отлично осъзнавам всичко това, правя и поствам не само тук нужните материали с полезна за всички ви информация. ОЩЕ ПО-ВАЖНОТО ЗА МЕН Е , ЧЕ МОГА ДА ВИ ДАМ РЕАЛЕН ИЗХОД ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ С ТОЧНОТО ИНФО. Ето за какво става дума Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Всички задкулисни играчи са разкрити и в линка ми всичко е показано на едно място, и по най-красноречивия начин та всеки да го схване без да има нужда да се напъва много. Просто бъдете търпеливи и си дайте време да прочетете и видите клиповете линкнати там (всички са преведени). От тях ще разберете от първа ръка какво е планирано за хората, как, кога, как ще ви засегне, и на финала съм оставил 2 клипа показващи ясно решението за ПОЛОЖИТЕЛЕН изход от тази ситуация. Отделно в началото съм оставил и кратко резюме за нашите опции като духовни същества с човешки преживявания, както и какви са важните първи стъпки на всеки. Бъдете благословенни и нека силата на Абсолюта бъде с Вас и всички Нас! http://bit.ly/CrackAgenda19-21

ЕТО Я СКРИТАТА ИСТИНА И КОИТО Я ВИДИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВРЪЗВА НА ДОБРЕ СКРОЕНИТЕ СХЕМИ НА "световния елит от МЕГА ЛЪЖЦИ и КРАДЦИ-ПСИХОПАТИ-САТАНИСТИ-ПЕДОФИЛИ". ГАРАНЦИЯ 101% (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) НАЙ-ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ РАЗКРИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ ИЗМАМА НА ЗАДКУЛИСНИТЕ НАДПРАВИТЕЛСТВЕНИ СХЕМАДЖИИ И ПИОНКИТЕ ИМ ОТ ПРАВИТЕЛСТВА, ЩАБОВЕ, МИНИСТРИ. ОСТАВЯМ НА ВСЕКИ ДА СИ ВИДИ И СХВАНЕ КАК ГО ПЪРЗАЛЯТ, ЗА ДА ДЕЙСТВАМЕ ДОКАТО ИМА ВРЕМЕ, ЧЕ СКОРО ЛОКДАУН И КРАЙ НА ИГРАТА. Всички от ПЛАН-демични схеми на Елита са разкрити и в линка всичко е показано на едно място и по най-красноречивия начин та всеки да го схване от раз. http://bit.ly/CrackAgenda19-21

Иначе няма да може да пипнете толкова лесно бактериална белодробна инфекция! Как тогава ще ви пошат "болни" от ковид, а?

"Хората с прекъснати вноски за здраве получават ли болнична помощ при Covid-19, ако не могат да внесат цялата сума? За такива хора никой не говори.". Потърсихме коментар от НАП и РЗИ. "При прекъсване на здравно осигурителни права трябва да се плати дължимото накуп за 60 месеца /5 години/ назад. След извършване на плащането задължително трябва да се подаде декларация образец 7 и то лично. На вътрешна основа в НАП - Пловдив сме приели облекчение за лежащо болни и хоспитализираните с ковид да подадат образец 7 не лично, по обясними причини, а чрез болницата" - обясни говорителят на приходната агенция в Пловдив Елена Манолова. От здравната инспекция не пожелаха да коментират казуса.

Ако нямате съпътсващи проблеми, К-19 се кара леко и без лекарства. Взимайте витамин Д с мазнини сутрин и Цинк на интервали, без паника, че може да вдигнете кръвно. Вируса изчезва след 10на дена , но симптоми като отпадналост и главоболие може да са 3-4 седмици. Без алкохол!

Ако нямате съпътстващи проблеми, тогава К-19 го кара тежко майка ви или някой друг околен човек.

ТЕ НЯКОЛКО ДУШИ ПОЧЕНАХА САМО ОТ КАТАСТРОФИ ДНЕС! ИНФОРМИРАЙТЕ НИ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ИНФАРКТИ, ИНСУЛТИ, РАК И ДР. ДА СТАНЕ ПЪЛНА СТАТИСТИКАТА ВИ, ДА СЕ ИЗКЕФИМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

Каква е ползата да те информират за починалите от инфаркти и инсулти? Да в резултат на тях да си поправиш поведението и хората да спрат да получават заради теб инфаркти и инсулти?

Айде още 1 милионче за лабораториите и тези, които седят зад тях. Ама вие се тествайте, не спирайте. Тестът ще ви опази.

88888

Предпочитам всички, които считат, че ковид не съществува, да излязат на протест, да се изпозаразят взаимно, и след това да подпишат декларация, всеки с трите си имена и ЕГН-то си, че не желае болнично лечение независимо от състоянието си- дори да има нужда от вентилация на дробовете- няма да постъпи на болнично лечение. По един екземпяр от всички оригинални декларации да се съхранява в електронен вид в Здравната каса, и при постъпване на всеки болен от ковид в болница, да се преглежда базата данни на Здравната каса дали същия не е подписал такава декларация. Тогава и само тогава ще има достатъчно легла за болни от ковид в болниците у нас и ще стане ясно, че здравите вирусоносители са именно протестърите, че те са льохманите, които заразяват чрез безотговорността си незаразените с ковид и че после, когато стигнат до болнично лечение заради усложнения с ковид, си мълчат като пукъли, защото ги е страх да признаят,че са се заразили с ковид.

Пак ли тролиш за жълти стотинки ...или са ти вдигнали надницата ?!? ;)

Протестите в значителна степен усложниха обстановката с разпространението на корона вируса.Организаторите трябва да понесат своята отговорност

88888

Това е положението с безотговорните страхливци. Страх ги е от всяка трудност в живота, всяка самодисциплина, която им се налага да приемат и не искат да поемат отговорността за деянията си, искат да правят всичко, което им хрумне тук, сега, на момента, без да се интересуват и без да ги е грижа, че с това засягат законните и гражданските права и свободи на другите хора. Дотук се стигна със свободията в България...

НОВАТА ОПОРКА СЕ ЕКСПЛОАТИРА БЕЗМИЛОСТНО! ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ НЯКОЙ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ИЛИ ДРУЖИННА РЪКОВОДИТЕЛКА, КОЯТО ПОРИЦАВА НЕПОКОРНИТЕ! МИЛИЦИОНЕРИ, НИЩО НОВО НЕ НАУЧИХТЕ И НИЩО СТАРО НЕ ЗАБРАВИХТЕ! И ВСЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ ОТГОРЕ И ДА ПОРИЦАВАТЕ!

А в европейски страни без протести над 100 дена, от какво скочи брият на заразени ?

За половината жертви на КОРОНАТА / 27 души / пише "КЪМ МОМЕНТА няма информация за придружаващи заболявания"...

Няма, защото хората не си правят годишни кръвни изследвания. Най малкото човек може да си купи кантар и да си мери теглото. А пушенето и редовното препиване, въобще не са проблем.

Престанете с фалшивите тестове, България няма капацитет да извършим14000 теста за един ден. Това е абсолютна лъжа с цел да се откраднат пари и да се източва Здравната каса. Никой не ви вярва, нещастници крадливи!

Господин експерт това нещо кой ви го каза?? И с какви документи и факти ще го потвърдите?? Или и до ден днешен не сте разбрали че тия тестове се правят с машини?

Медици казват, че в България има 60 лаборатории като капацитета на всяка е 120 теста на денонощие. Числото 14 000 теста може да се достигне, ако и на други места се правят тестове.

3евзек

Тулуп, Другото място е в съседната стая, където има още една машина или в централата на някоя верига лаборатории, където вече има още 17 и могат спокойно да работят с петима оператори на три смени, тъй като повечето време е машинна обработка.

Нали това е целта

88888

За онези, които считат ковид-а за ''леко грипче''- вчера сменихме летните гуми със зимни, а собственикът на сервиза ни е приятел. Човекът се разплака, защото съпругата му не може да диша и вероятно има ковид- чака да излязат тестовете й. Същият човек обаче се гъбаркаше с мъжа ми, когато го виждаше с маска ффр3 и ръкавици. Сега се разплака със сълзи, защото съпругата му е шеф на заведение и ковид напрактика удря по бизнеса и на 2мата съпрузи- който и да е от тях да е с положителен тест и симптоми на ковид, се изолира и другия и край със семейните доходи. Иначе е много точен човек, но... сега се чуди какво да прави, защото ще му се наложи да затвори сервиза си, да направи тестове на работниците си- все млади момчета, жена му да направи същото за нейното заведение и те така- целият им живот се разбива...Това семейство има финансите да си купят ЛПС, но просто са неглижирали проблема и като реагират като щрауса, а сега...

къде си ма Лезбииииииии! на всяка манджа мерудия, на всяка тенджера похлупак, на всеку кор...тук вече не е ясен пола :))))

Дано се оправи жената. Но ако теста е "отрицателен"? Или вече задух се причинява само от "ковид"?

88888

Не е задух- съпругата на собственика НЯМА астма, нито задух и е във фертилна възраст...НЯМА придружаващи заболявания...

Учени: COVID-19 води до затъпяване, предизвиква и делириум

Как сте измет балканска и проста? Пиете ли Аспирин Мангър и чай Мангъров?

Те с това лекуват и в Пирогов

И не бързайте с антибиотика. Той се дава срещу вторична инфекция, но пък срива имунната система. Т.е. пийте антибиотик само при доказана с кръвен тест бактериална инфекция.

Средна възраст на починалите С ковид за последните 20 дни: 69.33 години Средна възраст на починалите без ковид за 2019: 73.2 години Апропо, профилактичният прием на аспирин след положителен тест води до 50% намаление на тежките случаи, според медицински изследвания. Същото се отнася за вит. C + Цинк за всякакви вирусни инфекции, а конкретно недостатъчния вит. D при ковид води до усложнения. Та ако ви диагностицират с ковид, пийте витамин C + Цинк + Витамин D и Аспирин.

ПИКливите сега тук ли се преместиха?

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ТЕРАПЕВТИЧНА СХЕМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА Лекарите от “Пирогов” посочват и конкретна схема на лечение, която включва съдоразширяващ и антивирусен медикамент, ацетилсалицилова киселина, растителен лекарствен продукт срещу синузит, кашлица и бронхит и медикамент, съдържащ стандартизиран миртол.НЯМА И ВАС ДА ВИ ЛЕКУВАТ С КРЪВНА ПЛАЗМА И РАМДЕСВИР И ДРУГИ ЕКСТРИ ДИРНИЦИ НЕ СТЕ ОТ 240 разбойника

При усложнен ковид, или ако се развива пневмония, дексаметазонът е също толкова важен, колкото и ремдесивирът. За него не знам да е дефицитен.

А кой ще ти го турга по няколко пъти на ден ако си на домашно лечение

Ти си го написал при това и с големи букви. Профилактика!!!! Обаче това дето ти го е спуснал явно е забравил да ти спомене че има разлика между лечение и профилактика.

Дами и господа, ограниченията, които ви налагат или сами си налагате, не удължават пребиваването ви на тази земя, те просто губят част от отпуснатото ви време. Самозаблудите "пазя се" и "пазя другите" са само за някои, които трябва да тренират смирението си. Останалите имат други задачи и всеки чувства вътрешно, каква е задачата му. Господ управлява съдбите ни. Материалистите, които се смеят на това имат най трудната задача, да намерят пътя към духовното.

падане от достатъчно високо. По пътя надолу че получиш просветление.

Аре стига плашили хората, ва. То дали катастрофи, убийства, болести, все някой мре в тая кочина. Остъйте ма да си пия ракията. Кръчмата ще ми затворите, негодници. Почваме със съседите донашен алкохолизъм. Наздраве!

Кръчмата ти работи до 23 часа бе каухь . До тогава си под масата два пъти .

Не плюйте правителството. Вижте какво става в Гърция. Вече имат 2000 заразени на ден и по 12 смъртни от Ковид19. Затова са в Локдаун от днес.

от тях са с маски

Група отекчени протестиращи срещу мерките питат, още колко дълго време ще ни карат да си мием ръцете

Не искам да съм Европеец като тях вън от Гей-съюза и НАТО -космато

Кандидатствай за руски паспорт. Ше те дават по ОРТ1.

Комунягите да замлъкнат,сравнено с предишните дни има намаление на заразените с около двеста. ГЕРБ се справят много добре.

Бойко,ти от кога си сложи псевдонима щерев ?

аспирин= рамдесвир

Той нали вашият мангър в каза че ако си взимате аспирин че няма да се разболеете. Що се оплакваш сега?

Аз съм изключително тъпа кифла.

Аз съм изключителен минетчия.

257 в интензивни отделения. Яко ще се мре

Всички социалистически лекарства които лекуват Световната Галактическа здравна организация ги отрече ,като аналгин-хинина ,гранулин,тетрациклин и много други.И трудовете на хората и професори заминаха на кино сега ще смучете на Байер оная работа като евроейци.А другите ще си ги ползват.

шЪ сЪ мре, яко шЪ сЪ мре

това са мои думи. И ще мреш и ти ще мреш някой ден и за теб имам чувалче.

От вируса не можем да се скрием, рано или по-късно ще гепи поне 70-80% от нас. Дъртият птеродактил Меркел ни предупреди още през март. Няма лабаво. Което, обаче, в никакъв случай не означава да метнем бял чаршаф на раменете и да се отправим с малки бавни крачки към Орландовци. Повече ракия и повече секс, без целуФки му е макята. хе-хе

Секса е постен.

Където вкарваш,там ще целуваш !

В устата ти ли?

Така е, ама още сме в началото на епидемията. Затова - първо глътка ракия, за дезинфекция и чак след това - ръгаш чушки в боба. хе-хе

Ко затворят всичко от утре без хранителни магазини и молове обааче все още мжем да се тразминем с 30-40% заразени.Разбира се трябва да признаят и бързия кръвен тест да карантинират всияки позиривни и т.н.Абе прав си мойто не може да стане ще вземат полумерки след месец когато ще е къъъсно.

Всички анализи и математически модели,още през май когато звучаха весели изказвания, показваха ,че през есента ще има рязко нарастване на броя на заболелите, а за през зимата не ми се мисли. И какво направи правителство ,ами едно голямо нищо.Едно от правителствата на Борисов ,преди няколко години бяха пощурели да закриват болници,легла ,отделения ,да съкращават медицински персонал.Най-активна беше една счетоводителка със скромни когнитивни възможности , и ако не греша е председател на финансовата комисия.Сега плача е в обратна посока -няма легла ,няма лекари,няма персонал.А какви времена бяха ,как лумпените биха лекарите ,защо закъснели да дойдат да го почешат по гърбът .Може да се каже ,че правителствата на Борисов през всичките си мандати демонстрираха ,тотална некадърност ,базирана скромните ментални способности както на самият Борисов, така на значителна част от министрите му, пълна липса на всякакви аналитични ,способности в парламентарната група базирана на послушанието и сервилността.Тази войствуваща тъпота на правителството се съчетаваше много успешно с простащината на значителна част от народонаселението изповядващо една доктрина базирана на незнанието. "Ба он ,че ми рече на менека , язека дека го знам"

Успокой се, изпий си хапчетата и бегом в Банкя при Тиквоча за заплатата :-)

Де да бях ,но такива като вас-хора с елементарни когнитивни възможности го избраха ,избират и го подкрепят

Абе четете с разбиране бе...или поне стойте до детето на компа като има БЕЛ.

И какво трябваше да направи правителство?? Да хване всичките тия дето повтаряха че няма вирус, всичко е измама, и че не трябва да се взимат никакви мерки и да ги вкара в панделата ли??? Или може би трябваше да отиде до пазара и да купи 10 20 хиляди души медицински персонал? И понеже явно не сте разбрали, или ви е по-изгодно да се правите на неразбрали. Когато се казва че в болницата няма легла, си има предвид че няма персонал който да обслужва тия легла. Щото леглата не лекуват. А да сещам се и как обвинявахте лекарите не просто през лятото а от началото на годината.

Вафлен нали ти казах, че си глупав - никакъв модел не може да предскаже от Май месец, какво ще стане зимата. Но виж пропагандата централно спускана от СЗО го може.

Я, си слушайте чалгата и поне се изкъпете ,че умирисахте сайта.А да и се преоблечете ,не може да носите едни дрехи по три дни.Прочетете Андрешко ,при условие ,,че можете да разсъждавате ,в което много се съмнявам предвид вашите когнитивни възможности

Некомпетентното правителство на ГЕРБ незабавно трябва да забрани ПСР тестовете и да лекуват хората от нормалните за сезона болести - пневмонии, грип, бронхити и т.н. , а не панически да блокират здравната система и да убиват хора, нуждаещи се от помощ, преписвайки ги впоследствие на корона вирус. Тиквопитеци, Вие сте крадливи изроди и Бог няма да ви подмине. ....

ОТО ОТО!!!

Ами чакаме червените кхмери да дадат личен пример. То и при Тато нямаше Чернобил за стадото а червената върхушка със специална храна. Сега е същото. Посирано облъчва а червената върхушка се лекува с най модерните лекарства във ВМА. А стадото блее.

Трябваше да оставят Нинова в къщи? Тя нали от коронавирус беше болна? И хората ги лекуват, ама такъв като тебе самозван експерт от де да знае? Ч

Без маска ходя и с пациенти работя в болницата и по домовете - що не ме хваща?

Си миеш ръцете. Маскените капути си бършат носовете след като свалят маските, от разтеклите им се сополи...

Няма ли да напишете, че “има спад”?

рекорд на антирекорда?

НЯМА, ЗАЩОТО ОЩЕ УТРЕ ЩЕ ИМА РЕКОРД НА ПОЧИНАЛИТЕ.

Рече боба който хвърли в бързината, нали? Или така ти бе написано...

Абсолютно си прав, днес има спад в процента на положителните тестове. Вече се молим да сме под 30%

Затворете училищата /колкото и късно да е вече/ . Ако трябва обявете нулева година и махнете безсмисленият дванадесети клас, въведен навремето от царя, за да снижи механично безработицата

Малоумник. Обявявай си нулева година, и учи до втори клас ако искаш

Не се развиваш нормално,да знаеш...

не издържам вече... бръмча на място

Хаха благодаря за коментара :)

Защо разреши аналгин-хинина за износ а в България по аптеките и апче няма

Че кво е общото между хинина и вирусите. Стига с тия знахарски теории и научете - вирусите не се лекуват, а само симптомите ѝм, и в болницата не ги лекуват, а чакат да ѝм мине!

Европеец прост като тебе вън от Гей-съюза

Подай си документите за руски пасспорт. Гарантирано няма да си европеец.

Само за информация, Аналгин хинина е забранен в повечето държави по света от 70те години насам. Само в БГ, Пакистан, Русия и още няколко може да се купува и то с рецепта. Аналгина ни е най-малкият проблем като става въпрос за Ковид. https://en.wikipedia.org/wiki/Metamizole

А ксанакса е разрешен....

Всичко което лекува Световната Галактическа здравна организация го отрече че е социалистическо

Ти, докторе, много не гледай какво е забранено по света и какво не е, защото в тези забрани има много политика. Аналгинът е забранен в по-голямата част от западния свят (и не само), въпреки че е доказано по-безопасен от ибупрофена и е на нивото на парацетамола по безопасност, а е по-ефективен и от двата. Просто англосаксонците имат някакъв дефектен ген, който ги прави чувствителни на аналгин, но не всички по света са англосаксонци.

Де що умрял-коронавирус ,братче !

Забелязва се интересна тенденция. Броя на коментарите намалява обратно пропорционално на броя на заразените българи. Белите хора отдавна са стигнали до заключението, че българина се учи по трудния начин.

Грешиш ! Омръзна им на хората да коментират измишльотини !

Нормално, българинът винаги е най-големият тарикат и на накрая все беден и излъган

и все управляващите са му виновни. (Цакат го с топла бира!)

Бойко,ти ли си ,бре ?

Почти си прав, но не точно. Съдейки по плюсовете на твоя коментар, извода който може да се направи е че СПАДА БРОЯ НА КОМЕНТИРАЩИТЕ КОВИДИОТИ, най-вероятно защото вече са се изолирали в мазето и са се концентрирали върху задачата да умрат от ковид

И бащата на Цвета Пекинска, лека му пръст, получил инсулт, ама после се заразил от модерната болест и починал от коронавирус.

Статистиката е като банските: показва много, но скрива най-важното.

Абе тъпите червени Овци следвате ли мъдрите слова на Овчарката и червеният Мангър Гуру. Кат се изпонатръшкахте от Простотия и Безмозъчност Кой Ви е виновен. Кланяте ли се на Овчарката че избега при гербаджиите да я лекуват като истински кадър на Посирано. Да ама искате лекарите да си рискуват живота да спасяват тъпите овци заради гнусните интриганти.

прочетох ти коментара - ти наистина си много тъп! Не съди за другите по себе си.

Е явно си червенушко дето разчита хората да са тъпи и безмозъчни и да не помнят кат Червеното Овчо стадо дето блее в захлас за 3 те долара заплатки. А кво говорихте червенувковците, че всичко било за пари. Кат се изпонатръшкаха червените овци друга песен пеете. Искали да ги лекуват че дебелия им влезнал. Не сме толкоз тъпи и нагли кат червенушковците единият ден да горим маски и да заразяваме а след седмица да ръкопляскаме и да се тръшкаме да ни лекуват.

Журналята си изгърмяха патроните април, като гледам, с насаждането на масова психоза. Събота, 10 часа, даже бабите на местната фурна не спазват дистанция. Ей затова и медии и щаб трябва да бъдат съдени, щото направиха “лъжливото овчарче” действителност. И е време вместо паника и страх, да започнат да съветват хората и натискат политици и директори на болници дето прекарват повече време по студията им отколкото в кабинетите си. Кой умрял, умрял - бог да го прости - къде от корона, къде от неадекватна грижа, тива теоърва ще става ясно. Изпозаразихме се, сега ще вървим нагоре. От мерки вече няма смисъл - никакъв.

Бабите са ясни, проблемът е че ти по-всяка вероятност ще издърпаш ама ще трябва да ти плащам лепениеъо, а вече се грижа за бая от братята...

Не се коси троле. Аз осигурявам 70 човека. И се грижа добре за тях.

ще се оправим само когато тоз вирус започне да трепа яко политиците.

Няма да стане така, никакъв шанс да обясниш на тъпуците, че вирусът съществува, разболява, опасен е, при определени обстоятелства води до фатален край...... Хората още мислят за 5G, за имплантиране на чипове, за заговор.....а най-лесно е да кажат, че вирус въобще няма! Е, как да очакваме тези хора да бъдат отговорни, да спазват мерки, да предпазват себе си и близките си......те говедата ти се врат отгоре , бутат се в магазина пред лицето ти, носят маски които едвам се крепят на едното им ухо, уж се дезинфекцират, а след това си бършат ръцете в панталоните..... Е, НЯМА КАК ДА СТАНЕ, никое правителство и никакви мерки, не могат за една нощ от говедата да направят- културни, отговорни, дисциплинирани хора.......няма такава метаморфоза!

И какво предлагаш, не разбрах?! Щом хората са тъпи, нека ги оставим да измрат масово ли? Ами защо тогава цяла Европа наложи пълно затваряне за около месец, за сега?! Само ние сме ербапи и казваме - "вие сте тъпи", значи няма защо да налагаме карантина.

Всичките ковидисти сте толкова малоумни, че единствения ви аргумент е - другите така правят значи е правилно. Коя Европа пундьо - онази дето се наводни с "бежанци" ли или онази същата дето е подкрепяла Адолф едно време.

Ти първо вземи обясни, защо щаба отказаха да затворят летищата, когато нямаше нито един случай в България - оттам нататък всички е лъжа и измама.

Аре у лево бе, уигофрен!

никой нищо не плащаше на лекарите. Най-много по едно шише водка или уиски. Но простия потурнашки народ каза, не искам без пари, искам капитализъм за да си плащам. Сега квичи скъпо мие. Мри бе рептил.

Още помня с какви връзки купихме един касетофон и един смотан телевизор. Всичко се плащаше при комунизма - или с връзки или с рушвети. Освен това комунизма фалира - щот бяхте много работни.

да ти имам проблема - касетофон нямал! Ама имаше много по-големи ценности - образование, наука, култура и много качествено здравеопазване.

Досега щяха да ти чукат на вратата, и след това нямаше да чуят за тебе в следващите 5-10 години. Всъщност нямаше да можеш да пишеш коментари, защото нямаше да има на какво да ги пишеш.

ти явно не си живял при комунизма, ама да те светна - имаше на какво да пишеш още от 1980 година. Обаче, ако не си ходил в гимнзия или университет тогава, няма как да го знаеш.

Прав е лъжльо, бая бяхме напреднали с ИТ, даже и с персоналните компове. Правец 82 излезе преди настолния вариант на Ейпъл.

Или още там живееш. В САЩ началната заплата на лекар е от 150 до 300 хиляди долара на година. После расте спрямо опита и специализациите. След 50 годишна възраст е нормално един лекар да взима между 1 и 2 милиона долара годишно.

Карай да върви - важното е, че има банани, дънки, западни стоки и много за ядене и изхождане. Другото българина хич не го е еня!

Надушвам изкуфял идиот с носталгия по соца?

аз пък ндушвам тъп и неук гризач на банани!

Именно, много точно!

При положение, че сме "шампиони" по процент на жертвите, повече от ясно е ,че мутрафоните не отчитат и 1/10 от новите случаи. В тази обстановка само безоговорен родител може да си прати детето на присъствено обучение.

Някой дали знае дали ще се празнува 8ми декември?

Почнахме ли да повтаряме заразените или още не сме се заразили?

Ох, ще Слави не ви пусне един референдум "за и против затварянето", "за и против маските". Нали е демократично, барем се кротнете.

МОЖЕ И КОНЦЕРТ ТА ВИРУСА ДА ИЗБЯГА УПЛАШЕН.

Кой плаща на тълпата цигани, която всеки ден чака пред лабораторията по 120 лв за тест - много се съмнявам те да ги плащат?

Който плаща и на тебе.

Отиди пред окръжна болница Пловдив преди обяд и виж мангалите - тъпунгер.