Коментари - 3839 новозаразени с коронавирус у нас, 58 починали за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

58 пукнали червени паразита чиито живот няма никаква нетна стойност. Аре бегайте.

За да не затворим икономиката трябва учениците, които могат да си останат вкъщи да го направят. Това са 5-12 клас. Не може да не затворим всичко и да очакваме някаква магия. В момента гледам по телевизята, как всъщност леглата са само на хартия! Сметката си правете вие

Аз мисля след малко да изтрескам комшийката. Но ще си сложа не маска а презерватив.

Как не ти омръзна, не знам. Адмирации за постоянстовото, но вече никой не ти обръща вниемание, превърна се като шума от хладилника в кухнята.

Не може. Родителите ме искат. Има отворено писмо от родителите по този въпрос.

Оставка, веднага!

Сега чакам троловете да започнат да разправят как това е "просто настинка", "грипа взима повече жертви" и класическото "това е медийна манипулация и лъжа". А в същото време 58 семейства ще са без един човек на масата за вечеря.

Дали ще висят в училище или в кръчмата все тая. Когато не са на школо, учениците са в пивницата.

Убийците са скъсаняците жълтопаветници.

Така е като на тиквата и Турбичката са важни кораби и самолети и още шкавчета.

за сутрешното съботно кафе! :)

А дистанцията от 2м как преодоляваш?

Стига глупости, моля те! 5-7 клас - кръчми?!

Рогатия регулярно идва да прибира комунисти-антихристи. Така било е, така е и пак така ще бъде. И с грип и без грип. Чао от мен.

Чюлчетата с лика на Борисов ли са?

Първите неколко хиляди пъти беше.......да кажем, интересно, време е да измислиш нещо ново.

Е ако и след днешната порция измислици има някой който да вярва на приказката за корона вируса, значи наистина сме най-тъпия народ на планетата. Не е ли ясно, че явно ни лъжат за са взимат едни яки пари от. ЕС и за да ни държат в страх? Не е ли ясно, че тоя вирус никой все още не е дал ясна дефиниция какво представлява, а вече го обявихме за смъртоносен? Освен това не се ли вижда ясно как в Европа вчера на всякъде осъзнаха голямата измама и затова масово предстоят протести? Аз например маска не нося, няма да сложа и ако някой лекар ми каже нещо много официално се заканвам да му строша всяко кокалче от рахитичното скелетче. Освен това, с какво право ще ми нарушават личната свобода? Живеем в демокрация и всеки има право да носи или да не носи дадена дреха! Скоро време май и бурките ще станат задължителни а?

Познаваш ли ги тия семейства драго паникьосано мъжленце?

И ти ще се запознаеш с такива.

Вземайте каквито трябва мерки. Както правят другите нормални държави. До кога ще ви чакаме? Какво още искате да се случи? Малко ли е това в момента и от вече 1 месец насам?

Поредния тупан! Закани, обиди, заплахи ... Явно много те е страх от Ковида, повече от всички!

Ето го поредния с образование от спортното. Прочел малко кликбейт във фейса и готов с теории на конспирацията.

В другите държави полицията ги прибира такива като тебе. Че даже в Германия разбивали врати на заведения. Спокойно и при нас ще стане така. пък после такива като тебе обвиняват че правителството не взима мерки и други подобни.

Тези кюлчета са за пред курвите само. Има много повече овшорно! Не ти ли прави впечатление че при нас пенсия 300лв, а Румъния и Гърция е по х2,х3 - Та значие единият скатал кюлчета и как да му вярваме че мисли за народа. Предни години политиците оставиха и реално убиха хиляди наши сънародници чрез крабите си, принуждавайки ги да са в мизерия. И на фона на хиляди убити, милион неродени българчета, какво са няколко стотин умрели от ковид?

И тебе ще те натрошат, ербапи като тебе винаги си намират майстора

Поклон!!!

Първия път имаше мерки и какво стана? Оставка какви са тия мерки искат да ни запушат устата тоя вирус е измислица за да се държи правителството на власт. Сега пък що не взимат мерки.

Аз пък изкарах Ковид - 17 преди 3 години. Имах хрема, кашлица, лека температура, загубих обоняние и вкус за няколко дена. Доста хора покрай мен бяха на същия хал. Защо ли нямаше такава истерия? Само не ми казвайте, че сега умират хора, а тогава не се е умирало. P.S. Не съм трол.

Бенатова и плешивият чалгар нещо ще кажат ли - 58 починали Зорлем да мрем още повече, щото маските ни пречели

Отговорен към себе си и околните вместо паплач.

А даскалчетата пак ще ревнат че не им се работи и искат да си седят у тях си, нали? То не бе да им се дават заплати, то не бяха увеличения, даваха им пари за храна и за дрехи... И пак искате още, при все че сигурно и данъци на плащат... Ами лекарите... Колко пъти Бойко им даде по 1000лв към без това високите заплати.... И какво спасиха ли ни? Не! Само надуват едни огромни бройки за да се види колко много работа имат, а всъщност е ясно, че отделенията не са и наполовина пълни. Нали дадоха няколко репортажа в които се видя колко работа имат.... По цял ден в ъгъла за пушене и на кафе! На лекар и учител в България вяра да нямаш!

да дойда да ти сложа маската и да ти меря разстоянието за социална дистанция

А бе ти нормален ли си, мисля, че не си. Предполага се, че чалгаря трифонов, който като тебе твърдеше, че всичко е лъжа сега мълчи като риба. Той Господ си знае работата относно такива отворковци.

А даскалчетата пак ще ревнат че не им се работи и искат да си седят у тях си, нали? То не бе да им се дават заплати, то не бяха увеличения, даваха им пари за храна и за дрехи... И пак искате още, при все че сигурно и данъци на плащат... Ами лекарите... Колко пъти Бойко им даде по 1000лв към без това високите заплати.... И какво спасиха ли ни? Не! Само надуват едни огромни бройки за да се види колко много работа имат, а всъщност е ясно, че отделенията не са и наполовина пълни. Нали дадоха няколко репортажа в които се видя колко работа имат.... По цял ден в ъгъла за пушене и на кафе! На лекар и учител в България вяра да нямаш!

Застъпи ли вече дневната смяна на гробарската измет? Днес за извънреден труд ли се брои?

Ти си доказателство, че човешката глупост е безкрайна. Кофти е, че от нея не се мре , та светът да стане по-добро място за живеене!

Нека видим годишната статистика и сравним с 2019! Отделно убитите от истерията къде ще ги сложите - в графата ковид ли?

Аз съм нормален, ти не си. Ходи се страхувай и трепери под масата у вас! Остави нас нас мъжете да живеем както трябва! Не си ми нужен!

Или си трол, или си идиот. Има над 100 щама на коронавируса. Да си чувал, че някои щамове на грипа са по-смъртпносни от други? Същото е и тук.

Дебилщината на управляващите продължава. Мерки против пандемията - 0, празни приказки, лъжи, мангъровщина, оправдания - на мах. Гърция 3000 заразени, 29 починали и пълна карантина за три седмици. Бг 4000, 60 и.... зелени коридори, и олигофрения.

Елементарно: ти видя ли ги тия умрели? Не нали? Кво ревеш тогава?

Не знам какво чакат още тези от правителството и назначените уж експерти?! Няма друг начин освен пълна карантина поне за месец. Да не би френското, австрийското, гръцкото, английското и т.н. правителства, които наложиха пълно затваряне да са по-глупави от наште тикви?! Ясно е, че с призиви "не се заразявайте" не става - това е така не само в България, в целия свят, затова се налага карантина! Най-масовата група заразени са медицинските работници, да не говорим, че 1/3 от тях са над 65 години. Какво чакате, да останем напълно без медицински работници след седмица ли? Пари за обезщетения има, просто кажете на немските си началници, че няма да им дадете 1 милиард за старите гемии, а ще ги дадете за обезщетения на останалите без работа хора.

Запомни: Само антисептичен лубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата, осигуравя "Вечен живот"

Искаш да кажеш нещо, но не става. Малко по-конкретно? Няма нужда от страх викаш? Иди го обясни на близките на починалите.

Този коментар е маркиран като спам. Моля не хранете трола, а просто го игнорирайте.

репликаЗапомни: Само антисептичен лубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата, осигуравя "Вечен живот"

Как ни лъжат само никакъв вирус няма използва това за да лапат едни пари. тия лекари само лъжат за да прибират едни комисионни. Хората им дават пари за да ги пишат болни от covid. Няма нужда от маски това е пълна измислица искат да ни запушат устата...., Извинявайте прочел съм от другия лист. Чакайте да обърна страницата. А да-оставка на правителството защо още не е затворил държавата.

Добре ще направиш, че да не вземе да се роди друг малоумник ката тебе.

Значи, нека обясня защото като гледам в тая държава май само аз знам реално за какво става дума... Това не е вирус според последните проучвания. Нямам ясна дефиниция за Ковид 19 какъв вирус е и за това в момента цялата научна общност не знае дали въобще съществува! Обаче хората се чувстват длъжни да се разболяват от него, защото всичко е плацебо! Та, тия починали и без това щяха да починат, а Ковид 19 вероятно няма нищо общо със смъртта им. Както казах, ние дори не знаем дали въобще съществува...

ТИКВЕНИКО, ХОДИ ТИ ДА РАБОТИШ ДАСКАЛЧЕ! И КАТ' СЪ ЗАРАЗИШ, РЕВНИ, ЧЕ НЕ ТИ СЪ РАБОТИ!