3-годишният Буда остава в приемно семейство, съдът отхвърли жалбата на майката Галя

Мотивите на магистратите са, че няма информация за близки или роднини, които да поемат грижите за момченцето

Обратно в новината

Коментари - 3-годишният Буда остава в приемно семейство, съдът отхвърли жалбата на майката Галя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига вече с този Буда бе дебили !

Откога воденето на природосъобразен начин на живот и отглеждането на котки и кучета е противозаконно? И какво като жената е била на лечение след преживяната травма? Всеки втори в България има някакви психични проблеми! Това причини ли са, за да й се отнеме детето???

Не трябва да се задълбочаваме много дали и доколко Галя е в ред и може да гледа детето си добре. За собственото ни удобство е важно "институциите" и още повече разни соросоидни НПО-та да не могат да определят кое е правилно и да ни дават тон в живота, че и пари да изкарват от това. За 30 години ни вкараха десетки нови ограничения непознати при уж по-тоталитарната соц система. Сега децата постъпват в институция на 4 години, преди на 7 и т.н. Правилата трябва да са на абсолютен минимум, от типа на "не убивай", "не кради" и подобни. Законодателството може смело да се изреже на 90%. Ако продължим по пътеката на НПО-тата скоро ще ни задължават да караме курсове за родители.

Аз пък познавам един Буда не на 3, а на 63 години, ама акъла му е кат на 3-годишно дете. Викат му още и Тиквун, Толуп или Шурла-Бурла Тиквен Гъз.

Социалните, които сега упражняват тази професия са от поколението, учило най-нежеланите специалности - социални дейности и социална педагогика. Ако нищо друго не можеха да те приемат през 90-те, се влизаше това за да има вИшУ.

ма централния компютър е дал накъсо… добре че са се намесили социалните и съда да спасят детето.

Едно дете , НЕ Е собственост на биологичните си родители. Всяко дете, от момента на раждането си е гражданин( в случая на България), с всички права. Тъй като не може да се грижи за себе си, правата му временно са ограничени и му се назначават настойници - в общият случай биологичните родители. Но това означава един куп задължения на настойниците към детето. Задължения които в случая, биологичната майка не е изпълнила Не е достатъчно само да го храни и къпе. Трябва да го учи да е част от общността, не живеят на самотен остров. А за тези дето мрънкат, че : в маската е пълно с циганчета дето си играят в локвите. Еми пълно е, ама си играят заедно и не са изолирани. Имате ли идея какъв човек ще израсте от дете което си седи само в къщи в общува единствено с лудата си майка? Щото тая е луда, че чак превъртяла!

И полът трябва то самò да си избере...

Жената е болна. Първото й дете е починало защото не е потърсила медицинска помощ. Второто е изолирала. В нашето диво село на другия край на света, преди доста години имахме такъв случай. Намериха момиченце на 12 г., гледано от подобни психари. Не можеше да говори, да общува, беше като диво животно. Не успя да се възстанови. Дано на това дете успеят да помогнат.

Сигурен съм че 50% от Българите искат да убият ББ или някоя друга продажна подлога като КИРТАКА и други там назначили се за политици. Това Луди ли ги прави или нормални хора? Ако беше миганка проблем нямаше да има, Миганска държава Мащеха!

моля? Да не би случайно "луд" да е човек, който не върви в коловозите на общоприетите социални правила? Жената не е пряка заплаха за детето си, грижила се е за него адекватно в продължение на 3 години. Това какво мисли за света около нея какво общо има със майчината любов?

Как може и кой съд ви дава да изнасяте такава информация?! Пълна простотия! Ясно е че е болна, каква новина може да е това всекидневно. Дори и детенцето къде е настанено! Закони било имало в тази страна! Има - дръжки!

Изолацията на дете ни и добре. Как ще се научи да се справя в обществото ,да си намери работа, да се грижи за себе си когато стане възрастен? Да си неприложим в обществото е пагубно за човек. Майката точно това прави - изолация от всичко и всички. Не е бивало да допуска да си стига дотам, че да се намесват институции. И то в България. В Лондон, където живея, много лесно отнемат дете от майка, дори само след сигнал от съсед, че е чул как родителят крещи на детето или от училище, ме се е забавила няколко пъти да го вземе. но в България трябва положението да е много зле, за да се случи такова нещо. Очевидно нещата са били зле.

Не очевидно, а очевадно нещата са били зле. В Лондон, където живеете, щяха да го вземат още в родилния дом, имайки предвид първото раждане. България, където сте родена, спи сън от 15 век насам...

Свободата на словото е яко изтролена

Ох притесних се. Отглеждам много кучета и котки, но добре ,че децата ми са навършили пълнолетие и не може разни боклуци да ми ги вземат. Хаха, много сте жалки.

гледах интервю с жената. Откровенно й хлопа дюшемето. Условията за отглеждане на дете дете бяха неприемливи /въсщност отвратителни/. То и ти си шашава, та се сещам какви деца си отгледала. Жалко, че не са ти ги взели навреме, за да получат шанс в живота, с нормално семеъство.

Нещо не разбрах. Значи в маалата (за коят се сетите все е така) ги раждтенят на 12години и ги продават по панаири момите, но това са културни особености, и децата никой не им ги взима, а тук видиш ли майката я изкараха каква ли не понеже имала кучета и котки и не уважавала държавата. Вие уважавате ли държава с двойни стандарти, която не защитава правата на всички еднакво?

Циганите вадят сопи и лопати. За тях, детето е на пиедестал!

"Желае да води природосъобразен начин на живот, отглежда множество кучета и котки, разхождащи се в двора и първия етаж на къщата" От кога стана престъпно да се отглеждат кучета и котки?! А СОЦИАЛНИТЕ са пълна скръб- няма никакви кадри, назначават всеки дето мине покрай сградата на социалните,мизерни заплати ,неграмотни женички, никакъв капацитет, впрочем КАТО НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА. НЯма кадри. ТА ТИЯ въпросните ОТНЕМАТ И РАЗДАВАТ ДЕЦА. ИМА ЦЕЛИ СЕЛА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО СЕ ИЗДЪРЖАТ САМО ОТ ПРИЕМНА ГРИЖА. Ама това не го мислите, нали ?!

Има и лица, с "интересни" психични проблеми, които не са завършили нищо, свързано със социалните дейности, психологията и д-р., Но връзкарски, са назначени като уж социални работници по места. Има завършили, които не могат да припарят до подобни позиции. Резултатът, е ВИДИМ и крещящо болезнен. Всичко е "шум в ефира". По важно,е, да се празнува " Свети Паралей".

тази е типичен избирател ма вГъзраждане там събраха ей такива изтрещеняци плоскоземци антиваксъри и любители на руски фашизъм

Надобрял си почти колкото него, сигурно караш практика при мравояда.

Социалните на Господ ли се правят ,за да отнемат дете от майка му и да го дават на циганско приемно семейство.

Ти направи ли си труда да я изслушаш госпожа ти Галя (Иисус) кви ги плещи или се се пусна по вълната на коментарите прочел първите 2 изречения от статията.

Няма нищо по нормално от това да се държиш като луд, ако ти вземат детето.

Случаят е обратен. Тя се е държала като луда и вслествие на това са ѝ взели детето.

Абе жената има очевидни психически проблеми, оставете идеите за природосъобазен живот. Слушах я по ТВ, говореше че пази детето от дявола, общината и държавата били на дявола.. Навсякъде дяволи и се привиждат. Държи детето затворено, сега е на 3, ами после? Какво ще стане като не му дава да общува с никой. А фактът, че друго дете, което е родила, е починало в същата къща е показателен. Тъжно е, но аз не виждам как това дете ще оживее при нея

Детето е било, спокойно, здраво и добре гледано. Май на теб ти се привиждат психически проблеми, но кой с каквото се бори. А факта че първото дете е починало в същата къща колко да епоказателен. В родилно отделение като почине това какво показва?

Едно време е било нормално жените да раждат вкъщи, да живеят природосъобразно и с животни. Днес на такива казват луди

да затова едно време 1 от две ако не и повече деца са умирали а средната продължителност на живота е била 40 години както е сега в Рашка Говняшка и Северна Корея (последната е по-цивилизована даже)

Прабаба ми е живяла 96 години и е починала, защото се качила на трикрако столче и с мокри ръце е чоплила електрическата фасонга, защото искала, да изгаси електрическата лампа, a не знаела, че ключът е в антрето. Лечението, което прилагала, било капачка с ракия и лукчета.

Мръсни, опърпани, чорлави дечица си играха без надзор в калта и боклуците. Социални, нещо, а, у? Или ще взимаме децата само на българи?

За какво ти е миризлив циганин? Те не подлежат на интеграция, податливи са само на дресировка, която без бой, пак е кауза пердита.

Нали за това са борихте - песофилите законно да получават деца, които са определили че им трябват?!? Празнувайте победата си!

А на останалите откачени кощрамби около тази шантавата кога държавата ще им вземе дечурлигата или чаката пак под върбова сянка на порасне следващият убиец на пътя мамино синче ,расло без баща,правила и норми?

То па едни бащи за пример. Да се чудиш кой първи да вземеш за съпруг и баща на децата си. А при развода си бият камшика и хвърлят некви дребни пари за издръжка и си виждат детето 1 път месечно.

ВинА има и майката, не само бащата.

Никой не може да спре един мъж да бъде мъжкар и баща. Другото са оправдания. Къде по-лесно е майката да изгледа детето с ежедневните радости и страдания, да не може да вдигне глава от работа и грижи, да няма време да обърне внимание на себе си, да намери нов мъж. А бившият какво - шака на тояга и ергенски живот 2ро издание. И злорадстване по адрес на бившата докато си хайманосва по нови жени.

Дайте го на геевете, ве! Там ше цъфне и ше върже!

Е виж, ти си се справил добре

Всички дето вият за тая куковица да си дадат децата на нея, тя да им ги гледа...

10 недо..ебани откачалки дърти моми парясници циврят за шефката си!

Комшии имат 3 кучета в апартамента си, една котка, заек и петел. Едното от кучетата вечер вие като чакал, а петела сутрин се дере да кукурига. Кат ударя 4-5 ракии въобще не ми пречат, но другите комшии газ пикаят. Истината е, че много животни взеха да гледат хората, къде за добре, къде за лошо, но ми се вижда вече доста прекалено, нещо кат мания стана.

Мангал, ние българите, имаме СЪСЕДИ. КОМШИИ, имат обрязаните маймуни от турция. Ти, явно не си турчин, остава да си турчеещ циганин. Адмирации за птавописа, мангал.

си е централно луда и се нуждае от дълго писахиатрично лечение. Детето е 1000 пъти по-добре в нормално семейство. В този случай институциите са взели най-правилното решение. Браво. Който се съмнява да гледа в видеята на Карбовски.

след някой и друг месец ще я пуснат и ще бъде още по луда, тогава да му мисли нормалното семейство

видеата на карбовски, жената звучеше доста по-нормално отколкото ти в момента. Видяла ли си новото семейство при което е набутано детето, че го окачестви като нормално? Някакъв психопрофил ли имаш, та даде диагноза на око, само като гледаш предаването? По тая логика на база писанията ти може да се каже че имаш наченки на личностно разтройство, примесено с биполярно такова.

за доброто на детето дайте ѝ нещо по силно на тая нещастница да заспи и да не се събуди, тя своя живот е съсипала, няма нужда да съсипва и чужди

Аман от малоумници дето единствено те знаят как се движи живота.

Ако заради гледане на Котки и кучета се вземаха деца, в София не трябваше да остане едно - навсякъде кучета, котки, градинките - пълни с изпражнения. Просто системата има нужда от свежа плът, за да се въртят едни пари и търговията с деца и разните 'социални услуги' от НПО-тата са мръсен, кървав, но доходоносен бизнес. Това е. Всичко е пари. А Г.БОгданов, от НПО-то за децата - да не види бял ден с неговият донос.

"За майката е установено, че при сходни обстоятелства е допуснала роденото от нея дете да почине." Значи имало е линейка и медицински екип, които нищо не са могли да направят. Искали са да я катерят на линейката при финално раждане некадърниците. Отделно че ако беше починало бебето в родилното, а знаем за доста такива случаи, акушерките в психодиспансер ли ги пращате бре лицемери долни?

Ако живееш в обществото ще спазваш неговите правила. Като не искаш - беж в гората при себеподобните си животни.

Ситият роб е по-опсасен и от най-върлият враг. Разбираш ли го това, робе?

Само дето добрите съседи и разни нпо-та много са държали да я прилапат в системата.

Детето е буквално откраднато. Вече няма деца за осиновяване и ще се лапне като топъл хляб. Гнусна работа.

Какво ще излезе от това дете ако го гледа майката? Дали ще се впише в обществото или ще създава постоянно проблеми на другите хора? Според мен е правилно даже да се даде за осиновяване без тя да има достъп до него.

Що не кажеш същото за хилядите ромчета които растат в селата без всякакво възпитание, и се научават само да крадат и мамят докато станат на 18.

Маро, ще излязат читаво възпитани деца. Хай ся заради хипотетичните проблеми които биха създавали в бъдеще, да ти ги отнемат без право да ги виждаш.

Абе ти не беше ли онази, дето мъжът и я зарязал с бебе на ръце? Едно време пишеше под същия псевдоним и все хейтеше различните от еснафската матрица. Щот самата ти, не се беше справила с избора си на баща да децата си и се беше провалила като осигуряване на здраво семейство на пъровто си дете, та поради тази причина все хейтиш.

??? Котки и кучета гледат много хора но не им отнемат децата? А съм сигурен че има много други деца без ЕГН които също не се отнемат, особено в ромските махали.