Коментари - 1681 нови случая на коронавирус у нас и два пъти по-малко излекувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"мама ви мръсна лъжлива"

Ей, сега след изборите ще излекуват всички , такова мазало ще стане, че никой няма да се сеща за короната!

Ще се опитате да отложите изборите , онзи с проскубаните мостаци , беше в списака на Герб на миналите избори и сега се престарава ! Трябва да бъде Съден този главен лъжец за това че Българите получиха стрес ! Има Умишлено преувеличаване на болни и излекувани !

Тая сутрин е сводката. Нещо процента не се движи по план.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МАЙ СКОРО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ !!

Ето един човек, който разбира същността на епидемията- Хендрик Щреек: Днес най-важното е да мислим за есента на 2021 година", казва Щреек в интервю за булевардното издание "Бунте". Той припомня, че сегашният вирус принадлежи към семейството на коронавирусите и ако се развива така, както другите вируси от това семейство, от май до края на лятото числата ще останат ниски, но през есента отново ще тръгнат нагоре. Обзалагам се , че нашенските умници това лято ще направят същата грешка, както и миналото!

Джипката каза, че отваряме. Пролет иде, избори. Оти плашите ората?

Поне да се научиш да пишеш горе-долу грамотно, преди да почнеш да лееш акъл. На неуките и неграмотните се полага да слушат учените и знаещите.

Тук за кой ли път зомбират и плашат, а в другата статия министърчето разхлабва ли разхлабва мерките! Обаче гордо се заявява, че ваксаните преминали 200 000! УРА направо! Абе нали уж бяха свършили ваксините бре как така боцкат още? Ааааа, то било както каза бай Куньо поради това, че се пазили за "избрани" дето трябвало да ги бодат и втори път, ама тях ги бодат с тези на Пфайзер, не с други бе. Но пък иначе се втълпява на овцете , че всички ваксини са еднакво полезни. Бе квото такова, важното е че герб увеличавала преднината си, ха-ха!

Растат хората в болници и в реанимация, това е лошо!

Как сте мисирки от медиите на ГЕРБ изпълнявате ли повелите на Боко Тиквата и Севда тв, както и на отези псевдо лекари от щаба на ГРОБАРИТЕ НОЩ! Срам и позор сте всички от това ГРОБ, снощи ПКП как само се изниза след Панорама от народната любов! Боко тотал щета си пълен провал, съд и затвор те чака за смърта на доста Българи вследствие твоята кражба, лъжи и некадърност!

Все тая. Няма край тъпотията.

Мдам, лятото пак ще има - вирОс нема , купонА си тече и рогльовците ще поддържат заразата до следващата зима. Дано гърците и турците да искат ваксинация , за да влезеш у тях!

ей, щаба, по-леко с бройките. няма да останат здрави хора за 'тестване' преди изборите. ще си провалите 'пик'-а бе.

Броят на заразените расте, смъртността намалява! Пандемия!

Според интерактивната карта, така както е наблюдавано от университета „Джон Хопкинс“, разпространението на коронавируса по света към 27 февруари е следното: Заразени: 113 415 604 Починали: 2 517 422 Оздравели: 63 992 563 Сметнете как ще изглежда след 10 години, защото краят не се вижда! Ваксинацията не върви!

Айде бе нали щяхте да измирате миналата година по това време - защо сте тука още?

Годишно в света умират 55 899 155 човека!

Ти защо си позволил да те хване шизофренията на политиците? В главата ти е пълна каша от емоции, политика и фейсбук наука. Задачките пред обикновените хора са простички и даже е само една всъщност. Да се погрижи всеки за себе си и за останалите доколкото му е във възможностите. В масовия случай това в светлината на пандемията е да си се пази всеки от заразяване чрез до болка известните мерки и да се ваксинира. Така пази себе си, пази и другите. В светлината на политиката е редно всеки да гласува и то с главата си. Ако избраните по този начин правят золуми между изборите излиза и протестира и иска нов избор. Така пак всеки се грижи за себе си и другите. Тъпотии от сорта политика чрез мерки и ваксинация или предпазване от вируси чрез политика са угодни единствено на политиците, които в мътна вода хващат повече шарани естествено.

Вчера Ангела Меркел обяви, че на практика числата на заразените и развитието на пандемията няма да укажат влияние върху мерките. Повечето мерки ще останат до края на 2021

Гърците с мега-локдауна пребориха ли вируса?

Вчера се се провели съмнителни тестове в детски градини. Хора без симптоми са дали положителни проби!!! Аз лично вярвам на симптомите, не на това което дават тестовете понеже този със шкафчето, тефтерчето, може да е дал команда да се изпълнят нужните бройки, за локдаун.

И нека сега съвсем случайно преди отслабването на мерките се появят много високи данни!

Ти пък не ги притискай, че не им излизат бройките, ще вземат да ни отровят с нещо друго, че да влезем в правата статистика на починали!

Не позволявайте да ви хване шизофренията на политиците. Задачките пред обикновените хора са простички и даже е само една всъщност. Да се погрижи всеки за себе си и за останалите доколкото му е във възможностите. В масовия случай това в светлината на пандемията е да си се пази всеки от заразяване чрез до болка известните мерки и да се ваксинира. Така пази себе си, пази и другите. В светлината на политиката е редно всеки да гласува и то с главата си. Ако избраните по този начин правят золуми между изборите излиза и протестира и иска нов избор. Така пак всеки се грижи за себе си и другите. Тъпотии от сорта политика чрез мерки и ваксинация или предпазване от вируси чрез политика са угодни единствено на политиците, които в мътна вода хващат повече шарани естествено. Омесването на понятията е във вреда на хората и основна задача на платените тролове.

Изобщо не беше мегалокдаун. Живея в Гърция и повечето заведения си работиха въпреки мерките. Идеята им беше да не вкарват чужденци. За местните почти всичко беше отворено

Във връзка с влошаващата се епидемична обстановка и в акт на националноотговорно поведение и спонтанен пристъп на искрен патриотизъм извиращ от дълбините на неговата ранима душа, показвайки тотална готовност за каквато и да било саможертва в името на добруването на народ и държава, Баце ще отмени изборите и ще се обяви за пожизнен министър-председател. Тък като мандадтът на Радев ще изтече в близко бъдеще, на фона на тежката епидемична обстановка Баце ще приеме пожизнено и функциите на президент. Парламентът ще бъде затворен в качеството си на потенциално място разпространяващо зараза. България ще навлезе в период на небивал..... .... .... .... а бе няма значение, всъщност вече ще е без значение.

важното, че кръчмите отварят пак

Цървул неграмотен.

И какво от това?

Нищо не пребориха, освен да клекнат пред банковата система! Хиляди чиновници участваха в първото превземане на Гърция от банките, с участието на властта, която ги предаде. Гърците не можаха да изчистят виновните навреме и сега вече са победени - страната разпродадена, камери навсякъде, контрол с СМС-и и т.н. Един народ изгубил свободата си, пиши го победен!

Оправи антигените и антителата понеже... Ако си същия де...

Като стана дума за платени тролове, колко ти плащат да пропагандираш ненужната и вероятно вредна "ваксинка"?

Макрон това го каза и за Франция. Независимо от броят на ваксинираните и натовареноста на болниците мерките остават. Не му се вижда края още

От къде е тази информация? Една жена на опашката за чушки ли ти каза или ти сам си я измисли?

Дано и тук стане така

Сички Ше Омрем

Нашите новини пишеха че само с СМС се излиза. Кое е вярно?

От 11 години политиците, които цитираш са едни и същи и си имат едноличен главатар. Жалък опит да обърквате хората, че отговорността е размита и гербаджии едва ли не са същите като другите, а отговорността е персонална на всеки. Но изобщо не е така - 11 години на обикновения човек му се налага да живее и работи, само с благоволението на управляващите и всеки, който е поне малко успешен е изнудван докато не им пристане или прехвърли бизнеса си. Командването е еднолично и мафиотската структура си има глава - Бойко Борисов.

Като имате възможност, ваксинирайте, за да спре този ужас.

Ти верно ли 13ти месец живееш в “ужас” от короната, а не от мерките и ефекта им?

Мисля, че чекмеджан няма да отложи изборите, а просто иска да уплаши хората и да има ниска избирателна активност. Така неговите купени гласове и твърди герберски фенове ще имат по-голям дял от всички гласували. Но от друга страна не мисля, че матряла ще се уплаши и ще отиде да гласува

Той ужаса ви ще започне след ваксинирането - в англия за Януари 143 умрели от Пфайзер и 90 умрели от Астра Зенека

Пий си хапчетата другарьоооо идиот.

Пуснете руската ваксина свободно да се продава в аптеките за да могат хората да се ваксинират!

Гласувайте гласувайте това е изхода

Следната схема - на Бат Бойко му набутват едни 13 милиона ваксини. Предплатенки, сичко е точно, ама материала калпав - не искат да се боцкат. И медиите са независими както и цялото правителство та леко им напомнят - кво праим с тия 2%? И те така

Тестовете са като всички други лабораторни тестове. И се правят само защото не може да се ориентираш с несъвършените си сетива с гледане, слушаме, пипане или миризма. Много народ драпа да се връща в джунглата и никой не си дава сметка колко кратък ще му е животът там. Естественият подбор е безмилостен. Безпогрешно ги намира такива като вас и им изключва генома от еволюцията. Понеже като нямате големи зъби или мускули или други трикове за оцеляване на главите си трябва да разчитате. А написаното говори че не струват.

Абе идиот нещастен как ги измисли тези цифри бе кс..пут. Който има грам акъл ще разбере че спасението е във ваксините. Но за това трябва малко мозък .

Никога не е бил комунист ,а е бил партиен член както още 900 000човека преди 1989г