Коментари - 1681 нови случая на коронавирус у нас и два пъти по-малко излекувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Ваксинирани: за 1 ден - 16000 души 10 дни - 160000 100 дни - 1600000 400 дни /повече от година/- 6400000, а по 2 ваксини - 3200000 души, а българите са 7000000. Имунизацията предпазва до 8 месеца.

Да си чувал, че за приличен общ имунитет е необходимо 70% покритие на ваксините и преболедувалите. Защото колкото и да ни лъжат, преболедувалите имат същия, ако не и по-добър имунитет от ваксинираните. А и винаги има голям процент хора (деца до 18 години, болни и т.н), които не подлежат на ваксинация със сегашните ваксини.

че на деца и преболедували не се правят ваксини за ковид?

На преболедували се правят след 3тия месец!

Нямат достатъчно антитела.

Мама ви мръсна лъжлива.

мама ти мръсна!

Името на вируса би трябвало да е "вирус 10%".- 10% от хоспитализираните отиват в интензивно, от тях 10% потеглят към "ловните полета" на вечността. Интересна зависимост, мда.

Ас от 10 години си слагам противогрипна ваксина Първият път когато исках да си сложа попитах личният си лекар и той ми каза че съм будала и че вакси ите били измама. Да ама не За 10 години не съм боюедувал нито веднъж а моята съпруга която е против ваксините всяка зима има грип по два пъти Сега виждам същите съвети от разни доктори Не вярвам нащаба че този грип ковид е толкова опасен по статистика 2018 са починали повече хора от грипни усложнения 10 000 човека докато от ковид около8500 човека уш от ковид но без аутопсия за доказване О все пак има заразен не толкова силен вирус и за да приключи тази пандемия освен имунитет който става по бавно и тежко трябва да се ваксинира за да спре панаира и света да тръгне по своя път И стига заблуждавайте хората със чипиране Бил Гейтс само за вашите голи задници си мисли абдали със абдали

Невеж. Интересно че си стигнал до общо взето правилните решения. Не толкова за грипа...

Троле неграмотен, недей да лъжеш - къде е статистиката за 2018 и 10000 жертви на грипа? Никога в България не е имало повече от 1500 починали от грип за година!

Няма страшно- всичко ще бъде ваксинирано, без значение има ли желание, заболявания и др. Нямаме право на избор. Чо офисите се изсипват мобилен екип и кара наред. Фашизъм?,? Неее- всичко за ваше здраве. Първата безплатна. Догодина , ще видят, ще се консултират със собствениците си. Каквото кажат те.

да се ваксинираш па ти? Ако щеш се ваксинирай, само че в самолета ще ти искат паспорт! кой знае- може да пък да пуснат самолети и влакове само за неваксинирани!

А, карат, карат. По някой офиси е доброзорно. Намекват ти, че ако не се ваксинираш ще има последствия за теб в службата. И всичко с един комсомолски плам в очите, щото така е казала партията, а те трябва да отчетат бройките. На мен вече три пъти началника ме пита и аз отказвам. Искат и причина за отказа, като " не искам" не е опция. Сега следват разговори с големите директори и HR-a.

Еми като не ги лекува никой как да се излекуват....

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ...

А, стига блеяхте вече.

вече почват оплакванията на ваксинираните - температури до 41 гр, с часове силна треска с неудържимо тракане на зъби, продължителен дискомфорт, така че не се оплаквайте , ами се радвайте, че няма ваксини, за късните прояви е още рано, но и те ще дойдат скоро. Когато се разболявате, в организма влиза само вирус, а след ваксината - куп боклуци.

По-добре белина. След като я пиеш, в организма има само белина. Чиста работа. Даже вируси няма.

Дигнах 40 градуса за 6часс ое 12часа имах лека температура на 30час бях като нов. Температурата е знак че се изгражда имунитет. Това от Файзер. Всичките ми роднини с Астра нищо им няма.Сега поне съм спокоен. Дори да си внушавАм паке по добре

Да не говорим за неудържимата диария, заради която не могат да излязат от тоалетните. Цяла София е осрана от ваксинираните несрестници, заварени на улицата от неудържими пориви за изхождане.

от тъпи тролове. Бая много хора се ваксинираха вече не си ли давате сметка като ръсите глупави лъжи? Аз съм ваксиниран, сума познати половината най-близки роднини в подходяща възраст. Как пък един не се оплака нещо от корем покрай ваксината. Диария има само между ушите ти май...

ти нали няма да се ваксинираш, какво блееш тогава, оставит ги просите да страдат, нали не ти дреме за другите

проблем за българския гражданин да отиде до Гюешево и да си закупи от македонците флакон със Спутник-5 и да си драсне инжекцийката в някой мед. пункт в страната!?

Е защо да се самоубива с ваксина,с която самият Путин каза,че на този етап ...не би се ваксинирал

Очаквайте във вторник мин 2000 заразени ! И със сигурност над 200 на 100 хил !

И кво? Светът ли ще свърши? Троле, заминавай на мйк_ си в дирника :-)

Светът няма да свърши, но ще свърши живота за мнозина. Колкото повече глупаци като теб, толкова повече свършен живот. Но боклуци като теб ще го разберат чак когато изгубят близък или самите те загазят!

дреме ми, отваряме всичко за изборите, тези след нас да се оправят.....

Като преборим вируса ще спрем ли да умираме?

Да, ще спрем поне от този вирус. Ти като искаш умирай!

Г-н Карантиньо, Този въпрос може да бъде зададен за абсолютно всеки вид смърт, който човечеството вече е преборило, например за предотвратяването на смъртта от развален зъб, което днес имаш за даденост, въпреки че хората не са спрели да умират след това.

не ти ли омръзна да задаваш тъпи въпроси, бе? какво е това желание публично да се излагате с глупост и необразованост

Докато този ни говори небивалици, в България починалите от вируса достигнаха 10 128 и сме на 15-то място в света със смъртност 1 465 на милион! ИСКАМЕ ВАКСИНИ! Независимо какви, руски, китайски, американски, европейски! Всичките вършат работа! Предпазват от смърт!

но само одобрени от цивилизования свят! минали през строгата цедка на ЕМА или DEA.

документите за Спутник в ЕМА- Европейската агенция за лекарствата! Явно не искат публично разглеждане на достойнствата на ваксината си.

нагло лъжеш бе.

Пратили са ги но не в ЕМА. Объркали агенциите нещо...

ваксина за ЕС е като на свинче звънче

Ваксинирайте първо всички цигани, за да са ни живи и здрави. Защото без тези интелектуалци светът ще свърши.

Циганите сигурно на 100% изкараха вируса ,те не влизаха в никаква статистика ,никой не ги тества ,живеят на тумби и катуни и хигиената им е на ниво африканско племе ,лошото е че не ги затвориха в гетата и маалите а ги оставиха да ръсят зарази навсякъде.

3евзек

Това не беше ли още през април-май?

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

а Путин откаже, щот няма, кво ще правиш тогава бе, мурзилке?

3евзек

Путин за пари ще отложи 2-3 милиона ваксинации в Русия. В резултат ще умрат 2-3 хиляди руснаци повече, за радост на всички родни русофили, които са се боцнали.

с най- нисък процент ваксинирани в света!. Хем руската ваксина не достига, хем Путин не внася отвън, хем раздава руска ваксина с пропагандна цел! Типично по руски!

винаги е била такава. Каквито и грандиозни дела да подхванат го отнасят най-много руснаците. И кой знае защо са горди с това...

всичко е пропаганда , веене на байряци, лозунги, паради, духова музика и плакати за колхозници- ударници!

Добро утро, всекидневната сводка е на линия, целта е да се плашат овцете от много страшният вирус. Сводките ви дир.бг не ни интересуват, нито ни интересуват новините ви за вируса! Стига всекидневно ни занимавайте с вируси, ваксини и каквото се сетите! НЕ СА НИ ИНТЕРЕСНИ ВЕЧЕ ТЕЗИ СВОДКИ И НОВИНИ!

теб те интересуват данните за млеконадоя , нали селски?

Ми не чети, бе трол. Но как ще изкараш левче за кафе, ако не тролиш...

Не само, че я четеш, но и пишеш под нея.

Кметът на малкия град Роди Гарганико (регион Апулия) Кармине д'Анели обяви намерението си да закупи лично руската ваксина „Спутник V“ за малко повече от три хиляди жители на града си за своя сметка. Кметът написа за това в петък във „Фейсбук“, предава Фокус. "Tърпението за ваксините изтича. Трябва да вземем решение сами. „Спутник V“ е ефективна и достъпна на пазара, така както тя бе закупена от Република Сан Марино. За три хиляди дози мога да заплатя със заплата си, която никога не съм вземал! Още няколко дни и аз ще реша", - написа Д'Анели. Италия изпитва недостиг на ваксини от одобрени от ЕС компании както заради намалените обеми, така и заради неспазване на сроковете. Има нарастващ кръг от поддръжници на идеята за използването на руската ваксина в страната, която е високо оценена от почти всички водещи експерти, включително експерти от Националния институт по инфекциозни болести „Лазаро Спаланцани“ Властите обаче посочват, че използването на руската ваксина не е възможно, докато тя не бъде одобрена от Европейската агенция по лекарствата. Няма условия за едностранно одобрение от националния регулатор. На 23 февруари пратка „Спутник V“ бе доставена в Република Сан Марино. Тази новина допълнително допринесе за развитието на дискусията, включително по телевизията и в медиите, за възможното използване на руската ваксина в Италия.

каквато и да е тя, е достъпна само с лично разрешение на тагаришч Путин. Той е способен да лиши руснаците от ваксина, за да има за разни градчета, като Сан Марино или за Сърбия и Унгария. Руснаците кучета ги яли... в случая- сибирски вълци.

ето типичен пример за политика чрез ваксини. Тъпо но на някого върши работа явно.

Като отворят от 1 март ще намалеят заразените!!!

Както при затварянето на 27.11.2020. Тогава затвориха 10 дни, след като пикат премина и започна падането на 17.11. Виж графиките, така е!

Китайският президент Си Дзинпин ще изпрати специална пратка от 500 000 дози ваксини Sinopharm на Сърбия на 5 март по повод рождения ден на лидера на западната ни съседка Александър Вучич. Това предаде белградският ежедневник „Новости“.

това е проблема с диктаторите. От една страна им трябват други диктатори мющерии. От друга обаче страшното е като се сборят кой да командва парада. Обикновените хора отнасят и боя и солта и останалото през цялото време докато текат тези процеси.

с пропагандна цел лично нарежда оскъдните руски ваксини да бъдат давани на тоя- ония!

ми се пишат коментари.Каквото и да напиша в случая е безпредметно.В предвид самите факти.Хората явно не са в състояние да усещат какво се случва със тях.Настоящата ситуация ги принуждава да не осъзнават напълно всичко!?

комундерите и десебилите хем ще са бити, хем неваксинирани, бухахаха!

Леле колко червени идиоти има тук...слагайте минусчета,плюстчета на глупостите си . Никой не ви обръща внимание ...Идиот да искаш , тук ще намериш.

Току що стана един от тях, тоест ти винаги си бил такъв , явно.

Ясно, пак ще ги докарат по 3000 заразени на ден. Споко, изборите са след 5 седмици и след тях ще стане ясно ще се увеличат ли заразените или рязко ще спаднат

къде е пипи?

сигурно готви боб с пръжки.

Следната схема - на Бат Бойко му набутват едни 13 милиона ваксини. Предплатенки, сичко е точно, ама материала калпав - не искат да се боцкат. И медиите са независими както и цялото правителство та леко им напомнят - кво праим с тия 2%? И те така

До бат Гошо глупака....много си прост...ужасно прост .

Гласувайте гласувайте това е изхода

Пуснете руската ваксина свободно да се продава в аптеките за да могат хората да се ваксинират!

Поне ще се види кой е истински русофил. Или идиот... Кой ли ще ги купи пред перспективата за безплатни. Че и доказано по-ефективни в случая с иРНК ваксините.

Това за ефективността много можем да спорим! Само проверете страните където се ваксинират с руската и западните ваксини каква смъртност отчитат и тогава ги сравнявайте!

3евзек

Истинският русофил не би се боцнал с руска, защото тогава руснак ще остане без ваксина. Но путинофилът би го направил без угризения.

за тях нямат достатъчно ваксина, за каква свободна продажба говориш. Русия не може да задоволи собствените си потребности.

Само да разрешат и Марешки веднага ще я внесе и пусне безплатно в неговите аптеки!

да внесе Марешки, понеже ваксина в Русия не може да се купи свободно! Русия с голям зор може да произведе до 50 млн. ваксини за една година!

Ти би ли се боцнал с нещо такова ...руско, аз не. За руснаците първо нямаше вирус, после извадиха нещо,нарекоха го ваксина. Лъжат с тестовете,лъжат с резултатите...всичко им е лъжа.

Дето те ебаха е истина

Мисля, че чекмеджан няма да отложи изборите, а просто иска да уплаши хората и да има ниска избирателна активност. Така неговите купени гласове и твърди герберски фенове ще имат по-голям дял от всички гласували. Но от друга страна не мисля, че матряла ще се уплаши и ще отиде да гласува

Пий си хапчетата другарьоооо идиот.

Като имате възможност, ваксинирайте, за да спре този ужас.

Ти верно ли 13ти месец живееш в “ужас” от короната, а не от мерките и ефекта им?

Той ужаса ви ще започне след ваксинирането - в англия за Януари 143 умрели от Пфайзер и 90 умрели от Астра Зенека

Абе идиот нещастен как ги измисли тези цифри бе кс..пут. Който има грам акъл ще разбере че спасението е във ваксините. Но за това трябва малко мозък .

Ама защоо цъкате минуси бе хомосексуалисти - не ви харесва статистиката ли - хахахахах. ИЛи се чудите, защо не са ви я показали по телевизора?

Сички Ше Омрем

важното, че кръчмите отварят пак

И какво от това?

Във връзка с влошаващата се епидемична обстановка и в акт на националноотговорно поведение и спонтанен пристъп на искрен патриотизъм извиращ от дълбините на неговата ранима душа, показвайки тотална готовност за каквато и да било саможертва в името на добруването на народ и държава, Баце ще отмени изборите и ще се обяви за пожизнен министър-председател. Тък като мандадтът на Радев ще изтече в близко бъдеще, на фона на тежката епидемична обстановка Баце ще приеме пожизнено и функциите на президент. Парламентът ще бъде затворен в качеството си на потенциално място разпространяващо зараза. България ще навлезе в период на небивал..... .... .... .... а бе няма значение, всъщност вече ще е без значение.

Почти описа Путин.

Не позволявайте да ви хване шизофренията на политиците. Задачките пред обикновените хора са простички и даже е само една всъщност. Да се погрижи всеки за себе си и за останалите доколкото му е във възможностите. В масовия случай това в светлината на пандемията е да си се пази всеки от заразяване чрез до болка известните мерки и да се ваксинира. Така пази себе си, пази и другите. В светлината на политиката е редно всеки да гласува и то с главата си. Ако избраните по този начин правят золуми между изборите излиза и протестира и иска нов избор. Така пак всеки се грижи за себе си и другите. Тъпотии от сорта политика чрез мерки и ваксинация или предпазване от вируси чрез политика са угодни единствено на политиците, които в мътна вода хващат повече шарани естествено. Омесването на понятията е във вреда на хората и основна задача на платените тролове.

Като стана дума за платени тролове, колко ти плащат да пропагандираш ненужната и вероятно вредна "ваксинка"?

реши че е ненужна? И кое и е вредното? Тъпотиите са вредни и ненужни но това не ви спира. Нали?

От 11 години политиците, които цитираш са едни и същи и си имат едноличен главатар. Жалък опит да обърквате хората, че отговорността е размита и гербаджии едва ли не са същите като другите, а отговорността е персонална на всеки. Но изобщо не е така - 11 години на обикновения човек му се налага да живее и работи, само с благоволението на управляващите и всеки, който е поне малко успешен е изнудван докато не им пристане или прехвърли бизнеса си. Командването е еднолично и мафиотската структура си има глава - Бойко Борисов.

И нека сега съвсем случайно преди отслабването на мерките се появят много високи данни!

Оправи антигените и антителата понеже... Ако си същия де...

Вчера се се провели съмнителни тестове в детски градини. Хора без симптоми са дали положителни проби!!! Аз лично вярвам на симптомите, не на това което дават тестовете понеже този със шкафчето, тефтерчето, може да е дал команда да се изпълнят нужните бройки, за локдаун.

От къде е тази информация? Една жена на опашката за чушки ли ти каза или ти сам си я измисли?

Тестовете са като всички други лабораторни тестове. И се правят само защото не може да се ориентираш с несъвършените си сетива с гледане, слушаме, пипане или миризма. Много народ драпа да се връща в джунглата и никой не си дава сметка колко кратък ще му е животът там. Естественият подбор е безмилостен. Безпогрешно ги намира такива като вас и им изключва генома от еволюцията. Понеже като нямате големи зъби или мускули или други трикове за оцеляване на главите си трябва да разчитате. А написаното говори че не струват.

Гърците с мега-локдауна пребориха ли вируса?

Изобщо не беше мегалокдаун. Живея в Гърция и повечето заведения си работиха въпреки мерките. Идеята им беше да не вкарват чужденци. За местните почти всичко беше отворено

Нашите новини пишеха че само с СМС се излиза. Кое е вярно?

Нищо не пребориха, освен да клекнат пред банковата система! Хиляди чиновници участваха в първото превземане на Гърция от банките, с участието на властта, която ги предаде. Гърците не можаха да изчистят виновните навреме и сега вече са победени - страната разпродадена, камери навсякъде, контрол с СМС-и и т.н. Един народ изгубил свободата си, пиши го победен!

Дано и тук стане така

Вчера Ангела Меркел обяви, че на практика числата на заразените и развитието на пандемията няма да укажат влияние върху мерките. Повечето мерки ще останат до края на 2021

Макрон това го каза и за Франция. Независимо от броят на ваксинираните и натовареноста на болниците мерките остават. Не му се вижда края още

Според интерактивната карта, така както е наблюдавано от университета „Джон Хопкинс“, разпространението на коронавируса по света към 27 февруари е следното: Заразени: 113 415 604 Починали: 2 517 422 Оздравели: 63 992 563 Сметнете как ще изглежда след 10 години, защото краят не се вижда! Ваксинацията не върви!

Айде бе нали щяхте да измирате миналата година по това време - защо сте тука още?

Ти пък не ги притискай, че не им излизат бройките, ще вземат да ни отровят с нещо друго, че да влезем в правата статистика на починали!

Годишно в света умират 55 899 155 човека!

3евзек

Добре че нямаш власт, иначе 2-3 милиона починали след усложнения от кариес и още толкова от глад, чума и холера нямаше да са ти проблем. Дори щеше да ти е още по-лесно да се оправдаваш с това, че по света годишно умирали по 90 милиона души.

Броят на заразените расте, смъртността намалява! Пандемия!

ей, щаба, по-леко с бройките. няма да останат здрави хора за 'тестване' преди изборите. ще си провалите 'пик'-а бе.

Все тая. Няма край тъпотията.

Как сте мисирки от медиите на ГЕРБ изпълнявате ли повелите на Боко Тиквата и Севда тв, както и на отези псевдо лекари от щаба на ГРОБАРИТЕ НОЩ! Срам и позор сте всички от това ГРОБ, снощи ПКП как само се изниза след Панорама от народната любов! Боко тотал щета си пълен провал, съд и затвор те чака за смърта на доста Българи вследствие твоята кражба, лъжи и некадърност!

Растат хората в болници и в реанимация, това е лошо!

Тук за кой ли път зомбират и плашат, а в другата статия министърчето разхлабва ли разхлабва мерките! Обаче гордо се заявява, че ваксаните преминали 200 000! УРА направо! Абе нали уж бяха свършили ваксините бре как така боцкат още? Ааааа, то било както каза бай Куньо поради това, че се пазили за "избрани" дето трябвало да ги бодат и втори път, ама тях ги бодат с тези на Пфайзер, не с други бе. Но пък иначе се втълпява на овцете , че всички ваксини са еднакво полезни. Бе квото такова, важното е че герб увеличавала преднината си, ха-ха!

Ти защо си позволил да те хване шизофренията на политиците? В главата ти е пълна каша от емоции, политика и фейсбук наука. Задачките пред обикновените хора са простички и даже е само една всъщност. Да се погрижи всеки за себе си и за останалите доколкото му е във възможностите. В масовия случай това в светлината на пандемията е да си се пази всеки от заразяване чрез до болка известните мерки и да се ваксинира. Така пази себе си, пази и другите. В светлината на политиката е редно всеки да гласува и то с главата си. Ако избраните по този начин правят золуми между изборите излиза и протестира и иска нов избор. Така пак всеки се грижи за себе си и другите. Тъпотии от сорта политика чрез мерки и ваксинация или предпазване от вируси чрез политика са угодни единствено на политиците, които в мътна вода хващат повече шарани естествено.

Джипката каза, че отваряме. Пролет иде, избори. Оти плашите ората?

Ето един човек, който разбира същността на епидемията- Хендрик Щреек: Днес най-важното е да мислим за есента на 2021 година", казва Щреек в интервю за булевардното издание "Бунте". Той припомня, че сегашният вирус принадлежи към семейството на коронавирусите и ако се развива така, както другите вируси от това семейство, от май до края на лятото числата ще останат ниски, но през есента отново ще тръгнат нагоре. Обзалагам се , че нашенските умници това лято ще направят същата грешка, както и миналото!

Мдам, лятото пак ще има - вирОс нема , купонА си тече и рогльовците ще поддържат заразата до следващата зима. Дано гърците и турците да искат ваксинация , за да влезеш у тях!