Коментари - 1644 са новите случаи на Covid-19 за 24 часа, шестима изгубиха живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крастави офсе малко вълна. от Вторника спад, слънцето подсилвало витамин Д и куранафикуса бегал.

Пффф, не може ли повече неваксани да умрат? Трябват ми за една тема и не ми достигат. На кого да платя да подправят процентите? Дайте име и имейл, мога да метна парите през крипто или пейпал.

Изчакай месец и ще ти излезе безплатно.

Кога ще смените тая аптекарка от министерския пост? ПП си я избраха по хубост и защото си беше антигерберка по присъда-имам в предвид че я съдиха и после опразваха по Бойково време. В здравеопазването само с изчегъртане не става-акъл и опит се иска. Престанете с тая аматьорщина и отмъщение, огледайте се и вижте какво става и какви са вашите политически решения за справяне със заразата. Вашия модел-който умрял,-умрял не ни устройва. Искаме си живота и внимателно подбрани мерки срещу ковида .Европа сложи маските, там има професионалисти и грижа за здравната система. Стига сте мислили само как да оцелеете-като виждате че не можете-оставка Какво толкова? Ще измрем заради вашата некадърност.

Абе бастун, тя има право да е там колкото всеки друг. Това е демокрация! Тук не ти е копелдашка Русия.

Новият сезон за преброяване и стригане на ГОВЕДАТА започна!

Говедата ги ваксинирват и ги тъпчат с антибиотици

Аз съм трън в очите на антиваксърите. Карам ги да хабят калории като засилвам емоциите им на омраза към мен. Всеки допълнителен минус им отнема повече и повече енергия. Отслабват на всички нива - физически и психически!

Единстеното, което постигаш, е да ни разсмееш

Най-бързият и лесен начин да намалим бройката на неваксинираните умрели е да избием повече неваксинирани. Така бройката на ваксинираните умрели ще се увеличи. - Народна мъдрост

да си кажем, ако не бяха всичките тия високо образовани хора от времето на соца да се ваксинират, сега неваксинираните щяха да са 100% от умрелите.

Не мога да не приема твърдението на "високо образован" ..........горе на черешата. И да не се чудиш - "високообразован" е една дума. Сложно е за теб да ти обяснявам правилото.

На антиваксърите им се еб@a мамицата за 2-3 години. Нека да мрът, М@мa им мръсна кypBeHcka!

И кой ходи да прави изследвания? Може би се отнася за тези, които постъпват за лечение в болница.

Антиваксърите ходят да правят изследванията, защото не се страхуват от ковид. Те не трябва да лъжат за статистиката нали?

Ти Подиграваш лими се сега?

Подготвят ни бавно за по-строги мерки и ограничения. Някак, селд реването, колко на ден са новозаразени, да вземем и да приемем тези мерки и ограничения без да роптаем много. Е, ще сме тихички. И въоръжени.

Стига си крал бе Марко!

Пак ли по интернет? А няма ли по-строгите мерки единствено да те разсмеят? Или все пак хабиш калории за засилени емоции? Недей да хабиш енергия, защото може да ти потрябва за битктата с вируса!

1199 спортиста със сърдечни удари. Тежки заболявания, 800 починали след вълните на ваксинация в спорта. https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ Повтаряйте си след всеки линк: Ваксината COVID е нормална ваксина. Ваксината COVID е безопасна. Тези наранявания и смъртни случаи са нормални.

От тях 99% не са опитвали българска лютеница. Съмнително!

Т.е. точно както в годините преди ваксините. Защо криеш информацията за предишни периоди? Кажи бе, трол!

Pfizer вече може да бъде отворен за съдебни дела, тъй като ново проучване доказва, че ваксината може да промени ДНК завинаги Проучване в Швеция показва, че ваксините срещу COVID на Pfizer имат способността да променят човешката ДНК. Въпросното изследване е проведено от Департамента по клинични науки към университета в Лунд, където авторите „изследват ефекта на BNT162b2 върху човешката чернодробна клетъчна линия Huh7 in vitro“. Според проучване, при което тестовете са извършени в паничка на Петри, а не в живо човешко тяло, ДНК, съдържаща се в черния дроб на човек, може да се промени в рамките на часове след излагане на инжекция с Pfizer. Д-р Маккълоу говори за резултатите от проучването, като каза: „Тази новина идва от университета в Лунд – Малмьо, Швеция: Маркус Алден е първият автор, който прави първата демонстрация върху човешки черен дроб или чернодробна клетъчна линия, той доказа, че Pfizer ваксината всъщност обръща транскрипцията и вмъква ДНК в човешкия геном." Д-р Бартлет, който беше един от малкото медицински специалисти, изразили загриженост относно прибързаните ваксини срещу COVID, обясни резултатите по-ясно, като каза, че проучването показва, че в лабораторията тези ваксини на Pfizer променят ДНК на човека. Но това, което д-р Бартлет специално подчерта, когато представяше разбивка на резултатите от проучването, е, че това, което проучването показа, противоречи на твърденията на CDC за тези ваксини. „По принцип има ензим, който може да вземе информация за ваксината от информационната РНК и да я вмъкне в човешката ДНК. И ни казаха, че това не може да бъде. Спомняте си, че ваксината е информационна РНК - и ни беше казано, че тази информационна РНК не може да влезе във вашето ДНК..." ⚡️ NB: Нуждата от постоянна периодична ваксинация е продиктувана от факта че не може да се "вмъкне" всичко в човешката ДНК наведнъж. Организма има защити. И така полека-лека с всяка доза я модифицират. ⚡️Големият въпрос е: какво точно искат да прекодират?

Виждам как абсолютно никой от тук злобните не ги съди защото ги е страх да не станат милиардери.

Безмислени спекулации и конспирации. Всяко ДНК на човек е уникат в природата и от него зависи дали човека ще е рус, силен, плешив, нисък и т.н. Няма как с една ваксина да се промени ДНК-то на човечеството и да се направят хората послушни. Нали това имаш предвид? ИА и посочените от теб имена са световнонеизвестни за науката. Така, че ...

Не яж пилешко или агнешко, защото има ензим, който може да ти вмъкне пилешко ДНК. Или овче. Но ако си тръгнал да градиш стаден имунитет само защото една овца така е решила, значи е вече късно.

Алоу, според гурутата ти от сзо, стаден имунитет е възможен само с "ваксини", нали така промениха определението...

При 30 % ваксинирани, "67% починали неваксинирани", означава че умрелите ваксинирани в извадката са относително по-голям процент от умрелите неваксинирани.

Явно от тия 6, са 4 неваксени на 2 ваксени, което е 66.66666...6% неваксени, като дебилите го закръгляват на 67 % на 33%.

3евзек

А ти защо закръгли на 66.66666...6? Дай точен процент, като си толкова умен!

За днес е така, но за последните 2 седмици не е. В кой университет я учите тази математика, в която 6 е достатъчна база за статистика на 6 милиона?

Може ли ваксарите да са толкова прости и примитивни.ПФУ!!!

Прости за какво? Че не искат да спат с теб? Ами лелче, хвалим се че сме големи, ама не сме за китове големи.

айдееее Аз теб кой иска да спи? А лайнар прост.

Dp Видяхте ли се бе капиталидета. Всеки, който се ваксинира е капиталистически убиец на бебета.

За Спутник нещо да кажеш Другарко????

Средната възраст на починалите за последните 24 часа е 78.6 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години. Те са: мъж на 84 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 72 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 88 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 80 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 63 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 85 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване.

не се отказват изродите ...

Германия с над 76% "напълно" набодени имат 177 починали за 20.07 Великобритания с над 74% "напълно" набодени имат 143 починали за 15.07 (това са най-новите данни през седмица ги записват може да са седмичен брой) Италия с над 79% "напълно" набодени имат 157 починали за 20.07 САЩ с над 67% "напълно" набодени имат 367 починали за 20.07 Израел с над 66% "напълно" набодени имат 114 починали за седмица до 20.07 България с над 29% "напълно" набодени имаме 6 починали за 20.07 или 32 починали за седем дена до 21.07 Да припомня, че имаше реклама спонсорирана от правителството, която ни казваше, че набодем ли се "напълно" до 70% ще победим вирус и ще прегърмен живота. Вие изберете, дали да вярвате!

Португалия с над 86% "напълно" набодени, които имат 16 починали за 20.07 Тоест за един ден най-набодените европейци имат починали колкото най-малко набодената европейска страна България е имала за половината седмица. Имайте предвид, че сме застаряваща нация с лошо здравеопазване и първи по смъртност в ЕС от поне 2014!

незнам, аз набодах сестра ти, леля ти и баща ти и нищо не ги е хванало за сега така както предписвахте - в гъз@

А от началото на годината: Германия с над 76% "напълно" набодени имат 358 починали ан милион население.. Великобритания с над 74% "напълно" набодени имат 477 починали на милион Италия с над 79% "напълно" набодени имат 544 на милиона. САЩ с над 67% "напълно" набодени имат 599 починали намилион Израел с над 66% "напълно" набодени имат 317 починали на милион България с над 29% "напълно" набодени имаме 935 починали на милион Знаеш ли защо така бе, троле?

Защото им повярваха, че ще мрат яко. Вече не им вярват.

Шестима са починалите. От тях 67 процента! на са били ваксинирани. Е, то бива дебилщина на изразяването, ама.....то малоумието в медиите си стана нормално

33,33% от починалите за последните 24 часа са били със "завършен" "ваксинационен" цикъл. Да припомня: 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Излизам с маска. Нека ми се смеят. Ще оредеят до края на месеца по естествен път и ще мога да минавам по-свободно по улиците...

По 6-7 на ден макс, като средната им възраст почти винаги надхвърля средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години. Освен това почти всички, които имат много болести, като сърдечни и диабет са най-честите. Знае се отдавна кои са в риск и защо: Доц. Христо Хинков 01.07.2021 "България е с 6 години по-малък показател отколкото ЕС и на последно място в ЕС по очаквана продължителност на живота за последните 7 години. Още по-тревожно е, че годините на живо в здраве са по-малко от средните в ЕС – нашият живот е болен." "166 050 души общо са починали от коронавирус. 78% от всички починали са между 60 и 89 години, това е и рисковата група."

за ирония е много добре

за арония е още по-добре

Колумб откри крварника.

За Спутник нещо да кажеш, Михлюзин червен???

Не се притеснявайте, умрелите от ковид са в плана на пишещите тук като важна част да ни избавят от ковида. Те от 2019 вече са поели властта след няколко протеста. Когато умрелите станат 6-7 милона, тогава пишещите тук ще се плеснат по коляното и ще кажат "казахме ли ви че ще се справим? не ни повярвахте нали?!". То те и не гарантират че избавлението от ковид ще включва вашето съществуване.

Да кажем, че за две години грубо са починали 37000, което е много съмнително, защото в тези бройки знам, че има дете починало от катастрофа и учителка, която е жива, но това са по 18 500 на година. За да станат 6-7 милиона, както се опитваш да плашиш хората, ще са необходими 324-378 години, като се има предвид, че всеки следващ вариант е по-малко смъртоносен може да се достигне до 500-1000 години, за да се изпълни мечтата ти.

Ти се съмняваш в силата на пишещите анархисти тук?

Тия шестимата бързо да се извинят на антиваксърите че са умрели! Според антиваксърите от ковид не се умира не разбрахте ли?!

Странно име са ти избрали вашите, но пък много ти отива.

33,33% от тях са били "ваксъри". Това при около 30% общо "ваксъри".

си си дебил ...

Шило

Смесвам две теми- тази на подкаст новините за икономията на газа и настоящата- за да се компенсира ниската температура, ще трябва да стоим с маски и в дома си, че да ни топлят носовете.

Аз смесвам семето на баща ти с яйцето на сестра ти, за да получа тебе!

Шило

Ти можеш да смесваш само марихуана и пико!

Късно е, няма обратен път назад...

Поради вял интетес към войната Връщаме на дневен реф Ковида ….

Шило

Как беше- поради загубата на интерес към ставащото в Украйна, върнаха КОДИД-а

Къде? В китай ли?

Шило

Не четеш ли това, което коментираш?

Гледам В Австралия +92% инжектирани на ден умират 50-80 души. Няма да спрат да ни тормозят.

Шубето е голям страх. На това и разчитат кукловодите. Сипват водица в мелницата всяка сутрин и промиват мозъчетата на доверчивите, безропотно вярващи им овчици.

Тези 75% неваксинирани ,ако утре случайно умрат всички ,ще станат 75,18%.

са починалите за денонощие. Близо 67 на сто от тях не са били ваксинирани.`` помагайте - 67 на сто от 6 колко е?

4

Шило

4, и нещо. За прецизност, Ама как го докарват до след десетичен знак, не знам

3евзек

Умници, нали заради това пише "близо"? Дано не ви с еналага да правите такива сметки, че няма да ви стигне вселената да напишете колко процента точно е.

Оказа се, че за 30 години преход много българи са загубили здравомислието си и лесно поддават на внушения. Но все още не може да се достигне оскотяването на “обединения зяпад”. Помнете, ако се плашите от респираторен вирус, от който скриване няма, скоро ще станете доброволни овце в обора, който ви готвят. И не - това не е за ваше добро, и на никой не му пука живи ли сте или умрели, нито дали сте здрави или болни. Последните две години ясно го показаха. Ако не си с модерната болест - те оставят да си мреш у вас. Превърнаха ни в бройки и ни търгуват за пари.

А в китай как е?

Успявате вече да убедите някои хора да не вярват на очите и главите си. Браво на троловете!

Му е виновен на трола. При положение че Китай е с най-яките мерки и ваксинации, а Русия е изключително горда, че първа направи ваксина, която вече е и в имунизационния календар на РФ. Между другото в Русия 52% са вече ваксинирани. А за организиране на антиковид протести един руски оперен певец наскоро му дадоха 10 години в затворническа колония. Добре сте си антивакс троловете в прогнилия запад.

А в държавата-първенец по ваксинации където вече забравиха за ковид - Израел , за 19.07.2022 година , новите случаи са 6 935 и 27 починали !

Е и?

Копейчо Костя с кривата глава?

Може да козируваш на НОЩ че ни спасиха от страшния вирус !

Подготовка за избори, фалшиви оправдания и бизнес измами ...

При положение, че ...... "Сербезова: Само 5% от хоспитализираните с COVID прекарват тежко заболяването" е редно да попитаме останалите за какво се хоспитализират? Отговорът мисля е ясен : ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА СИСТЕМА!

Пак ли???? Се започва тормоза????

Починали от ковид са 46 човека. От тях ваксинирани се водят 4. Това са 8,7%. За същият период в реанимация са постъпили също 46 човека. От тях ваксинирани се водят 3. Това са 6,12%. Понеже много хора обичат да разсъждават на тема ефективност на ваксините.

Всеки трети ваксиниран се ъ

Се заразява* исках да напиша

Не ни интересува! Фалшива новина и стъкмистика всеки ден!

се из фесецклюкарника и за изненада открих,че ковид феновете с по няколко игли са болни с цифки и кашлица. Обясняват на дълго и на широко кога стават,кога ядат,кога са погледнали накриво,защо котката е вдигнала мустаци. И накрая призива е да се ваксинираш,защото ще го "караш леко". Та с такива психари,такива и цифрите.

Вече няма нужда да се чудите кой е идиот и бавноразвиващ, просто гледайте дали е с маска.

с две и чифт ръкавици. Да не забравяме и Шлемът.

Те ви лъжат! То Ковид няма! Само ваксинираните израждане казват истината, нищо, че 40 000 умряха - повече отколкото в Украйна по време на война.

за теб веднага пета доза, иначе си лъжец и си антиваксър !

K

.... ОКТОМВРИ !

Май-май започва да нараства процента на ваксаните, дето са се боцкали без полза?

БЕ ЗАРАДИ ЗАВЕДЕНИЯТА, КОИТО ТАКА И НЕ БЯХА ПОСЕЩАВАНИ .. ТАКА, ЧЕ ДА - БИЛО Е НАПРАЗНО !

Нормално - нараства процентът на ваксинирани, нараства и този на ваксинирани заболели. Защото на вируса не му пука особено дали си и колко си ваксиниран. Доказа го в държави с много висок процент набодени, доказва го и при нас. Ако 100 % са набодени, 100 % ще са заболелите с игла.

19.07.22 "За съжаление, тестовете не показват на 100% положителен резултат, но ние си ги третираме като COVID пациенти и ги лекуваме за COVID", заяви д-р Велимир Медаров, общопрактикуващ лекар в МЦ 2-Бургас." Та и сметките едни такива....според партийната повеля.

Добави и това, че едва 5% от хоспитализираните болни с К19 го изкарват тежка(т.е. е нужно да са в болница) и цялата картинка лъсва яко :) Токова пари остъргаха за 3 години.... че не е чудно, че мъчат да върнат мерките отново. Огладняха :)

А нещо за броя починали от рак или пък сърдечно-съдови заболявания? Нали знаете, че хвърлянето на числа официално се води манипулация!

Защото не са заразни бе тъпан!

Ковид-терористите сте толкова прости, че не си заслужава да ви се обяснява квинтесенцита на написаното :) затънал си в простотията си до уши!

Спринцовките са фактор за намаляване на имунитета - рак и за сърдечносъдови проблеми инфаркт, но наречен миокардит, да не се досетят отроумнокрасивите таралежи.

Ама нали искат да сме здрави и да ни спасяват живота? Какво като не се заразни? Техния живот не е ли от значение? Къде са ежедневните статистики за тях? Къде е грижата всеки ден по медиите?