14 г. затвор за 22-годишната Маринела, която уби и изгори телцето на дъщеричката си

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд във Велико Търново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не е наред с това семейство.... Тя се казва Маринела, научи “24 часа” от жители на селото. Те си спомнят, че майката на Маринела преди много години е умъртвила едно от децата си като новородено, но не е лежала в затвора.

Истанбулската конвенция, приложима ли е тук, или тя се отнася само за "лошите" мъже?

Кошмар !!! Какво сърце трябва да имаш, че да го направиш това. Няма по - силна любов от тази на майка към детето й, не разбирам какво превключва в някои жени, че са способни на такава жестокост.

човешката душа е тъмна Индия. Инак се пънете тука много съвестни и почтени.

Смърт !

Тази трябва да бъде нон стоп изнасилвана преди,по време и след бремеността и после бита за назидание.

Боже...за такъв коментар,знам една държава ,където бихте лежали в затвор!

Най-страното е че не е луда. Иначе случаите на убийства от майките са чести, особено на новородени. Има си и метод за детектиране. Това е всъщност причината да се иска майката да ражда в болница, особено ако е до 16 години или над 30. Става дума за посттравматичен синдром.

То па като роди в болница и я изпишат на третия ден, ако няма усложнения, кво й пречи да откачи като остане насаме със себе си и детето в къщи? Освен това в западните държави има тенденция жените да даизбягват раждането в болница , ако няма медицински показатели наагащи го. В Англия например масово раждат в т.н родилни центрове, които се ръководят само от акушерки, без наличето на лекари, анестезиолози и без ползването и наличието на медикаменти и тн, ного също раждат в къщи с дула и акушерка.

Ако го беше прегазила с кола, щяха да и вземат само книжката за 6 месеца. Съдебната практика познава такива случаи

Е такъв !!!!!! От боята!!!!!

Ама сега мъжете ли са само агресивни и жестоки? И само циганите ли?

Защо само 14 г.? Психично болна ли е? Това е поне за доживотен без право на замяна при строг режим... С това правосъдие няма да се очудя ако тази излезе след десетина години...

...

Жените винаги получават меки присъди. Оня метнал детето от моста и доживот. Тая удушила нейното и 14. Или убил жена си доживот, а баба Веска за удушения съпруг 7. А тези, които убиват новороденото си по правило минават като временно невменяеми и получават условни. Все пак в тялото на жената след раждането е коктейл от хормони и някои губят ума и дума. Пак че рядко се случва.

Тази заслужава същата жестокост, като тази, която е причинила на детето си. Затворът ще и е малко. Дано си плати за всичко!