Коментари - 1246 нови заразени с COVID, 30 души загубиха живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да се ваксинирам?

Pe

Делта варианта Е от ваксината. Ковида беше повода да се " ваксинирате" с доверие в здравната система. " Ваксината" съдържа по устойчив и смъртоносен вариант на вируса. В процес сме на редуциране на населението. Организирано е от благотворителните ложи дето са ви известни. Времената на антихриста са. Помислете: здравето, душата и живота Ви по евтини ли са от работното ви място? Ще ви сплашат и шантажират да инжектирате на децата си нещо вредно. Зловещ заговор е това. Обърнете се към Иисус Христос.

То много ва, като ги пръснеш в реанимациите на всички болници в страната се падат сигурно по 0.5 души на болница , ако изобщо тези данни са истина , което силно ме съмнявам. Театър с ограничения за хората и много пари за режисьорите на театъра. Хората да го духат

30 души не са достатъчни. трябват ни повече

И как разбрахте, че са с ковид??? С ПСР тестчето ли??? Мнооого надеждно.....Райче дано си заслужава парите твойто непрекъснато дращене на тъпотии.....

Много разсеян народ се навъди - 30 души да си загубят живота!!!

300 всеки ден, но те не са им интересни и само тези 30 с положителен тест виждаме.

Много мой познати, така наречените "бели хора". Се ваксинираха ударно като първо започнаха от възрастните на 60. И тия мой познати са милиони!!!!! И странно няма такъв мор сред тях както ти казваш. Апропо понеже очевидно си от руската пропаганда ПУТИН СЕ ВАКСИНИРА ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ¡!!!!!!!

Милиони приемаха и E171, който има 9 милиона тона произведени само през 2014. Но наскоро се разкри, че е канцерогенен.

Мои познати семейство над шестдесетте но работещи, осъзнавайки, че здравето им вече не е толкова крепко колкото е било се ваксинираха по пълна програма неотдавна починаха с кратък интервал от време с тежка пневмония в болницата. Не от усложнения от ваксината но без никаква полза от нея. Всеизвестно е че противовирусните ваксини са лотария и също така всеизвестно е че всяка намеса в организма крие рискове. Явно не загрижеността за нашето здраве е тази агресивна кампания за ваксиниране.

Като гледам колко си неграмотен не е лошо дълбоко да се замислиш за връщане в училище. Може и онлайн. А лъжите за познатото семейство някъде другаде.

не се ли уморихте да злоупотребявате с този грип така наречен ковид и да се насерете няма да може да ваксинирате населението идиоти за при сте готови да продадете и маките си чифутски подлоги

Много добре си го казал - "населението идиоти". А това, че мислиш, че ковид е като грипа те поставя в същата категория идиоти!

нямах предвид за населението. идиотите са тези които агитират и настояват да бъдем ваксинирани

Това, че не си разбрал, какво има предвид те поставя в същата категория идиоти!

Много добре разбрах какво има предвид, нарича се ирония, бе идиоти!

сертификатите за преболедували са с валидност 6 м е най-доброто доказателство, че цялата ваксаджийска кампания си е просто фашизъм

Както се казва: Защо е необходимо защитените да бъдат защитавани от незащитените чрез агресивно принуждаване на незащитените да приемат защитата, която не защитава защитените изобщо от самото начало?

Щеше ми се умрелите от ковид да имаха равен шанс да коментират срещу това което антиваксърите казват. Уви, всичко е само едностранен аргумент от страна на антиваксърите.

И умрелите ваксинирани ли?

Трудно е да кажа в БГ след като фалшивата ваксинация струва 1000 лв вече.

Не е трудно тест за антитела показва веднага дали имаш антителата, които имат за цел "ваксините".

Дос, Е, айде сега!! Преди, като нямаше "официална" статистика за починали ваксинирани и неваксинирани, беше "мрат щото са неваксинирани", а сега вече като има такава статистика и обърнахте палачинката на "мрат, шото са с купени паспорти"! Нали се сещаш, че и двата случая е официално недоказуемо дали си набоден или не?..

Умрелите от маркуч с "лекарства" предизвикващи парализа на дихателните мускули искаш да кажеш. Убитите с други думи, няма начин да коментират. Дори и докато още са били живи с парализирана диафрагма и мускули е нямало начин да приказват. След това даже са удобно упоени. Е от 10 един преминава през изпитанието на инквизицията. Има и държеливи хора.

Аз все се чудя на неваксинираните. Защо не ходите по дискотеките и кръчмите, ами седите тук и лаете? Отивайте се забавлявайте! Животът е кратък, докато напишеш 100 коментара и виж си лапнал венилатора.

Че кой ти каза, че не ходим? Вчера, например, не можах да си доям пицата, защото започвало работното време на вируса.

Руските трол ферми имат голям успех в България, прецакаха бизнеса на Биг Фарма. Защо обаче руснаците ходят в Сърбия, да се боцнат с тености от гнилия запад?

Лятото идваха и по морето да се боцнат с Файзер заедно със семействата си.

Което обяснява къде отиват наизползваните ваксини на тези с купените сертификати. Прост народ.

Гениално! На едните вземаш кинти за да не я направиш една ваксина, а на дръгите за да направиш същата ваксина. Якоооо!

Ами до сега от ковида има един среден по големина град затрит. В смисъл още едно Поморие се освободи за руснаци! Кога руснак е мисли добро на българин?

Със смъртност от по 300 на ден, на всеки 50 дена от години се затрива едно Поморие ама за това не ви пука, нали? Само за ковид ви плащат.

Ваксините, предназначени за българите, вършат добра работа в Норвегия, която ги купи от нас. Норвегия - 0 умрели. Ваксините от България спасиха и Бутан, там имат само 5 новозаразени, отдавна там няма смърт от ковид. България спасява света,. Так держать.

Ваксинираните страни отварят, имат икономически растеж. Неваксинираните страни затварят, правят избори до дупка, избират резиденти и чакат харвардския месии.

За четвъртата доза тъпако. Тези страни които ми цитираш тепърва ще го гризнат дебелия. Ванга го е казала, нещата отиват към там. До 5 години ефекта от ваксините ще стане ясен, тогава ще пеете друга песен.

Хубаво, щом някаква мъртва врачка ти управлява животеца, хахахаха...

Да ве, бяхме забравили Ванга! Казала, че до 5 години всички ваксинирани ще умрат? Хахаха Не си разбрал пич, става въпрос за неваксинирсните!

Тогава ще се скрият и за тях ще има само страх и скърцане със зъби.

Тази разлика с Гърция спокойно може да я отдадем на всеотдайните ни доктори и крадливите им шефове

А пък в десет милионна Гърция, вчера починали 36. И така общия брой починали от Ковид в страната достигна 15 105. За разлика от горда антиваксърска България, с нейните 21 616 жертви.

Никой не умира от ковид, а от придружаващи заболявания и усложнения. Как не си го набихте в плоските боцнати кратуни?!!

А защо събота и неделя умират по-малко хора от ковид? А защо общия брой на починалите от 2015 насам на годишна база е почти константа? А защо с огромния брой починали от ковид не се увеличава общия брой починали хора в БГ?

си прост парапитек

Ахаха, ето защо било!!!

за това Само троловете не разбрахте, че през почивните дни не работи администрацията на повечето болници и починалите през уикенда излизат в статистиката за Вторник. Така е в цял свят.

Защо лъжеш, бе неграмотник? Общата смъртност през последната година е с 20% по-висока от средната за последните 20 години.

За всичко ставащо в България, има логично обяснение.

бойко, мутафчийски, кунчев, кантарджиев, витанов, христова...

новият им срок изтича и са отчаяни

А вчера свърши срока на още 30 антиваксъра.

Сигурен ли си, че са антиваксъри?! Може да са се споминали от ваксините преди да минат две седмици от поставянето на втората доза, и затова според стъкмистиката се водят неваксинирани!

на починалите им е все едно

Бе де да знам има все по-голям процент "завършили" "ваксинационен" цикъл там, а колко с по една дози и под 14 дена след втора не се казва, но предполгам са много...

Пък вчера в 84 милионна Германия починали 28.

А родните антиваксъри праскат минуси на малкото починали, на германците. Нация парапитеци.

Когато разделят определяните, като починали с ковид и починали от ковид в отделни статистики и тук така ще стане.

Какво им пречи да го направят? Германците нямат ли здравни пътеки да си цоцат Здравните каси и те? Егати глупаците са тея шваби, ей!

Ама тия 28 само дето са умрели от миокардит от инжекцията това що не го казваш...

В България колко умряха от миокардит?

И брой сам всеки ден колко умират от сърце в България , която е първа по обща смъртност в света според сайта death by countries още от началото на 2019г...

Кофти е матряла и мре. Значи така трябва.

85.47% От случаите за деня не са "ваксинирани" / 14,53% От случаите за деня са "ваксинирани" Новопостъпили в болнично заведение 89.66% от тях не са "ваксинирани" / Новопостъпили в болнично заведение 10.34% от тях не са "ваксинирани" 93.33% от починалите за деня не са "ваксинирани" / 6.67% от починалите за деня не са "ваксинирани' Определение в стъкмистиката: "Ваксинирани" са всички лица със завършен "ваксинационен" курс (тоест след 14 ден след втора игла, преди това са "ваксинирани", но се броят за "неваксинирани") 19.4% са лица със завършен "ваксинационен" курс. Опорката, че това били хора с купен сертификат издиша, защото починалите са главно хора над 60-70 години, често със сърдечно заболяване и диабет. Дали имат антитела, които е целта на "ваксините" да създават може да се провери с тест за антитела и да се докаже. Малкото случаи, които не създават антитела след "ваксинация", които са единици, не е редно да получават сертификат, защото те нямат това, което "ваксините" трябва да създават.

Анализът е перфектен. Съгласен съм с всяка дума! Давам няколко ++++++++++

Колко са купените сертификати не знаеме. Че "бизнеса" просперира е ясно от продадените дори в Гърция сертификати. Както при грипа ваксините не пазят на 100% и не правят никого безсмъртен. Непрекъснато се появяват нови щамове, при които ваксините са по малко ефективни. Иначе демонизирането на ваксините с всякакви измишльотини е причина за ниското общо ниво на ваксиниране в България.

За сметка на това България се пречиства качествено.

И, все пак, нека някой специалист да разкаже, с какво неваксинираният е по-опасен за обществото от ваксинирания, та се налага тази... сегрегация? Оставям настрана опорката, че благодарение на анти-КОВИД ваксината нямало да се товари здравната система. Тази опорка е несъстоятелна, откъдето и да я погледнеш. Не използвайте и другата опорка - бзкористната грижа за благополучието, здравето и живота на ближния, защото и тя е несъстоятелна. Чакам чисто прагматично и от медицинска гледна точка, обяснение.

Вие сте неграмотен, злонамерен и противник на евроатлантическите ценности.

Добра ирония

И защо има поставени минуси на този елементарен въпрос, който дори не е коментар? т.Толко ли е неудобен и... опасен?

Неваксинираният е по-опасен защото не подлежи на контрол. За неваксинираните има други правила. Неваксинираният се мисли за по-умен от идиотите ваксинирани. Неваксинираният не разбира нищо от въпроса, но пак не е съгласен. Да ви напомня на един герой на Алеко Константинов? Ето заради това е опасен.

При фашизмът, както и при комунизма и при мелеза им еврогейизъма, неизпълнението на заповедта да се участва в медицински експерименти е опасно за управляващите фашисти еврогеисти. Затова неваксинираните е опасен. А неваксинираните преминал го без да се регистрира като потенциален клиент на отделението с маркуч 90% смърт, си е направо престъпник. Как може изобщо да си мисли че не трябва да даде живота си за мафията, след като та му е дарила и живота.

Аспиринът е много по смъртоносен от Ковид ваксините. Българинът пъха аспиринът в устата при всяка малка болка, а не иска да се ваксинира.

Може би така е по-добре. Това е материал, който само хаби ресурсите на Земята.

Хахаха, тъй тъй, трябва и срещу главоболие да се ваксинираме на всеки кръгъл час, че има страшна епидемия. 0.003% от тия дето ги боли глава, умират от инсулт.

И друго пъха в устата си

Никой не ме кара да взимам аспирин, както и не ме заплашва с уволнение и не ме изкарва в неплатен отпуск, да съм си помислил, дали не взема аспирин, както не ми изискват, да съм взел аспирин, за да ме наеме на работа или да послетя заведение или дори тоалетна! Не ме бомбардират с пропаганда навсякъде и постоянно да взема аспирин! Не ми издават сертификат, че съм взел аспирин и не ми го отнемат, ако не взема следваща доза аспирин, когато ми наредят, да го направя. Не удължават срока на аспирина с 3 месеца, когато му свърши!

Ако имаш главоболие, няма да изпонатръшкаш целия офис. Иначе да ти я ампутират още на входа.

Не е задължително да пия аспирин за главоболие. Има много видове лекарства за това. Няма статистика за взелите аспирин влезли в болница и починали, но от "ваксините" се увеличава.

Ваксините са неефективни. Вчера получих поредно потвърждение за тяхната низка ефективност. Мой познат ваксиниран с втора доза се е заразил с трипер.

Кацата обеща нови мерки при 6000 в болница. Сега са 5900 утре 6000 Къде са ти мерките лъжльо?

Комина на крематорима не престава да пуши. Жалки антиваксърски боклуци.

Не виждам някой политик или министър или ония от преЦеденството на Дондуков 1 и неинжектиеаните им деца и внуци да е умрЕл от КУРона и да е изпушил в крематориума ...първо ги убийте с КУРоната тях, за да ни уплашите да се мнабодеме нас...

Тогава защо ваксърите вият тук нонстоп? Защото мрат точно те.

15-ти октомври е последният присъствен учебен ден за учениците. От 18-ти влизаме в локдаун. Охлабване на мерките - най-рано в началото на декември, реалистичен вариант - средата на декември. Не питайте откъде знам ... Започвайте да се запасявате с макарони, боб и тоалетна хартия.

и отменяме изборите до второ нареждане

На някои очеводно ви харесва да живеете във филма, ама така е като не цените нещата от живота си и мразите себе си :).

Радефф да няма топките на Меркел и макрон бе? :)

И за студентите не стоят по-различно нещата. Още през септември програмата беше изготвена така, че присъствено могат да бъдат само упражненията, и то до края на октомври. След това до края на семестъра - онлайн. Който, каквото разбрал през екрана - разбрал. Иначе, плащат пълните семестриални такси за редовно обучение, а на практика са дистанционно! Тотална несправедливост. Да не говорим с какви знания ще завършат!

Гледам как се качват цените и се питам дали искам да преживея пандемията и да доживея до поредната икономическа криза. През 90-те години на миналия век все още бях в разцвета на силите си и с усмивка преживявах трудните моменти. Сега усмивката на лицето ми я няма, а белите ми коси ме отдалечават от оптимизма на младите. Бъдете живи, здрави и млади, но и мислете повече, че времето лети със скоростта на светлината.

Наборе, и това ще мине :).

"Ако не направим така, че да повишим броя на имунизираните, ще имаме много други проблеми, не само с ходенето до заведения, защото ще бъдем третирани като държава, която не е желателно да се посещава заради ниските нива на ваксинация." Ангел Локумчев Локумчев? Нали ваксинираните са преносители??? Как ще ни тренитират като държава нежелателна за посещение, като ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО СА ПРЕНОСИТЕЛИ...? Локумчев отговори!!!

Никой не иска да гледа трупове по улиците

Нито дума, нито тест за тези с по-пъления и продължителен естествен имунитет - преболедувалите. Набодете ги на всяка цена са им казали явно...

Естествения имунитет е до три месеца. После си никой.

Ти кога изследва всички по отношение на естествения имунитет, та знаеш, че е до три месеца? Аз боледувах миналия октомври по това време. Още имам антитела, предостатъчно. Ако някой от тези великите ни учени, дето по цял ден обикалят телевизиите да плашат и агитират и ти пълнят главата с глупости, си беше направил труда да изследва хората, Т-клетъпния им имунитет, на такива като мен, които преди 6 месеца, 1 година доказано са го изкарали, сега щяха да имат представителна извадка за продължителността на имунитета. Има регистър в МЗ, хората са ясни, кой кога е боледувал. Но не! Това явно не им е важно. Важно им е да ни принудят да се ваксинираме. Отговори си защо!

4 минуса от Локумчев и бай Шиле бойко и Мнтчийски

Никой не обича тарикатите. В момента болшинството държави по Света са разрешили провеждането на най-различни експерименти със собствените си граждани (социални, икономически, генетични, морални и пр.) и няма как българинът да е просто наблюдател. Не си ли съпричастен с другите, не може да очакваш съпричастност.

Съпричастен или съучастник?

Заради неспазането на мерки, децата скоро ще почнат пак от вкъщи. После все някои друг ви е виновен.

Че не ние въвеждаме неадекватни мерки, че да сме ние виновни! Ще се "ваксинирам", ако искам, избора е свободен по закон и няма вина свързана с него. Виж за въвеждане на неадекватни мерки има вина.

Много постна манджа днес е статията. Да бяха написали примерно, че 14.5% от положителните тестове за денонощието са на ваксинирани хора! Т. е, отново има почти пълно припокриване-колкото процента са ваксинирани, толкова са и положителни. Въпреки това, непрестанно призовават да се ваксинираме. Да не говорим, че има достатъчно много починали сред ваксинираните. Отделен е въпросът, че статистиката и данните, които се подават ежедневно в регистъра са тотално омазани, нереални и изкривени,най-вече по отношение на починалите.

Колко пъти се каза - ваксината не предпазва от заразяване, а пт тежко изкарване на вируса. И данните го доказват.

Абе боклук докажи първо с научна публикация как тия ГМО военни хидрогелове те пазят да изкараш който и да вирОс не тежко , а леко??? Щот това са само анонимковци като тебе тука , които повтарят тия изтъркани вече лъжи, като не носят никва отговорност за живота на нито един инжектиран...

Каза се, да. Обаче не се доказа! Много наивно вярваш на всичко, което ти кажат. Точно такива б*алъци им трябват. Напълно обратното е, отвори си очите, ако успееш да прогледнеш, че като чета глупостите ти, ясно е колко си ограничен.

То се вижда че ваксата май от нищо не пази. Да бе говорим че това са само вакси две ръце и позасъхнали. Вакса една ръка са може би повече от 1/3.

Те инжектираните ( щот това въобще няма научни данни да е квато и да ваксина) умират не от КУРона , а от тромби, сърдечни арести и всяк'ви такива опасни странични ефекти след инжектирването им - над 100 опасни странични реакци досега масово се наблюдават след инжектирване....та нямат време тия да оцелеят и да хванат куроната

Някои дни удобно се пропуска какъв процент от новозаразените и починали с ваксина ;)

В нито едно малко населено място няма аптека, нито болница....а в съседния общински град болниците са ужасяващо място без отопление, с по една линейка за града и окръжните населени села , разруха и лекари, които или не знаят и не могат или са платени подкупени мизерници, за да избиват планирано хората, които им попаднат в ръцете за да изпълняват КУРона вирОса Лана на кил геноцидис и Клаус Шваб....като оная Сибила от Велико Търново, която първа уби момче абитурента живо на крака с 38 градуса температура влиза на крака в болницата и излиза в брониран занитен ковчег и никой не знае дори родителите му кво са му правили....

Си прав,,съседи отидоха на крак и ги върнаха в ковчег.Неадекватно и изгодно за тях лечение.Белодробна болница ,не можа да излекува плевмония,какво ни говори,,безхаберие,,особено към неваксинираните,да докажат ,,че са прави,,и толкова да са здрави

Карат ги да следват остарял протокол за "лечение" спуснат от СЗО с токсичен Ремдесевир, антибиотици за вирус, тръба в гърлото, която 90% не оцеляват след нея и т.н. Отделно дават много пари при увеличение на случаите, за ковид пътеките, както и за първа линия, а сега и пост-ковид. Много пари.

Според данните за деня умрелите почти всички са над 60, според Кунчевците умират неваксинираните, но тези над 60 са на-ваксинирани. Кунчевците лъжат.

Дир, допълнете си новината, че от днес София(град) вече е в тъмночервената зона с 509 / 100 хил. Що си траете ? ДА не е спуснато отгоре да не се раздухва, че опущихме тотално нещата ?

Предишно години имахме по 5000 на 100 000

Това се превърна в Шоуто на мародерите.

става страшнО,положението се влошава,от 15 октомври или най късно 18 трябва да има локдаун щото много хора ще омрът а още повече ще се расболеят

Щот тия досега не щат да мрат нито те нито децата им от тая КУР(има) на кил геноцидис...

Срамота е това, което се случва в България. По 100 човека измират на ден и е напълно предотвратимо. Оставете ваксините, но носенето на маски, дезинфекцията и спазването на най елемнтарни мерки. Мерките не се спазват от инат, просто за да сме наобратно на всички.

По 300- 400 умират на ден от години мамка ти шибана проста

По 100 човека повече измират от Ковид. Тези смъртни случаи могат да се намалят с около 80% при спазване на адекватни мерки.

Да, ама сга са 400-500 на ден, т.е. с по 20-30% отгоре на дет от преди.

Много завишавате, за да всявате страх. Всеки може да види, колко са днес и само два дена е имало над 100 (заради събирането от други дни, събота и неделя) от месеци. Тоест вие лъжете без съмнение.

Ти пък как си сигурен че мрат точно от КУРона я не от рак и сърдечно съдови, от студ или от мизерия и ниско качество на живот и ниско качество долнопробно здравеопазване в студени мухлясали болници особено извън гетото софия като в бангладеш?

Запомни: Само антисептичен рубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата осигурява "Вечен живот"

Над 100 имаше само два пъти 174 във вторник и 104 в сряда. И точно тогава е, защото лабораториите не работят събота и неделя и събират резултатите ,заедно с тези, за които са нямали възможност да направят в петък и понеделни, като ги разпределят във вторник и сряда. От тогава е нямало над сто, а днес са 30. Знам, че искате да увеличавате броя, за да всявате страх и паника и да натискате хората, да се набодат с експерименталните препарати, които са в изпитателен период до 2024 и чиито производители са освобододени от отговорност за приява на странични ефекти.