Коментари - 1246 нови заразени с COVID, 30 души загубиха живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамота е това, което се случва в България. По 100 човека измират на ден и е напълно предотвратимо. Оставете ваксините, но носенето на маски, дезинфекцията и спазването на най елемнтарни мерки. Мерките не се спазват от инат, просто за да сме наобратно на всички.

става страшнО,положението се влошава,от 15 октомври или най късно 18 трябва да има локдаун щото много хора ще омрът а още повече ще се расболеят

Щот тия досега не щат да мрат нито те нито децата им от тая КУР(има) на кил геноцидис...

Това се превърна в Шоуто на мародерите.

По 300- 400 умират на ден от години мамка ти шибана проста

Ти пък как си сигурен че мрат точно от КУРона я не от рак и сърдечно съдови, от студ или от мизерия и ниско качество на живот и ниско качество долнопробно здравеопазване в студени мухлясали болници особено извън гетото софия като в бангладеш?

Дир, допълнете си новината, че от днес София(град) вече е в тъмночервената зона с 509 / 100 хил. Що си траете ? ДА не е спуснато отгоре да не се раздухва, че опущихме тотално нещата ?

По 100 човека повече измират от Ковид. Тези смъртни случаи могат да се намалят с около 80% при спазване на адекватни мерки.

Според данните за деня умрелите почти всички са над 60, според Кунчевците умират неваксинираните, но тези над 60 са на-ваксинирани. Кунчевците лъжат.

Да, ама сга са 400-500 на ден, т.е. с по 20-30% отгоре на дет от преди.

Предишно години имахме по 5000 на 100 000

В нито едно малко населено място няма аптека, нито болница....а в съседния общински град болниците са ужасяващо място без отопление, с по една линейка за града и окръжните населени села , разруха и лекари, които или не знаят и не могат или са платени подкупени мизерници, за да избиват планирано хората, които им попаднат в ръцете за да изпълняват КУРона вирОса Лана на кил геноцидис и Клаус Шваб....като оная Сибила от Велико Търново, която първа уби момче абитурента живо на крака с 38 градуса температура влиза на крака в болницата и излиза в брониран занитен ковчег и никой не знае дори родителите му кво са му правили....

Запомни: Само антисептичен рубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата осигурява "Вечен живот"

Над 100 имаше само два пъти 174 във вторник и 104 в сряда. И точно тогава е, защото лабораториите не работят събота и неделя и събират резултатите ,заедно с тези, за които са нямали възможност да направят в петък и понеделни, като ги разпределят във вторник и сряда. От тогава е нямало над сто, а днес са 30. Знам, че искате да увеличавате броя, за да всявате страх и паника и да натискате хората, да се набодат с експерименталните препарати, които са в изпитателен период до 2024 и чиито производители са освобододени от отговорност за приява на странични ефекти.

Някои дни удобно се пропуска какъв процент от новозаразените и починали с ваксина ;)

Много постна манджа днес е статията. Да бяха написали примерно, че 14.5% от положителните тестове за денонощието са на ваксинирани хора! Т. е, отново има почти пълно припокриване-колкото процента са ваксинирани, толкова са и положителни. Въпреки това, непрестанно призовават да се ваксинираме. Да не говорим, че има достатъчно много починали сред ваксинираните. Отделен е въпросът, че статистиката и данните, които се подават ежедневно в регистъра са тотално омазани, нереални и изкривени,най-вече по отношение на починалите.

Си прав,,съседи отидоха на крак и ги върнаха в ковчег.Неадекватно и изгодно за тях лечение.Белодробна болница ,не можа да излекува плевмония,какво ни говори,,безхаберие,,особено към неваксинираните,да докажат ,,че са прави,,и толкова да са здрави

Карат ги да следват остарял протокол за "лечение" спуснат от СЗО с токсичен Ремдесевир, антибиотици за вирус, тръба в гърлото, която 90% не оцеляват след нея и т.н. Отделно дават много пари при увеличение на случаите, за ковид пътеките, както и за първа линия, а сега и пост-ковид. Много пари.

Заради неспазането на мерки, децата скоро ще почнат пак от вкъщи. После все някои друг ви е виновен.

Колко пъти се каза - ваксината не предпазва от заразяване, а пт тежко изкарване на вируса. И данните го доказват.

Те инжектираните ( щот това въобще няма научни данни да е квато и да ваксина) умират не от КУРона , а от тромби, сърдечни арести и всяк'ви такива опасни странични ефекти след инжектирването им - над 100 опасни странични реакци досега масово се наблюдават след инжектирване....та нямат време тия да оцелеят и да хванат куроната

"Ако не направим така, че да повишим броя на имунизираните, ще имаме много други проблеми, не само с ходенето до заведения, защото ще бъдем третирани като държава, която не е желателно да се посещава заради ниските нива на ваксинация." Ангел Локумчев Локумчев? Нали ваксинираните са преносители??? Как ще ни тренитират като държава нежелателна за посещение, като ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО СА ПРЕНОСИТЕЛИ...? Локумчев отговори!!!

Много завишавате, за да всявате страх. Всеки може да види, колко са днес и само два дена е имало над 100 (заради събирането от други дни, събота и неделя) от месеци. Тоест вие лъжете без съмнение.

Абе боклук докажи първо с научна публикация как тия ГМО военни хидрогелове те пазят да изкараш който и да вирОс не тежко , а леко??? Щот това са само анонимковци като тебе тука , които повтарят тия изтъркани вече лъжи, като не носят никва отговорност за живота на нито един инжектиран...

Гледам как се качват цените и се питам дали искам да преживея пандемията и да доживея до поредната икономическа криза. През 90-те години на миналия век все още бях в разцвета на силите си и с усмивка преживявах трудните моменти. Сега усмивката на лицето ми я няма, а белите ми коси ме отдалечават от оптимизма на младите. Бъдете живи, здрави и млади, но и мислете повече, че времето лети със скоростта на светлината.

Никой не иска да гледа трупове по улиците

Нито дума, нито тест за тези с по-пъления и продължителен естествен имунитет - преболедувалите. Набодете ги на всяка цена са им казали явно...

15-ти октомври е последният присъствен учебен ден за учениците. От 18-ти влизаме в локдаун. Охлабване на мерките - най-рано в началото на декември, реалистичен вариант - средата на декември. Не питайте откъде знам ... Започвайте да се запасявате с макарони, боб и тоалетна хартия.

На "глобалистите" децата се върнаха в училище и никой не иска да ги остава у дома. Никой не ви е виновен че не се ваксинирахте и заради простотията ви, децата ви ще учат отново дистанционно. Но какво се учудвам, като крушата не пада по-далече от дървото.

и отменяме изборите до второ нареждане

Кацата обеща нови мерки при 6000 в болница. Сега са 5900 утре 6000 Къде са ти мерките лъжльо?

Естествения имунитет е до три месеца. После си никой.

На някои очеводно ви харесва да живеете във филма, ама така е като не цените нещата от живота си и мразите себе си :).

Радефф да няма топките на Меркел и макрон бе? :)

Комина на крематорима не престава да пуши. Жалки антиваксърски боклуци.

4 минуса от Локумчев и бай Шиле бойко и Мнтчийски

Никой не обича тарикатите. В момента болшинството държави по Света са разрешили провеждането на най-различни експерименти със собствените си граждани (социални, икономически, генетични, морални и пр.) и няма как българинът да е просто наблюдател. Не си ли съпричастен с другите, не може да очакваш съпричастност.

Не виждам някой политик или министър или ония от преЦеденството на Дондуков 1 и неинжектиеаните им деца и внуци да е умрЕл от КУРона и да е изпушил в крематориума ...първо ги убийте с КУРоната тях, за да ни уплашите да се мнабодеме нас...

Ваксините са неефективни. Вчера получих поредно потвърждение за тяхната низка ефективност. Мой познат ваксиниран с втора доза се е заразил с трипер.

Тогава защо ваксърите вият тук нонстоп? Защото мрат точно те.

Аспиринът е много по смъртоносен от Ковид ваксините. Българинът пъха аспиринът в устата при всяка малка болка, а не иска да се ваксинира.

Наборе, и това ще мине :).

И за студентите не стоят по-различно нещата. Още през септември програмата беше изготвена така, че присъствено могат да бъдат само упражненията, и то до края на октомври. След това до края на семестъра - онлайн. Който, каквото разбрал през екрана - разбрал. Иначе, плащат пълните семестриални такси за редовно обучение, а на практика са дистанционно! Тотална несправедливост. Да не говорим с какви знания ще завършат!

Може би така е по-добре. Това е материал, който само хаби ресурсите на Земята.

И, все пак, нека някой специалист да разкаже, с какво неваксинираният е по-опасен за обществото от ваксинирания, та се налага тази... сегрегация? Оставям настрана опорката, че благодарение на анти-КОВИД ваксината нямало да се товари здравната система. Тази опорка е несъстоятелна, откъдето и да я погледнеш. Не използвайте и другата опорка - бзкористната грижа за благополучието, здравето и живота на ближния, защото и тя е несъстоятелна. Чакам чисто прагматично и от медицинска гледна точка, обяснение.

85.47% От случаите за деня не са "ваксинирани" / 14,53% От случаите за деня са "ваксинирани" Новопостъпили в болнично заведение 89.66% от тях не са "ваксинирани" / Новопостъпили в болнично заведение 10.34% от тях не са "ваксинирани" 93.33% от починалите за деня не са "ваксинирани" / 6.67% от починалите за деня не са "ваксинирани' Определение в стъкмистиката: "Ваксинирани" са всички лица със завършен "ваксинационен" курс (тоест след 14 ден след втора игла, преди това са "ваксинирани", но се броят за "неваксинирани") 19.4% са лица със завършен "ваксинационен" курс. Опорката, че това били хора с купен сертификат издиша, защото починалите са главно хора над 60-70 години, често със сърдечно заболяване и диабет. Дали имат антитела, които е целта на "ваксините" да създават може да се провери с тест за антитела и да се докаже. Малкото случаи, които не създават антитела след "ваксинация", които са единици, не е редно да получават сертификат, защото те нямат това, което "ваксините" трябва да създават.

Хахаха, тъй тъй, трябва и срещу главоболие да се ваксинираме на всеки кръгъл час, че има страшна епидемия. 0.003% от тия дето ги боли глава, умират от инсулт.

И друго пъха в устата си

Пък вчера в 84 милионна Германия починали 28.

Никой не ме кара да взимам аспирин, както и не ме заплашва с уволнение и не ме изкарва в неплатен отпуск, да съм си помислил, дали не взема аспирин, както не ми изискват, да съм взел аспирин, за да ме наеме на работа или да послетя заведение или дори тоалетна! Не ме бомбардират с пропаганда навсякъде и постоянно да взема аспирин! Не ми издават сертификат, че съм взел аспирин и не ми го отнемат, ако не взема следваща доза аспирин, когато ми наредят, да го направя. Не удължават срока на аспирина с 3 месеца, когато му свърши!