Коментари - 1225 са новите случаи на коронавирус за 24 ч., 19 души са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЯТАИТЕ СЕ ЗА ПРЕДУПРЕДЕНИ !!! АЛАРМА ДО ВСИЧКИ!!! ВИЖТЕ ГО и СИ ПРЕЦЕНЕТЕ КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ!!! -------- (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) https://tr.im/PlanLeaks Канадски политик разкри шокиращ таен план за COVID-21 чието действие можете да видите вече в ЕУ и скоро у нас!!! (ВИДЕО + ПЛАНЪТ) https://tr.im/k19Leak ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО) https://tr.im/k19StoqnAleksov КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 ВОЕНЕН анализи с разузнавателно инфо за всичко което медиите не ви казват, а пионките на конци в правителствата съзнателно крият и прилагат. Краят на играта или началото на операцията за вашето ликвидиране (ВИДЕО) https://tr.im/EndGame Живите мъртви - КОВИД 21 и какво идва към вас: Какви са последните планове на световното задкулисие за второ и третото затваряне... https://tr.im/CovidPlan

През лятото правителството се заинати като магаре на мост и не подаде оставка. То, правителството или магарето, както искате го наричайте, ни каза, че оставка няма да има, защото идва тежка икономическа и здравна криза и само то може да се справи с нея. Никой друг. И ето че кризата дойде, а правителството, което имаше невъобразимото самочувствие, че единствено то може да се справи с нея, се проваля катастрофално. Правителството си спечели време с хвърлянето на пари от джипката, но видимо не е използвало спечеленото време да се подготви за здравната криза. Всъщност, правителството използва времето да спаси само себе си, а не да се подготви да помогне на всички. Което е негова основна задача и мисия. Резултатите от това са плачевни - през телевизора здравният министър умолява болниците да не отказват прием на пациенти с Ковид, а пациенти с Ковид умоляват да ги приемат в болница, защото умират. И умират. Щото нямало места. Така си отиде 76-годишен мъж в Плевен, който почина на стълбите пред дома си, след отказ да бъде приет в болница. Така си отиде и 33-годишен мъж в София, след отказ да му бъде пратена линейка и да бъде приет в болница. В целия този хаос така си отиват и хора, които нямат коронавирус. Защото все още има и други болести, от които се умира. И това се случва, въпреки че според данните на Националния оперативен щаб още от март, в момента трябва да има около 5000 свободни легла за заразени с коронавирус в некритично състояние и над 1000 свободни легла в интензивните отделения за хора в критично състояние. Къде са тези легла? Закрихте ли ги? Или леглата ги има, но няма лекари и сестри? А какво направихте за лекарите и сестрите? Вдигате предизборно заплатите на раздутата си администрация, включително на някаква агенция по сортоизпитване и семеконтрол, щото била на първа линия за коронавируса, а сестрите отново да си стоят с мизерните заплати. Колко пъти сестрите бяха под прозорците и на прозорците на властта, за да искат добри условия на труд и достойно заплащане? Колко пъти ги излъгахте и пренебрегнахте? И не е ли вярно, че голяма част от медиците работят дори за по-малко пари в кризата, заради статута на болниците като търговски дружества? Как стигнахте дотам, че сега искате бусове на жандармерията, бусове на пожарната и такситата да станат линейки? Да, изтребителите и военните кораби определено не стават за линейки. Ето това е резултатът от вашето бездействие през тези няколко месеца. Всъщност, това е резултатът от вашето бездействие или по-скоро престъпно действие в здравеопазването през последните 10 години. Или както казва младият лекар Димитър Лунд, който отива да работи в Германия: “Може да имаш дефицит на легла, може да имаш дефицит на кадри, но най-важното е, че има дефицит на система”. Вие видимо не можете да се справите с този дефицит. Затова си отивайте, за да дойдат хора, които могат да се справят.

Стига OnLine обучение! Искаме OffLine! Както в 1937г. Всички преминават един клас нагоре. Да важи и за студенти юристи и лекари.

:) Ам ще отидеш на лекар, който е пропуснал една година ли? Или ще разрешиш такъв инженер да ти проектира къщата?...Не може да се съсипва държава заради болест.

Давайте все така. До нова година да сте ги направили поне 5400, че инак обикновения грип ше се окаже по опасен от Короната. Статистика му е майката. Бях в болница и кво. Докторите се шматкат като мухи без глави и се чудят как да те излъжат. Следващия път дори няма и да ходя там. Те знаят по малко и от махленските баби.

до нова година ще станат 12 хиляди на ден. (щото нали знаеш за гайгеровите броячи в Чернобил - скалата им е до толоква...)

Да те е страх от китайският грип е признак на доста слаб интелект, а да си агресивен в този си страх и да се опитваш да заразяваш и другите с него е признак на психическа болест наречена страхова невроза. Защитниците на заключването, затварянето, замаскирването и други неефективни, ненужни и причиняващи само вреди действия - Бъдете живи и здрави, крийте се, страхувайте се, носете си маските и правете, каквито искате безумия, но не си налагайте смахнатото

Загубих обоняние! Къде е Мангъра да се прегледам?

Ха

Мангърът е зает. В момента си прави селфита ПРЕД ковид-отделението. После има да прави няколко аутопсии на контактни, понеже PCR тестовете са твърде неточни.

_stankow

Тези цифри вече загубиха всякакъв смисъл. Хората не ги разбират, медиите си ги тълкуват както си искат, НОЩ ги манипулира както му дойде !

Какво стана с Корни? Пуска ли селфита от болничното легло? За повдигане духа на масите, де.

Яжте лайна всички комунисти!!!!!!!!

Тролчетата със "стадния имунитет" и противниците на каквито и да е мерки ми приличат много на някои печлано известни африкански диктаторчета. Последните години наред отричаха налияието на СПИН и дори върдяха, че няма нужда от презервативи. Държавичките им се превърнаха в комуни на спинозни и само тези с пари за скъпи медикаменти я докарват до средфна възраст.

Нещо се опита да кажеш...ама не ти се получи. Най интересно е като някой идиот почне да се прави на остроумен

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ...

Не се ли умори да им натриваш носовете? какво печелиш от това? Винаги ще има овце, които ще потарят тролски опорки, правейки се че са техни лични конспирацийки. Имат нужда да се мислят за по-умни, докато са под средно ниво. Нормално е, човешко е.

А бееееее, не ти разбират сарказма беееее....

Блокираме колкото се може повече възможността за новозаразени лица и за 2 седмици оценяваме пораженията, които вече сме понесли. Ако ситуацията не се оакже кой знае колк острашна, можем да продължим напред с по-лек режим. Да залагаме на сляпо е напълно неоправдан риск. Все пак загубите няма да са шепа хартийки , а здраве и животи!

Точно от Белгия?! Белгия води по смъртност на 1 млн. души в Европа!

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

...че учениците трябва да си учат в училището. Иначе след време ще имаме такива екземпляри като този идиот,който си е написал един малоумен текс и го поства всеки ден по 100 пъти във всички теми. Явно е че не може да измисли нещо по оригинално

Сигурно и по време на бомбандировка тярвба да си останат в училище? Най ги обичам такива дървени филовофи като теб. Хал хабер ис нямаш ни от училище ни от академични резултати, а даваш "акъли"

Разбира се че там ще останат. Майка ми е жива(на 96г е) По време не ВСВ са ходили на училище.В София като почнат бомбандировките са се криели в мазето на училището.Като свършат бомбите и продължават с ученето

Утре ще са 5 000... И каквито и мерки да се вземат,всички ще преминем през вируса,е това е! Носим маски,заведенията не работят,случайте си се вдигат,явно от мерки няма нужда!

Отивай в инфекциозното и давай отпор. Малоумник!

Вече преминахме два пъти. Ефект 0.

Вместо София Оупън ще има МБАЛ„Арена Армеец” Опън.

Не може да е МБАЛ, защото в МБАЛ има травматология и хирургични отделения. Баш ще си е СБАЛК19.

И на децата вече им стана ясно че няма вирус и това е една голяма измама. Хубавото е че хората лека по лека го схващат това ,въпреки яката пропаганда в подкрепа на измамата В София се вижда че все повече хора не носят маски,ходят си по заведения ,магазини и не се оставят хунтата да ги облъчва

И що трябва аз а съм длъжен да те лекувам, според Ангелов? Само туй не ми е ясно в цялата картинка! Що трябва да си рискувам живота , че и на семейството си? Може ли някой юрист да ми обясни!

На Ангелов това му е работата...да лекува. А ако не иска,подава си оставката и отива да стане шпакловчик или общ работник

Белгийците директно дадоха грипна ваканция на всички учиеници до 15.11. През това време ще могат да оценят възможностите за довършване на учебната година присъствено иоли дистанционно. В краен случай до 5 седмици могат да бъдат компенсирани през лятната ваканция без да се налага орязване на учебния план. Ама нали у нас не е важно кое е смислено и логично, а важно е на кого му е изгодно - затова няма да видим интелигентен план. На родителите не им се търпят децата вкъщи, а на даскалите не им се работи лятото. Извод - нищо смсилено няма да предприемем.

Може да иска детето му да стане дебил,и по точно като не ходи на училище или учи дистанционно. Ако спрат училището,след година две ще имаме поколение от дебилчета ,незнаещи да пишата и четат и да смятат. Кой знае ,може би това да е целта на този който е измислил измамата наречена Ковид 19 - глобален свят от дебили ,и една определена каста да ги управлява

Зер не сме имали досега всяка година грипна ваканция, че си седнал да ми рисуваш апокалиптични картини. Само чвоек, който не си ще децата вкъщи може да се ужаси от една грипна ваканция. А ако беше прочел мнението ми вниамтелно, щеше да видиш, че в него не се предлага никакво намаляване или орязване на учебно съдържание. Ама нали чукча-писател, а не читател... Пък и най-важното ти е, да не са ти децата у вас.

3евзек

Не е вярно. Поколения от дебили вече има много, защото само дебил не може да си научи децата да четат и да смятат.

Децата трябва да са сред деца...да общуват.Иначе става асоциални...социопати иначе казано ...луди. Едната ми внучка е на 14г - почти 4 месеца не излезна от вкъщи заради тоя вирус. От красиво добре изглеждащо разговорливо дете,се превърна в точно обратно за тия 4 месеца.Затвори се в себе си заедно с лаптопа.Синът ми снахата се чудят какво да правят. И не е само това дете...с хиляди стана така.Че и качи 6 килограма(представете си какво означава това за 14 годишно момиче)

3евзек

Ако разчиташ на училището да общува с други деца, то там ще го смятат за дебилче.

В Белгия - грипна ваканция за училищата, ма затвориха и кръчмите. У нас- отворени кръчми вечер до 23, 30 часа- те и без това до толкова си работеха и преди и затворени гимназии и университети! Открийте разликите!

Ще намалят ударно процента заразени и ще оценят пораженията до тук. Това е и моята гледна точка. Спешно трябва да спрем да се заразяваме и да оценим пораженията до момента. Ако не са толкова фалтани, можем да продължим с по-лек режим!

Абе въведете адекватни мерки, бе нещастници такива. Какво още чакате. За 1 седмица имаме над 16 хил.заразени и над 200 починали. В Норвегия напр.как се справят хората. Имат около 20 хил.изобщо, от началото на пандемията и общо 200 починали. Може и други държави да се дадат за пример. Не стига, че здравеопазване няма, ами си седим ей така и ни е страх сигурно да въведем мерки. То няма и дисциплина тук.

Всъщност като се замисли човек правилно ( според учебниците) прават : Никакви мерки докато не го преболедуваме масово и отмине ..А иначе се правят че вземат "мерки" -отпускат стягат, отпускат стягат ... иди ми дойди ми ,насам натам и все така докато побъркат народа

А държавата как ще обезщети семействата на починалите, или тези които получат усложнения! В Италия, Франция и Испания (засега) засегнатите съдят държавата заради недостатъчните мерки! Не е далеч момента когато ще тръгнат такива дела на ниво ЕС! И когато европейския съд постанови за всеки починал да се плащат милиони, явно Вие ще ги плащате!

Вие сте против всякакви мерки! Дори тези, които са наложени сега, не ги спазвате! Мнозина мислят, че правителството лъже и краде! КАКВИ МЕРКИ ИСКАТЕ СЕГА??!!

Кои са тези "вие" ,бе трол? Може ли да пустосваш непознати хора като им приписваш качества, които са само във фантазията ти?

Тях не ги интересува, че хората дсе заразяват и мрат. Гледат си личния интерес. Например - сега ще дадат по 750 лв на работник на всичките си ГЕРП-предптиемачи. Има ли папкане за тях - има мярка. Няма ли папкане - не ги търси. На дебилните родители не им се търпят децата вкъщи, на бюрократите не им се знаимава с промяна на учебния график. На трнбаспортните фирми не им се знаиамва с дезинфекция. На РЗИ-тата не им се прилагат мерки..... и така нататаък. Свикнали са да си угаждат на максимум, не ги търси за нещо друго.

ЗА КОВИДА, СТАНА 1200 ЛЕВА, БОЛНИЦИТЕ СЕ ПРЕПЪЛНИХА, А ЛЕГЛА НЯМА! ЧЕСТИТО НА БАЛАМУРНИЦИТЕ, ДЕТО НАИСТИНА ИМАТ НУЖДА!

има достатъчно, просто не се спазват. Липсва контрол. Или контрол на контола на контрола, защото вероятно голяма част от контролиращите са от групата на отричащите вируса. Анархия! В такива условия трудно можеш да налагаш мерки. Цъфнаха не само проблемите на болници и лекари, а и на цялото ни общество. Не мафията, най-големият ни проблем е недовери, липса на дисциплина, незачитане на авторитети!

Ааа, не щем мерки, това е диктатура, ограничават ни гражданските права да ходим на животоподдържащата чалготека, цяло лято ще нямаше мерки, купонА течеше, животА си вървеше без маски, три пъти ходих в Гърция да пия узо, общо съм чакал 108 часа на опашка Кулата , вирусА е измислен, това е умишлено насаждана паника, България измисли ДВА вируса/ по Мунчо Естонски/, ОСР тестовете откриват папая и козе мляко, пийте чайчета и супички, може и аспиринче чат пат, уууу , Сатанинското правителство на Бил Гейтс иска да ни чипира с ваксини, лечение няма, с кво ги излекувахте тия болни бе, що сам за Корнела има легла в болница, Ремдесивира що е само за богатите, аз и да се разболея , няма да вляза в болница, Що ВМА стана болница само за БСП бе, ние не сме ли хора, за нас що няма, ааа...

"пророка" си Мангър Доцентов да помага, ама да си сложи маската...

Чайче има за всички. Няма да се плашите!

като оправдание за управленския си дебилизъм? Мангъра наговори простории, вие натворихте простотии - лика-прилика сте си !

С КАКВО СЕ ЛЕКУВА В КЪЩИ ОТ СМЪРТОНОСНИЯ КОВИД?! ПИТАЙ Я БЕ! С ЧАЙЧЕТА И ДЖИНДЖИФИЛ! ТЪПАЦИ БЕЗПОДОБНИ!

Не,по-добре да извикаме Майтапчийски Генералов !

него ще го търсите, ама няма да го намерите

Тази статистика от вчера - добре.НО искам да знам за днес , като заразените си направат повторни тестове и колко от тях са отрицателни? Тодава от 1225 да извадят отрицателните и ТОВА ще е вярната статистика за брой заразени. Освен това 90% от тези наистина заразени ще го изкарат на крак без и да разбеарат, други с леко неразположение ,малка част по тежко и т.н .i t.n ... .. до 0.01 % (19:1225=0.01) починали.

Тулуп, 1% смъртност малко ли ти се вижда? А представи си колко става, когато извадиш многобройните фалшиви положителни, които имунитет нямат. Сигурно не 1%, ами 20%.

А според теб какъв е процентът на прочинали при други видове грипове ? Да не се окаже много повече от 1% ?

3евзек

Последните 20 години сигурно имаш 200-300 случая на грип в семейството си - братя, сестри, родители, баби, дядовци, деца. Умряха ли поне 3-4 души от него?

Ха

@дайте още инфо "А според теб какъв е процентът на прочинали при други видове грипове ?" Много по-малък :-) От пневмония като цяло умират около 21 човека на 100,000 (това в България през 2019). За България това прави под 1500 души за 2019. С ковид-а вече почти стигнахме тази бройка, понеже там смъртността е около 1-2%, т.е. ако се разболеят 100,000 души, ще умрат 1000-2000 човека. Обаче имай предвид, че Ковид-19 болните се лекуват по-дълго и по-трудно. Т.е. ако се разболят 70% от населението (до стигането на прочутия колективен имунитет) смъртността няма да ти е 1-2%, а ще иде поне към 5% (оптимистична оценка). 0.7 0.05 7000000 = 245000 жертви. На мен ми се виждат твърде много :-) Така, че маски, дистанция, разумна изолация. Като се появят ваксините, ваксинация като минимум за всички рискови групи.

Ще мрете яко.

а сега ходят при него да ги лекува

Да,съгласен .Нали за това е учил и му се плаша - да ЛЕКУВА болни , а не да ги ПЛАШИ с гробове!

ЩЕ МРЕТЕ, А НЕ ЩЕ МРЕМЕ! ОЧЕВИДНО ТОЙ НЯМА ДА МРЕ ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА?! ДА НЕ Е ВАКСИНИРАН ВЕЧЕ И ДА Е СТАНАЛ БЕЗСМЪРТЕН?!

Той е учен и зне как да се пази. А вие неверници, ще мрете. Яко ще мрете.

Има смисъл да се посочва разпространението на заразата по области ако се уточнява в кои точно общини и по-големи населени места, за да може хората да ги избягват. Да кажеш, че в Благоевград има едик колко си заразени не означа нищо, или по-гточно е дезинформация. В конкретната област има стотици населени места, а по територия областта е една от най-големите в страната.

Президентът на Eвропейското вирусологично общество проф. Джорджо Палу даде важни разяснения за коронавируса в най-авторитетното предаване на първи канал на италианската държавна телевизия РАИ – Порта а порта: „Предишните мощни епидемии, дошли от Изтока – инфлуенцата H2N2 от 1957-58 г., тръгнала през тогавашния февруари от Сингапур, и Хонконгският грип от 1968-69 г., тръгнал през юли, и двете с над милион починали, траят по около две години. Такива прогнози могат да бъдат направени и за коронавирус19, който вече година е с нас. Важно е да се каже, че при него смъртността е ниска в сравнение с други инфекции – очаквам да бъде 0,3% в крайна сметка. И пада 6 пъти за тази вълна, която откроявам от 1 октомври, дори в сравнение с пролетната вълна в Италия. В пъти намаляват и остритеите случаи – те са само 6,6%, при едва 0,7% тежки в интензивни отделения”. В Италия, за разлика от България правят разбивка на хората с положителни тестове. Голямото абсолютно мнозинство са асимптоматични и според проф. Палу НЕболни и НЕзаразни. През март в тази група са едва 10%, като заедно с много леко симптоматичните формират ¾ от всички инфектирани. От цялата тази група около 5% могат да предават вируса. И така: 58,6% безсимптомни 14,2% много леко симптомни – например загуба на обоняние за 2-3 дни 19, 9% леко симптомни – кашлица, температура над 37,5 градуса, запушен нос 6,6% остро симптомни 0,7% в интензивни

И това какво ги грее починалите?

Починали от какво?!?'?!?

Шон Конъри - от другия свят ли се обажда?

ДЕМЕНЦИЯ, ПРОСТЕНО МУ Е ДА Е ОБЪРКАН!

То викахте че и въобще не съществува. Ама гледам по целия свят починалите все повече се увеличават а не намаляват.

Вирус съществува, опасност - не, Сложно, а?!?'?

3евзек

Толкова е сложно, че шест месеца ви трябваха да разберете за съществуването на вируса, сега след още толкова ще разберете и за опасността. Има време.

Общо взето и руската рулетка 5 от 6 я карат без симптоми. Обаче няма имунитет.

Всички сравнения на епидемиите от грип и коронавируса са неверни и заблуждаващи! Това е основната грешка на всички мангъровисти, независимо наши или чужди! Новият коронавирус не се държи класически, омръзна ни да го повтаряме!

Ха

Отива си, да, но частично. Заедно с част от пациентите :-)

Здравният министър си изпусна нервите и си позволи публично да заплашва болници със питане на финансирането?! Явно на мин. Ангелов му идва в повече сривът на здравната система! Ми да беше чел форума на ДИР! Предупреждаваме отдавна! Ако няма нерви за министър, да се оттегли и да направи място за друг, по можещ! Много болници в България нямат нито технологична, нито организационна , нито дори чисто архитектурна способност да приемат Ковид болни! Как една очна клиника ще лекува Ковид? Как една специализирана хирургична клиника ще лекува Ковид? В едната стая ще лежат оперирани , а в другата- Ковид пациенти ли? Или ще разделят етажа на две части? как една специализирана болница а рехабилитация и физиотерапия ще приема Ковид пациенти? И второ - НЗОК не е на мин. Ангелов, тя е обществена ! Министърът може да спира само парите на жена си, не на болниците! Имахме вече един умник, наречен от народа Доктор ЖиваКо, който спря парите на болниците, декапитализира ги до степен две години след него да не могат да си изчистят дълговете! Инак успя да въведе няколко системи за идентификация - не бяха пръстови отпечатъци, не бяха лични карти! Таман сега , в Ковид епидемията, да бяхме искали болните да натискат едно и също бутонче с палец!!! Инак да ги призоваваме да си мият ръцете! Ангелов тръгва по пътя на Москов!

Ама държавата управлява касата. Тя изработва правилата и тя може да реши да прекрати договора на дадена болница. А когато управляваш народ който смята че мерките са за другите, в един момент болни те нарастват лавинообразно. И тогава всеки лекар, може да помогне. Това че някой желае да си продължава да си печели хилядарките с пластична хирургия примерно, да прави циции устни ама да си получава пари от касата, не значи че не може да му бъдат спрени.

Ха

А ако разбира само от пластична хирургия, а не от лечение на Ковид-болни?

forever_young

Не че нещо, ама кажи ми една клинична пътека , по която НЗОК плаща за пластична хирургия за цици, устни и дупета? Айде, всяка кл. пътека си има номер, кажи кои са за естетична хирургия!

Ха

Аз изобщо се хванах за главата като му прочетох последните публични изказвания на Ангелов. Надявам се всичко, което каза да е било само театър. Иначе ако почнат наистина да изпълняват заканите му (глоби за болниците, всяка болница с Ковид отделение), то ще блокират изцяло работата на клиниките. Цървул-антимаскърите претовариха здравеопазването (не само за Ковид-болните, а изобщо за всички болни), а Ангелов се закани изцяло да блокира работата на болниците. Помня преди няколко дена някой ехидно питаше с какво ще лекуват ковид-болните в психодиспансера (халоперидол?) и какво ще ги правят в очните клиники.

bull""s eye

Мутрафоните се провалиха тотално и десетки българи плащат провала им с живота си! Милиони ще плащате по друг начини.

А фактите са, че за да се докопат до властта такива като вас, като Нинова и като мангъров, че като Слави и останалите площадни........ Събудихте всякакви видове мерки. И обещахте света че вирус няма. И това са сега резултатите .

И какво стана? Аз пак се оказах напълно прав на пук на всичко всички! Вирус явно няма, а това са чисти лъжи и стъкмени числа, които Мутафчийски си е измислил в мазето вчера следобед, пиейки ракията на леля си! Ако това беше вярно всеки щеше да познава поне трима болни. Аз не познавам такъв и не знам за някой който да познава. Извод?

Ти си единствения на свето! Аз. мнаприемр, предложих да вземем мерки още през януари и предвидих вълната в Европа доста преди да пламне Италия. По това време някакви гербадбийски "професорчета" ни уверяваха че у нас това немало дфа дойде и даже до Европа немало да стигне.

И какви мерки бе професоре.? Срещу вирус който доказано не съществува ли? Ама от много знайковци като тебе!

Ти да не си в някое мазе? Скоро няма и да познаваш ако е вярно. Аз пък познавам много болни.

извод - не работиш и имаш малко социални контакти

Опааа.... Май си нямаш идея какво точно работя и че имам много повече социални контакти отколкото ти изобщо си сънувал! Печеля толкова колкото ти не можеш да изядеш! И все пак ти казвам че заразени хора няма! Очевидно е за всички само не и за ковидиоти като тебе

Ти си цървул от класа.

Забелязвате ли как тулупите станаха най- големите фенове на мерките? Аз какво ви разправях? Хахаха! Скоро ще станат и най- големите фенове на ваксината! Помнете ми думата!

че имаш шизоидни атаки. За разлика от мутрата-фурнаджийска лопата всичките ми мнения и предложения са последователни и консистентни! И то от години. Шефа ти не може да е последователен и 24 часа!

3евзек

Само че вече не сме 1968-а...

ВЕЧЕ СМЕ 1984 !!!

Поръчват тестове (и не само от Китай,) получават в отговор въпрос: Колко положителни и колко отрицателни искате?

София винаги ще бъде с най много заразени,защото тя е 1/3-та от България! Стига сте ни промивали мозъците! Варна,Пловдив,Бургас,Русе,Стара Загора взети заедно са половин София! Добре,че сме с малко население,та по бързо ще преминем през вируса! Заразените са десетки пъти повече и до 2 - 3 месеца вируса ще премине през почти всички ни преди да изчезне...

Освен това в София се правят регулярно тестове. В провинцията съм го видял с очите си как цялата система за тестиране и превенция се саботира. Затова когато пламне някой провинциален град става като от "нищото".

И селяните пришълци докато не се изнесат от нея ще е така!

Вирусът още от пролетта преминава за 2-3 месеца през цялото население, което го кара на крак. Вече за трети път.

Крайно време е да си подадете оставките за несправяне с противоепидемичните мерки. При това несправяне е меко казано. Някой би го нарекъл геноцид. И за какво? Защото на Биби му се упртавлява докъ е жив и дава мило и драго да повтаря думите на Макрон?

Нали вирус нямаше и всичко е диктатура бе? Що ревеш сега, умньо?

Не ме обвинявай в греша на боса си! Не съм си позволявал и в един единствен постинг да си применя мнението без да го посоча изрично! В случая няма ниаквка промяна. Между другото простия ти шеф редовно ме преписва. После ти хващаш едни предъвкани опорки трета употреба и се правиш на интересен във форума.

Храниме ги другарите, къпеме ги и по някой лев им даваме.

Всички мерки са ала бала докато обучението е присъствено и докато няма някакви ограничения в градския транспорт. Това е като да се опитваш да спреш наводнение с напръсник. Ама на 2 метра ли били хорста на чън един от друг или на метър и половина само - това са глупсоти! Да срещнете себеподобен на улицата за няколко минути няма нищо общо с това да висите 7-8 часа в затворено помещение с други 1000 души.

МинистЕра каза, че щал да вземе мерки, ако случаите надхвърлили 6 000. За целта правим под 6 000 теста. така и при 100% положитлени тестове, няма да счупим хатъра на Тиквеника, който икса да се прави на Макрон и да налага присъствено обучение.

Нещо ти куца мисленето, ма то за тулупи е нормално! Правим доста над 6000 теста дневно. Без неделя.

Прекалено си малоумен, троле, за да разбереш хиперболата. А в неделя дори няма нужда от хупербола! Колко са "доста над 6000", троле? 11 000 теста ли? Имаш л;и представа колко са 6000 положителни проби от 11 000 теста? Над 50% са! Какви "мерки" ще вземаш при 60% и повече положителни тестове?? На теб ти куца мисленето. Защото едно си прост, друго крепиш властчицата на едни неграмотници и тъпанари!

Ковидиотите са създателите на Големия взрив.

са строители на Млечния път. Бийте си Бабикянка на крак за здраве!

Добре съм другаре, но що да не взема едни 1200лв. от Банка ВМА.

за днес стига животът не е в дира бъдете здрави и хубав ден на всички утре новините дано са по-добри за всички

пътьом седни до най-сополивещия се мизерник и си поговорете на тема как няма вирус и всичко е измама.

Всеки ден давате жерви повече отколкото във Войната в Нагорни карабах за седмица, а викате - "нищо няма, искаме още". Уникално тъпи парчета!

Понеже ковидиотите знаят всичко и имат обяснение за всичко, има опасност жертвите в България да надхвърлят жертвите на всички балкански държави взети заедно. Само много лошото време може да принуди ковидиотите да си останат у дома и това е шанс за нормалните хора. Интересното е, че на улицата ковидиотите се пазят повече от всички хора, но седнат ли на компа, пишат като титани на мисълта, възбудени от възможността да има апокалиптично много жертви по цялата планета. Ковидиотите имат беден речник, затова използват за по- кратка форма обидите като аргумент на неотразимия им ум.. Вярват, че са победители над вируса и най- вече над идеята за вируса. Чувстват се като негови повелители и затова обясняват на простолюдието как стоят нещата със световния заговор. Всеки опонент трябва да е тъп и затова му се случват нещастия и мре, за да живее ковидиотът, който да ни учи на интелект. Няма излекуван ковидиот. Или са мъртви или не се разболяват. Ковидиотът не боледува от коронавирус, защото няма нито един, който да е признал, че преди да се зарази отлрито е пишел в интернет, че няма опасност от ковид-19 и от него не се умира. Ковидиотите изповядват меркантилизма като своя идеология- за тях е нечовешко всичко, което не им носи облага и не утвърждава авторитета им във вековете. И помнете срещнете ли ковидиот или нищо му няма или е мъртъв, но "не е болен и никога няма да се зарази"!

Над 1 милион души всеки ден щъкат из автобуси и затворени помещения покрай присъственото обучение. Нищо друго и ниаккви други нарушения на "мерките" не могаът да се сравнят с това безумие по време на пандемия!

И нормални, според теб са всички, които вярваъ повтореното многократно от високо, без да помислят изобщо ?!?!?!?

3евзек

Имаш ли деца?

"Ковидиотите имат беден речник, затова използват за по- кратка форма обидите като аргумент на неотразимия им ум" не разбрах - тук себе си ли описа? Внимавай какво пишеш, че свободата на словото е нож с две остриета.

Понеже ковидиотите знаят всичко и имат обяснение за всичко, има опасност жертвите в България да надхвърлят жертвите на всички балкански държави взети заедно. Само много лошото време може да принуди ковидиотите да си останат у дома и това е шанс за нормалните хора. Интересното е, че на улицата ковидиотите се пазят повече от всички хора, но седнат ли на компа, пишат като титани на мисълта, възбудени от възможността да има апокалиптично много жертви по цялата планета. Ковидиотите имат беден речник, затова използват за по- кратка форма обидите като аргумент на неотразимия им ум.. Вярват, че са победители над вируса и най- вече над идеята за вируса. Чувстват се като негови повелители и затова обясняват на простолюдието как стоят нещата със световния заговор. Всеки опонент трябва да е тъп и затова му се случват нещастия и мре, за да живее ковидиотът, който да ни учи на интелект. Няма излекуван ковидиот. Или са мъртви или не се разболяват. Ковидиотът не боледува от коронавирус, защото няма нито един, който да е признал, че преди да се зарази отлрито е пишел в интернет, че няма опасност от ковид-19 и от него не се умира. Ковидиотите изповядват меркантилизма като своя идеология- за тях е нечовешко всичко, което не им носи облага и не утвърждава авторитета им във вековете. И помнете срещнете ли ковидиот или нищо му няма или е мъртъв, но "не е болен и никога няма да се зарази"!

Казахте, че не било страшно докато не стигнем 6 000 регистрирани заразени ан ден. Мисля си ,че за тази цел трябва да направите поне 6 000 теста, бе мишоци лъжливи!

Понеже ковидиотите знаят всичко и имат обяснение за всичко, има опасност жертвите в България да надхвърлят жертвите на всички балкански държави взети заедно. Само много лошото време може да принуди ковидиотите да си останат у дома и това е шанс за нормалните хора. Интересното е, че на улицата ковидиотите се пазят повече от всички хора, но седнат ли на компа, пишат като титани на мисълта, възбудени от възможността да има апокалиптично много жертви по цялата планета. Ковидиотите имат беден речник, затова използват за по- кратка форма обидите като аргумент на неотразимия им ум.. Вярват, че са победители над вируса и най- вече над идеята за вируса. Чувстват се като негови повелители и затова обясняват на простолюдието как стоят нещата със световния заговор. Всеки опонент трябва да е тъп и затова му се случват нещастия и мре, за да живее ковидиотът, който да ни учи на интелект. Няма излекуван ковидиот. Или са мъртви или не се разболяват. Ковидиотът не боледува от коронавирус, защото няма нито един, който да е признал, че преди да се зарази отлрито е пишел в интернет, че няма опасност от ковид-19 и от него не се умира. Ковидиотите изповядват меркантилизма като своя идеология- за тях е нечовешко всичко, което не им носи облага и не утвърждава авторитета им във вековете. И помнете срещнете ли ковидиот или нищо му няма или е мъртъв, но "не е болен и никога няма да се зарази"!

тези жертви не се и регистрират. С очите си гледам как отговорните лица замитат случаите на хора със симптоми. Колко му е някой споминал се на 60 да кажат, че е от "старост" или от "съпътстващи"? Избиват систематично простия материал.

Гума,ти сигурно спиш с противогаз,идиот такъв !

Значителен спад има ! Сваляй маските !

На направените тестове. При 11 000 теста - когато имаше ръст - сега щяхме да сме с 2500 нови случая.

Мерки в испанските училища за да се гарантира минимално смесване на класове и спазване на превентивни мерки 1.Влизане в училище стъпаловидно в рамките на половин час през 15мин, от различни входове. 2.Стъпаловидно голямо междучасие, като класовете имат определена част от двора, която да ползват. 3.Мерене на температурата на влизане. 4Миене на ръце мин.5на ден 5.Отворени прозорци,, ако е студено, отваряне на всеки 30мин. Ако родителите искат се закупува на вентилатор с филтър Hepa чрез доброволно набиране на средства 6 Стая , където да се изолират деца със симптоми.Ако има такова дете се викат родителите, води се до медицинския център, прави се тест.Ако излезне негативен детето се връща в училище.Ако е позитивен , изолиране 10дена на контактния клас с онлайн обучение и тестове на децата от класа. 7 Носене на маски от всички учители и деца на възраст над 6г.От 3до 6г е доброволно. 8При оставяне и взимане на децата се прави опашка като всички родители спазват разстояние 1.5м 8.Децата ползващи стол за разделени в три помещения, отделно на 3смени. 9Онлайн учебници за ползване у дома.Като децата пращат домашните по е Майл 10Всяко дете има собствена кутия в училище където се съхраняват учебниците, тетрадки, не се носят у дома , ползват се индивидуално от всяко дете.Децата не сменят класна стая и мястото в класа Родители, деца и учители спазват тези мерки.

Високия процент на позитивнитестове си остава все над 20%. Не паднем ли под 5%, не можем да кажем, че държим нещата под контрол. Дори този минитер и този НОЩ през лятото ни казаха, че докато не минем 300 заразени не било страшно. Сега и при 6 000 било "нормално" според същия НОЩ и същия министер.

Нали епидемия няма вируса измислица? Ама гледам никой не търси мангъров, а всички са за търчаха към другите лекари щом и тях ги удари. Наистина е много смешно как едновременно се обвинява властта че налага мерки а след това че не налага достатъчно мерки.

И защо трябва медиците да са длъжни да лекуват пълни идиоти , като тоя Трап за слабите? Може ли Ангелов да обясни, а не да заплашва! Нищо в Хипократовата клетва не задължава медика да лекува идиоти! Никъде в Хипократовата клетва не пише, че медикът е длъжен да лекува ВСЕКИ! Напротив, в Клетвата има ясно изразени претенции на лекаря към пациента! Във варианта на Хипократовата клетва, който се разпространява у нас , тези текстове липсват! Това не е оригиналът! Както пациентът има право на избор на лекар, така и лекарят има право на избор на пациент! Аз винаги съм отказвал преглед на нечистоплътен, пиян, вонящ на чесън и шкембе чорба, нахален и нагъл и т.н. пациент. Казвам му да върви да се изкъпе , да изтрезнее , да си измие зъбите и пак да дойде.

не допускаш, че "Хипократовата" клетва е наименувание, което просто се е наложило в обществото и всъщност за няколко хиляди години етиката е претърпяла развитие? Щото ак одспазим обичая по време на Хипократ, всяка увреда, която лекар причини на пациент, трябва да му бъде причинена на него като наказание! То няма да има дфотор, който да не е сакат и едноок - и то най-добрите от тях. Останалите просто няма да преживеят и 5 години стаж.

forever_young

Няма такъв текст в Клетвата. Напротив, ясно е казано, че лекарят не може и не успява да излекува всички.

Гробарски долен, мръсен, гаден, прогнил, нисш, пропаднал дегенерате, кой те излъга говедо скапано, че ще търся боклуците лекари ВЕ?! На мене въобще не ми пука, разберете го най-накрая всички гробарски лайняни подлоги с празни мозъчни кутии! Който не може един грип да изкара не трябва да съществува!

forever_young

Такива нещастници като теб всеки ден ми реват на главата! Ако мислиш, че си оригинален, много се лъжеш!

баща ти и майкати в перфектно здраве ли са или просто не ги познаваш ?

Върху твоята тъпа кратуна, гробарска гадино, освен да скачам друго няма да правя!

На мене не ми пука за никого, бре, скоте! РАЗБЕРЕТЕ: КОЙТО Е НЕ МОЖЕ ЕДИН ГРИП ДА ИЗКАРА ТРЯБВА ДА УМРЕ! ТОЗИ ВИРУС Е БЛАГОСЛОВИЯ ОТ ГОСПОДА! ТОЙ ЩЕ ОТСЕЕ ШКАРТОТО!

Ха

Последните изказвания на Ангелов са доста неадекватни, да. Мисля че си е сбъркал професията (лекарската, а не политическата) и мястото му е в някой драматичен театър. А иначе за Хипопотамовата клетва, беше грешка изобщо, че я върнаха макар и като символичен жест. Сега всеки незапознат си мисли, че дейността на лекарите се контролира от клетвата, а не от законите на Република България. Отделно, че не е и оригиналната клетва и това допълнително бърка хората.

Венци пак се е развилнял.... забелязвам, че между 9 и 10 пише, тогава ли е кафе-паузата във ВМА?

Преди да ви уморя ще ви взема акъла!

на ганю ще вземеш цървулите той акъл няма

Ковид не съществува. Земята е плоска. Извънземните ни онтролират умовете. Всички лидери са заменени с андроиди, включително Бойко. Илюминатите, които са извънземни, искат контрол над света, за да направят световно правителствоп и да ни използват за роби. Хахаха

Забрави баба Яга и дядо Коледа !

Ха

Същия Хм ли си, който ме пита преди няколко дена защо има места за болните от бактериална бронхопневмония, а няма за болни от Ковид-19? Помня че ти написах детайлен отговор. Надявам се да е прояснил въпроса :-)

заради хилядите лекари заради хиляди болни засрамете се дърти червеногъзи злобни човекоподобни стига с тая власт и пари може да не ги доживеете март 2021 е много далече радвайте се ако имате късмет да сте живи до другия понеделник да си получите и изхарчите пенсията

и срещу маските. Сега -какво?

основно са срещу живота власт им дай и пари