Коментари - 1225 са новите случаи на коронавирус за 24 ч., 19 души са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, сериозен спад. Генерал Пл ъх ги е излекувал с брифинг и коремна хирургия.

Щом в понеделник сме с толкова. Резултата във вторник ще е страшен.

Страшни глупости

Гледай утре резултата. Не плюй по имената на доказани доктори и спасили дестки животи.

Борисов поздравил лекарите и учителите за Деня на будителите, защото е премиер и такъв е протоколът. Не зам дали уважава истински тази дата, но думите му звучат нелепо на фона на някои общоизвестни и безпощадни статистики. За 11-та година негово управление страната ни е с най-лошо здравеопазване в ЕС, с най-много заболели, застаряващи и починали. Но сме първи по неграмотност и изтичащи млади българи и специалисти в чужбина. Непонятно е главният отговорен за провалите в тези сектори да нарежда красиви фрази в чест на будителите. А дали Борисов знае колко медици и преподаватели искат неговата и на Гешев оставки, както и смяната на цялото управление? И как въобще изглежда неговият поздрав на фона на чекмеджето, пълно с пачки и злато, и определението „проста кърджалийска п…а“ за председателя на парламента? Тези и други подобни примери духовна категория ли са или някаква перверзия? Трябва да сме наясно с тези неща, не да ги подминаваме като звук от досадна муха. Това води до апатия и примиреност. Затова не чухме поне един лекар или учител да откажат да приемат поздравлението на Борисов. Това подминаване на очевидното ще ни докара дотам, че утре сред будителите някой ще нареди и Делян Пеевски, защото е "човек на словото", притежаващ и контролиращ голям брой медии. Какво от това, че бълват фашизоподобна пропаганда...

..., само не се сещам къде видя спада?!?!?!?

Явно не си излизал навън да ти се случи да се сблъскаш със здравеопазването на САЩ и Англия.

Канцеларскте плъхове и минетпиина Безкнижника не са доказани доктори. Това са просто службогонци от село.

Се радват и зареждат, когато случаите са повече. Прави им кеф, да могат да казват "Видяхте ли, видяхте ли, колко лошо става".

Че ние сме сред страните в света (не Европа) в които се прави най малко в борбата с вируса. Но това малко не се прави не само от правителството но и от народа. Тоест, заслужаваме си всичко, което ще ни се стовари, а то няма да е никак хубаво.

Забавихме се и...... Сега ще се мре.....

Жънат велики резултати с борбата, като гледаме.

Нинова плаща добре от ония милиони липсващи в касата на БСП. Колко сте прозрачни:)

Основното е, че ако днес затворят всичко за един месец до Нова година ще имаме положителен резултат, както през началото на месец Юни. 1225 човека за неделен ден са много, но отразяват съотношението между оплаквания и работещи лаборатории. Дори и да са повече, спадът е налице. Затова пълното затваряне ми се струва оправдано до края на месеца, за да може да се отвори за новогодишните празници и хората да се събират. През Януари ще е празно и без това, което означава, че затварянето сега ще е добре да се използва. Ако се ограничи всяко придвижване на хора и всяко събиране особено в градския транспорт ще имаме много голям спад, който ще облекчи здравната система и ще намали новите заразявания. Като ще се насочи вниманието към вече постъпилите в болница. Така ще има по- малко умрели хора. Свърши ли всичко, първата оставка трябва да е на Мънгъров и после на президента Радев! На тях дължим тази трагедия.

Ние сме 6 и се дъним яко, свали си розовите очила.

Липсата на каквато и да е подготовка за кризата ще изяде главата на ГЕРБ. Лекари и медицински специалисти не могат да създадат по заповед на Буда. Той се постара да изгони младите хора от България, че не му харесвали. Не ми е жал и за тези от МВР, които тепърва ще се заразят при транспортиране на болните. Все пак, тяхната единствена функция до момента бе да пазят властта от народа.

Я ни сравни с по-малка държава, примерно Гърция? В Англия ако си някой с акъла си и работиш ЛЕГАЛНО си е добре здравната система а не като повечето наши българи там, чудят се как да врътнат някоя схема.

Намерете по нета интервюто на проф. д-р Иван Чалъков от 26/10. И който може да мисли - да се замисли...

Ти си пълен...гей!

Толкова хора останаха без работа, умрялата ни икономика ще доумре и малко ни се вижда. Искаме всичко да затворим, да се каже, че и ние правим нещо.

Ти си бавноразвиващ. Нищо повече няма какво да ти кажа. Хора като тебе трябва да ги пускат да говорят с хора

затвори се и до нова година ще имаш положителен резултат.

Така като гледам да затварят софийска облсзт за 30 дни.

Петров, ти си злокачествен комунист, който иска всички да са с памет на кокошки и да забравим как президентът румен Радев излиезе и подкара народа да се заразява! Ти забравяш колко много допринесе Корнелия Нинова за разпространение на тази грозна зараза! Ти си един от онези, които открито убеждават как нямаме здравеопазване, а не казваш , че 30 години БСП чрез ДС беше във всяка власт и саботираше развитието н всеки сектор от живота в България. Сега като се влече в болница има сто пъти повече и по- добри условия от времето, когато БСП имаше власт.

Браво.

пресилено е!

Дали?!!

Главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев си позволи да обиди доц. Атанас Мангъров, като го попита в прав текст дали е виждал КОВИД-19 отделение. Прозвуча ми като в българския сериал "Под прикритие", в което главният актьор Захари Бахаров пита: "Ти качвал ли си се на Q7, бе?". Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила", допълни професорът.

25 септември: "Проф. Иван Чалъков подчерта, че няма втора вълна, а спорадични огнища." - Само един месец по-късно това вече не е тека.

По скоро яка бомба и да си отдъхне Родината от това нагло и долно племе.

За съжаление. това е лоша новина! УТРЕ РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е БРУТАЛЕН! Допуснахме огромна грешка с училищата и продължаваме да я допускаме. заради псевдо родителите, на които е най-важно да разкарат някъде за през деня децата си. Докато не затворим изцяло училищата. картинката ще става още ппо-зловеща.

Убийците на българския народ лъжат , че коронавирус няма! Пазете се и се самоизолирайте, колкото може повеече. Бягайте от обществените места, защото има зараза дори и в канализацията, където вирусът живее в своята среда на метанови и азотни окиси. Дезинфекцирайте със свои средства, защото никой няма да го направи във вашия вход. Пазете близките си и не им давайте да се заразяват. Не поощрявайте лекомислието и интелектуалния паразитизъм- режете кретените на място.

80 те % разбират само от бой и глоби..

Мама ви мръсна лъжлива.

Какви са тия глупости бе. Откраднахте 5 млрд от Здравеопазването, а сега бакшиши и милиционери щели да возят болните.

Драге другаре и вся осталная сволоч, нема такъв вирус и има такъв Мангъров. Вервайте ми!

А Луканов, Виденов, Станишев, Костов... докара младите хора в Бг, нали? Хайде стиге сте се излагали. Преди половин година, когато затвориха държавата, вие пикахте, че Бойко ви ограничавал свободите да протестирате, да ходите по кръчми и да се събирате на тумби. Като ви казваше Мунефчийски, че яко ще се мре - смеехте му се. Сега някой друг трябва да ви е виновен за простотията.

А, от какво са умрели тези, 19!? Казва ли някой?

Глупости...

Поддържа огъня. Стъкмистиката в ЕС отчита към 25% “позитивни” от “направените” тестове. България обаче е малка държава, почти обезсилена, та автоматично краката на лъжата са още по-къси. Въпросът е кой вкарва данните в “единния дезинформационен център”? Кой ходи да си прави тест? Защо си прави тест? Защото се чувства болен и има “симптоми”? Или просто от любопитство, така да се пробва? Чудно ми е ако сложим по един контрольор пред всяка лаборатория в бг, (където уж се правят тези тестове) който да сверява “данните”, които ни поднасят, дали в крайна сметка тези цифри ще излязат верни? Според мен ще има тотално оакване.

Училищата и университетите не са ли локализирани огнища?

Важното теста да му е изкарало ковид пък от какво е умрял лекарите не ги интересува

Само конспирации са ви в главите. Не увират, бе.

Ейй голям “съпорт” за това да ни превърнете в доброволни и дебилни затворници. Ама не схващате, че човешката еволюция е такава - социална, а естествените процеси няма да допуснат да се превърнем в общество на изолационисти. Номера минава за седмица/две като е подкрепен с обилно насаждана паника, но след 10 дни в изолация и най-уплашения човек започва да мисли. Многократно съм го казваш тук - затвора и изолацията не случайно са НАКАЗАНИЯ за тежки престъпления.

Мангъров никога не е казвал че няма вирус бе ГЕРБАДЖИЙСКА КУРВО НЕДОЕБАНА

Сичкото кеч вече мре само от ковид! И така,разбираш ли,по-драматичничко, като за журналята. Линията на Партията имаме да държим, ей!

А на вас само чекмедета са ви в главите, чудите се как да ги пълните

То и за милиардите на премиера говорихте, че са конспирации докато не му лъсна нощното шкафче.

Как излекувахте 485 души през последното денонощие? Ето, това е много интересно!

А на теб са ти виновни хора от преди 10 години ли...Ти по времето на герб къде беше...някъде по Европа да правиш пари нали... ТЪПАК