11 г. след убийството на шефа на "Гранити" делото бе върнато за ново разглеждане

Бизнесменът Стоян Стоянов бе отвлечен през пролетта на 2008 г., а през октомври 2009 г. трупът му бе открит край Обзор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да вметна, че оправдания за поръчителство бивш съдия в момента е действащ частен съдебен изпълнител.

И сега Кво ? Ще докажат, че са невинни и всички ние вкупом ще плащаме обезщетенето. Та питам, "как ще отговарят съдебните чавки" ?

ИМА ГОСПОД

от това убийство ?или да питам Баба Ванга ...

Какво очаквате от една мафиотска държава управлявана от мутри и престъпници ?

Значи единният е в неизвестност, но е обжалвал. Аз обаче знам къде е. При Галеви и Брендо. Тъкмо стават каре за белот.

На някой стана ли му ясно с какво са доказали вината на осъдените ? „Независимо от завидния обем на мотивите на въззивната присъда, не може да се приеме, че тяхното съдържание удовлетворява стандартите за обективиране на вътрешното убеждение на решаващия съд по фактите, по доказателствата, по правото и по наказанието“ – категорични са върховните съдии." Какво значи "завиден обем". За мен кратко и ясно е завиден обем.

Един съд ако не може да е конкретен в заключенията които прави е безсмислен. Волните съчинения нямат място в съдебната зала. 1. каква е разликата между "вътрешното убеждение" и "убеждението". 2. Вместо словоблудство което да хаби хартия можеха да кажат нещо по същество. Ако дори едно доказателство прието от съда се окаже невярно делото се връща. Няма нужда да изреждат "завиден по обем" копиран текст който ползват във всички мотиви.

Е как какво:)))новата професия на на ''разследващите'' дето си пишат том след том с фантасмагориите си макар да не помнят и те началото на ''произведението си''.. Не ви ли прави впечатление напоследък по колко тома с ''доказателства'' т.е. изрезки от старите ленти се представят като вкарат делото в съда вярвайки си че нито има кой да ги чете камо ли да им разбере писаният ама иначе дейност отчитат.. Нормалния професионалист от тези томове ще да извади май мнофо 10-20 страници с неща дето са видени на място или реални разпити....ама едва ли ще ги обоснове като годни за съд и присъда..

лумпени ви управляват. Гласувайте!

В Унгария започнаха с метла към управляващите, дано заспалият българин се усети...

и от кога съдебната система ни управлява??

Те това е ''правосъдие'':(((11 години протакат нещо основано върху някакви писания на някакъв ''разследващ' и после обвинението основано на тях на някакъв цацаратор за да стигнат до заключение до което би следвало да са стигнали още при първото внасяне на обвинението и в срок до ТРИ години максимум да е приключело....Сега какви ли не ''изчезнали'' или просто забатачени неща ще да ровят за да го вкарат наново в съда????

Това е правосъдие цял живот те мотат докато умреш и въпросът е решен !